banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 13:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 265 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2005, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Astor_Piazzolla je napisao:
jel se sjeca ko nastavnika geografije, cini mi se da se zvao boris, boro ili tako nesto... cool lik... zlaja predavao muzicko... itd ...

Boro je sad direktor neke osnovne škole u aleksandrovcu ili tako negdje, čini mi se ... Dodik ga zaposlio. :wink:

Jednom je kod nas došao na čas totalno razbijenog izgleda. stenjao je, nešto kao joooooooj, joooooj, jebem ti i to sve pred nama. Kao da se dobro napio pa žestoko mamura. I u jednom trenutku ode ka lavabou u razredu, skide cipelu i čarapu, odvrnu vodu i nogu u lavabo!! :lol: Pred čitavim razredom! Mi svi, falabogu, naglavu a on kao od olakšanja toooo... Kao šta se smijete. A šta bi drugo neko uradio da je to vidio- nastavnika koji pere nogu u lavabou nasred časa ... ludilo.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 17:37 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Okt 2005, 21:58
Geografiju prvo Zika pa Boris super oba na svoj nacin, Sa Borisom sam do skora bio i u kontaktu , znali smo i pivo popiti ali ga zadnjih 2 godine nisam vidjeo nikako, ali je stvarno super lik, a kiosk se zvao njam njam :))
I zlaju znam sa muzickog iako nije meni predavao on i geo Boris su bili drugari i druzili se , a za Zlaju sa muzickog bi se kladio da sma ga par puta sreo u ribolovu cini mi se da je ribar :)
Talaja znam da je umro mislim pre 3 godine :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 22:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2004, 20:09
zika legenda, spomenes mu pcelarsvo i sumadiju odmah ti podigne ocjenu. inace rodom je iz istog sela kao miroslav ilic. pogaca je najveca legenda u skoli, znam da smo uvjek sami sebi zakljucivali ocjene, demokracija :D . sjecal se ko dragice sto je predavala biologiju, prava lujka. kako se zvala brkata nastavnica matematike, mi smo je zvali charls bronson. znam da se po skoli pricalo da su ja mislim zoja nastavnica s-h i stanko sto je predavao istoriju bili kao u nekoj semi. kako se zvao nastavnik tehnickog, nije talaja vec drugi, imao je slusni aparat svi su ga zvali gustav. cure 77 godiste is mirko visnjic su bile naj bolje trebe u gradu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
sjecal se ko dragice sto je predavala biologiju, prava lujka.

Bila mi razrednice u 2 polugodishtu 8 razreda....elem, komshinica vec 20 godina...don't ask...
matematicharka - Lidija?? "korpulentnija"?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 18:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
matematicharka - Lidija?? "korpulentnija"?

nije lidija, visok, dubok glas, tanki brcici, mozda je se ti ne sjecas jer je napustila skolu pocetkom rata.
Sad se sjeti Bogicke nastavnica engleskog :D , prvi cas u petom razredu dodje do mog stola kaze "my name is Ms. Bogic" pokaza prstom na mene, reko "my name is Ms. Bogic", citav razred prasnu u smjeh, a ja nako izgubljeno "sta je bilo".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
e del capo, nisi normalan majke mi/...
od danas si ms. bogic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

del_capo je napisao:
kako se zvala brkata nastavnica matematike, mi smo je zvali charls bronson.

radojka, čini mi se, pokoj joj duši. uvijek u svijetlo plavom mantilu, i sa cigarom među prstima. u kutiju od malbora uvijek trpala moravu, mi mislili fakat puši malboro.

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 19:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ma nije ni radorka (uvjek je govorila "moja djeca is Piskavice su mnogo bolja), ova je muslimanka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 14:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
del_capo je napisao:
kako se zvao nastavnik tehnickog, nije talaja vec drugi, imao je slusni aparat svi su ga zvali gustav. cure 77 godiste is mirko visnjic su bile najbolje trebe u gradu.

Niko i ne zna njegovo ime. Samo Gustav. Mani je predavao a ne mogu mu se imena sjetiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 14:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
del_capo je napisao:
sjecal se ko dragice sto je predavala biologiju, prava lujka. kako se zvala brkata nastavnica matematike, mi smo je zvali charls bronson. znam da se po skoli pricalo da su ja mislim zoja nastavnica s-h i stanko sto je predavao istoriju bili kao u nekoj semi.

Dragica mani bila razrednica. Luda 100%. Nikada nisam shvatio njen princip ocjenjivanja.

I ja sam bio čuo za šemu između Stanka ali ne Zoje nego nekog od nastavnica srpskog. Mislim da su to bili tračevi nedoraslih klinaca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

oOo je napisao:
del_capo je napisao:
kako se zvao nastavnik tehnickog, nije talaja vec drugi, imao je slusni aparat svi su ga zvali gustav. cure 77 godiste is mirko visnjic su bile najbolje trebe u gradu.

Niko i ne zna njegovo ime. Samo Gustav. Mani je predavao a ne mogu mu se imena sjetiti.

gustav je bio salih, ako me sjećanje ne vara. čitao slobodnu bosnu i prije rata ... :lol: ili je salih bio ciba, sad sam sve pobrkao. a kako god bilo, i gustav je bio musliman, samo da napomenem, ništa nacionalno ...

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 18:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sad si i mene zbunio

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 18:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

znaaaaaaaaaaammmmmmmmmm
Dzehva je nastavnica matematike

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
salih je bio ciba. valjda.
a gustav, legenda, i meni je predavao, ali imena se ne mogu sjetiti.
inače, ta priča za stanka i zoju je baš dugo bila aktuelna. sjećam se kako su njih dvoje plesali na našim igrankama. pravi stiskavac.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 01:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 23 Dec 2008, 03:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2005, 01:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
ma ja ne znam kako se vi sjechate svih detalja... ja se sjecham zumre... koja mi je bila razrednica do 4. pa hajderke koja me je uvijek isfuravala, zorke koja je predavala tehnichko i na koju se cijela grupa lozhila... i zhike legende... sjecham se turtlesa, gdje smo bjezhali na igrice iz skole (shtedili od pavlake i mlijeka za shto nam je stara davala pare). Iz dana u dan smo bili sve mrshaviji, dok nas nisu provalili na roditeljskom po izostancima... :D
na zhalost, ne sjecham se bash raje iz shkole pa ni iz razreda.. vjerovatno zato shto nisam puno vremena provodio u shkoli....
ali se sjecham slibe, lika iz razreda, koji se kod zhike na chasu zaglavio u stolici (izmedju naslonjacha i sjedala :D ) pa smo ga cijeli chas izvachili :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2005, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
joj sliba.
to mi je nešto poznato.
turtles....hihi, natopljene lepinje... evo mi ide voda na usta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2005, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hahahah da da Tom i Jerry...neprevazidjeni :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2005, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Školski toalet u katastrofalnom stanju

Ž. STEVANOVIĆ

Da učenici Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić" pohađaju nastavu u lošim uslovima potvrdio je i izvještaj Sanitarne inspekcije. U toj školi sanitarni čvorovi su zapušteni, strop i podovi oštećeni, nedostaju česme na umivaonicima, nema toaletnog papira i sapuna.
"Sanitarni inspektori utvrdili su u toj školi više nepravilnosti, zbog kojih je ovoj školi dat rok od sedam dana da se one otklone ili će pojedini dijelovi škole biti stavljeni van upotrebe", kazao je juče Milenko Šajić, portparol Administrativne službe grada.
Nedeljko Polić, direktor Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić", rekao je da o ovim mjerama Sanitarne inspekcije još nije obaviješten, ali da su zaista dijelovi škole u lošem stanju.
"Sanitarni čvorovi su dotrajali jer je škola izgrađena 1970. godine. Za sanaciju sanitarnog čvora nam nedostaju sredstva, a nadležno ministarstvo ne reaguje na naše apele", rekao je Polić.
Direktor Polić je naveo da je više puta upućivao zahtjev Ministarstvu prosvjete i kulture RS za rješavanjem ovog problema u školi, ali da im do sada nijednom nisu pomogli.
Ranko Savanović, načelnik Odjeljenja za osnovno i predškolsko obrazovanje u Ministarstvu prosvjete RS, međutim tvrdi da nije upoznat s problemima u OŠ"Vuk Stefanović Karadžić".
"Ukoliko nam se direktor škole obrati za pomoć, mi ćemo pomoći u rješavanju ovog problema. Ne znam koliko ćemo sredstava moći izdvojiti jer su budžetska sredstva pri kraju, ali đaci moraju biti zaštićeni", naveo je Savanović.
Dok čekaju da nadležni odreaguju đaci OŠ"Vuk Stefanović Karadžić" pričaju da je školski toalet u katastrofalnom stanju i da skoro ne mogi da ga koriste.
"Toalet je dotrajao, a uz to u njemu jako smrdi. Čistačice ga pokušavaju dovesti u red, ali to ne vrijedi", rekao je Alen Krupić, jedan od učenika škole.

interesantno...uvijek je bio WC katastrofalan... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2005, 11:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2005, 09:39
Mirko Višnjić je bila legendarna škola.

Završio sam je 1985 god.

Meni je istoriju predavao Ilijas, hemiju Tepa, fiziku Pogača, engleski Bogićka, fizičko Ciba, rtv Talaja, likovno Beba. Ostalih se i ne sjećam.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 265 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]