banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7024 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2025, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
spavac je napisao:
i kad se promijeni dodik na izborima, ista prica ce biti iz sarajeva..napadat ce opet svakog predsjednika RS..

I to je tacno. Dodik i pobjedjuje zato sto pokazuje zube.
Mene brine nesto drugo a to je sto trenutno Niko od onih koji pretenduju na to mjesto nema petlju da ista kaze na tu temu.
Stanivukovic to ponekad stidljivo najsavi ali ga brzo ucutkaju Crnadak i Borenovic

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Hoće ali svaki drugi predsjednik će imati mnogo veću realnu podršku u narodu a kad je to slučaj mnogo je lakše...Dodik se za ove 2 decenije dosta odrodio od običnog svijeta,podjelio narod po socijalnim i svim drugim šavovima pa mu je danas na tribinama najvjerniji Zmaj i slični....jadan je političar koji svoju suverenost crpi iz tog sloja

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
veteran 1987 je napisao:

Pas koji laje, a ne ujeda, je opis Miline politike.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 14:50 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Čiča iz Rogače je napisao:
Hoće ali svaki drugi predsjednik će imati mnogo veću realnu podršku u narodu a kad je to slučaj mnogo je lakše...Dodik se za ove 2 decenije dosta odrodio od običnog svijeta,podjelio narod po socijalnim i svim drugim šavovima pa mu je danas na tribinama najvjerniji Zmaj i slični....jadan je političar koji svoju suverenost crpi iz tog sloja

pazi, tramp je sjebo malo ukrajince..zelenski je mislio, ooo dobijam lovu radim sta hocu...doso tramp biznismen i kaze sta si uradio sa lovom..aha procerdo..e sad ces da vratis..e sad je poslo de luku da ispita dje je 250 miliona nestalo u bih..

daj mi imena, bar tri osobe koje ce donjeti prosperitet narodu u RS, da nece krasti i koji imaju podrsku naroda RS...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 14:52 
staromodan
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
spavac je napisao:
i kad se promijeni dodik na izborima, ista prica ce biti iz sarajeva..napadat ce opet svakog predsjednika RS..

Mene brine nesto drugo a to je sto trenutno Niko od onih koji pretenduju na to mjesto nema petlju da ista kaze na tu temu.
Stanivukovic to ponekad stidljivo najsavi ali ga brzo ucutkaju Crnadak i Borenovic

u tome i jeste fora..sto niko nema petlju da kaze smitu/sarajevu dosta je..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pečenko je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Pas koji laje, a ne ujeda, je opis Miline politike.

Prrije njega bilo ih je dosta koji nisu ni lajali nego su mahali repicom ispred ohr ili u sarajevu. Pa nama je Sarovic bio predsjednik. Ne treba nista vise reci.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 15:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
A Dodik nije mahao repom kad mu je to odgovaralo? Džabe na svakoj stranici ponavljati kako je opravdavao smjenu Poplašena od strane Karlosa Vestendorpa. Tad je VP bio iznad Ustava, jer mu je to tada pasalo. Sad ne paše pa okreće ploču. U naroda je pamćenje ko u kokoške i na to politika i računa.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Jbg, možda ljudi pamte samo lijepe stvari. :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Danas donese NSRS zakone, objave ih Službenom glasniku i šta onda?
MUP RS (žandari) dočeka negdje na granici SIPU(npr Doboj) i...?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 15:47 
Veteran
Veteran

Vrlo ozbiljno igranje vatrom. I to sve uz Vučićev amin. Bez njega Dodo to ne bi sam.

Zanimljiv je i ovaj prijedlog izmjena krivičnog zakona. Na primjer srpski službenik u Sipi koji radi za 1200 KM i koji ne napusti funkciju dobiće kaznu a poslanik u PSBIH koji prima 5000 KM može ostati i nikakvu kaznu neće dobiti. Kakva šizofrenija od zakona.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 15:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
hadzidado je napisao:
Nista. Ovim se samo jos vise degradira Skupstina, na kraju nece biti svrhe ni da postoji. Pratite poteze, Vucko je ovako isto sjebao nase na Kosovu, sad se okrece nama. Zato je i doveden.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka

hadzidado je napisao:

Nebi to trebalo tako. Vise sam za hr i slo metode. Ugasis im struju i vodu grijanje i otice sami

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 16:07 
staromodan
Korisnikov avatar

Danchi je napisao:
A Dodik nije mahao repom kad mu je to odgovaralo? Džabe na svakoj stranici ponavljati kako je opravdavao smjenu Poplašena od strane Karlosa Vestendorpa. Tad je VP bio iznad Ustava, jer mu je to tada pasalo. Sad ne paše pa okreće ploču. U naroda je pamćenje ko u kokoške i na to politika i računa.

vidi se da si mlad..cisto da te podsjetim..taj isti sds je prodo 12-13 gradova RS 95' takodje radi svojih guzica i fotelja...na kraju su im guzice zavrsile u hag..a trebo je sprski narod da im sudi za to..toliko o casti i postenju sds...

poplasen je skinut od strane karlosa zbog krsenje Ustava RS, cisto da te podsjetim ko ima pamcenje ko kokos...

dodik od strane predstavnika smita nije progonjen zbog krsenje Ustava RS vec zbog zakona koje smit gura da se oduzme imovina RS i stavi u raspolaganje muslimanima..NSRS po ustavu RS je donjela zakone i rekla odjebi smitu, jer ti tvoji zakoni krse Dejtonoski sporazum..dodik ko predsjednik RS je pravno i zakonski morao staviti potpis na ono sto je NSRS donjela, jer da nije onda bi bio izdajnik i osoba koja krsi Ustav RS...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 16:17 
Veteran
Veteran

Fora je u tome što taj koga sada braniš je tada govorio da je visoki predstavnik iznad Ustava i zakona....a sada tvrdi sasvim suprotno kad je njega stislo. Sve ovo radi iz ličnog interesa i da spasi svoju guzicu a ne RS. To je suština.

PS Ako je 40+ mlad onda jesam mlad, hvala na komplimentu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 16:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
hadzidado je napisao:

Ništa sačekati da vidimo šta to još od demokratskih tekovina Šmit ima u arsenalu i šta može da sprovede
Milu će možda opet da sude ako nešto potpise, Lukić može da objavi šta hoće i tako je već oslobodjen.
Mene najviše zanima šta će Babalj sad

Umalo da zaboravim veliko pozdrav za kolegu Rokija vidim još me nije zaboravio :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 16:36 
staromodan
Korisnikov avatar

Danchi je napisao:
Fora je u tome što taj koga sada braniš je tada govorio da je visoki predstavnik iznad Ustava i zakona....a sada tvrdi sasvim suprotno kad je njega stislo. Sve ovo radi iz ličnog interesa i da spasi svoju guzicu a ne RS. To je suština.

pa jesi mlad, 95' se ni ne sjecas posteno koliko vidim, kad si zaboravio sta je sds uradio..

i dalje ne kontas zbog cega je tad podrzavo karlosa, a reko sam ti kakvu gresku je poplasen napravio..i zbog cega danasnji predstavnik i sarajevo progone dodika..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:

pazi, tramp je sjebo malo ukrajince..zelenski je mislio, ooo dobijam lovu radim sta hocu...doso tramp biznismen i kaze sta si uradio sa lovom..aha procerdo..e sad ces da vratis..e sad je poslo de luku da ispita dje je 250 miliona nestalo u bih..

daj mi imena, bar tri osobe koje ce donjeti prosperitet narodu u RS, da nece krasti i koji imaju podrsku naroda RS...

Milam Miličević, Petrović iz Bijeljine.. Podrška se stvara vremenom

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 27 Feb 2025, 17:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Umorili bi i Slona do sada u toj igri bez granica sto rece Roki vec 30 godina natezu ovaj narod ko zadnju ulicarku, predaju iz ruke u ruku i sutaju.

I ovaj dolazak AV lici na Crnogorsku epizodu sa dva brdjanina sto silaze sa planine i vukojebine u grad: Kad dodjemo dole ti meni vojvodo a ja tebi serdare a kaka smo govna samo ja i ti znamo!!
btw, Roki Njemca je AV medju prvim priznao tj. primio u BG, samo da se ne zaboravi!!

Mene ne zanima lopovluk i kradje ko je i sta pokrao, moze to al ne sad.
Neka je Mile krao, neka je uzimo za sebe i svoje masno i obilno ako narod prosperira i ide na bolje.
Neka su na vlasti i nacisti odmah bi potpisao ako svi i najniza sirotinaj ovde zivi bolje i napreduje uz takvu "ideologiju" ja sam i za takve ljude pa neka ih zovu autokrate, diktatori, nacisit kako god.

Ali ili medjutim.

Sto neko pametan rece Srbi su kroz istoriju poznati po podrzavanju okupatora i izdaji sa svijetlim izuzetcima koji su proslavili i oprali ovaj narod iskreno, krvavo i posteno!!!
Ovaj doso iz Beograda kao hitno, da u lice kaze i podrzi, smiri!
Trebas Mile pozvati i ici na razgovor i razumjevanje!!

Ne nisam ratno huskac i kratko vid ko god zeli rat bilo gdje i naginje tome je idiot, ali daj jednom dosta pa narod vise ne moze!!! Ne unistava neimastina psihu plebesa vec covjek!!

Kad ti neko stalno prebija cer i nabija joj modrice i crne podlive na licu ne kazes joj ceri idi pricaj sa muzem i njegovim vec uzmi dijete i dodji kuci odmah smjesta.

Ukratko, htio sam reci jel se mi to pravimo ili smo stvarno ludi?!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
hadzidado je napisao:

Nebi to trebalo tako. Vise sam za hr i slo metode. Ugasis im struju i vodu grijanje i otice sami

Aha a oni prekinu raspodjelu prikupljenog PDVa i mi se raspanemo

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 18:07 
Veteran
Veteran

spavac je napisao:
Danchi je napisao:

pa jesi mlad, 95' se ni ne sjecas posteno koliko vidim, kad si zaboravio sta je sds uradio..

i dalje ne kontas zbog cega je tad podrzavo karlosa, a reko sam ti kakvu gresku je poplasen napravio..i zbog cega danasnji predstavnik i sarajevo progone dodika..

Pa bravo legendo....tad je podržavao visokog predstavnika u smjeni Poplašena a neki dan na mitingu nabraja Poplašena kao oštećenog od strane visokog predstavnika. Pa ko je tu lud :lol:

Mulja i presvlači se po potrebi, ništa mu ne vjerujem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7024 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]