ne slazem se
psihologija-dakako je potrebna, pogotovo kad nisi siguran u sebe, ili si potencijalni psihopata, odes brate na vrijeme provjeris, ako te nesto muci, znas da ce ti psiholog uvijek objektivno reci i popricati s tobom i uraditi tvoj profil licnosti. Sad necu da zalazim dublje o tome sta je psihologija, ali mislim da je potrebna pogotovo je uvesti u osnovne i srednje skole (pa ljudi moji treba i tu djecu neko kontrolisat)

A kad nemas s kim da pricas uvijek je super otici psihologu ispricati se sa njim
Sociologija- bljak mrzim tu nauku, necu ni da je komentarisem
filozofija- jeste da sve nauke poticu iz filozofije, danasnja filozofija je presipanje praznog u suplje, i ne znam da je i jedan filozof toliko potkovan znanjem iz neke druge oblasti nauke da moze "filzofski da razmislja" o njoj, u svakom slucaju najveci pronalazaci su po meni bili filozofi
socijalni rad- definitivno nije za bogate sinove i kcerke, jer sam cula za tetu koja radi tamo i koja posle svakog svog radnog dana mora da se zatvori u svoju sobicu i da dodje sebi jedno dva sata, dok ne potisne ono sve cega se nagledala tog dana
Ali ipak Hemija rulezzzz