banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7024 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Rocker je napisao:
Ulazak BiH u NATO je razlog i cilj, bitno je da se Dodik i SNSD izbace iz jednog izbornog ciklusa, da se vlasti docepaju tipovi poput crnadka i vukana koji prosi paypal donacije, jebote kru.

Teško da se mogu njih dvojica i njihove stranke dočepati vlasti u Republici Srpskoj.
Nemaju kapacitet, Vukan u padu na zadnjim izborima, a Crnatkovih nema u đnogim gradovima. Još su Crnadak i kompanija osvojili manje od 10 odbornika u Banjaluci uprkos onolikom eksponiranju Draška Stanivukovića.

A i pitanje je kako će se izbori održati ako kriza se produbi.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:00 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Danchi je napisao:
spavac je napisao:
Danchi je napisao:
Provociraju i ajmo u rat da izginu nečija djeca? To je baš dobar odgovor na provokacije. Nedaj Bože više nikad marama crnih, sve ostalo je nebitno.

bil mogo pronaci dodikov govor da prijeti ratom ako prica o referendumu i politickom pokusaju da se odvoji RS od federacije...to je prica iz sarajevske kuhinje...

Čitaj sa razumijevanjem. Ko je Dodika spomenuo? Pričam o ovome gore što poziva na rat. Ko je rekao da Dodik poziva na rat? Ako se za nešto treba boriti, i to se slažem s Dodikom, onda treba pravnim i institucionalnim sredstvima a ne ratom ko što ovaj gore priziva.

ti nisi dobro procito njegov post..nije on pozivao na rat, vec samo napiso ako dodje do rata..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Ratovati, pa da opet imamo ovakve poput Mile?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
"Da se pobijemo pa kojekude."

Ti si baš spavač, slabo pratiš.
A uostalom jesi ti njegov advokat, šta? Zna se i sam braniti, ne trebaš mu ti.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Tamo nekad pred rat, bilo je slicno stanje - gazenje ustava, ignorisanje srpskih interesa…
I onda su se pojavili “alijini srbi” koji su bez ikakvog legitimiteta usli u vlast, zaposjeli pozicije da ostvare privid ravnopravnosti i zakonitosti… eno ih jos uvijek laju sq uzice kad turcima zatreba.

Vi, draga djeco, vi kojima roditelji nisu o tome pricali, kao sto ni ja nisam pricao svojima, jednostavno niste i stanju vidjeti ono sto vidim ja. Ja, odnosno moja generacija smo sve ovo bec vidjeli, i zavreili pod oruzjem. I ja vidim da nas to opet ceka, jer ta neman ne posustaje. A ceka nas ako ne budemo jedinstveni, ako medju nama opet nadju “alijine srbe”.

Kako ne shvatate da se ovo desava ne zbog toga da bi opozicija dosla na vlast i uvela nas u blagostanje, nego upravo suprotno, da nas porobe i oduzmu ovo malo slobode sto nam je ostalo?

Danchi - proveo sam oko 50tak mjeseci u uniformi, dva put ranjen… itd itd.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
The_new_Statesman je napisao:
A sef stanice? Ovaj stranke?

Ni predsjednik stranke ne može biti.

Doduše, može da se žali na presudu, a onda može dobiti i veću ili ukidanje ili veaćanje na početak.

Uglavnom, ako se presuda provede niš od njega šest godina.
Onaj Šmit je dobro zakuvao iz pomoć jednog ambasadora.
I politička kriza koja počinje danas teško da će trajati samo par dana dok se ne smire strasti.

Poslednji put menjao Choban dana 27 Feb 2025, 00:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:08 
Veteran
Veteran

Rocker, hvala ti na službi i odbrani.

Prvo, ja nisam dijete. Drugo moj pokojni otac je dao svoje zdravlje 4 godine u rovu, nestao, javili nam da je zarobljen itd. I znam sve o ratu, imao sam dovoljno godina. Moj otac je sve pričao i sam nikom to poželio ne bi. Ne bih ni ja, i time ovu priču završavam.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
ide struja gore po citavoj evropi..sto bi zaobisla i rs...i tu dodik ne moze nista..zasto mijesati babe i zabe..

Ajde druže kani se tematike o kojoj si slabo informisan. Po Evropi se ne pljačka i ne uništava privreda da bi se strpalo u stranački džep. Mili je trebalo suditi za kriminal i pljačku, a ne za ovo za šta je osudjen.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:10 
staromodan
Korisnikov avatar

Danchi je napisao:
"Da se pobijemo pa kojekude."

Ti si baš spavač, slabo pratiš.
A uostalom jesi ti njegov advokat, šta? Zna se i sam braniti, ne trebaš mu ti.

ne..brat od tetke..

volim taj argument kad se napada moj nik..strasan argument...logika ti 0 bambija...ni ta izjava nije poziv, vec opet ako dodje do situacije da se jednom zavrsi pa ko dobije dobije...idi na klix pa smiri muslimane..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:12 
Veteran
Veteran

Odjebi. I ti i muslimani.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:12 
staromodan
Korisnikov avatar

Pečenko je napisao:
spavac je napisao:
ide struja gore po citavoj evropi..sto bi zaobisla i rs...i tu dodik ne moze nista..zasto mijesati babe i zabe..

Ajde druže kani se tematike o kojoj si slabo informisan. Po Evropi se ne pljačka i ne uništava privreda da bi se strpalo u stranački džep. Mili je trebalo suditi za kriminal i pljačku, a ne za ovo za šta je osudjen.

po evropi se ne pljacka...jbt odavno nisam cuo bolji vic.. :lol:

meni se cini da si ti slabo informisan..presuda nema nikakve veze sa pljackom od strane dodika...znaci sutra poranis rano jer kazu da se tako najbolje nauci, procitas presudu, sve tacke pa dodji da ponovo pricamo..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:13 
staromodan
Korisnikov avatar

Danchi je napisao:
Odjebi. I ti i muslimani.

takodje..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
Pečenko je napisao:
spavac je napisao:

po evropi se ne pljacka...jbt odavno nisam cuo bolji vic.. :lol:

meni se cini da si ti slabo informisan..presuda nema nikakve veze sa pljackom od strane dodika...znaci sutra poranis rano jer kazu da se tako najbolje nauci, procitas presudu, sve tacke pa dodji da ponovo pricamo..

Dobro ti je napisao u prethodnom komentaru, čitaj sa razumijevanjem, a takodje i moje postove. O kakvoj presudi za kriminal, de ne provaljuj se.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:26 
staromodan
Korisnikov avatar

pa jel se ti drogiras..meni odgovaras da se po evropi ne pljacka...odgovaras mi da mile pljacka radi stranackog dobita, licnog interesa bla bla bla...a pricamo o nezakonitoj presudi i napadima iz federacije na dodikov potpis na ono sto je odlucila NSRS...

citava vecerasnja tematika je oko sarajevske presude..i sad kad ti ja odgovorim dal u presudi ima nesto vezano za dodikovu pljacku, ti pises opet gluposti..

u sustini dobio si odgovor za tvoj post u vezi struje..cilj tvog posta u vezi struje je bio "dodik opet pljacka"..dobio si odgovor da cijena struje skace i po eu...logicki "eu politicari pljackaju eu narod"...sta ti nije jasno..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Trenutno u pravnom sistemu BiH cirkulise nekoliko desetina odluka krnjeg ustavnog suda u kojima se isti sud dohvaca zakonodavne funkcije za koju nema nadleznost.

Izmedju ostalog, a najvaznije, je pitanje drzavne imovine i ozbiljnih reperkusija pa samu Srpsku koje te odluke nose. Prihvacenjem cinjenicnog stanja u vezi presude Dodiku, prihvata se sve ostalo, od odricanja vlasnistva nad imovinom do "NATO puta". Dodik je prepreka i zbog toga zele da ga uklone.
Ja razumijem da postoje ljudi kojima je Mile dosadio, i ljigavci oko njega, i da prosto ljudi zele neku promjenu. Slazem se, bilo bi dobro kad bismo bili u mogucnosti izabrati bolje ljude i bolju vlast.
Problem je sto tzv zapad nije saveznik koji ce nam pomoci da do toga dodje, njih ne zanima nas boljitak nego samo i iskljucivo njihovi interesi.

A sad bih zamolio administraciju, odnosno kolege koji uredjuju forum, da pociste botove sa foruma, kvare utisak, troluju, podjebavaju a i mnogo su nevaspitani. Nema ih puno dva draskova i jedan milin.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Tamo nekad pred rat, bilo je slicno stanje - gazenje ustava, ignorisanje srpskih interesa…
I onda su se pojavili “alijini srbi” koji su bez ikakvog legitimiteta usli u vlast, zaposjeli pozicije da ostvare privid ravnopravnosti i zakonitosti… eno ih jos uvijek laju sq uzice kad turcima zatreba.

Vi, draga djeco, vi kojima roditelji nisu o tome pricali, kao sto ni ja nisam pricao svojima, jednostavno niste i stanju vidjeti ono sto vidim ja. Ja, odnosno moja generacija smo sve ovo bec vidjeli, i zavreili pod oruzjem. I ja vidim da nas to opet ceka, jer ta neman ne posustaje. A ceka nas ako ne budemo jedinstveni, ako medju nama opet nadju “alijine srbe”.

Kako ne shvatate da se ovo desava ne zbog toga da bi opozicija dosla na vlast i uvela nas u blagostanje, nego upravo suprotno, da nas porobe i oduzmu ovo malo slobode sto nam je ostalo?

Danchi - proveo sam oko 50tak mjeseci u uniformi, dva put ranjen… itd itd.

Samo naprijed, ko je pametan, preko grane. Život je samo jedan, ratovati za ratne profitere i kriminalce, a pri tom još ga i braniti na forumu, nema dalje.

Takodje, jesi ti zadužen Rokeru da odredjuješ ko je bot a ko nije? Dobro sam napisao, nema velike razlike izmedju komentatora sa Klix-a i vas dvojice. :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
pa jel se ti drogiras..meni odgovaras da se po evropi ne pljacka...odgovaras mi da mile pljacka radi stranackog dobita, licnog interesa bla bla bla...a pricamo o nezakonitoj presudi i napadima iz federacije na dodikov potpis na ono sto je odlucila NSRS...

citava vecerasnja tematika je oko sarajevske presude..i sad kad ti ja odgovorim dal u presudi ima nesto vezano za dodikovu pljacku, ti pises opet gluposti..

u sustini dobio si odgovor za tvoj post u vezi struje..cilj tvog posta u vezi struje je bio "dodik opet pljacka"..dobio si odgovor da cijena struje skace i po eu...logicki "eu politicari pljackaju eu narod"...sta ti nije jasno..

Prvo razjasni sam sebi, pa onda meni.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:34 
staromodan
Korisnikov avatar

@Rocker

nije tu samo poenta uklanjanje Dodika iz politicke scene..logicno je da ce narod RS izabrati novog predsjednika...tu je i igra ulijavanje straha u kosti svakom novom predsjedniku RS od strane sarajeva...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:36 
staromodan
Korisnikov avatar

Pečenko je napisao:
spavac je napisao:

Prvo razjasni sam sebi, pa onda meni.

procitaj sutra ujutro...nisam ni u jednoj stranci..zaboli me za dodikov licni zivot...ovo nije napad na njegov zivot, ova presuda je udar na RS i NSRS..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2025, 00:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da je valjan čovjek i političar na čelu Republike Srpske, pa da se i složim sa konstatacijom. Ovako, zabole me za Milom koji je nas je ekonomski i na sve druge načine uništio.
On brani samo svoju guzicu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7024 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]