ElPadrino je napisao:
skypostman je napisao:
Naravno za najvece lopovluke tolerancija, isto i za garazu na UKC. To sto se ukralo na te dve stvari, Draskic ne moze za 10 mandata.
Ma bitno je brate da u multimediji ima besplatno pice i muzika (od čijih para ? ) a za garažu, jeb* mater....
Opet, po meni, kad prođem kraj tih kružnih tokova po prvi put vidim nešto što sam viđao po Zapadu, one signalizacije, zatvoren samo dio raskrsnice tranzita itd., koliko god zvučalo "Draškovski" za mene je to ipak napredak. I ne znam šta očekujete, da padne sa neba kružni i da nastavimo od sutra da vozimo normalno ? A realno kad pogledaš kad je pravo vrijeme za zatvaranje saobraćajnica ? Možda u julu, avgustu kad je grad krcat gastarbajterima i slično ?
Daleko veći problem je ta enormna količina ukradenih para i katastrofalno napravljena dvorana, nego sada ovi zastoji. Tu bi ga trebali bušiti, ali iz nekog razloga niko mu to ni ne zamjera (pitam se zbog čega).
Opet da ti kažem nešto.
Kružni na tranzitu se može uraditi za 20 radih dana i to bez obustave saobraćaja. A koliko se radi do sad? Građevina ne trpi rad od 08 do 16 h, već se radi u dvije a ako je potrebno i u tri smjene da se posao završi. Pogotovo kad je neka frekventna raskrsnica. Ovi rade 6 mjeseci i još ga nisu završili.
Još jedna opaska zašto je GU na čelu sa Gradonačelnikom ušla u pravljenje kružnih tokova bez dozvole u zadnjoj godini mandata pred izbore zar to nisu mogli da urade u prethodnim godinama, pa sad vrlo lako može neko i da nastrada, kod kampusa nema ograde ali imaš nivelaciju dubine skoro pola metra, nije ništa bolje ni kod Aqvane.