banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 265 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2005, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Viva la curice iz Branko Ćopić! :lol:

Nego, nikog iz moje osnovne nema, od ovoliko ljudi? Inostranstvo, dijaspora, znam da mi je pola razreda vani?

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2005, 12:53 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Jun 2005, 16:22
Izgleda da je počela prozivka Borika :-)

Ok, Mirko Višnjevci: poznaje li neko Vlatka Bijelića i if yes - gdje je taj čovjek sad?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2005, 15:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
gluecifer marginalac je napisao:
Sjeća li se neko legendarnog nastavnika fizičkog Cibe? Gdje li je sad? Čuo sam da ima zgodne kćerke? :wink: Mislim da je on čak jedno vrijeme bio trener naše ekipe, dok nije počelo sranje ...

Ciba je bio legenda.. Nakon sto je otisao iz skole, dugo sam ga vidjao na teniskim terenima kod dvorane Borik. Ne znam sta je bilo poslije..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2005, 08:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Ne znam Vlatka,ali znam Draganu Bijelic,takodjer iz Mirko Visnjic,mada je ona imala buraza koji se cini mi se zvao Dragan,tako da to nije to!Sorry! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2005, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mala dani je napisao:
Ne znam Vlatka,ali znam Draganu Bijelic,takodjer iz Mirko Visnjic,mada je ona imala buraza koji se cini mi se zvao Dragan,tako da to nije to!Sorry! :-?

Jeste, Dragan išao sa mnom u razred osam godina! Sad su u Holandiji, bio je prošlo ljeto ovde. Aktivan je i on bio na internetu, možda sad ovo čita, a Bijela?

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2005, 03:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
E,ja sam sa njegovom sestrom Draganom bila nerazdvojna jedno vrijeme,sve do njihovog odlaska u Holandiju,i prije dve godine ili tri sretnemo se sasvim slucajno pred Novu godinu u parkicu,u onoj hrpi standova,prskalica,sijalica itd,obe smo se rasplakale tom prilikom!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2005, 16:32 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Jun 2005, 16:22
mala dani je napisao:

Jock, onda to nije ista osoba. Premda je i Vlatko imao stariju sestru (kojoj se ne sjecam imena :-)).

Blagodarim u svakom slucaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2005, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
skoplje, mirko višnjić, vuk karadžić...

moja škola, ali sam malko stariji, generacija 76 godište. ciba mi je predavao fizičko, i ne znam zašto, ali ga nisam volio. bio je previše naduvan, a pred sam rat počeo je malo i nacionalno da kenja. ona lujka svetlana je bila carica. ali ona je drugima bila profesor fizičkog. sjećate li se zoje, talića, đoke kovačevića,...

ali, cibine ćerke su bile gromovi. čovječe. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2005, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
acrobatico je napisao:
ali, cibine ćerke su bile gromovi. čovječe. :D

ma Lejla i nje al' mladja-Aida....extra riba ... :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
2005 je napisao:
Ja sam isla u tu skolu ali koju generaciju prije i samo do 4 razreda, pa nemam nekih dogodovstina za prepricati... :( :)

Ajoj , ja sam na sami skroz zaboravio... nisam ja 80, malo sam mladji ali sam i ja dobro vrijeme proveo na samiju ...
Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
pa izgleda da ste svi na samiju zavrsili skolu :)

Vrh

Tema posta: "Sami"
PostPoslato: 30 Okt 2005, 22:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Okt 2005, 21:58
E narode, ja sam 80 godiste i isao sam u Mirko Visnjic , ili ti Vuk karadzic posto me je zakacilo to mijenjanje. Bjezao iz skole na "Kajak" na kupanje , dolazio mokar pa me izbacivali :) pijo onaj bojni otrov od "golf" cole na Samiju , da da ......... dobra su to vremena bila , a Dragan Bijelic je bio u zgradi do moje ako se dobro sjecam, imali smo obicaj gadjati ljude krompirima ili orasima zajedno jer je on bio na 12 om a ja na osmom spratu pa smo ulicu kroz borik imali kao na dlanu :))
Inace ja sam Sasa Borjanovic ako me neko poznaje i odrastao sam u Beogradskoj 1
:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Svashta...bash smo svi zavrshavali shkolu na tom Samiju...
Citiraj:
sjećate li se zoje, talića, đoke kovačevića,..
A ko se nece sjecati....zoja mi predavala. Srecom Djoko Kovacevic mi nije predavao - on je uvijek imao "svoj nastavni plan i program".
Sjecam se u gimnaziji, 1 razred i pita nas prof. fizike koju smo osnovnu shkolu zavrsili, ja i jos jedan momak rekosmo "Mirko Visnjic", a "dragi nam Salapura" samo prevrnu ocima i reche "jadna vasha fizika" (ne sjecam se imena nastavnik - nije Talaja). Elem, koga se sjecam od nastavnika...Zhika (nastavnik istorije i geografije), Lidija (nastavnica matematike), Inga (nastavnica Srpskog) hm...Beba (jel' tako bi nastavnica likovnog), a kasnije Golub - crnogorac:) fantastichan chovjek:)
Sjecam se isli smo na "namochenu" u "tommy i jerry". Gledali kako da odemo koji minut prije velikog odmora zbog guzhve. A onda je sammy preuzeo "prevlast".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2005, 19:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Isla sam u MV samo od 1-4, uciteljica Maria Lukac, vjestica je prava bila, lupala djecu u glavu ismijavala se, psihopata pravi.

Vrh

Tema posta: Re: "Sami"
PostPoslato: 01 Nov 2005, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

CuvenPoTomeStoJePoznat je napisao:
E narode, ja sam 80 godiste i isao sam u Mirko Visnjic , ili ti Vuk karadzic posto me je zakacilo to mijenjanje. Bjezao iz skole na "Kajak" na kupanje , dolazio mokar pa me izbacivali :) pijo onaj bojni otrov od "golf" cole na Samiju , da da ......... dobra su to vremena bila , a Dragan Bijelic je bio u zgradi do moje ako se dobro sjecam, imali smo obicaj gadjati ljude krompirima ili orasima zajedno jer je on bio na 12 om a ja na osmom spratu pa smo ulicu kroz borik imali kao na dlanu :))
Inace ja sam Sasa Borjanovic ako me neko poznaje i odrastao sam u Beogradskoj 1
:)

sine, ako si gađao prolaznike sa bijelom, onda si ih gađao i sa mnom. :lol: i na kajak, išli smo i tamo ... iako mi tvoje ime ne znači mnogo.

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2005, 22:49 
Voajer
Voajer

hehe paaaaa mora da se znamo onda u kojoj lameli si stanovao?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2005, 22:54 
Voajer
Voajer

Helena je napisao:
Citiraj:
A ko se nece sjecati....zoja mi predavala. Srecom Djoko Kovacevic mi nije predavao - on je uvijek imao "svoj nastavni plan i program".
Sjecam se u gimnaziji, 1 razred i pita nas prof. fizike koju smo osnovnu shkolu zavrsili, ja i jos jedan momak rekosmo "Mirko Visnjic", a "dragi nam Salapura" samo prevrnu ocima i reche "jadna vasha fizika" (ne sjecam se imena nastavnik - nije Talaja). Elem, koga se sjecam od nastavnika...Zhika (nastavnik istorije i geografije), Lidija (nastavnica matematike), Inga (nastavnica Srpskog) hm...Beba (jel' tako bi nastavnica likovnog), a kasnije Golub - crnogorac:) fantastichan chovjek:)
Sjecam se isli smo na "namochenu" u "tommy i jerry". Gledali kako da odemo koji minut prije velikog odmora zbog guzhve. A onda je sammy preuzeo "prevlast".

e a druga filika je bio Pogacic, zvani pogi , otisao je u penziju zajedno sa nasom generaciom ako se dobro sjecam ali meni je bilo super kod njega .Zoja mi je predavala engleski a kasnije bogicka, golub likovno i super je cova takodje, a Zec matematiku :)
I da , tom i jerry na namocenu ... m sad mi je zamirisalo........ :))
I onaj kiosk do vrbasa sa toplim sendvicima , pa Bujo slasticarna sa otrovnim sladoledom :))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Nov 2005, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
jaoo da da sladoled...a dobro si rekao Pogi...sjecam se nekih eksperimenata sa paprikama...uvijek sam se pitala gdje je fizika u tome...I kiosk..kako se zvao..ne mogu da se sjetim...Ali Tom i Jerry je bio neprevazidjen. I dzanarke pored "samija". Vjechito nas tjerali a mi se vjechito pentrali po tom drvetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2005, 00:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sladoled kod buje, obavezno se odlomi kraj korneta, jer je neko provalio da bujo chachka ushi sa kornetom. :lol:

i niko se nije usudio da pojede kornet do kraja. :lol:

ludnica ... :lol:

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2005, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Helena je napisao:
Citiraj:

Talaje vise nema, umro je prije par godina, a Goluba se sjecam veoma dobro jer sam kod te budale imao 2 iz likovnog a ostale super ocjene (pacijent) ... zoja mi je kratko predaval, jel se sjeca ko nastavnika geografije, cini mi se da se zvao boris, boro ili tako nesto... cool lik... zlaja predavao muzicko... itd ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 265 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]