banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 18:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 15:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Maran Ata je napisao:
Шалу на страну... ако је Света Гора место где су мушкарци одабрали да се склону од саблазни овог света (међу којим су и жене), и добровољно се одлучили за целибат, зашто би дозволили да им саблазни долазе на то место? :angel:

Muskarci odabrali????? A sta ako sad zene ODABERU da idu na Hilandar?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 16:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 19:58
O da narvno.. zena je kriva za pad muskarca.. ;)
Kako sam to mogao zaboraviti.. Zena je kriva sto je bog izagnao adama iz raja. Pobugu ona je natjerala - svemocnog, osjecajnog, dobrog i koje kakvog muskarca - da pojede jabuku neznanja.. A opet.. da ne zaboravimo okriviti i zmiju ;)
Ta ogavna zmija je u stvari natjerala Evu, pa onda ona Adama.. A za sve je kriv Bog koji je stvorio jabuku.. aha.. I zmiju.. ;)
I sada naravno, svenajbolji muskarac, je jos uvijeku kandjama te satanisticke zene.. a i zmije.. ne zaboravimo to.. (uvijek neka zmija).. i sada taj svenajbolji muskarac zabranjuje zenama.. ili to bjese bog.. hm.. da.. zabranjuje zenama da kroce na hilandar.. ili neko drugo "sveto mjesto".. jer na tim mjestima muskarci se mole bogu da im oprosti to sto su pali pod uticaj satane zvana zena koji je kroz oblik zmije se prikazao Evi.. Uh..

Posto boa nema na drugim mjestima, zene njima mogu hodati, ali ipak da opet ta satanistica Eva u svakoj zeni, ne bi proradila, mi smo stvorili "prirodne zakone" u kojima je zena ispod muskarca. I zena ne moze da dohvati boga.. to samo moze jedini sin.. jedini predstavnik boga na zemlji a to je muskarac.. ;).. ne zaboravimo to.. ili kako kazu Budisti.. "O zena moze dozivjeti prosvjetljenje, ali tek kada se rodi kao muskarac."... :D:D:D:D

Zanimljivo je da je taj sveprisutni bog samo na mjestima kao hilandar.. i sto je jos najljepse.. par zena.. ili ko zna koliko vec.. se s tim slazu.. jebote..
I samim tim dopustaju jadnim muskarcima da manipulisu njima.. a s druge strane da bi opravdale svoju savjest osnivaju feministicke pokrete.. i bore se za ravnopravnost zena sa muskarcima..
Pa opet navecer putaju te iste muskarce.. opterecene i bolesne.. da jasu na njima.. da se istresaju u njih.. malo ze zale.. i sve to u rok sluzbe.. :)

Kako li sada bog gleda na to??
Ili i on shvata da one moraju oprati svoju savjest sa tim.. pa im kao i dopusta..
Te iste ispravne (cotaj: glupe zena) citaju tu isti bibliju, kuran i baghavad gitu.. gdje im svemocni bog i otac muskaraca, u svakom slucaju (citaj: idiot) govori kako one ne mogu da dostignu kraljevstvo bozije.. sve dok ne postanu muskarcima.. I sada naravno.. dolazi i Isus.. jadnicak kojeg su razapeli.. samo se pitam za koga?
I govori da ce on tamo neku Mariju ili bjase neku drugu, ce uciniti muskarcem.. !!!! :D
Zanimljivo.. predivno.. bozanstveno..

No da se vratim tim zenama.. jos su zanimljivije jer podupiru tu notornu glupost.. taj manjak ljudke pameti.. i svesno.. manje vise.. prihvataju te uslove.. i samim tim govore da u stvari jesu niza bica.. !!!!!
:D.. i na kraju dobijemo na sveprisutnoj bolesnoj zemlji, gomilu ludaka bolesnih kao i vecina religija.. sa sve cetri strane svijeta.. kako zborno, udruzeno.. propovjedaju notorne lazi..

Ali zene ne brinite.. jos uvijek radi bunde od nerca.. imate onaj zbun medju nogama (ako nije obrijano, radi ugodjaja SVOM muskarcu), koji vasi muskraci mnogo bolje i predanije obozavaju nego boga, da manipulisete istima.. ;).. zanimljivo, a?

No, ne brinite uskoro ce apokalipsa.. ;).. pa ce se stvari razvrstati.. na svoje pravo mjesto.. hahahah.. i onda ce neki novi likovi da pisu neke nove svete spise.. i neki novi avatari/sinovi/bogovi ce doci na zemlju i prodavati nove lazi.. I ova civilizacija ce nestati.. u prahu i pepelu.. kao i one prije njih..
I tako ko zna koliko vec je bilo.. i koliko ce jos biti..

Ah, da ne zaboravim..
Hvala svima koji me smatrate idiotom.. i svim drugim recima kojima iskazujete razlicitost od vas, jer mi time samo govorite da pripadam manjiji.. koja ima mozak i zna da ga koristi.. I pozdravljam sve te "jadnike" sa mozgom.. koji ne dopustaju da im ispirete mozak..

Da Vader.. jesam razlicit.. od svih vas.. i hvala zmijii...;).. ako je tvoja kritika bila u tom smislu.. ako nije opet hvala.. ;)

A sada dajete zene jos koje misljenje od vas ka ispravnosti ovog iznesenog na ovoj temi.. opravdajte se ludacima koji su vas ucinili takvima kakve jeste.. I znajte da su oni u pravu.. ;).. A vi i dalje necete moci na hilandarsko tlo.. uskoro ce to biti i zrak.. jer pobogu i on je svet.. :).. samo to jos nisu skuzili.. ali oce.. i dalje cete siriti noge.. i dalje cete biti donje i dalje cete ganjati svoja prava.. :D
Sve dok par idiota sa nukleranim bombama ne razruse sve sto znate.. naravno.. hahaha.. bozijom voljom.. :).. uh koliko ste u pravu.. samo da znate..

Eto moje visocanstvo.. vas vise nece ometati na ovoj temi.. slobodno nastavite sa svojim nabulozama i nabulozama "Adama" prije vas..

Puno ljepih pozdrava i sa srecom.. :)
Vas odani nevjernik i protivnik JivanMukta.. ;)

PS
Ako vas interesuje jos sta.. slobodno pogledajte avatar.. i skontajte na sto sam mislio.. ;)
I havala ono malo zena sto postoje i sto razumiju.. istinsko su blago.. a ostale .. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 16:31 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Dove je napisao:
Maran Ata je napisao:
Шалу на страну... ако је Света Гора место где су мушкарци одабрали да се склону од саблазни овог света (међу којим су и жене), и добровољно се одлучили за целибат, зашто би дозволили да им саблазни долазе на то место? :angel:

Muskarci odabrali????? A sta ako sad zene ODABERU da idu na Hilandar?
Знамо ми да ђаво бургија и да би радо да саблазни монахе Свете Горе... :wink:

Него... нека жене себи одаберу неко место и нека не дају мушкарцима тамо, ако их њихов дигнути реп наговара да треба да "парирају". :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 17:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma svejedno mi je za Hilandar, toliko mjesta na ovoj planeti ima na koje bih ja voljela otici a Hilandar nije na listi sigurno. Samo me je ovo 'muskarci odabrali' podstaklo da napidem ovaj komentar.

Super post JiVaN :D .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 17:10 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Dove je napisao:
Ma svejedno mi je za Hilandar, toliko mjesta na ovoj planeti ima na koje bih ja voljela otici a Hilandar nije na listi sigurno. Samo me je ovo 'muskarci odabrali' podstaklo da napidem ovaj komentar.

Очигледно ниси приметила грешку коју сам написао.. нису мушкарци одабрали то место, него једна жена - Богородица. :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 17:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Micelijus je napisao:
Друг Јиван тачно зна коју особину код жена треба нахранити и на коју карту играти

Za razliku od tebe 'druze' Micelijuse :D.

@MA, whatever! Ko god da ga je izabrao - imao je razlog, valjda.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 17:35 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 17:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma salim se malo :D . Slagati zenama ponekad i nije toliki grijeh ;).

Odosmo u OT, sorry.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
JiVaN je napisao:

Ne. Muskarac je kriv za sopstveni pad.

Isto kao sto je zena kriva za svoj.

Zmija tu i nije nesto (toliko) bitna...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 19:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 19:58
Daljac je napisao:
JiVaN je napisao:

Ne. Muskarac je kriv za sopstveni pad.

Isto kao sto je zena kriva za svoj.

Zmija tu i nije nesto (toliko) bitna...

Napokon nesto normalno..

Za ostale.. :).. eh da je barem jasno sto to Jivan radi, a?
Mozda manipulise, mozda ne.

O da manipulise.. samo ne onim sto mislis.. Micelijuse.. ;)
Manipuacija je ono sto "oni koji znaju" rade ljudima. Manipulisu istinama, zarad svog dobra..

Ali slazem se da Jivan manipulise.. ;).. i dalje ce da manipulise.. A da je onima koji se toga boje jasno ono sto zastupaju, ne bi se bojali.. "Istina ce te zastititi." Barem tako kazu.. :)

No, kako god.. imaj svoje misljenje.. ako ga ima.. ako ne prisvoji necije.. Jivanu je svejedno.. jer i ti si u pravu.. i svako ko bilo sta kaze..

Pozdrav..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 21:51 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Dove je napisao:
Slagati zenama ponekad i nije toliki grijeh ;)

Posebno kad vam godi ono što vas se laže, kad vam se laska. Da, ima toga kod vas. Glavno je da lijepo govore o vama, pa makar ne bili iskreni.

Jel' ono Alka Vujica pjeva:

"Laži, laži, laži me, ti me lažeš najbolje"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Vader je napisao:
Posebno kad vam godi ono što vas se laže, kad vam se laska. Da, ima toga kod vas. Glavno je da lijepo govore o vama, pa makar ne bili iskreni.

Jel' ono Alka Vujica pjeva:

"Laži, laži, laži me, ti me lažeš najbolje"

I nasta sad ti hoces da izadjes?! Da su zene prevaranti, lazovi, lopovi... najokrutnija bica koja postoje na planeti zemlji... "samo" smo tu da vam peremo, peglamo, da vas hranimo... i da vam produzujemo i nastavljamo porijeklo i da sirimo ljudsku vrstu?!
Ti se puno osvrces na 'ko sta pjeva', i sta je pouka nekog filma. Izadji malo medju narod, medju ZENE, pricaj sa nekom, dodirni koju, pomiluj je po kosi... vidjeces da nije sve kako Alka Vujica i co pjevaju. Ili nastavi gledati samo u zenke sa postera na zidovima svoje sobe. One ti nece ni slagati ni reci istinu. Mozda ce ti to vise goditi. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2005, 00:05 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2005, 00:06 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2005, 00:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Leona je napisao:
dodirni koju, pomiluj je po kosi

Pa da mi se osuši ruka, neka hvala nisam lud :D

Leona je napisao:
nastavi gledati samo u zenke sa postera na zidovima svoje sobe

Ženske na zidovima moje sobe :). Nema toga niti je kad bilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2005, 00:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Micelijus je napisao:
Раја је почела да се пали жари... :lol: :lol: :lol:

Ma jok, samo ti se čini :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2005, 00:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 03:56
a-a.. nije to nist normalno :)

ovako stoje stvari...
muskarac:
-cijepa drva, bar ona krupnija i cvornata, sto zena ne moze razbit
-navece provjerava jel kuca zakljucana jer su zene lakomislene i oce zaboravit, samo ako im se da prilika
-vodi racuna o autu (u to posebno spada tacka `ne dati zeni da vozi`)
-pije, pusi i zajebava se dok je zena kuci sa djecom.

zena:
-radi sve one dosadne stvari da bi dragom svom olaksala zivot
-kuva, pere, cisti (ovo se, u biti, nije moralo ni pisati)
-sprema djecu za skolu
-sjece muzu nokte na nogama (e ovo je vec stvarno inspiracija) ...

steta sto cete me obrisati :)

zene ne mogu na hilandar jer je tako receno, i to je ok... ni u zabranje grad na tibetu se nije moglo (ne znam kak je sat) pa niko oko toga nije pravio frku... vjera je to, sta cete im... ja se ne bih isfuravao da sam zena... ionako vjerovatno necu imat priliku da odem tamo :)

tak... ja prilicno olako shvatam stvari, al lakse mi se onda zajebavucat

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]