banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 05:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 438, 439, 440, 441, 442, 443, 444 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Dec 2024, 08:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ako je iole posten trebao bi i neke od svojih smjeniti, mislim sta je npr odgovornost "gradskog menadzera" nego da organizuje i bude glavni u ovakvim i slicnim situacijama? A ako samo budu neke smijesne kazne Cistoci i slicnim, onda bolje da nije ni pisao ovu gore izjavu.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 08:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Izvinio se on nama dva dana prije sa Jahorine.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 08:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Ma kakve kazne :D eventualno pomjeranje sa jedne da drugu poziciju... Iz supljeg u prazno, treci dan a trotoarima se ide u koloni po jedan. Snijega na cestama nema jer se otopio. Sad gledaju prognozu i nadaju se da nece biti daljnih padavina i kontaju... Dobro je, prolazi! Pa nije gripa pa da je svako za sebe odgvoran i ceka da bude bolje... Zbog javasluka, nesposobnosti i kurcobolje grad je blokiran treci dan...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 08:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
_зока je napisao:
wizzy_bl je napisao:
A gradonacelniku veliku hvala na super organizaciji svega...i ovim sto su glasali za njega
Pa jarane kad vidim Čistoćine grtalice sa dignutim grnom kako se vozikaju u gradu glasao bih opet. Jebo ih gazda i onaj ko mu je dozvolio da kupi Čstoću. Sad se kurče preko naših leđa: ti nama gasiš svjetlo, mi ćemo tebi zabušavati sa čišćenjem.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Jucer gledam onaj mali traktor s ralicom kako ide od zgrade vlade pa prema pozoristu, ralica dignuta a on se voza niz ulicu i pusi cigaru. Prosao je pored vrtica Jezeva Kucica, javni vrtic u koji je pri tome u potpunosti zablokiran ulaz, kako je ralica prosla pa napravila jedno metar i pol nanosa. Tu stoje jedna teta iz vrtica i lopata, pokusava otvoriti ulaz. Na to sve na trotoaru je haos, ima 20cm leda i snjega, ljudi padaju.
Umjesto da je stao tu, ocistio ulaz u vrtic pa se i popeo na trotoar i ocistio sve do pozorista on se onako provozao glavnom cestom, dignute ralice. Imam osjecaj kao da im je receno da budu na ulicama, da ih ljudi vide ali da nista ne ciste, ne razumijem.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 08:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Apropo mog posta o javnom pozivu vozačima da se priave za voženje grtalica, Čistoćamprima prijave, dnevnica je 200KM valjda.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Posteno...uz to uputitj poziv i poslodavcima da svojim zaposlenim vozačima daju slobodan dan, ako ce prijaviti na ovaj javni poziv

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Znam covjeka koji povremeno vozi te grtalice kada treba. Tek sinoc su ga zvali.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 10:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Meni sinoć komšija reče to, kaže da danas ode za Bistricu i okolinu traktorom Čistoće.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 11:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ja sam sinoć dva puta sreo traktorče, oba puta sa podignutom ralicom. Jednom kod Svete Trojice, a drugi put na istočnom tranzitu. U principu su ceste bile čiste, ali uske. Imalo se tu još šta čistiti…
Onom malom uličicom između Zenita i Vlade sam jedva prošao iako imam odlične gume. Auto se baca lijevo-desno kako na koji utaban trag naleti.
U Česmi je generalno užas stanje. Sad je već prohodno, ali jako usko. Mimoilaženje je pravi problem, iako je urađena nova cesta u “punom” profilu. Pješaci su opet na kolovozu, a ne na trotoaru.

Ja rekoh, jedini je lijek napraviti praćenje svih vozila i da se zna kad se i gdje prošlo. Ta stavka mora biti obavezna u tenderu, a onda će biti manje bitno ko je izvođač radova…

Džabe Stanivukoviću izvinjenja kad to neće promijeniti činjenično stanje da u gradu vlada javašluk. Ne može se sve raditi ad-hok i bez plana, mora se stvoriti sistem da se zna ko, gdje, šta i kako…

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 13:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Samo sam htio reći da neko iz naše politike ipak prihvati kakvu takvu vrstu odgovornosti i kaže jeste evo ja sam kriv i krivi su ovi ispod i biće sankcija. Za ove volove iz vlade morao bi organizovati 3 protesta i još vršiti kojekakve pritiske, da bi možda napravili neku akciju iz sjene (ne bi priznali grešku sigurno, a tek se ne bi izvinjavali). Pričam o promjeni narativa, da možda sutra-prekosutra i neki ministar nekad u ovoj našoj prčiji da ostavku jer je nešto se katastrofalno desilo sa njegovim resorom.

To ga naravno ne oslobađa odgovornosti. S obzirom da ima mozga, a vjerujem da ima, vjerovatno je na Jahorinu otišao sa garancijama da je sve uredu sa grtalicama. Onda kada je pao snijeg, neko drugi, "Boga pitaj ko", je srušio garancije i naredio da se ne radi. Tako si dobio gnjev građana prema gradonačelniku, dok je gradonačelnik stotinama kilometara od grada. "Boga pitaj" kome odgovara takav razvoj događaja.

Uz to, zapanjujuće je da taj neko može biti toliko bolestan prema svom narodu.

Opet, ako bi bile sankcije i nekakvi penali i slično, to bi makar malo popravilo situaciju. Jer ipak su svi ljudi i griješe, ali je bitno da neko makar odgovara za (ne)učinjeno. Pogotovo, ako se ispostavi, a i pretpostavka je da te greške nisu slučajne..

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 13:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ElPadrino je napisao:
To ga naravno ne oslobađa odgovornosti. S obzirom da ima mozga, a vjerujem da ima, vjerovatno je na Jahorinu otišao sa garancijama da je sve uredu sa grtalicama. Onda kada je pao snijeg, neko drugi, "Boga pitaj ko", je srušio garancije i naredio da se ne radi. Tako si dobio gnjev građana prema gradonačelniku, dok je gradonačelnik stotinama kilometara od grada. "Boga pitaj" kome odgovara takav razvoj događaja.

Ja mislim da pridajes previse sposobnosti pojedincima. Čini mi se samo da vlada javašluk i da stvari funkcionišu samo kad neko visi za vratom i komanduje uradi ovo, uradi ono...
A to je zato što ne postoji sistem i zato što i Stanivuković i Dodik i svi ispod njih potkopavaju i urušavaju te obrise od sistema. Jer kad gradiš kult ličnosti onda se ti pitaš za sve i bez tebe ne mogu...

Nego, kad sam se sjetio Stanivukovića:
- Gdje je Komisija za reviziju?
- Gdje je Komisija za lijepo?
- Jesmo li pronašli nestalu kuhinju iz Akvane?
- Jesmo li se obračunali sa bandom?
- Jesmo li podnijeli neke tužbe i krivične prijave?

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 13:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Jutros oko 4.00 sam prošao AP od Gradiške do BL. Ralica sam vidio bar 10, ali realno, ne čiste baš detaljno. O cestama u BL ništa ne pišem jer i sami znate kakve su. U samom Centru sam jedva prošao do zgrade...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 17:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Venecija most čisti bager Mrkonjićputeva... ko god da ga je poslao, radi ono što je trebalo biti urađeno.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 17:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja danas u Česmi vidio bager Vodovoda. Bez ralice, čisti širokom kašikom..

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Sreća pa su stale padavine.

U okolini grada, ma šta okolini, kilometar od centra, struja još dolazi i nestaje.

Bitno da je poskupila od januara.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 18:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Evo mi u Karanovcu 11 km od grada, nismo imali dva i po dana struju. Došla danas i evo svaki čas nestaje pa dođe.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Ovaj zvao vatrogasce zbog nekoliko grana na zemlji...

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5165993813

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 20:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2020, 06:41
<Enter_name> je napisao:
Venecija most čisti bager Mrkonjićputeva... ko god da ga je poslao, radi ono što je trebalo biti urađeno.
Maloprije u zaustavnim trakama parkirana auta. Na svakoj strani bar po 5 vozila.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
To sto ne čiste iz grada trotoare i ulice, mislim da je sve vec receno, Medjutim, malo su nam i sugrađani serendaju.Gledam po svom naselju, tesko se ko hvata lopate, a sve mladji ljudi.

Drugo, postaju ljudi i bezobrazni.Sad već ostavljaju aute na samom ulazu u garažu, jer eto..tu je čisto i tu može lako parkirati (pošto smo fino očistili sve oko zgrade).

Malo smo i večeras uzeli očistiti sahtove i pokušali riješiti vodu, kad komso iz zgrade preko puta lopata sam samcijat.Dobar dio ulice on čisti sam i kaže ako ovo zaledi, najebali smo.E sad,taj dio ulice vodi u podzemnu garažu druge zgrade koja ima bar 50 parking mjesta. Malo se i mi tu pridružili,dok smo radili par auta prolazi kraj nas i samo sto ne kažu e dobro ste se sjetili to očistiti,ajd sad se sklonite da mogu proći.

Srećem imam dobar komšiluk, ali gledam tu zgradu preko puta, da se samo 1 covjek uhvatio lopate i sam čisti..pa to je uzas

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
https://www.banjaluka.com/drustvo/grado ... emo-stati/

U 3 dana max 2 puta prošla grtalica glavnim putem. To je sada doslovno jednosmjerna ulica.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 438, 439, 440, 441, 442, 443, 444 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]