banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 09:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:46 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
nije te mile ucinio ekonomski slabim, vec zapad..to sto ti ne kontas kako i na koji nacin jbg knjigu u ruke..neke knjige procitaj vezano za ekonomiju, kako se slabi konkurencija, kako se zemlje porobljavaju...

slo i hrv su u evropskoj uniji, pa narod bjezi iz tih drzava..malo prelistaj njihove portale, poslusaj neke vijesti pa ce ti se ukazati..mislili su ako postanu clanice eu da ce ovi od njih napraviti bogatu zemlju... :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Čitam i ne vjerujem... O kakvom ratu se ovdje priča? Sa čime? Sa kim i protiv koga? De ljudi, mislio sam da ste viši nivo od onih "sa druge strane".
Jbt, naši borci (koji su ratovali u ovom zadnjem ratu) su uglavnom jednom nogom u grobu, pola ih pomrlo, ima nešto koji su u penziji.
Ako računaš na omladinu, zajebi to... Pola vidjelo nije pušku, pa njih sad da pošalješ u rat, pola bi se samoubilo nespretnim rukovanjem oružijem. Ovi mladi nisu u stanju jebenu petardu baciti a da se ne povrijede. I mi pričamo o ratu. Daj, manite se priče.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
spavac je napisao:
nije te mile ucinio ekonomski slabim, vec zapad..to sto ti ne kontas kako i na koji nacin jbg knjigu u ruke..neke knjige procitaj vezano za ekonomiju, kako se slabi konkurencija, kako se zemlje porobljavaju...

slo i hrv su u evropskoj uniji, pa narod bjezi iz tih drzava..malo prelistaj njihove portale, poslusaj neke vijesti pa ce ti se ukazati..mislili su ako postanu clanice eu da ce ovi od njih napraviti bogatu zemlju... :lol:

Pa u pravu si. Mile je igrač zapada, oni su ga doveli na vlast. Odradio je posao, sad je vrijeme za smjenu, samo ne da se Mile, slatka je para.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sale82ful je napisao:
Čitam i ne vjerujem... O kakvom ratu se ovdje priča? Sa čime? Sa kim i protiv koga? De ljudi, mislio sam da ste viši nivo od onih "sa druge strane".
Jbt, naši borci (koji su ratovali u ovom zadnjem ratu) su uglavnom jednom nogom u grobu, pola ih pomrlo, ima nešto koji su u penziji.
Ako računaš na omladinu, zajebi to... Pola vidjelo nije pušku, pa njih sad da pošalješ u rat, pola bi se samoubilo nespretnim rukovanjem oružijem. Ovi mladi nisu u stanju jebenu petardu baciti a da se ne povrijede. I mi pričamo o ratu. Daj, manite se priče.

Sale, slažem se, a inače se ti i ja non stop kačimo na forumu. :D
Evo, Roker piše da smo botovi, jer se ne slažemo sa njihovim (čitaj Milinim) narativom.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 01:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma šta ima veze, bar nije iz zle misli. treba biti realan. Apropo tog kačenja po forumu, Kakav bi to forum bio kada bi svi mislili isto. :D
Neka sam ja bot, i to onaj koji postujem jednom u mjesec-dva. Al' šta ćeš, svaka budala ima svoje veselje.

Neka slobodno napišu da sam ja bot koji je izgubio oca u ovom ratu, i koji je odlikovan za hrabrost.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 01:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Botovi su pecenko, padrino i tabako pit :D
Eto jedan se dobrovoljno prijavio, pola mu se prašta.

Da samo kažem još koju prije spavanja, vezano za "rat".
Ja nisam pozivao na rat, niti zvao nekog da ide sa mnom u rat. Ja sam rekao da mi je dokurcilo ovo mrcvarenje koje traje od onog momenta kad smo se razdužili, od onih dana pred prve izbore kad se SDS bavio podmetanjem bombi i eksploziva članovima SP-a, pa do nasilnog instaliranja ovog istog Dodika na vlast. Kako sam onda bio protiv toga, tako sam i danas protiv ovoga što se trenutno dešava.

Pa 30 godina me mrcvare i ne daju da mi mira, daj bre više ili da se pobijemo ili se skinite s kurca. O tome se radi. Pa tjerali nam djecu da polažu zakletvu bosni i hercegovini, pa oteli vojsku, pa oteli sudove, pa otimali policiju. Sad su ove kukavice iz SDS-a i PDP-a zaboravile kako beše tada, tad im je Dodik dobro došao da spasi i njih i policiju odnosno srž republike. Otimaju nam pravo da odlučujemo o sebi, da biramo svoje predstavnike i i da se zovemo Srbima. Oteli himnu, grb, šta još treba da nam otmu pa da pojedinci shvate da nam nisu prijatelji i da nikad neće biti ?

Da su opozicione vodje odmah u startu zauzele čvrst stav da šwabo nema legitimitet ne bi se dešavale sve te, po nas jako negativne, odluke ustavnog i inih sudova. Naivno su mislili da će šwaba da im pomogne da dođu na vlast, da ojačaju Srpsku . . .
Jest ali malo morgen.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 01:25 
staromodan
Korisnikov avatar

sale82ful je napisao:

ne poziva niko na rat..to sto pecenko i danchi odrade nakaradnu interpretaciju to je njihov problem..

nije zalosno sto u svoj ovoj prici Dodik brani RS..zalosno je sto nema druge osobe da bi to isto radio i nastavio..pogotovo iz opozicije..trivicka il onaj vukanovic bi se upisali pred strancima...citav proces oko dodika i onog lukica je jednostavno politicki montiran i usmjeren je na temelje RS i NSRS..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 01:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
ne poziva niko na rat

Jasno je meni to.
Nego, vidim kako "pojedinci" zagovaraju isti... Čini mi se, po narativu, kao neki budući ratni profiteri, samo takvima odgovara da izbije neki rat. Kao, u fazonu, kad su mogli oni krast', mogu i ja, al daj da prvo izazovem sukobe.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 01:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ja sam umoran od svega, i uopšte mi ne bi bio problem ponovo ratovati, ko ga jebe neka poginem, samo da ne gledam kako se turci i poturice krevelje.
Dosta više, i švaba i pirgavih govana i francuza i svega.
Da se pobijemo pa kojekude.

Ma da, još će ispasti da sam ja ovo napisao. Kakvo izvrtanje činjenica.
Milina škola.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 01:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

viewtopic.php?f=50&t=46539#p964235
Evo za spavača prvi post na ovoj temi, edukuj se.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 02:09 
staromodan
Korisnikov avatar

ne znam sto se pravis glup...tematika nije prvi post..tematika je presuda od strane sarajva...

ako ces i dalje da furas pricu o prvom postu, furaj...i zapadni politicari imaju nekretnine, ne salju djecu na skolovanje po nekim supama od skole..dizu struju, gas, vodu svojem narodu..unistavaju farmere...ne salju u zatvor kad zgrada izgori i masa njih pogine, ne salju u zatvor kad zaraze ljude prilikom transfuzije..vec isto stranacki stite svoje ljude..

i da te opet podsjetim, sta je tematika zadnjih bar 5 stranica..evo ti pa gledaj citavu noc, da naucis nesto..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 06:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Danchi je napisao:
"Pozivam ih na razgovor, stojim na raspolaganju. Ako me pozovu, nudim se da sutra u 10:00 budem u Sarajevu. Gdje god hoće, neka me pozovu – ja ću doći. Ako me ne pozovu sutra, ja njih zovem prekosutra. Eto, ponovo u Sarajevu, samo da nađem prostor kod njih, da ne moraju dolaziti u Republiku Srpsku, i da razgovaramo. Ja sam spreman na razgovor" dodao je Dodik.

...

Koga poziva u Sarajevu...Trojku ili OHR....tipujem na ove druge

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 07:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Rocker je napisao:
Trenutno u pravnom sistemu BiH cirkulise nekoliko desetina odluka krnjeg ustavnog suda u kojima se isti sud dohvaca zakonodavne funkcije za koju nema nadleznost.

Izmedju ostalog, a najvaznije, je pitanje drzavne imovine i ozbiljnih reperkusija pa samu Srpsku koje te odluke nose. Prihvacenjem cinjenicnog stanja u vezi presude Dodiku, prihvata se sve ostalo, od odricanja vlasnistva nad imovinom do "NATO puta". Dodik je prepreka i zbog toga zele da ga uklone.
Ja razumijem da postoje ljudi kojima je Mile dosadio, i ljigavci oko njega, i da prosto ljudi zele neku promjenu. Slazem se, bilo bi dobro kad bismo bili u mogucnosti izabrati bolje ljude i bolju vlast.
Problem je sto tzv zapad nije saveznik koji ce nam pomoci da do toga dodje, njih ne zanima nas boljitak nego samo i iskljucivo njihovi interesi.

A sad bih zamolio administraciju, odnosno kolege koji uredjuju forum, da pociste botove sa foruma, kvare utisak, troluju, podjebavaju a i mnogo su nevaspitani. Nema ih puno dva draskova i jedan milin.
Koliko je sopstvenih odluka koje je pogurao kroz Skupstinu ponistio, tj ne pridrzava ih se. Tako ce biti i sa ovim, trguje sa insitucijama RS da spasi svoju guzicu. Guzica je sad dosla uz tarabu i kad treba da izgura bar nesto da nam ostavi, on opet ide na noge Sarajevu i Smitu da se dogovara. Unistio nas je ekonomski, sad ce i inistitucionalno. On nije nikakva brana nicemu. Protiv ovakvih odluka se itekako politicki moze boriti a on ni to nece.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
ne znam sto se pravis glup...tematika nije prvi post..tematika je presuda od strane sarajva...

ako ces i dalje da furas pricu o prvom postu, furaj...i zapadni politicari imaju nekretnine, ne salju djecu na skolovanje po nekim supama od skole..dizu struju, gas, vodu svojem narodu..unistavaju farmere...ne salju u zatvor kad zgrada izgori i masa njih pogine, ne salju u zatvor kad zaraze ljude prilikom transfuzije..vec isto stranacki stite svoje ljude..

i da te opet podsjetim, sta je tematika zadnjih bar 5 stranica..evo ti pa gledaj citavu noc, da naucis nesto..

Tema je Mile, njegov lik i (ne)djelo, a sve što je uradio za Republiku Srpsku je pljačka i prenos nadležnosti, uz blagoslov zapada. Nisam napisao takodje da je na zapadu med i mlijeko, ali ovakve kriminalne stoke na funkcijama nemaju, niti će imati. I skrati postove, dužina istih pokazuje nemoć da dokažeš nešto, odnosno, budeš Milin advokat.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Evo i nova administracija priznaje presudu protiv njega, jbg dzaba onaj kacket i sva blamiranja. Jos ih onaj Đulijani oprao za sve pare

https://www.klix.ba/vijesti/bih/state-d ... /250227007

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2004, 13:31
U svemu ovome su najbolje prošli Đulijani i lik koji je nabavio one Trump kačkete za Lemija.
Prvi uzeo malo više para a drugi sendvič i možda koju teglu kiselih krastavaca kao nekad što su dobijali vukovci generacije. :lol:

Što kaže naš mudri seljak, kako posiješ, tako ćeš i da žanješ.

https://www.youtube.com/watch?v=oJePpN90j1M
https://www.youtube.com/watch?v=WLRvqjx9QbM
Umjesto rakije, tiktok iiii ideee gas a dijaspora će da uplaćuje i sa sigurne distance i toplog, ali skupog rentanog doma da je8e majku ustašama, četnicima i balijama.
Što kaže Čiča, nema ko da ratuje, čim uleti ping delay kataklizma kme kme, mama tata odma da ste uplatili jači paket interneta...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
https://www.index.hr/vijesti/clanak/bra ... 46330.aspx

Nije da se ne moze kad se jednom hoce

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
spavac je napisao:

Постоји ли јаднији народ од нашег, који за сву бидједу и сиротињу криви запад, циу, ватикан, масоне?
Покраду милијарде марака од свог народа, и као запад крив :lol:
Проитнеру се намјештају тендери, електранаУгљевик пред колапсон, праве аутопут за нигдје (приједор) који је сам по себи неисплатив, ови Сердарови и слична говна силне паре изнијели уз благослов врха власти али ето Бакир, уставни суд и запад криви.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 09:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Jedna od najboljih opisa sve naše maloumnosti i primitivizma ovog naroda ogleda se u dvije vijesti sa radija jednu za drugom, koje sam čuo juče u marketu

"Dodikov govor ispred narodne skupštine..."

"EPRS traži novo poskupljenje struje"

Sve razumijem, ali da 3 grama mozga u glavi nemamo to mi nije jasno. Da mi stvarno od jednog čovjeka što je došao na NATO tenkovima, ponavljam, na NATO tenkovima, koji je maltene srušio legitimnu vlast u RS, koji je za Mladića i Karadžića govorio sve najgore, koji je priznao genocid u Srebrenici, koji je juče preključe psovao mrtvu majku jednom od ljudi iz opozicije, koji je toliko zakona protiv Republike Srpske i srpskog naroda donio, koji je napljačkao i oteo koliko neće još 5 narednih generacija političara, koji je otjerao hiljade i desetine hiljada normalnih ljudi iz ove državem, koji je privatizovao sve od sudstva pravosuđa pa od ove sada već nakaradne narodne skupštine, da od takvog čovjeka pravimo jednakost sa institucijom predsjednika i da takvog čovjeka branimo kada mu sude oni što su ga i doveli na vlast, to mi nikada neće biti jasno... I neće nam nikada biti bolje sigurno.
Mi smo izgleda proklet narod, nemam drugu riječ nažalost, kada ne vidimo ovakve stvari.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Нова Варош je napisao:
spavac je napisao:

Постоји ли јаднији народ од нашег, који за сву бидједу и сиротињу криви запад, циу, ватикан, масоне?
Покраду милијарде марака од свог народа, и као запад крив :lol:
Проитнеру се намјештају тендери, електранаУгљевик пред колапсон, праве аутопут за нигдје (приједор) који је сам по себи неисплатив, ови Сердарови и слична говна силне паре изнијели уз благослов врха власти али ето Бакир, уставни суд и запад криви.

Nije mu se sudilo zbog prointera ili namještanja tendera ili iznošenja para.

PS Ja sam za puteve, pa tako i za auto-put Prijedor - BL. Da je vilo pameti pa ranije krenuti sa jpš dva-tri pravca, do sada bi bili uvezani sa BG.

Poslednji put menjao Choban dana 27 Feb 2025, 10:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]