banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120027 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5828, 5829, 5830, 5831, 5832, 5833, 5834 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
I Cavic i Erera su zabili penale u Albaniji.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Malo gorak okus u ustima na kraju, ali nema se ti šta reći. Kapa dole momcima, dali su maksimum i opet ne smijemo zaboraviti napravili istorijski rezultat, ovaj dvomeč je više za nas bio "prestiž. Možda mi je čak i draže što smo u konferenciji jer očekujem sada bar još dva igrača, pa da se potučemo sa svima u kpnferenciji. Borac u grupnoj fazi evropskog takmičenja, šta reći, do prije 4-5 godina to je bila misaona imenica. Čestitam svima u klubu na dosadašnjem uspjehu pa i svima nama koji pratimo sve iz dana u dan i bodrimo na svakoj utakmici!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Гледам екипе у ЛЕ и не могу да нађем некога за кога бих рекао да бисмо се могли носити са њима. Можда се овако имамо чему надати. Ипак остаје тај жал за пропуштеном приликом да гледамо европске великане на градском.
Што се тиче организације утакмице, то је сегмент који је најмање напредовао. Није то само изглед трибине.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Sa ovim smo dosad zaradili 4.075.000 evra. Ajmo pojacanja, spic, vezni prednji, zadnji, mozda i krilo jedno. Odbrana je beton

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Ljudi idemo dalje, ostaje žal za propuštenom ligom evrope, ali ostaje i razlog više da se izdignemo još više u narednim sezonama ! Po meni najveći žal mi je gledati to da ubacujemo u trenutcima kada se lomi utakmica jednog Davida Čavića koji je u odnosu na čitav zadnji red protivnika izgledao u najmanju ruku kao kadet, a o duelima je suvišno pričati...Ja razumijem da nekoga treba istrpiti, i to je praksa u Borcu već godinama, ali ovo sa Čavićem je u domenu nemoguće misije ! Ništa lično nemam protiv momka, čak štaviše mislim da ima muda ali nema kila sa kojima može da to iznese....Sve u svemu, ko god da odlučuje o tome, stadion treba adekvatnu tribinu za goste da se ne mješaju sa istokom i sredite ono ruglo od istoka, bar zamaskirajte i napravite ogradu, a ne kao u Aušvicu da smo !

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Igracima se nema sta zamjeriti, odigrali su maksimalno koliko su mogli. Filip je imao gresku jbg, ne znam ni ja sto je nogom isao u onoj situaciji, ali kako je branio sinoc, a pogotovo u Madjarskoj, nema mu se sta zamjeriti. Da se ne lazemo, LE je previse za ovakav Borac jos, LK je taman, ima ekipa koje se mogu uzeti i mozda ganjati da se prodje u taj baraz sto bi bile jos 2 utakmice.
A uprava i svi ostali u organizaciji neka se napuse. Ljudi su po nama bacali baklje, flase, GAJBU?! Kako neko unese gajbu na stadion, jel tu bio pretres uopste?! Razvalili zastitnu ogradu, i na to panduri su odlucili da se okrenu ka nama. Pa da su nasi momci uradili nesto slicno u Madjarskoj, vratili bi se bez bubrega.
Onda napravila se toliko guzva pri izlazu zato sto su debili otvorili samo jedan izlaz, a onaj mali, sto je otprilike oko sredine istoka stoji zakljucan sa katancima, pa majku mu jebem jel toliko tesko otvoriti to da ljudi izadju barem, a ne da se izlazi pola sata kao da je bilo 50 hiljada ljudi na istoku.
Jos Vico ide po atletskoj stazi i smiruje nas kao hoce da nas navuku da se prekine utakmice, pa mrs.
I MORA se jug zavrsiti, ovako ne ide da gostujuci navijaci budu na istoj tribini bez prave fizicki prepreke (ovu ogradu sto dijete moze razvaliti ni ne racunam).

Poslednji put menjao zerocool dana 30 Avg 2024, 07:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Dobro je ovo, iskustvo novo za sve, treba ovako posteno odigrati u grupi, skupo prodati svoju kozu, ali jos ozbiljnije igrati domace prvenstvo i dogodine prvaci da budemo i sledece godine da se ponovi rezultat, kontinuitet treba da se Borac digne!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bio sam na Istoku, vise prema Sjeveru pa nisam imao priliku u potpunosti da uzivam u blagodetima organizacije utakmice. :D

Sad bih potpisao da dobijene pare uloze u sminkanje stadiona a ne u pojacanja. Sto ste vec napisali, poceti od onog rugla od ograde.

Gledam sad ove sesire, bukvalno iz svakog mozemo izvuci po 1-2 ekipe protiv kojih bismo se mogli nadati necemu na nasem terenu.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Za nas bi možda najlakše bilo nešto ovako:

Gent, Apoel, Astana (u BL), TNS, TSC i Larne.

Najteže:
Čelzi, Bašahšeir, Vitoria, Serkl Briž, Pao i Celje.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Mi se sa trenutnim kadrom mozemo nositi sa max 3-4 ekipe kuci. Trebaju nam pojacanja pod hitno, ako mislimo u Ligi pratiti Zrinjski i Sarajevo do proljeca, a to nam je prioritet. Vec kasnimo sa uigravanjem, al to je čar čekanja kraja prelaznog roka u BiH. Samo nemojte neke potrosene nabusite Srbijance a-la Srdja Knezevic i slicni.

Ja ne znam kako nasi planiraju ispratiti navijace Legie, Celzija, Rapida, Panatinaikosa, Hartsa na onom pregradjenom istoku. Ono je tinjajuca opasnost za sve.

Poslednji put menjao AndiamoBL dana 30 Avg 2024, 07:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Za nas bi možda najlakše bilo nešto ovako:

Gent, Apoel, Astana (u BL), TNS, TSC i Larne.

Najteže:
Čelzi, Bašahšeir, Vitoria, Serkl Briž, Pao i Celje.
Bolje HJK nego Astana, sinoc se provukose protiv Klaksvika.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

AndiamoBL je napisao:
Mi se sa trenutnim kadrom mozemo nositi sa max 3-4 ekipe kuci. Trebaju nam pojacanja pod hitno, ako mislimo u Ligi pratiti Zrinjski i Sarajevo do proljeca, a to nam je prioritet.

Ja ne znam kako nasi planiraju ispratiti navijace Legie, Celzija, Rapida, Panatinaikosa, Hartsa na onom pregradjenom istoku. Ono je tinjajuca opasnost za sve.
Basaksekir, Legija, Panat, Jagelonia ako nekog dobijemo od njih mora se vidjeti sta sa navijacima i kako. Onako kao sinoc ne moze.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
AndiamoBL je napisao:
Mi se sa trenutnim kadrom mozemo nositi sa max 3-4 ekipe kuci. Trebaju nam pojacanja pod hitno, ako mislimo u Ligi pratiti Zrinjski i Sarajevo do proljeca, a to nam je prioritet.

Treba biti oprezan i sa pojacanjima. Ocigledno je da je odlicna hemija trenutno u ekipi, svaki novi igrac bi to mogao sjebati. Koje pojacanje definitivno treba, ali bas treba biti oprezan sa tim.
A da, bas sam komentarisao, zamisli da su sinoc bili neki ozbiljniji navijaci poput poljaka, Bog samo zna sta bi se moglo desiti. Organizacija je debelo podbacila.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 07:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko je bio u Madjarskoj vidio je sta je organizacija utakmice.
Ali mi se ne mozemo porediti sa klubovima kao sto je Ferencvaros. Klub velike istorije, iz velikog grada, sa stadionom (svemirskim brodom) kakav mi necemo nikad imati jer gledamo kako da ukrademo danas iako bismo za 5 godina mogli dobiti 10 puta vise...to smo mi.

Ovo sinoc je bilo lose, ali ako hocemo mozemo nesto i nauciti. Jbg, ipak mi nemamo iskustva sa organizovanjem ovakvih dogadjaja. Ako ima volje popravicemo...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 08:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma da, nemamo mi ni stadion ni tim ni organizaciju da trenutno ganjamo LE. Samo bi nas ismijavali i nabijali. Valjda urade nešto korisno sa ovim parama prije svega u fazi organizacije kluba. Skorup morao izaći i da imamo nekog tipa Nišić i napadača pa da nastavimo držati ritam, morate ljudi dovesti pojačanja ne zahebavajte se, ne možemo izgurati ligu koja nam je sad najbitnija. U konferenciji ima mnogo neatraktivnih a jakih rivala tipa Noa, i tamo bez pojačanja će biti čupavo.

Da rezimiram, sjesti i podijeliti zadatke jedni dižu organizaciju kluba, drugi traže pojačanje a treći idu i traže način kako animirati društvo da se nešto pokrene oko stadiona. Sad ako propustimo priliku, pišaj na nas

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 08:08 
Pripravnik
Pripravnik

Шта ће полиција, остала у неким прошлим временима а ови из клуба ко пи*ке ћуте. Зашто имате човјека за везу са мупом ако ништа по том питању не радите?
Задатак полиције је да буде непримјетна и споредна током утакмице, а не да буду у центру дешавања сваки пут.

Само кад се сјетим оне Модриче против Б36... Долази у малу Модричу 2000 људи из БЛ и умјесто да их пустиш да тамо потроше паре и добро се проведу што је и смисао модерног фудбала, ти забранио точење алкохола и прогласио утакмицу високог ризика. Па колико си небитан у свом животу да користиш сваку прилику како би показао "снагу"

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 08:10 
Pripravnik
Pripravnik

Borac u srcu je napisao:
Da rezimiram, sjesti i podijeliti zadatke jedni dižu organizaciju kluba, drugi traže pojačanje a treći idu i traže način kako animirati društvo da se nešto pokrene oko stadiona. Sad ako propustimo priliku, pišaj na nas

Вјерујем да би све ово доста људи са форума пристало бесплатно да ради и помогне само да се ствари покрену са мртве тачке.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Kad je izvlačenje?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 08:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
ssaassaa je napisao:
Kad je izvlačenje?

U pola tri.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 08:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Evo one situacije od sinoć, kad je Manojlović pogriješio.
https://dubz.co/c/e217ae?utm_source=Klix

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120027 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5828, 5829, 5830, 5831, 5832, 5833, 5834 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]