banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 22:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 138 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
mrzim pivo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 20:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Dec 2005, 17:24
I_am je napisao:
mrzim pivo

ajde nemoj reci da ti je votka bolja :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vodka u kombinaciji s nekim drugim picem - jeste!

mrzim pivo 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2005, 22:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2005, 18:30
Ipak pivo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 00:03 
DELETED

Poslednji put menjao DELETED dana 13 Dec 2005, 00:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
nemam nista protiv religije i Boga a pogotovo protiv tebe Micelijuse ali iskreno mislim da pretjerujes sa tim.
covjece zamisli sada da radis po 10 sati dnevno, prvo jedan posao pa kasnije drugi, sutradan trcis na faks, pa opet na posao, pa vozis babu tamo, dedu vamo, tetki se pokvarila masina za ves pa zove tebe umjesto majstora, komsiji eksplodirao luster pa zove opet tebe umjesto elektricara, onda ti se auto pokvari i da prodjes jeftinije popravis ga sam :)

e takva je moja radna sedmica otprilike... i sad kad izadjem subotom najvise mi godi popiti gusti sok pa u 11:30 vec biti u krevetu....

E pa nece mociiiiiiii, nije Pantic budala....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
mislim da se to vise odnosi na alkoholicare nego na ljude koji ponekad, jednom sedmicno, mjesecno popiju koju vise!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 00:32 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 00:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

izvini micelijus ali koliko ti imas godina?!?! ja sam u takvoj fazi koju ti opisujes bio u 16 godini zivota! sad pijem jer mi se pije i jer to volim. sta nekoga boli briga da li ja pijem ili ne... i mene boli briga da li nekoga boli briga! izasao sam X puta u grad a da nisam popio ni jedno alkoholno pice! dok su npr moji prijatelji i ostali pili...

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 01:16 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 01:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
mangia je napisao:
nemam nista protiv religije i Boga a pogotovo protiv tebe Micelijuse ali iskreno mislim da pretjerujes sa tim.
covjece zamisli sada da radis po 10 sati dnevno, prvo jedan posao pa kasnije drugi, sutradan trcis na faks, pa opet na posao, pa vozis babu tamo, dedu vamo, tetki se pokvarila masina za ves pa zove tebe umjesto majstora, komsiji eksplodirao luster pa zove opet tebe umjesto elektricara, onda ti se auto pokvari i da prodjes jeftinije popravis ga sam :)

Bice bolje.

:wink:

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 13 Dec 2005, 07:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 01:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

najveci problem kod ljudi koji citaju bibliju i nju citiraju je sto je pogresno tumace!!! vidis... to je malo i problem... znas, nije jednostavno citirati nesto sto je uopsteno napisano i za neko vrijeme! zato je glupo i pateticno citirati je i time nekoga uciti pameti jer sve koje pokusavas nauciti nece se nauciti ako to sami ne zele!!! kontas?

tema se zove oduzimanje! ako bi pogledao u rijecnik oduzimanje predstavlja, 100% sam siguran, neko drugo znacenje od onog o kojem mi ovde raspravljamo... pa tako ostaje samim ucesnicima da budu mastoviti i da predstave svoj vid i nacin oduzimanja! a ti si ga predstavio kao SVAKODNEVNO alkoholisanje.... tj. svakodnevno konzumiranje alkohola u ogromnim kolicinama. ali da se malo bolje zagledas skontao bi i sam da ljudi koji se ovde javljaju zive u BIH i pica koja piju, nisu bash jeftina... kad bacis pogled na plate u BIH. slika vec postaje malo jasnija... pa mozes da dodjes do zakljucka kako je predstavljena slika u tvojoj glavi samo imaginacija i iluzija reprodukovana bijesom mrznjom ljutnjom samocom neshvacenoscu u drustvu i svim problemima koji tebe i druge okruzuju. citaj bibliju ne da bi velicao mrznju i razdor medj sobom i drugima, vec da bi ga smanjivao i da bi samog sebe tjesio i duhovno smirio! nemoj je citati radi drugih, kao sto neki radi drugih piju!(djeca) citaj je radi sebe.. ja da hocu da je citam ja bih je citao!

zasto da se kriticki odnosim ka temi? i ja se jednom godisnje ili rijedje oduzmem... ne kazem da je to dobro ... ali nekad godi!! kakve su to prilike u kojima se oduzimanje desi, kakvo micelijusu u glavi tutnji, stvarno neznam... jednostavno se desi!

postao je umoran

Poslednji put menjao kefalo dana 13 Dec 2005, 02:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 02:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ja priznajem da sam se zadnji put ODUZEO (u pravom smislu rijeci) u februaru.Sad moram ponovo.
Nadam se da necu u pakao zbog toga!!! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 02:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ne znam ali nisam htio da neko pomisli da sam ja alkos.
nisam nikada u zivotu sebi dozvoilo da mi neko pruzi ruku jer ne mogu da hodam. takodje nisam nikada sebi dozvolio da me neko drzi za celo dok povracam. (a samo sam 2 puta povracao u zivotu od alkohola mada sam ubjedjen da je drugi put bilo do majoneze, a bio sam na barem 50 18-tih rodjendana a ostale feste da ne spominjem)
nisam nikada lezao a da se ne sjecam sta je bilo i ko me donio kuci ili kako sam dosao.
nisam se nikada oduzeo u svom zivotu i nemam namjeru. i ne smatrama se alkoholicarem ako popijem dva tri cetiri pica za vikend sto se za mojih 24 godine i 87kg ne cini previse.

mozda neki pa i sam Micelijus misle ako sam 2,3 puta dosao ovde i napisao neki besmislen post maseci svako drugo slovo da sam nelijeceni alkos. :)

stavise i pored sto nekada cugnem subotom, vec u 3 u jutro budem kuci trijezan i u nedelju ustajem i zavrsavam poslove koje nisam stigao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
ma pusti mangia sta se pravdas.
evo tebi dseet ocenasa i dvadeset zdravomarija do slijedeceg petka :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 12:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

I_am je napisao:
vodka u kombinaciji s nekim drugim picem - jeste!

mrzim pivo 8)

ja mislio da si ti jedna fina devojka koja pije samo djus :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja jesam fina djevojka koja ne pije iskljucivo djus. omakne mi se ponekad i nesto drugo :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ljudi, ne budite smijeshni..... Shta uopshte obracate paznju na Micelijusa....?! Mangia, svaka chast, i treba ti opushtanje nakon toliko radne sedmice.... Ne morash se nikom pravdati, to je tvoj zivot i imash pravo raditi shta hocesh.... Nikako nisi alkoholichar i niko to nije pomislio za tebe.....
Shto se 18-tih rodjendana tiche, to je bila burna godina...... :lol: :lol: :lol: Al najgore je shto su se 18-ti nastavili i iduce godine jer je bilo bar 10 ljudi koji su krenuli ranije u shkolu...... :D :D :D Znachi, nikako se zurki otarasiti..... Sad je napokon zavladao mir..... Mada, kad god odem na neku zurku, alkohol mi nece promaci..... Uz njega skachem kao luda i svemu se smijem..... Obozavam cugnuti u dobrom drushtvu..... :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 17:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

I_am je napisao:
ja jesam fina djevojka koja ne pije iskljucivo djus. omakne mi se ponekad i nesto drugo :lol:

sta onda, coca-cola :D !!!!!!!!!! A to da si fina cu se morati sam uveriti. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2005, 17:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Kad vec pricate o oduzimanju sa alkoholom (sto je bas aktuelno sada, bar ovdje kod mene zbog raznih X-mas parties), samo par mojih observacija. Recimo, u proslu Subotu sam bila na jednoj velikoj party (600 ljudi) u jako exkluzivnom hotelu, bas ono gala. Ali poslije vecere kad pocne muzika (a pije se vec od koktela pa uz veceru) i kad vidis koliko zena ima pijanih, bas je grozno. Odes u WC a one leze n apodu u super svecanim haljinama i rsacupanom kosom i povracaju - odvratno!!! Vjerovatno je tako i sa muskima samo nisam isla u muski WC :D . Ovdje su novine i caspisi sad puni savjeta kako ne treba piti bas na tim office parties jer stavrno izgleda odvratno kad se neko napije, povraca, ne moze da hoda, prica gluposti....

Sad vi meni recite koji je to fun da se oduzmes i napravis tako budalu od sebe? Zar se ne moze zabaviti i bez alkohola, mislim bez oduzimanja? Ili, moj zet kad se napije - boluje 2 dana, kome to treba???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 138 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]