banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19 Posta ] 

Mislim li da je ovo stvanro ili nije ?
Glasanje se završava 05 Jan 2006, 00:06
DA 42%  42%  [ 5 ]
NE 58%  58%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 12
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Sep 2005, 00:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2005, 11:27
Prevod sa reaUFOs.com ...

Nevjerovatni video NLO-a snimljen na WTC zgradama (blizanci Njujork) prije 9/11.2001.

Video ispod je najnevjerovatniji video ikad snimljenog NLO-a do sad !!!

SAdrzi NLO snimak na WTC zgradama (blizanci) u Julu 24. 2000 godine. Jednu godinu, jedan mjesec i 18 dana prije 9/11 kad su sruseni tornjevi...

NLO lagano visi izmedju zgrada tacno na mjestu udara drugog aviona koji je udario godinu danan poslije...

Ovo se pojavilo na nekoliko sajtova na vrlo cistom .mov fajlu...
Najslavniji je naravno SciFI.com.

Uradili smo vise analize o ovome nego sto mozete zamisliti na ovome klipu od 19 sekundi. Visiko rezolutivni skenovi frejmova koji traze najsitnije znakove digitalne manipulacije i prevare... Ne moze se pronaci. Naime, slike se pojavljuju u frejmovima bas kako bi i pravi video trebao. Bez visokorezolutivne digitalne iskrivljenosti.

Klip pocinje godinu prije 9/11 sa panoramskim pogledom na WTC blizance u Njujorku iz helikoptera...

Zena pokazuje prstom ka tornjevima i kaze... Sta je to!

NLO se jasno vidi kako proviruje iza jednog od tornjeva na tacno istom mjestu gdje je drugi avion udario godinu dana poslije.

Kada kamerman zumira, NLO iznenada startuje nevjerovatnom brzinom. Za par sekundi prelazi dalje od tornjeva i kamera se ponovo fokusira na NLO u dalekoj distanci... Stacioniran je u jednoj tacki.

NLO tad iznenada startuje sa te tacke direktno i ravno u helikopter iz kog kamerman snima, da bi TIK kraj helikoptera skrenuo za 90stepeni u djelicu sekunde i otprasio sa tragom kondenzovane atmosfere iza sebe u orbitu...

Kamerman je sve snimio.

Link se nalazi ispod na SciFi.mov fajl.
Takodje imamo full verziju u visokom kvalitetu real media fajla ispod sa zvukom.

Tada imamo SLOW MOTION i bliski susret u real madia takodje.

Prvo par slika iz videa...

Mozete vidjeti WTC tornjeve jasno na slici...

Slika
Ovdje mozete vidjeti NLO koji se krije iza tornjeva na ovoj slici.

Slika
NLO pocinje da se krece dalje od zgrade WTC-a...

Slika
Ovdje se vidi izbliza.

Slika
Ovo je jedan od 3 frejma u kojem se jedino vidi izbliza direktno kraj helikoptera...

Puna verzija Real Media fajla moze se skinuti OVDJE

A Slow motion se nalazi OVDJE

Uobicajeni skeptici ovo sve nazivaju PREVAROM.
Mi smo analizirali FREJM PO FREJM i zakljucili smo da je istinit.

Nekoliko lazi skeptici vole reci o ovom videu...
Ubaceno lice vanzemaljca se pojavljuje u ovom videu.
Zena pokazuje na NLO prije nego se on uopste pojavi. (LAZ jasno je vidljivo da se pojavio prije nego sto je pokazala).

Pitao sam svjetskog poznatog psihologa i hipnotika Dr. Solloga na E-mail o ovom videu???

ON kaze da je STVARAN.

ON kaze isto da su u pitanju ljudi iz daleke buducnosti koja je skrenula s tokom od 9/11 i da nam daju znak za 9/11.

Znak tipa NE STARTUJTE TRECI SVJETSKI RAT oko cvrstih goriva preko 9/11....

Ako USA napadnu Iran, onda ce Nuklearni terorizam biti koristen na zapadu i buducnost kakvu ocekujemo bice sasvim izmjenjena, postace nuklearni rat koji ce izmjeniti generacije koje dodju...

Tada ce ljudi biti, po Sollogu, biti smanjeni populacijom i izgledom na ono sto vecina sad smatra i dozivljava vanzemaljcima...

Oni su degormisani u izgledu i vrlo vrlo, tehnoloski napredna bica, spoj tehnologije i psihe.

Bica koja nemaju buducnost niti osjecaje, ali imaju sjecanja i drevnu istorjiu...

ZATO, se sad oni vracaju nazad kroz vrijeme!!!

Na vrijeme kad je KRAJ POCEO...

Uistinu WOOW !!!

Sollog je takodje predskazao tacne detalje 9/11 tako detaljno da je FBI dosao do izdavacke kancelarije odkle su izlazili njegovi clanci i istrazio ga oko njegovih predskazanja...

Sollogov sajt vam je
Kod:
http://www.sollog.com

Analiza WTC videa Pogledajte sta experti za specijalne efekte iz Indusrial Light and magic, najjace kuce u Holovudu kazu za ovaj video...

Update.

POsto neki moroni citiraju ovaj clanak da kritikuju Solloga, ja apdejtujem ovaj dio sa mojim porukama iz brzog E-mail intervjua koji sam dobio do Solloga.

Sollogovo misljenje i misljenje experata iz studija je da je video STVARAN.

Zato sam uzeo najvazniji dio tog izvjestaja i iskoristio ga. To je ono sto reportei cine inace, selektuju najupecatljivije i najiznenadnije dijelove intervjua za potrebe objavljivanja.

POslije tog intervjua, Real UFos sajt je postavio dio tog videa na koji je Sollog skretao paznju. NJegovo misljenje je da je video STVARAN osim ako ga jako dobar i skup studio nije napravio... To nije jednostavna prevara od strane privatne osobe. POgledajte analizu experata odozgo.

Od kad su ovi clanci napisani zena koja tvrdi da je bila u videu kaze da je to reklama kreirana za SciFI koju je posjedovao Universal Studio u vremenu u kojem je pustena u javnost...

Od te infomacije i SciFI i Universal Studio su kategoricno odijali da priznaju ili objave da je ovaj video CGI (Computer Generated Imaging) ili pak STVARAN ???

Dakle sta je Sollog stvarno izjavio treba da bude postavljeno u kontekst sada... On kaze da su experti izjavili da je video STVARAnili veliko djelo odradjeno od strane nekog glavnog studija.

U Sollogovoj knjizi, NLO DOKAZI, on predstavlja mnoge takve cuvene NLO pojave i vidjenja kroz istoriju kao dokaz da su se glavna i velika vidjenja uvijek vidjela na mjestima gdje ce se velike tragedije uglavnom desiti. Sollog je tu pojavu oduvijek zvao ZNAKOVI (Signs), jer se pojavljivala kroz istoriju.

POstoji jos jedan cuveni NLO video povezan sa Svjetskim Trgovackim Centrom koji je prezentovan u Sollogovoj knjizi. Plasma letjelica. Tako da je za vrijeme ovog originalnog clanka bilo vec dva glavna vidjenja NLO-a kraj zgrada WTC-a prije nego se 9/11 dogodio.

Jasno je da je poruka za 9.11 data od strane NLO-a kraj WTC zgrada. Plasma nocni NLO kraj WTC-a je bio ZNAK.

Ako je ovaj NLO po danu VARKA, onda bi SciFI kanal trebao da rascisti debatu o tome...

Dakle sad imate kompetan komentar od Solloga koji je imao pristup svim Ruskim expertima koji su izjavili da je STVARAN, on ima jos jedan NLO WTC video koji pokazuje njegovu tezu da se glavne tragedije dogadjaju u vrijeme velikih i neobjasnjivih pojava na nebu tipa NLO...

Ako je ovo PREVARA, zasto ni SciFI ni universal nisu htjeli priznati to i nista reci...
Ili da li je bilo STVARNO i sad dezinfo. agenti pokusavaju na sve moguce nacine da ga zataskaju jer je ovo jedan od prvih DOKAZA tipa SMOKING GUN koji govori konacnu istinu u oci...??? NAdamo se da ce doci dan kad cemo znati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
no comment ,jebiga toliko slika i prica o njima ,pa jebiga moraju postojati ,mislim 100% nismo sami u svemiru ali da li su vec dosli ovde ... no comment

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 18:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Prvi put kad sam vidio snimak, začudio sam se. Probao sam da uočim eventualne propuste u "montaži", ali nisam mogao da uočim. Međutim, kasnije sam vidio jednu reklamu, pa sam shvatio da ja nemam pojma o video-montaži, tako da bez problema mogu prihvatiti da je snimak lažan.
@Tesla: i sam si primijetio (kada smo ranije pričali o ovom snimku) kako to da niko nije primijetio NLO u sred bijela dana, u centru velegrada i to pored prozora desetina kancelarija u WTC-u.
Daleko mi realnije izgleda autopsija vanzemaljca, ali si i za nju rekao da je lažna. WTF! Zašto ljudi gube vrijeme i snimaju ovakve gluposti?
Meni više nisu interesanta viđenja NLO-a. Tu može da bude mnogo lažnih izvještaja i slučajeva da ljudi zamijene neke obične objekte NLO-ima, što se često i pokaže kao takvo. Uostalom, ni malo me ne čudi da postoje vanzemaljci i da ponekad dođu u obilazak, ako već imaju tehnologiju za to, pa mi viđenje NLO-a i ne predstavlja neku vijest. Interesantno mi je kako se među drevnim crtežima pojavljuju neke stvari koje podsjećaju na "letjelice", "dolazak ljudi s neba" i sl. Takvih crteža nema malo i tu nema "lažiranja". Na mnogim freskama u starim pravoslavnim manastirima postoje "letjelice sa posadom".
Kad uganjam malo vremena pogledaću "Disclosure Project" i dvije konferencije za štampu u vezi sa tim, pa ću komentarisati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2005, 22:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Da ali zanimljivo da pored svih analiza koji su dali experti govori da ipak moze biti da ovaj nije lazan. Nakon svega nikad nisam ni trazio po netu do neki dan da se realno i detaljno informisem o tome. Sad je drugacija prica...
Sto se tice toga oko kancelarija, jeste da niko nije vidio ali ipak, ako je za tako malo vremena radi se o sekundama skrenuo i prosao pored onda je isto za tako kratko vrijeme mogao da doleti izmedju zgrada i da niko ipak nista ne skonta...

Jednu stvar znam sigurno za Roswell i autopsiju a to je da su u originalnom Roswellu tijela vanzemaljaca imala po 4 prsta a ne 6 kao sto je na video snimku koji je navodno autentica. To odmah spusta video maximalno. Tako cvrst dokaz protiv nemam za WTC i 9/11 i realno ako experti kazu da je autentican onda i mogu da povjerujem mada mi se na prvi pogled cinio da je nesto toliko dobro snimljeno i ocigledno ne moguce za vidjeti, medjutim, ima Boga moze se i to.

Kontakt za izvor oko Roswella i sve o tome mogu da ti prebacim radi se knjizi pokojnog Genarala Philip J. Corsoa i Williama Birnsa ...
Imam i video sa discoverija o tome svemu. Corso je najuvjerljiviji lik koji je u svojoj knjizi imenovao imena iza imena, i odapeo godinu poslije.
Nakon svega ti si me i potaknuo da revidiram uopste da li je fake ovaj video sa WTC-a ili ne, jer mi je stojao u arhivi vec vise od godinu sa objasnjenjem kineza, onaj word fajl koji isto dosta govori...

Vrijedno je vidjeti video snimak bez obzira na sve.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2005, 03:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Jul 2005, 16:13
Tesla je napisao:
Da ali zanimljivo da pored svih analiza koji su dali experti govori da ipak moze biti da ovaj nije lazan. Nakon svega nikad nisam ni trazio po netu do neki dan da se realno i detaljno informisem o tome. Sad je drugacija prica...
Sto se tice toga oko kancelarija, jeste da niko nije vidio ali ipak, ako je za tako malo vremena radi se o sekundama skrenuo i prosao pored onda je isto za tako kratko vrijeme mogao da doleti izmedju zgrada i da niko ipak nista ne skonta...

Jednu stvar znam sigurno za Roswell i autopsiju a to je da su u originalnom Roswellu tijela vanzemaljaca imala po 4 prsta a ne 6 kao sto je na video snimku koji je navodno autentica. To odmah spusta video maximalno. Tako cvrst dokaz protiv nemam za WTC i 9/11 i realno ako experti kazu da je autentican onda i mogu da povjerujem mada mi se na prvi pogled cinio da je nesto toliko dobro snimljeno i ocigledno ne moguce za vidjeti, medjutim, ima Boga moze se i to.

Kontakt za izvor oko Roswella i sve o tome mogu da ti prebacim radi se knjizi pokojnog Genarala Philip J. Corsoa i Williama Birnsa ...
Imam i video sa discoverija o tome svemu. Corso je najuvjerljiviji lik koji je u svojoj knjizi imenovao imena iza imena, i odapeo godinu poslije.
Nakon svega ti si me i potaknuo da revidiram uopste da li je fake ovaj video sa WTC-a ili ne, jer mi je stojao u arhivi vec vise od godinu sa objasnjenjem kineza, onaj word fajl koji isto dosta govori...

Vrijedno je vidjeti video snimak bez obzira na sve.

...daj jos dodaj neke druge dokaze o NLO ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2005, 16:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2001, 01:00
Snimak je fake, u pitanju je reklama za SciFi kanal...

http://www.rense.com/general41/scihoax.htm
http://www.edifyingspectacle.org/gullibility/blog/archives/ufos_bogus_science/scifi_channel_caught_in_u.php

IZMENA:
Kao što je Tesla primetio, nisam detaljno pročitao postove pa sam naveo već navedene informacije. Izvinjavam se ovom prilikom i u svoju odbranu navodim činjenicu da nemam više snage da razmišljam o tome da li je snimak stvaran ili nije... Priznaćete, danas više nije ni teško, ni skupo napraviti onakav video a svi dokazi se lako mogu falsifikovati. Čovek zna onoliko koliko mu se kaže...

Poslednji put menjao Motoko Kusanagi dana 28 Sep 2005, 22:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2005, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma shit! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2005, 17:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Meni sve izgleda fantasticno. Da je to bas tako bilo, pricalo bi se mnogo vise o tome. Evo ja se cak ni ne sjecam da je bilo i rijeci o tome. A naravno da ce ljudi koji vejruju u to i kreatori tih web starnica reci da je snimak stavran.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2005, 19:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zzz je napisao:

...daj jos dodaj neke druge dokaze o NLO ...

Evo prenijecu nesto sa SF boarda o tome posto sam i tamo zasijao i sukob misljenja se razvijao. Sve u cilju potpunije slike o ovome...
Mada ipak, sve mi se cini da odredjen broj ljudi posta odgovore a ne cita postove koji su duzi od 5 redova. To mi djeluje malo neodgovorno.

Sto se tice informacija dakle sa SF boarda idu dolje ispod...

Pocetak rasprave na SF boardu

Izgleda da je ipak bila samo reklama SciFi-a.

http://www.247news.net/2003/20030929-scifi.shtml

http://www.blondie.net/chris_stein_20030930.shtml

može malo pojašnjenje!Confused o čemu se "navodno" radi
malo štucam sa engleskim! 81

Evo o cemu se radi kako sam ja shvatio...
Tip nije uopste rekao da se ovo nije desilo s tim prvim clankom iznad mada je to rekao na kraju... On je to rekao na kraju ironicno ali ipak, sve sto gore govori navodi na to da Americka Vlada postavlja ljude koji se nalaze na kljucnim medijskim mjestima konkretno na radiostanicama i web sajtovima za paranormalna pitanja i NLO-ove, ljude koji vrse UFO dezinformacionu kampanju... Recimo postave NLO vidjenje, navuku raju isl. i onda ga u pravo vrijeme kad najvise ljudi ceka odgovor debunkiraju namjerno samo da pred sto vecim brojem ljudi to urade, jer kad jednom debunkiraju odnosno razotkriju prevaru nekog NLO-a onda ta ista masa pocinje da se okrece od svih ubuduce o kojima sazna i ne zeli da se interesuje... To je negativna regresija, i pali im do sa. SAmo mi nije jtvarno jasno do kog nivoa ce doci samo da se prava istina ne sazna... Nevjerovatno..

Prevod sa gornjeg sajta....
Npr. Jeff Rense ZNA da je bilo 10 javnih zamljotres upozorenja koji su otisli na Usenet od strane DOKAZANOG predskazivaca zemljotresa i sva predskazanja su imala direktan pogodak. Ali Rense odbija da spomene to na svom sajtu.

Jeff Rense ZNA da je isto predskazivac zemljotresa stavio TACNO UPOZORENJE tamo na USENETU za 9/11, i opet Rense nece da objavi svojoj UFO zajednici ISTINU! Ovdje je PECATIRANO UPOZORENJE DATUMOM o 9/11 postavljeno 9/11/1998. dakle tri godine prije TACNOG DATUMA 9/11.

http://groups.google.com/groups?hl=en&l ... .erols.com

Sad, zasto Vladini NLO DEZINFO AGENTI kao Jeff Rense i Art Bell nece da diskutuju kristalno jasno 9/11 UPOZORENJE koje sam dao u linku gore???

ZATO STO ZELE DA LAZU NLO ZAJEDNICI O NLO-ima!!!

Sta kazete za ovo, ISTA OSOBA je dala upozorenje za pad Americke Elektrodistribucione mreze proslo ljeto. Evo dokaz dolje.

http://groups.google.com/groups?hl=en&l ... google.com

Sad, zasto Vladini NLO DEZINFO AGENTI kao Jeff Rense i Art Bell nece da diskutuju kristalno jasno o ovoj paranormalnoj istinitoj prici koje sam dao u linku ovom???

ZATO STO ZELE DA SIRE LAZNE INFO O NLO-ima!!!

ISTA OSOBA je dala upozorenje o uraganu proslo ljeto ISABEL. Udarila je pravo gdje je predvidio. Da li Rense i Bell diskutuju to? NE.

Evo upozorenje ponovo ima googlov datum

http://groups.google.com/groups?hl=en&l ... google.com

Ako slusate Jeff Rensa i Art Bell, ZAPITAJTE SE zasto oni nece diskutovati google usenet servis sa Datumom objavljivanja na kojima je SOLLOG UPOZORIO za 9/11, Raspad sistema americke distribucione el. mreze, i uragan Isabel???

Zasto Rense i Bell nece objaviti PRVI FOTOGRAFIJU NLO PILOTA otkrivenu od strane SOLLOGA u njegovoj NLO knjizi "NLO-i dokaz"?

http://www.ufostheproof.com

Ako je Svjetski trgovacki centar video po danu namjestaljka, onda ce dokumentacija izaci o tome da je tako i izjava drugog glumca ce se pojaviti...

Jos jedna stvar u svemu tome je da je Jeff Rense nakon prozivke sa naseg sajta realufos.com ipak poslao informacije da je sve ovo fake
sto je i logicno jer su ljudi poceli dodirivati tamo gdje ne treba, Zbunjivanje je najbolje za odvracanje paznje od bitnog.

To je prevod i pojasnjenje za kolegu koji je pitao odozgo, nadam se da je dobio par razloga da nastavi istrazivati dalje... :)

Ovo sa crtama je moja rasprava sa ljudima na SF boardu, i po mom misljenju izjava drugog glumca se nije pojavila sto znaci da nisu dokazali da je ovo lazno... Takodje nakon duuuugo vremena oko 2 godine, tek nakon toga ova glumica je priznala da je ona to snimila kao reklamu... hehe DA naravno tek nakon sto su je agenti pritisnuli da to kaze, u suprtonom ako to jeste bila reklama, zasto joj je trebalo fucking 2.5 godine da to prizna...

Sve u svemu mislim da pokusavaju da navedu da je ovo lazirano kojekakvim pricama ali ovo gore po meni daje dovoljno cvrste dokaze da je video istinit i da nas ceka jos tamnija realnost nego sto smo do sad vidjeli... NAdamo se da ce biti bolje i da ono za Italiu, VAtikan i NJemacku ratnu masinu kao i nuklearke nece da se obistini od strane Arapskih zemalja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2005, 15:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Motoko Kusanagi je napisao:
Snimak je fake, u pitanju je reklama za SciFi kanal...

http://www.rense.com/general41/scihoax.htm
http://www.edifyingspectacle.org/gullibility/blog/archives/ufos_bogus_science/scifi_channel_caught_in_u.php

IZMENA:
Kao što je Tesla primetio, nisam detaljno pročitao postove pa sam naveo već navedene informacije. Izvinjavam se ovom prilikom i u svoju odbranu navodim činjenicu da nemam više snage da razmišljam o tome da li je snimak stvaran ili nije... Priznaćete, danas više nije ni teško, ni skupo napraviti onakav video a svi dokazi se lako mogu falsifikovati. Čovek zna onoliko koliko mu se kaže...

...u potpunosti se slazem... sliku bi mozda kojim slucajem trebalo posmatrati odozada...
pocevsi od motiva.... propaganda.... ko ovo sranje u Sarajevu sto
su ljudi stavili.... veoma je lako manipulisati digitalnim objektima
kao ovi... napraviti ih 1000 puta vece nego sto jesu, pa ih smanjiti
1000 puta da se dobije na kvalitetu...pa ni hiljadu vrhunskih
skenera nece skuziti detalje, koji i ovako i onako nedostaje:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2005, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
to nije istina! <---klik :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2005, 23:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hahahahaha jesi dao komentar hehe...
jagodinci nema sta !!!

Ali salu na stranu ...

Mislim da ako nije istina, onda ce definitivno neko barem jedan od svih tih momaka i ljudi koji po mom misljenju nisu mogli djelovati koordinisano morati da istupi pred narod i da kaze da su to namjestili !!!!!!!

Ali nesto tako s toliko ljudi nije lako namjestiti ako ni jedan od njih ne prizna da to nije istina, pa vi sad razmislite....

NEka neko pobije eventualnu cinjenicu da se niko nece javiti od svih tih ljudi koji su vidjeli snimak...??? pa neka mi se onda javi da kaze da eventualno nije istina.

Ja recimo imam i pratim i skidam sa mreze i iz drugih izvora (To moze @John da potvrdi, on ima pristup mojim fajlovima) oko 1000 autenticnih video snimaka NLO-va koji imaju svaki objasnjenje za sebe, i nesto ovako direktno i uz podrsku naroda sa ceste nisam vidio. Imam fajlova gdje ljudi sa ceste gledaju ... ali ovako blizu i direktno nee...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2005, 18:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 14:24
Evo vam jos nesto...

Navodno NLO na slici Google World wind, gdje je snimljen iznad grada. Na kojoj visini je bio pitanje je ali ne bi se reklo da je bio blizu satelitu...

Ne vjerujem da Google World wind ima pretenzija da namjesta neke trecerazredne slike na taj veliki servis. Moglo bi biti i autenticno.

evo linka EVO GA OVDJE !!!

JEDNA OD BAZA u Nevadi !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2005, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
Michigenac je napisao:

super trip, jesi li ga dobio slucajno ili od
ljudi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2005, 21:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Svijet je dovoljno cudan i nije nista novo ovo oko NLO vidjenja. Pod tim mislim na sve one ostale koji su zanimljivi i non stop se vidjaju...
Primjecuju se sirom svijeta vec vise od 50 godina, i bez obzira na to, da li ljudi hoce da vjeruju ili ne, najlogicnije je i najistinitije da nismo sami i da smo vec posjeceni.
NIJE U TO stvarno tako tesko povjerovati...
Zasto ljudi ne prestanu uvjeravati stalno sami sebe da smo sami u svemiru vec jednom...
Ideje o NLO-ima su dosle od negdje, treba razmisliti o tome. Zasto bi inace onda, neko htio sve ove godine i na toliko vidjenja i snimaka i slika itd. da sve to izmislja???... To mi je apsurdno za pomisliti.

Sigurno postoje neka lazna NLO vidjenja, ali ne treba dopustiti da vas TO uvjeri da su sva ostala lazna... :)

Vrh

Tema posta: Blog
PostPoslato: 12 Okt 2005, 14:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 14:24
Evo i blog za ovo ...

http://ufo-bosnia.blogspot.com/ :mad: :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 11:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Cekajte, zar nije najcudnije da izvanzemaljski super brzi 'leteci tanjir' korisiti pogonsko gorivo koje se zasniva na sagorijevanju materije?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2005, 13:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Macro je napisao:
Cekajte, zar nije najcudnije da izvanzemaljski super brzi 'leteci tanjir' korisiti pogonsko gorivo koje se zasniva na sagorijevanju materije?

Pa nije cudno - zato sto je izmisljen od strane ljudi :D !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Nov 2005, 16:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Okt 2005, 19:26
Hm nisam dosad primetio ovu temu, niti cuo za ovaj snimak ....

Citiraj:
Meni više nisu interesanta viđenja NLO-a. Tu može da bude mnogo lažnih izvještaja i slučajeva da ljudi zamijene neke obične objekte NLO-ima, što se često i pokaže kao takvo. Uostalom, ni malo me ne čudi da postoje vanzemaljci i da ponekad dođu u obilazak, ako već imaju tehnologiju za to, pa mi viđenje NLO-a i ne predstavlja neku vijest. Interesantno mi je kako se među drevnim crtežima pojavljuju neke stvari koje podsjećaju na "letjelice", "dolazak ljudi s neba" i sl. Takvih crteža nema malo i tu nema "lažiranja". Na mnogim freskama u starim pravoslavnim manastirima postoje "letjelice sa posadom".
Kad uganjam malo vremena pogledaću "Disclosure Project" i dvije konferencije za štampu u vezi sa tim, pa ću komentarisati.

Pa, paistorijski crteži su mnogo intresantniji od viđenja NLO-a, ali odvojimo ona pouzdana viđenja, njih ne smemo podsenjivati zato sto se NLO i tacno krecu po kružnim putanjama po nebu naše planete ... Ako neki avion slučajno uđe u neki od tih krugova onda susretne NLO ... Ovo je dokazana teorija od strane jednog ufologa sa ovih prostora koji je uspeo da predvidi tačna mesta i vreme predstojećih NLO viđenja ...O ovome opsirnije možete čuti u dokumentarnom filmu NEBO NLO-a .... Pozdrav svima!

0X

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]