banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 478  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Dec 2024, 23:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Hoce li biti dovoljno autobusa? :D

Stvarno, Mile jeste poprilican autokrata, ali nece biti ni blijeda sjenka ovog malog ako se mali domogne bilo kakve stvarne vlasti...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2024, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
The_new_Statesman je napisao:
Hoce li biti dovoljno autobusa? :D

Nek im Mile kupi koji autobus, ionako će mu budžet biti veći za par desetina miliona.
Ili nek šetaju, skidaju kile.
U zdravom tijelu zdrav duh ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2024, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nego, murija skinula barijere sa parkinga... Pod okriljem noći :lol:
Citiraj:
Večeras su, uz asistenciju policije, uklonjene fizičke barijere na ulazima u javni parking ispred republičkih institucija na Trgu Republike Srpske, koje su danas naredbom grada Banjaluke postavljene.

Šou se nastavlja.
:popcorn:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2024, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Imam jednostavno pitanje, sta ako u mrklom mraku dodje do nekog belaja? Ko ce odgovarati? Mile sto nije drzavnim parama platio drzavi racun za vodu ili Drale sto je ugasio drzavne fenjere?

A sad ozbiljno... Koliko je to Draskovih glasaca i koliko je dugo spremno podrzavati ovo sta god to bilo?

Draletove glasače neće boljeti grijanje, voda i parking, a Mile za svoje glasače nek nabavi jakne, cisterne vode i poneki plastični wc, problem riješen.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pod uslovom da u mraku ne dodje do nekih nesreca tipa nabadanje nozom, silovanje, pljacka i slicino, Mile na ove debilne poteze moze odgovoriti jednako debilnim: Npr preseljenjem institucija iz Banjaluke, prvo drzavnih u kojim ima itekako PDP glasaca, pa onda i republickih.

A zasto dolazi do toga? Jer je mali umislio da moze biti uspjesan gradonacelnik. E pa ne moze jer mu neke cike ne daju i onda on sada svoj bijes iskaljuje na glasacima koji nisu glasali za njega. Poznato? ;)

Tako ce biti i ako nekom nesrecom prigrabi pravu vlast, neko ce mu se isprijeciti na putu da pokaze svu svoju genijalnost i onda radi povredjenog ega ce ispastati obican narod. Poznato?

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 07 Dec 2024, 00:14, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rekoh ja
Choban je napisao:

Sapunica se nastavlja

Televisa presenta...
Citiraj:
TUK NA UTUK Draško Stanivuković ponovo zatvorio parking kod zgrade Vlade RS
Gradonačelnik Banjaluke je oko 23.30 došao do zgrade Vlade RS kako bi ponovo bio zatvoren parking.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nek se nešto dešava, makar hodali pješke po mraku. 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 00:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Pečenko je napisao:
Postoji takodje gradski prevoz.

Dobar vic... Svrstao bih ga u crnjake.
Ja jutros cekam bus do firme, sat i pedeset minuta. Pjehe da sam odmah krenuo do firme mi treba nemalo 40 minuta,bajkom kad idem upola manje. I na sve to treba da platim 2,30 u jednom pravcu.

De bolan uozbilji se, čuj gradski prevoz...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 00:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To stvarno ne postoji? Ne funkcionise?

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Ma postoji, potrefi se neki bus ako si strpljiv, i ako imaš viška vremena, bar pola dana odprilike. I ako si mazohista naravno.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 03:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Sramota me i jednih i drugih.

Boze dragi ko nama vodi glavnu rijec u politici, stati pa plakati.

Ovaj narod da je pametan, izlaznost bi bila 20% na ovakve kandidate i opcije.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 06:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Stvarno besmisleno, ali neka se nešto dešava! Za sve zabrinute kako će mali biti autokrata i okrutan na vlasti, poruka - imate već jednog đeda koji se kocka sa narodom i njegovom sudbinom i ne smeta vam to? Prilično ljigavo i dvolično laprdati o budućnosti, a sadašnjost nam nije riješena. Dakle, na izbore i skinete Mileta pa onda laprdate kakav je mali.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 06:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Pod uslovom da u mraku ne dodje do nekih nesreca tipa nabadanje nozom, silovanje, pljacka i slicino, Mile na ove debilne poteze moze odgovoriti jednako debilnim: Npr preseljenjem institucija iz Banjaluke, prvo drzavnih u kojim ima itekako PDP glasaca, pa onda i republickih.

A zasto dolazi do toga? Jer je mali umislio da moze biti uspjesan gradonacelnik. E pa ne moze jer mu neke cike ne daju i onda on sada svoj bijes iskaljuje na glasacima koji nisu glasali za njega. Poznato? ;)

Tako ce biti i ako nekom nesrecom prigrabi pravu vlast, neko ce mu se isprijeciti na putu da pokaze svu svoju genijalnost i onda radi povredjenog ega ce ispastati obican narod. Poznato?
Sa 10 miliona budzet povecao na 56, pa sad na 77. I ti pricas kako je mali debilko problem? Mali debilko nije problem, samo ga treba pustiti da radi a ne blokirati ga iz osvete na svakom koraku i to sve preko nasih ledja. Ili treba ukiniti i sva ministarstva i sve institucije a novac dati na raspolaganje Pol Potu, on najbolje zna sta nama treba? Podsjecam na iskrenu izjavu vodje crvenih kmera u izbornoj noci prije 4 godine, da ce gradjani BL placati svoj "pogresan" izbor, jos uvijek placamo zbog sujete jednog starog konja kojem nije dosta 20 godina apsolutne vladavine pa se ljuti kao malo dijete.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 07:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Provejava oduvijek ona "ne talasaj", a jasno zašto.

sale82ful je napisao:
Ma postoji, potrefi se neki bus ako si strpljiv, i ako imaš viška vremena, bar pola dana odprilike. I ako si mazohista naravno.

Sale, ja to znam, znaju li to ovi na državnim jaslama? Nije stanje ovakvo nastalo dolaskom Draška za gradonačelnika.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 07:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
Mile na ove debilne poteze moze odgovoriti jednako debilnim: Npr preseljenjem institucija iz Banjaluke, prvo drzavnih u kojim ima itekako PDP glasaca, pa onda i republickih.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 08:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Choban je napisao:
Nego, murija skinula barijere sa parkinga... Pod okriljem noći :lol:
Citiraj:
Večeras su, uz asistenciju policije, uklonjene fizičke barijere na ulazima u javni parking ispred republičkih institucija na Trgu Republike Srpske, koje su danas naredbom grada Banjaluke postavljene.

Šou se nastavlja.

Sad ozbiljno pitanje. Kako policija smije protiv zvanicne odluke grada (da ne ulazimo sad u raspravu ko sta podrzava)? Bukvalno smo postali kao Sjeverna Koreja, policija ide protiv zvanicnih odluka.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 08:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ako mediji dobro prenose , murija je ispostovala zvanicnu odluku koja glasi da se parking zatvara od 09.12. Jucer nije bio 09.12

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 08:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ajde da vidimo kako cete plakati vi koji niste zabrinuti i koji kazete neka se nesto desava kada stariji autokrata prekuca zakone i omoguci vladi i ministarstvima da daju zadnju rijec na sve sto rade lokalne zajednice. Onda nece biti iskljucivanja rasvjete dok to ne odobri MUP (sigurnost), nece biti iskljucivanja komunalija sticenim objektima (opet MUP), nece biti promjene namjene saobracajnica bez dozvole Min saobracaja, nece biti ovog, nece biti onog...

Ali znate sta ce biti? Mlade autokrate Iggy ili Drale ili cak obojica na vlasti.
Veoma povoljno radno okruzenje za "zavrsavanja" svega i svacega :)

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 08:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Kad kažete nek se nešto dešava, bil isto rekli i da se zaratovalo? :-?
Tačno kontaš da ne može gore što se tiče polikite, ali se stvarno trude da iznenade... i uspjevaju.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2024, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
wizzy_bl je napisao:
Ako mediji dobro prenose , murija je ispostovala zvanicnu odluku koja glasi da se parking zatvara od 09.12. Jucer nije bio 09.12

Ako je zvanicna od 09. nije trebao ni zatvarati do tad. Nije da ce neko iz vlade biti vikendom u kancelariji, kad jedva budu i radnim danima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9556 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 478  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]