banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Jul 2025, 19:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119720 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5982, 5983, 5984, 5985, 5986  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 01 Jul 2025, 13:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2025, 00:11
zerocool je napisao:
Marketing je go kurac, ama bas nista ne rade. Btw sezonske se prodaju vec 2 sedmice, iako se ne dobiju kad platis. Nego dobijes racuna bez pecata, potpisa ili icega sto bi ukazivalo da je to za Borac. Pise samo cijena i sez istok.
Ta marketinska sluzba bi mogla malo reklamirati te sezonske, organizovati neku nagradu igru/nesto, a sve sto oni urade je da okace post na fb/ig kad se igra utakmica i kad neko dodje/ode, to moze i dijete da odradi.

Opet si demantovan. I ovo predstavljanje tima za narednu sezonu i retrospektiva evropske sezone govore u prilog ovome što ja priča. Marketinški se ide u korak sa najvećim evropskim klubovima koji takođe nešto slično organizuju svake sezone ali brljotine oko prelaznog roka, smanjivanje budžeta - sabotiraju njihov rad. Ni najbolji marketing to ne može da pokrije.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2025, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Rašo Spasojević je napisao:
zerocool je napisao:
Marketing je go kurac, ama bas nista ne rade. Btw sezonske se prodaju vec 2 sedmice, iako se ne dobiju kad platis. Nego dobijes racuna bez pecata, potpisa ili icega sto bi ukazivalo da je to za Borac. Pise samo cijena i sez istok.
Ta marketinska sluzba bi mogla malo reklamirati te sezonske, organizovati neku nagradu igru/nesto, a sve sto oni urade je da okace post na fb/ig kad se igra utakmica i kad neko dodje/ode, to moze i dijete da odradi.

Opet si demantovan. I ovo predstavljanje tima za narednu sezonu i retrospektiva evropske sezone govore u prilog ovome što ja priča. Marketinški se ide u korak sa najvećim evropskim klubovima koji takođe nešto slično organizuju svake sezone ali brljotine oko prelaznog roka, smanjivanje budžeta - sabotiraju njihov rad. Ni najbolji marketing to ne može da pokrije.

А јбт човјече опра ти, почињем мислити да примаш дневницу од клуба да браниш маркетинг на форуму. Каквим црним највећим европским клубовима, ским се ми то можемо поредити? Како ти не досади јбт, па поједини клубови у нашој лиги су корацима испред нас, да не идемо даље из ове државе...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2025, 15:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ovdje imate ladno ljude koji će vam reći šta će stubovi na istoku za tribinu staru 100 godina. A šta će da nosi krov i kakva bi bila bezbjednost gledalaca bez tih stubova? Isto tako imate i ljude koji svaku marketinšku akciju nipodaštavaju, iako je mnogo toga urađenog dobro. Tražite krivce na pogrešnoj strani. Klub koji je dočekao proljeće u Evropi, ne može da dovodi igrače iz druge lige kao da pijace i to pun kamion.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2025, 15:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Rašo Spasojević je napisao:
zerocool je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo ne bih mogao pisati od sramote sve da licno radim u tom timu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2025, 15:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
A vidis da vas lik lozi,marketing i ne postoji,ne pecajte se...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2025, 15:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Šta se dešava sa Cetkovicem,nije otišao ni na pripreme,ima li nađe za njegov povratak?

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2025, 18:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Spominje li se novi dizajn dresova :-)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2025, 21:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

pendula je napisao:
A vidis da vas lik lozi,marketing i ne postoji,ne pecajte se...

Naprotiv, baš sam ozbiljan. Kod Srbina najkraće traje pamćenje, na desetine dobro organizovanih akcija od prošlog ljeta pa na ovamo. Ovaj marketing sektor može se reći da je verzija 2.0. u odnosu na sve prethodne. Ali da bi se njihov rad i trud potpuno manifestovao, klub mora da bude jak na drugim nivoima.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2025, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Монти Пајтонс на форуму..или је Бени Хилс шоу, шта ли је

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2025, 07:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Radovi na stadionu idu planiranom dinamikom...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2025, 09:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Spavamo i dalje ili smo ga dobro iskautirali i vidjeli da nema nista od njega? https://sportsport.ba/fudbal/hsk-zrinjs ... pis/502059

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2025, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Samo mi nije jasno kako ovi nasi jos uvijek nisu uspijeli provaliti kanale za prodaju igraca poput Vukovica za 2-3 miliona kao Sarajevo ili Budućnost PG. To kad uspiju onda nam je kraj. Sve ce se svesti na dilovanje igrača kao kod pomenutih klubova

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2025, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Planira li se dobar spic, fali nam neko kao Despot?

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2025, 14:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Spavamo i dalje ili smo ga dobro iskautirali i vidjeli da nema nista od njega? https://sportsport.ba/fudbal/hsk-zrinjs ... pis/502059

Nema kvalitet. A po priči navijača Zrinjskog na njihovom forumu ima alavu okolinu.

quote="Borac u srcu"]Samo mi nije jasno kako ovi nasi jos uvijek nisu uspijeli provaliti kanale za prodaju igraca poput Vukovica za 2-3 miliona kao Sarajevo ili Budućnost PG. To kad uspiju onda nam je kraj. Sve ce se svesti na dilovanje igrača kao kod pomenutih klubova[/quote]

Teško je prodati igrače koji nemaju EU pasoš, pritom trebaš da objašnjavas zasto Vuković nije reprezentativac a sam je kriv zašto nije.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2025, 16:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Raso lave, kad toliko hvalis taj marketing kako ovjasnjavas ovu lakrdiju oko sezonski. Prekjuce stojin h redu 40 minuta da obnovim sezonsku i na kraju ljudi nemaju pojma sta i kako. Jedino si sigurno u pravo da igraca koji nije reprezentativac i bez EU pasosa mozes da prodas samo za ljelje i kikiriki. Nasim igracima je jako velika kompilkacija oko radne dozovle i ljudi nece sa tim da se zajebavaju za nekok igraca koji sto se tice kvalitete mozes da nadjes u EU gdje god hoces

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2025, 16:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

guerrini je napisao:
Raso lave, kad toliko hvalis taj marketing kako ovjasnjavas ovu lakrdiju oko sezonski. Prekjuce stojin h redu 40 minuta da obnovim sezonsku i na kraju ljudi nemaju pojma sta i kako. Jedino si sigurno u pravo da igraca koji nije reprezentativac i bez EU pasosa mozes da prodas samo za ljelje i kikiriki. Nasim igracima je jako velika kompilkacija oko radne dozovle i ljudi nece sa tim da se zajebavaju za nekok igraca koji sto se tice kvalitete mozes da nadjes u EU gdje god hoces

Klub treba da nađe servis provajdera preko kog ćeš moći online da se kupi karta, onda će ovi problemi biti riješeni.Da se ne čeka na 40 stepeni.To bi naravno značilo dodatne troškove i odrazilo bi se na cijenu ulaznica ili bi klub imao manji prihod. Treba insistirati na tome. Možda su to i htjeli iz marketinga ali nije aminovano sa vrha.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2025, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Kako troluje. Najavi neku južnu tribinu od 20 redova u visinu sa staklenim i drvenim detaljima, klub predstavi malo dužu dobojsku skelu metal + plastika. Kaže to sam i najavio, uz manje korekcije. :lol:
Onda baca bombe sa kim se pregovara, ko potpisuje, na kraju niko od tih imena nije potpisao, vjerovatno niko nije ni pregovarao od njih.
Kaže Jandra vozi Lambordžinija (Vico mu dao), a ja ga taj dan kad je pisao vidio u nekom osrednjem Citroenu.
On iz BiH govori da su rumunska i turska indijanske lige, kakva je onda ovo liga kad tamo prodajemo igrače?
Ovaj pita kako Sarajevo i Budućnost prodaju igrače, a mi ne, kaže teško je bez EU pasoša. Jeste, ali oni prodaju i bez EU pasoša, a Borac slabo. Ovo oko marketinga ne bih komentarisao, degutantno je. Za Vukovića se vidi koliko si neupućen kad kažeš da je sam kriv.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2025, 18:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Моријентес je napisao:
Kako troluje. Najavi neku južnu tribinu od 20 redova u visinu sa staklenim i drvenim detaljima, klub predstavi malo dužu dobojsku skelu metal + plastika. Kaže to sam i najavio, uz manje korekcije. :lol:
Onda baca bombe sa kim se pregovara, ko potpisuje, na kraju niko od tih imena nije potpisao, vjerovatno niko nije ni pregovarao od njih.
Kaže Jandra vozi Lambordžinija (Vico mu dao), a ja ga taj dan kad je pisao vidio u nekom osrednjem Citroenu.
On iz BiH govori da su rumunska i turska indijanske lige, kakva je onda ovo liga kad tamo prodajemo igrače?
Ovaj pita kako Sarajevo i Budućnost prodaju igrače, a mi ne, kaže teško je bez EU pasoša. Jeste, ali oni prodaju i bez EU pasoša, a Borac slabo. Ovo oko marketinga ne bih komentarisao, degutantno je. Za Vukovića se vidi koliko si neupućen kad kažeš da je sam kriv.

1. A ko nam je to malo ne'urozan? Što si se rasplakao, fali ti tečnosti na ovu vrućinu? Sve što sam najavio pokazalo se kao istina. Najavio sam radove na stadionu i prije nego što je ugovor potpisan. Napisao sam da će montažna tribina biti uz manje izmjene i to se pokazalo kao tačno. Ne da će biti kopija. Pominjao poslovne prostore i rušenje zida na istoku, sve se to pokazalo kao istina

2. Pisao sam koji su igrači u pregovorima i koji je budžet. Jedan forumaš mi se javio da pita koji Holanđanin na stoperu potpisuje a ja mu odgovorio da dolazi preko istih ljudi odnosno iste agencije kao Karolina i Mejers, što se takođe ispostavilo kao tačno.

3. To što si ti vidio Jandru po danu je apsolutno nebitno. Zar neko stvarno misli da Jandro vozi samo jedno auto i to kao direktor? A možda si i ti ustvari "Ćaci" kao Jandro pa pokušavaš da iskrivis istinu, budući da ti je nedavno na derbiju obožavani direktor kolutao očima na skandiranje cijelog zapada "pumpaj" i istoka. I Jandro je Ćaci prema tome, šta je za njega par auta u garaži, nije ih sigurno sam zaradio kao ni njegovi idoli.

4. Vukoviću su isti ti kojima se diviš zabranili da se odazove pozivu, jer su mislili da će preko Dragana Stojkovića Ćacija da zavrse poziv ali su se grdno prevarili jer je Zvezdin lažni Mesi ipak prioritet. Ipak je to njegov privatni klub i čedo, pa samim i takvi imaju prioritet. Vuković inače nije nešto naročito inteligentan pa ga je bilo lako i izmanipulisati. Željo i Sarajevo prave transfere u arapski svijet jer su to kombinacije, braca po vjeri i finansiranje indirektno. Tako da Morijentes žalim slučaj, provaljen si.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2025, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
1. Najavio radove prije nego što je ugovor potpisan? Pa Bogoljub je 13.06. izjavio za medije šta će se raditi na stadionu, a ti si tri dana poslije to isto pisao. Šta tu ima ekskluzivno? Tribinu si naravno promašio, šta su veće korekcije ako su ono manje?

2. Ništa što si javno pisao oko pojačanja se nije ispostavilo kao tačno.

3. Nikad to nije skandirano na zapadu i istoku, bar ne do sad.

4. Kako bi igrao za Srbiju ako Vladan Kovačević nije mogao zbog administrativnih prepreka, ista prepreka postoji i kod Vukovića. To nije ni bila opcija, a pogotovo ne razlog.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2025, 18:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Моријентес je napisao:
1. Najavio radove prije nego što je ugovor potpisan? Pa Bogoljub je 13.06. izjavio za medije šta će se raditi na stadionu, a ti si tri dana poslije to isto pisao. Šta tu ima ekskluzivno? Tribinu si naravno promašio, šta su veće korekcije ako su ono manje?

2. Ništa što si javno pisao oko pojačanja se nije ispostavilo kao tačno.

3. Nikad to nije skandirano na zapadu i istoku, bar ne do sad.

4. Kako bi igrao za Srbiju ako Vladan Kovačević nije mogao zbog administrativnih prepreka, ista prepreka postoji i kod Vukovića. To nije ni bila opcija, a pogotovo ne razlog.

1. Oni godinama pominju neke radove, samo sam ja ovoga ljeta rekao da radovi kreću odmah. Zato što sam i bio na stadionu nedavno i znam da ne može na stadion normalno da se uđe jer se krenulo prvo od prostorija. Ali da znaš nešto, ne bi to ni pisao.

2. Ta pojačanja su bila u pregovorima ali su otišli tamo gdje se plaća više.

3. Nemoj da lažeš da nije skandirano. Skandirano je nakon svakog gola protiv Sarajeva "pumpaj" u ligaškom derbiju. Gdje se tvoj direktor osvrtao i gledao ko to skandira da bi vjerovatno javio u stranci i tuzakao navijače. U smislu kako su se drznuli. I istok i zapad. Naredni put treba još jače i to po mogućnosti u Evropi.

4. Vladan i Vuković nisu isti slučajevi, iz čistog hira su mu zabranili da se odazove. U prvom momentu to im nije bila ideja za Srbiju ali im se rodila naknadno, iako to logistički ne mogu završiti jer nema Vico taj uticaj, osim par evropskih gostovanja sa njegovim idolom Terzom Interpolom, to je najdalje što dobacuje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119720 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5982, 5983, 5984, 5985, 5986  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]