Ocigledno Marinka vise poznajes nego ja, ali poenta je ista...nije treba biti na listi,kao i ove neke zene sa cc 500 glasova. Ili ako ih vec stavljas,pa stavi ih na pozicije 30+
Nije mi zao ni Topica , sto njega necemo gledati. U 4 godine nije nista pametno uradio,a imao je priliku.
Kratak moj rezime SNSD liste koja je prosla:
1) Vlado Djajic - neka ga,kakav god,uvijek ce nesto raditi i necim se baviti.Drago mi je da ce ostati ovdje, a vratiti mandat u Narodnoj skupstini.
2) Dr Talic - ako su i malo posveti ovom poslu,mogao bi biti super odbornik.
3) Bogoljub Zeljkovic - nemam pojma ko je lik i sta radi,osim da mu je Dodik ujak...sto meni nije nikakva referenca.Vidjecemo.
4) Snezena Kutlezic Stevic - nemam pojma.Cesto sam znao bas nju zaokruziti na proslim izborima, jer je stvarno simpaticna zena i od svakoga cujem veliki humanista, ali od kad je ja pratim..nije za politiku i ne znam sta se vise gura u to.
5)Ljubo Ninkovic - po meni dobar odbornik i drago mi je da je ponovo prosao.
6) Marijana Kapovic Solomun - meni nepoznata.Na prvu bih rekao da je zalutala(po broju glasova), ali sam je cuo negdje 2-3 puta i zena stvarno fino govori,kulturna.Valjda je neka profesorica i vidi se to.Neka je i nadam se da ce se dokazati.
7) Marinko Umicevic - nije mi drago sto cu ga gledati jos 4 godine

Dragan Lukac - drago mi je da se malo vratio u politiku i mozda najbolje bas ovdje.
9) Ljilljana Svjetlanovi -mislim da je zalutala ovdje.
10) Zana Grmusa -isto misljenje.
11) Nenad Grbic - dosadio vise i Bogu i narodu.Sjedi i cuti.
Amidzic i Ilic mialim da ce vratiti mandate.Obojica bi bili odlicni na ovim pozicijama.