Моријентес je napisao:
Kako troluje. Najavi neku južnu tribinu od 20 redova u visinu sa staklenim i drvenim detaljima, klub predstavi malo dužu dobojsku skelu metal + plastika. Kaže to sam i najavio, uz manje korekcije.
Onda baca bombe sa kim se pregovara, ko potpisuje, na kraju
niko od tih imena nije potpisao, vjerovatno niko nije ni pregovarao od njih.
Kaže Jandra vozi Lambordžinija (Vico mu dao), a ja ga taj dan kad je pisao vidio u nekom osrednjem Citroenu.
On iz BiH govori da su rumunska i turska indijanske lige, kakva je onda ovo liga kad tamo prodajemo igrače?
Ovaj pita kako Sarajevo i Budućnost prodaju igrače, a mi ne, kaže teško je bez EU pasoša. Jeste, ali oni prodaju i bez EU pasoša, a Borac slabo. Ovo oko marketinga ne bih komentarisao, degutantno je. Za Vukovića se vidi koliko si neupućen kad kažeš da je sam kriv.
1. A ko nam je to malo ne'urozan? Što si se rasplakao, fali ti tečnosti na ovu vrućinu? Sve što sam najavio pokazalo se kao istina. Najavio sam radove na stadionu i prije nego što je ugovor potpisan. Napisao sam da će montažna tribina biti uz manje izmjene i to se pokazalo kao tačno. Ne da će biti kopija. Pominjao poslovne prostore i rušenje zida na istoku, sve se to pokazalo kao istina
2. Pisao sam koji su igrači u pregovorima i koji je budžet. Jedan forumaš mi se javio da pita koji Holanđanin na stoperu potpisuje a ja mu odgovorio da dolazi preko istih ljudi odnosno iste agencije kao Karolina i Mejers, što se takođe ispostavilo kao tačno.
3. To što si ti vidio Jandru po danu je apsolutno nebitno. Zar neko stvarno misli da Jandro vozi samo jedno auto i to kao direktor? A možda si i ti ustvari "Ćaci" kao Jandro pa pokušavaš da iskrivis istinu, budući da ti je nedavno na derbiju obožavani direktor kolutao očima na skandiranje cijelog zapada "pumpaj" i istoka. I Jandro je Ćaci prema tome, šta je za njega par auta u garaži, nije ih sigurno sam zaradio kao ni njegovi idoli.
4. Vukoviću su isti ti kojima se diviš zabranili da se odazove pozivu, jer su mislili da će preko Dragana Stojkovića Ćacija da zavrse poziv ali su se grdno prevarili jer je Zvezdin lažni Mesi ipak prioritet. Ipak je to njegov privatni klub i čedo, pa samim i takvi imaju prioritet. Vuković inače nije nešto naročito inteligentan pa ga je bilo lako i izmanipulisati. Željo i Sarajevo prave transfere u arapski svijet jer su to kombinacije, braca po vjeri i finansiranje indirektno. Tako da Morijentes žalim slučaj, provaljen si.