banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120027 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5781, 5782, 5783, 5784, 5785, 5786, 5787 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 25 Jul 2024, 08:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Volim Borac je napisao:
ББЛ je napisao:
Волим Борац, јел ти то стварно поредиш Јамала са Чавом и Кулом?.

Igramo defanzivno, a tranzicija nam je jako spora, što nas čini neopasnim i lakim pljenom.

Protiv Paoka moramo imati brzu tranziciju za to nam treba drugačija postavka, ako hocemo da ne skidamo gace prije pocetka utakmice.
Pozadi, kvrža herera sa majerom i kumom, graha i savic trebaju sredinu preorati, a sa strana vise naprijeg kulasin i vukovic, jovan svejedno igra dosta odbranu bez lopte, tako da ga u pluspic treba stavati a ispred njega hasukica.

Ako na vrijeme izmjene izvrši, hrelja kulasin, jovo stojan, cava vukovic, da ostanemo svjezi prema naprijed, ta ekipa uz malo srece moze svasta nesto ...

tako to ide , bravo Žiža, uz dopasku da su opet izmjene kasnile. Svaka čast Krži mislim da je sam tražio, protiv šipaca nije više mogao ostao je i nije mogao ispratiti igrača zbog čega smo drugi gol primili. Sada na vrijeme izmjena, ali je kasnila izmjena Čave, i on i Hrelja su odmah dar mar počeli praviti kada su svježi ušli. Malo više hrabrosti i povjerenja ....

Jovan je igrač utakmice, nije duela izgubio, odlagao, spuštao, pomagao nazad ...strašno koliko Jovo radi za ekipu ...
Goša ima problem sa nabačajima, i standardno forumaši ga popljuvaše najastrašnije, treba ga ubit zaklat mjenjat , standardna forumaška šuplja priča kao i sa mnogo čemu prognozama 5:0 i slično ... Mrkobrada uočili smo svi problem, daj čovjeće sedam dana samo to raditi sa momkom, na liniji je odličan, skinuo je par vrhunskih šuteva, plus istrčavanje gdje siguran gol bio...

Revanš mislim da će puno teži biti. Paok nas je podcjenio, ušli su opušteno, ipak imaju prednost i neće morati srlljati prema naprijed.
Mi moramo isto igrati, ne smijemo se otvoriti i bez srljanja, iako će pun stadion biti i adrenalin još jači , uz nadam se pozitivni grč ač obično ta nam bude grč ...
Uz dozu sreće ovakav Paok koji će i u Bl praviti greške, jer su u fazi uigravanja, čuda su moguća.

Samo Žiža ranije izmjene, daj Hrelji i Čavi više vremena ...

BRAVO MOMCI, na terenu i na tribinama. PONOSAN na sve!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 08:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Hvala momcima na hrabrosti, svima pohvale, ali Herera, bravo bravo i bravo, kako smo mi njega našli to je za mene velika misterija, on je preozbiljan igrač...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 08:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Cijela odbrana je realno za svaku pohvalu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 08:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Narode malo manje euforije ne bi bilo zgoreg. Ipak je poraz u pitanju i trebaće dosta muke (a i sreće) da se to nadoknadi, a kamoli prođe dalje.
Treba pohvaliti šta je dobro i gledati šta se može još uraditi da se napravi to čudo u koje gotovo niko nije vjerovao.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 10:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Čitam sad da je Žižović pratio meč sa tribina a da je Bojan Puzigaća vodio tim sa klupe. Zašto?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 10:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Crveni karton

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
gsasa je napisao:
Čitam sad da je Žižović pratio meč sa tribina a da je Bojan Puzigaća vodio tim sa klupe. Zašto?

Popio crveni u Elbasanu zbog prigovora. I to ne zbog sudjenja vec zbog toga sto je vise puta ukazivao da Sipci skandiraju ono sto su skandirali.
Italijansko govno, a i delegat se pravili blesavi.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 10:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Volim Borac je napisao:
Volim Borac je napisao:
ББЛ je napisao:
Волим Борац, јел ти то стварно поредиш Јамала са Чавом и Кулом?.

Igramo defanzivno, a tranzicija nam je jako spora, što nas čini neopasnim i lakim pljenom.

Protiv Paoka moramo imati brzu tranziciju za to nam treba drugačija postavka, ako hocemo da ne skidamo gace prije pocetka utakmice.
Pozadi, kvrža herera sa majerom i kumom, graha i savic trebaju sredinu preorati, a sa strana vise naprijeg kulasin i vukovic, jovan svejedno igra dosta odbranu bez lopte, tako da ga u pluspic treba stavati a ispred njega hasukica.

Ako na vrijeme izmjene izvrši, hrelja kulasin, jovo stojan, cava vukovic, da ostanemo svjezi prema naprijed, ta ekipa uz malo srece moze svasta nesto ...

tako to ide , bravo Žiža, uz dopasku da su opet izmjene kasnile. Svaka čast Krži mislim da je sam tražio, protiv šipaca nije više mogao ostao je i nije mogao ispratiti igrača zbog čega smo drugi gol primili. Sada na vrijeme izmjena, ali je kasnila izmjena Čave, i on i Hrelja su odmah dar mar počeli praviti kada su svježi ušli. Malo više hrabrosti i povjerenja ....

Jovan je igrač utakmice, nije duela izgubio, odlagao, spuštao, pomagao nazad ...strašno koliko Jovo radi za ekipu ...
Goša ima problem sa nabačajima, i standardno forumaši ga popljuvaše najastrašnije, treba ga ubit zaklat mjenjat , standardna forumaška šuplja priča kao i sa mnogo čemu prognozama 5:0 i slično ... Mrkobrada uočili smo svi problem, daj čovjeće sedam dana samo to raditi sa momkom, na liniji je odličan, skinuo je par vrhunskih šuteva, plus istrčavanje gdje siguran gol bio...

Revanš mislim da će puno teži biti. Paok nas je podcjenio, ušli su opušteno, ipak imaju prednost i neće morati srlljati prema naprijed.
Mi moramo isto igrati, ne smijemo se otvoriti i bez srljanja, iako će pun stadion biti i adrenalin još jači , uz nadam se pozitivni grč ač obično ta nam bude grč ...
Uz dozu sreće ovakav Paok koji će i u Bl praviti greške, jer su u fazi uigravanja, čuda su moguća.

Samo Žiža ranije izmjene, daj Hrelji i Čavi više vremena ...

BRAVO MOMCI, na terenu i na tribinama. PONOSAN na sve!
Gosu od 30 godina ne mozes to nauciti, ako nije dosad savladao ubacaje. I sam je izgledao sjeban kad je skontao kakav je kiks napravio, za nadati se da je psihicki jak da to prebrodi u suprotnom ce biti sve gori. Jbg dva puta smo pogodili sa golmanima i previse bi bilo da smo i treceg uboli. Meni je jedino zao Mijatovica jer je daleko najbolji od ove trojice a nije trazio nikakve nerealne uslove, otjerali su ga kao psa.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 11:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Avg 2020, 15:58
Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
И коначно да је онај смрад Кондић склоњен из клуба, Андреј је прави Борчевац и драго ми је да путује са екипом.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 11:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gazimestanac87 je napisao:
И коначно да је онај смрад Кондић склоњен из клуба, Андреј је прави Борчевац и драго ми је да путује са екипом.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Kad ste kod novinara nisam vidio da je neko od naših problematizovao drugi gol PAOKa. Federalci jesu. I meni se čini da je ofsajd

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Nije bio meni se cini tamo Grahovac zaostao, i da cist go grka.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Zna li neko one montažne tribine za Srpska open da li bi se smjele postaviti na jug, to je još 3000 gledalaca, ili to tako ne može

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 12:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
Zao mi je samo sto se ranije nismo pojacali kako treba. Uz malo srece mogli smo i PAOK izbaciti. Sad samo bili na egalu uz sve greske golmana.
Treba sad sve stisnuti, napuniti stadion i muski odigradi. Oni ce svakako biti bolji u BL za 7 dana nego sto su bili juce.
Nadam se jos 2-3 igraca da cemo dovesti i imamo jesen u Evropi

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 12:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
Borac u srcu je napisao:
Kad ste kod novinara nisam vidio da je neko od naših problematizovao drugi gol PAOKa. Federalci jesu. I meni se čini da je ofsajd

Meni se čini da je ono prije gola bio faul. Za ofsajd je teško reći.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ма какав офсајд, чисто је све, неко је од наших био остао ближе голману још метар сигурно.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 13:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije ofsajd 100%, za faul se moze diskutovati, ali to je ono sto nam se u ligi svira i jbg naucili da padaju. Nema u Evropi toga, mora se igrati cvrsto.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 15:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Borac u srcu je napisao:

Ма какав офсајд, Граха није изашао на вријеме, био је цијелим тијелом испред играча.
А за фаул над Кулашином је сувишно причати, само би се у БиХ лиги свирао, а и то је питање.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 15:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Napuniti stadion do zadnjeg mjesta,potući se muški i iskoristiti priliku dići grad na noge i prodati sto više sezonski.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120027 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5781, 5782, 5783, 5784, 5785, 5786, 5787 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]