banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 09:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2025, 22:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
"Pozivam ih na razgovor, stojim na raspolaganju. Ako me pozovu, nudim se da sutra u 10:00 budem u Sarajevu. Gdje god hoće, neka me pozovu – ja ću doći. Ako me ne pozovu sutra, ja njih zovem prekosutra. Eto, ponovo u Sarajevu, samo da nađem prostor kod njih, da ne moraju dolaziti u Republiku Srpsku, i da razgovaramo. Ja sam spreman na razgovor" dodao je Dodik.

...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Mile kao da je dozivio emocionalni slom na sastanku sa Vučićem. Nevjerovatno promjena retorike.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
krajo je napisao:
Kakvo prepucavanje na HercegBosna forumu na temu presude.
Par muslimana likuju , a hrvati ih podjebavaju samo tako.
Psovke samo tako pljušte.Sve je dozvoljeno.
Uopšteno tamo se ne podnose nikako na bilo kojoj političkoj temi.

Ista slika i na Kliksu.. Koji su ono pacijenti majko mila.
Kakvo stanje uma...
:roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Za ne povjerovati kakve su im usijane i podlo-pomućene glave.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Danchi je napisao:
"Pozivam ih na razgovor, stojim na raspolaganju. Ako me pozovu, nudim se da sutra u 10:00 budem u Sarajevu. Gdje god hoće, neka me pozovu – ja ću doći. Ako me ne pozovu sutra, ja njih zovem prekosutra. Eto, ponovo u Sarajevu, samo da nađem prostor kod njih, da ne moraju dolaziti u Republiku Srpsku, i da razgovaramo. Ja sam spreman na razgovor" dodao je Dodik.

...

Izgleda da neće ostati samo na pozivu za razgovor...
Citiraj:
Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske večeras je na telefonskoj sjednici odlučio da će 18. posebna sjednica Narodne skupštine, koja se održava na zahtjev Vlade Republike Srpske, početi sutra u 15 časova.

Na dnevnom redu će se naći:

- Prijedlog zakona o Visokom sudskom i tužilačkom savjetu Republike Srpske, po hitnom postupku;

- Prijedlog zakona o neprimjenjivanju zakona i zabrani djelovanja vanustavnih institucija BiH (Sud, Tužilaštvo, SIPA), po hitnom postupku;

- Prijedlog zakona o dopuni Krivičnog zakonika Republike Srpske, po hitnom postupku;

- Prijedlog zakona o Posebnom registru i javnosti rada neprofitnih organizacija, po hitnom postupku..

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:10 
Veteran
Veteran

To je ta Vučićeva škola. Jedna priča za narod, druga za međunarodnu zajednicu a radi nešto treće. Stari oprobani recept.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ma nema nista od toga, povuce se. Vjerovatno nece ni objaviti u službenom glasniku, a ako objave onda ce onaj nacista poništiti.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Ako se povuče to znači pokazivanje slabosti i to mu je početak kraja, onda će pristati i na presudu i šestogodišnju zavranu djelovanja.

Poslednji put menjao Choban dana 26 Feb 2025, 23:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ulazak BiH u NATO je razlog i cilj, bitno je da se Dodik i SNSD izbace iz jednog izbornog ciklusa, da se vlasti docepaju tipovi poput crnadka i vukana koji prosi paypal donacije, jebote kru.

Svakom sa zrnom pameti i sposobnosti logickog razmisljanja je jasno da je cijeli postupak, od "proglasenja" zakona pa do podizanja optuznice i sudjenje i presude pravno neodrziv, odnosno nezakonit i neustavan. Problem je u tome sto je dovoljno to neustavno stanje odrzati do seledecih izbora, a kako stoje stvari to se nece moci ispraviti jos godinu dvije, najmanje. U evropskom sudu za ljudska prava, ako slucaj stigne do njega, proces moze trajati i duze, a, sudeci po reakcijama za rumunske izbore, tu moze biti jednostavno odbacen jer "sud nije nadlezan za odluke VP-a".

Ja sam umoran od svega, i uopšte mi ne bi bio problem ponovo ratovati, ko ga jebe neka poginem, samo da ne gledam kako se turci i poturice krevelje.
Dosta više, i švaba i pirgavih govana i francuza i svega.
Da se pobijemo pa kojekude.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Komentar na nivou onih sa Klix-a. :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:41 
Veteran
Veteran

Rocker je napisao:
Ulazak BiH u NATO je razlog i cilj, bitno je da se Dodik i SNSD izbace iz jednog izbornog ciklusa, da se vlasti docepaju tipovi poput crnadka i vukana koji prosi paypal donacije, jebote kru.

Svakom sa zrnom pameti i sposobnosti logickog razmisljanja je jasno da je cijeli postupak, od "proglasenja" zakona pa do podizanja optuznice i sudjenje i presude pravno neodrziv, odnosno nezakonit i neustavan. Problem je u tome sto je dovoljno to neustavno stanje odrzati do seledecih izbora, a kako stoje stvari to se nece moci ispraviti jos godinu dvije, najmanje. U evropskom sudu za ljudska prava, ako slucaj stigne do njega, proces moze trajati i duze, a, sudeci po reakcijama za rumunske izbore, tu moze biti jednostavno odbacen jer "sud nije nadlezan za odluke VP-a".

Ja sam umoran od svega, i uopšte mi ne bi bio problem ponovo ratovati, ko ga jebe neka poginem, samo da ne gledam kako se turci i poturice krevelje.

Jesi ti uopšte svjestan šta znači rat? Jesi bio u ratu? Nije rat sastanemo se ja i ti protiv dva muslimana pa ko je jači taj je pobjedio. Rat znači hiljade poginulih, osakaćenih, ubijenu djecu, silovane žene i majke, možda i tvoje porodice. Ti bi na sve to pristao samo da ne gledaš muslimane kako se krevelje? Ako bi onda si stvarno budala.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Pečenko je napisao:

За разлику од оних са кликса којима се смијеш, према Рокеру би требао показати бар мало поштовања. Да није било њега и других који су имали муда и став кад је требало питање је да ли би данас били живи и могли да кењамо по форуму као што то радимо иначе.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:44 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Danchi je napisao:
Rocker je napisao:

Jesi ti uopšte svjestan šta znači rat? Jesi bio u ratu? Nije rat sastanemo se ja i ti protiv dva muslimana pa ko je jači taj je pobjedio. Rat znači hiljade poginulih, osakaćenih, ubijenu djecu, silovane žene i majke, možda i tvoje porodice. Ti bi na sve to pristao samo da ne gledaš muslimane kako se krevelje? Ako bi onda si stvarno budala.

ti si budala ako si mu ovako odgovorio...covjek prica o realnoj situaciji koja je proizvod iz sarajevske baste...provociraju od Dejtonskog sporazuma..sluze se nelegalnim stvarima i prljavim trikovima...svaki njihov napada je provokacija i ugrozavanje mira u bih..i nece prestati dok im ne uspije da se ukloni ime Republika Srpska..

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:47 
Veteran
Veteran

Provociraju i ajmo u rat da izginu nečija djeca? To je baš dobar odgovor na provokacije. Nedaj Bože više nikad marama crnih, sve ostalo je nebitno.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
Pečenko je napisao:

За разлику од оних са кликса којима се смијеш, према Рокеру би требао показати бар мало поштовања. Да није било њега и других који су имали муда и став кад је требало питање је да ли би данас били живи и могли да кењамо по форуму као што то радимо иначе.

Mislim da nisam ja onaj koji treba da mu odaje poštovanje, već Mile, dezerter i ratni profiter koji bi nas ladno gurnuo u tako nešto da spasi svoju guzicu.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Vidis ti ove omladine, cuj jes biJo u ratu…

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:51 
staromodan
Korisnikov avatar

Danchi je napisao:
Provociraju i ajmo u rat da izginu nečija djeca? To je baš dobar odgovor na provokacije. Nedaj Bože više nikad marama crnih, sve ostalo je nebitno.

bil mogo pronaci dodikov govor da prijeti ratom ako prica o referendumu i politickom pokusaju da se odvoji RS od federacije...to je prica iz sarajevske kuhinje...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A na koji način bi se to moglo i desiti, a da ne dodje do sukoba? Jel' nas Mile ekonomski i vojno ojačao, pa da se nas pita nešto?
Nego, evo opet će struja ići gore, mislim da je važnije od tog što će Mile u ćorku.

https://6yka.com/bih/novi-sok-za-gradja ... skupljuje/

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:56 
staromodan
Korisnikov avatar

ide struja gore po citavoj evropi..sto bi zaobisla i rs...i tu dodik ne moze nista..zasto mijesati babe i zabe..

Poslednji put menjao spavac dana 26 Feb 2025, 23:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2025, 23:57 
Veteran
Veteran

spavac je napisao:
Danchi je napisao:

bil mogo pronaci dodikov govor da prijeti ratom ako prica o referendumu i politickom pokusaju da se odvoji RS od federacije...to je prica iz sarajevske kuhinje...

Čitaj sa razumijevanjem. Ko je Dodika spomenuo? Pričam o ovome gore što poziva na rat. Ko je rekao da Dodik poziva na rat? Ako se za nešto treba boriti, i to se slažem s Dodikom, onda treba pravnim i institucionalnim sredstvima a ne ratom ko što ovaj gore priziva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]