banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7024 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Feb 2025, 19:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
spavac je napisao:
skypostman je napisao:
Ako mislis na tvit americke ambasade iz Sarajeva, ko zna ko je to pisao, jebace im znanje uskoro. Tramp mjenja sve iz korijena. Cekamo novog ambasadora, dosta ce od tog izbora zavisiti. Danas objava PIC-a u skroz drugacijem tonu. Definitivno se nesto desava i situacija se mjenja. Sad treba lobirati na sve strane, sad je momenat i nadam se da Dodik to vidi.

ma neki dan neka crnkinja..kontam to sto je ona izjavila i ovo da nije neki klon profil..al ajd..

nego cisto da se podsjetimo..

[googlevid]https://x.com/StariPragista93/status/1860023765629043140[/googlevid]
Ma nista ona odredjeno nije napisala i u tom se vidi da nemaju instrukcije jos uvijek. To je sve otvoreno zasad. Prije je to bilo momentalna osuda.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 19:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Treba zaskociti ovog JD Vensa, na njega gurnuti sve karte. On ima najvecu moc trenutno.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Da, bit ce neizvjesnosti kako ce druga strana odigart loptu.

Mislim da ce prva reakcija na ove skorasnje dogadjaje biti da se situacija razvodni i preko opozicije dobro minira ....nesto kao onomada Mile sto je prico ...Zasto da narod ispasta i zasto problemi zbog jednog Mladica i Karadzica i taj naravit da se gura plebesu groz grlo kroz zeludac i deblo crijevo do izlaza. Naravno od izabranih likova.

A moze da bude ponovo i neki "dasak svijezeg vjetra" od Amera i cika Rudija "and" njegovo badija pogotovo ako Trampov zet Kusner dodje sad u martu u BG da vidi gdje ce njegov hotel da nikne i usput navrati u BL da vidi moze li ovde da se "investira". :D
Medjutim ili Ali
Prije ce biti da se moze nesto i necemu ako i icemu u nasu korist nadat poslije Tramp-Putin sastanka nego svih ovih ovdasnjih prepucavanja!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
skypostman je napisao:
Ako mislis na tvit americke ambasade iz Sarajeva, ko zna ko je to pisao, jebace im znanje uskoro.

Jebaće im znanje u ambasadi, onima u SA, jer su u zadnjih nekoliko godina spiskali 250 miliona dolara bez ikakvog traga. I biće zanimljivo šta će istrage DOGE-a pokazati. Kada neko provali kome je davan novac.

Što se same BiH tiče, BiH nije prioritet Trampove administracije.
Dokaz za to je činjenica da više od mjesec dana nakon što je zasjeo u fotelju Tramp nije imenovao ambasadora u BiH, a npr. imenovao je ambasadorku u Hrvatskoj i najavio njeno ime još prije nego što je zvanično sjeo u fotelju.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 20:01 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
skypostman je napisao:
Ma nista ona odredjeno nije napisala i u tom se vidi da nemaju instrukcije jos uvijek. To je sve otvoreno zasad. Prije je to bilo momentalna osuda.

preko slike mi se ucinilo neka crnkinja, sad vidim da nije..

mislis profil ambasade koji je odradio kopi paste ove tammy je lazan profil..

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 20:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ovaj us embassy Sarajevo, to je ostatak Marfija usranog, to je neko njegov pisao. A ova ispod govori drugim tonom skroz.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 20:07 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
jbg..neko ga iz ambasade i dan danas koristi..

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta piše neki lijevi službenik je nebitno.
Još jedared, BiH nije prioritet Trampove administracije.
Nije još ni imenovan ambasador.

Tramp ima druge prioritete.
Evo posvađao se sa Zelenskim pred kamerama, prekinuta posjeta Zelenskog Vašingtonu

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I čim novi ambasador dođe odmah će ga posjesti na sećiju neki političari iz Sarajeva i ljubiti mu cipele, kao što su ljubili kaubojke Marfiju, da ga privole.

Tako da... Mile ima još par sedmica ako hoće nešto da uradi.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Choban je napisao:
Evo posvađao se sa Zelenskim pred kamerama, prekinuta posjeta Zelenskog Vašingtonu

Odgledao sam do kraja i mogu ti reći,svaka čast Zelenskom kako se držao...Nisu ga mogli salimiti....rat se nastavlja

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Zeleni dobiva azil i garant vilu ili u London mozda Nica a mozda vrlo moguce i Toronto...brat bratu zaradio je sa ovim hrabrim prezantovanjem zrtve i neshvacenog sina!! :lol:
Isprsko je Trampa pljuvackom vicuci ...jbt u jednom momenu pomislo sam da ce mu Tramp opalit samar..bio je spremio ruku onako labavo malo otreso!! :D
Vance je vise pazio i smirivo Trampa... nego Zeleng...jbt saketanje zamalo, svasta je moglo bit!!! :D :D
Tramp mjenjo farbu od roze do jarko tamno crvene....kazu poslije mu mjerili pritisak 220.. ko struja...!! :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 21:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Btw sef ce vjerovatno biti novi ambasador u BG jer vjerujem da nekim cudom/uticajem nova administracija ima jedan blanko cek blage naklonosti za Srbiju i Srbe.
Ovi ostali ce biti samo reda radi na funkcijama.
Ako ih uopste bude i bilo, tako da dzaba ljubiti cizme.

Sad je tako, a sutra ne zna se. Nije puno, ali opet...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Btw da li je Index.hr kupio Nezavisne Novine?
Americki izvori kazu da sastanak nije prekinut vec da je Tramp doslovno izbacio Zelenskog.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako mu Tramp nije rekao "You're fired!" nije ništa napravio :iconbiggrin:

Može mu zavrnuti "pipu" i doslovno ga pustiti niz vodu.

Ali, skrenu tema na Zelenskog i Trampa, a ja ih pomenuh kao primjer šta je Trampu prioritet i da o BiH vjerovatno niko bitan u SAD-u ni ne razmišlja.

The_new_Statesman je napisao:
Btw sef ce vjerovatno biti novi ambasador u BG jer vjerujem da nekim cudom/uticajem nova administracija ima jedan blanko cek blage naklonosti za Srbiju i Srbe.

A ako bude ona plavuša iz ZG šefica i sarajevske ambasade?

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne znam, ne vjerujem, mislim da BG preuzima palicu.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
wizzy_bl je napisao:
Ja sam bot i uhljeb,pa radim kako radim...ali vidim da je sad na temi isplivalo bas raznih budala, ili ajde da pokušam biti blaži...ljudi koji su toliko zaslijepljeni mržnjom da im se razum poremetio.

Ponavljam, opet je opozicija napravila ključnu grešku jer su oni prihvatili presudu ,koja je sama po sebi nonsens.Samim tim su prihvatili i Smita kao VP koji to nije,metod djelovalja putem sile iz Sarajeva i ambasada,itd...
Da su oni stali iza Dodika, nista od.ovoga ne bi bilo. Samo su trebali reci, mi ne želimo ući u vlast na ovakav način . Na iducim izborima bi puno bolje prosli.

Гдје су прихватили пресуду? И Миличевић, и Тривићка и Драшко рекли да одбацују пресуду.

Btw da li je Index.hr kupio Nezavisne Novine?
Americki izvori kazu da sastanak nije prekinut vec da je Tramp doslovno izbacio Zelenskog.

Прије да је Alo! с обзиром како су кренули с кликбејт насловима...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam, ne vjerujem, mislim da BG preuzima palicu.

Ako ne preuzme BG i u SA dođe neko sa tvrdokornijim (i religioznijim) stavovima od Majka Hakabija (koji je poslan u Izrael), ili bar sličnim, biće igranka.

Ako dođe neki karijerni, biće ljubljenje cipela od strane nekih sarajevskih politčara kako bi ga privolili.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nego, jedan portal iz Sarajeva piše
Citiraj:
Počela “primjena” Dodikovih zakona: SIPA privremeno obustavila aktivnosti u Republici Srpskoj, MUP RS odbio provesti dvije naredbe Tužilaštva BiH!

https://istraga.ba/pocela-primjena-dodi ... astva-bih/

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Portal Avde Avdića. Zanimljivo.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2025, 23:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Brale001 je napisao:
Zeleni dobiva azil i garant vilu ili u London mozda Nica a mozda vrlo moguce i Toronto...brat bratu zaradio je sa ovim hrabrim prezantovanjem zrtve i neshvacenog sina!! :lol:
Isprsko je Trampa pljuvackom vicuci ...jbt u jednom momenu pomislo sam da ce mu Tramp opalit samar..bio je spremio ruku onako labavo malo otreso!! :D
Vance je vise pazio i smirivo Trampa... nego Zeleng...jbt saketanje zamalo, svasta je moglo bit!!! :D :D
Tramp mjenjo farbu od roze do jarko tamno crvene....kazu poslije mu mjerili pritisak 220.. ko struja...!! :D

Brale ti si izgleda i oćoravio osim što pišeš budaleštine. :lol:

Zeleni je budala ali je bio smiren kao rijetko kad, s obzirom da su ga ova dva buzdovana napala s obe strane. JD, teški primitavac, je vikao na njega a ne obratno. Sve ovo nije slučajno nego s namjerom su ga napali da ga "ogole" pred američkim "narodom" (Mask je to već objavio na X) i time opravdaju ono što će očigledno uslijediti vrlo brzo a to je kraj podrške Kijevu i vrlo vjerovatno brzo svrgavanje Zelenog. A sve po dogovoru s Putinom. To je očito već riješeno. Ukrajina Rusiji, minerali Americi. Ili nešto slično.

Da se sad povežemo s ovom našom temom, nije isključeno da ćemo se u nekom američko-ruskom dilu naći i mi i možda Mile to zna i na to računa i zato vuče sve ove poteze. Ako to nije slučaj onda je ovo sve vrlo nepromišljeno s njegove strane.

Što se tiče odgovora iz US embassy...nisu oni to sami napisali, ništa se u diplomatskim krugovima ne piše bez odobrenja šefova. Stoji da je tu još vakum ali teško da neki niskorangirani zvaničnik US ambasade može samostalno kreirati ovako teške stavove bez konzultacija sa nadređenima u Kapitolu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7024 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]