Volim Borac je napisao:
ББЛ je napisao:
Волим Борац, јел ти то стварно поредиш Јамала са Чавом и Кулом?.
Igramo defanzivno, a tranzicija nam je jako spora, što nas čini neopasnim i lakim pljenom.
Protiv Paoka moramo imati brzu tranziciju za to nam treba drugačija postavka, ako hocemo da ne skidamo gace prije pocetka utakmice.
Pozadi, kvrža herera sa majerom i kumom, graha i savic trebaju sredinu preorati, a sa strana vise naprijeg kulasin i vukovic, jovan svejedno igra dosta odbranu bez lopte, tako da ga u pluspic treba stavati a ispred njega hasukica.
Ako na vrijeme izmjene izvrši, hrelja kulasin, jovo stojan, cava vukovic, da ostanemo svjezi prema naprijed, ta ekipa uz malo srece moze svasta nesto ...
tako to ide , bravo Žiža, uz dopasku da su opet izmjene kasnile. Svaka čast Krži mislim da je sam tražio, protiv šipaca nije više mogao ostao je i nije mogao ispratiti igrača zbog čega smo drugi gol primili. Sada na vrijeme izmjena, ali je kasnila izmjena Čave, i on i Hrelja su odmah dar mar počeli praviti kada su svježi ušli. Malo više hrabrosti i povjerenja ....
Jovan je igrač utakmice, nije duela izgubio, odlagao, spuštao, pomagao nazad ...strašno koliko Jovo radi za ekipu ...
Goša ima problem sa nabačajima, i standardno forumaši ga popljuvaše najastrašnije, treba ga ubit zaklat mjenjat , standardna forumaška šuplja priča kao i sa mnogo čemu prognozama 5:0 i slično ... Mrkobrada uočili smo svi problem, daj čovjeće sedam dana samo to raditi sa momkom, na liniji je odličan, skinuo je par vrhunskih šuteva, plus istrčavanje gdje siguran gol bio...
Revanš mislim da će puno teži biti. Paok nas je podcjenio, ušli su opušteno, ipak imaju prednost i neće morati srlljati prema naprijed.
Mi moramo isto igrati, ne smijemo se otvoriti i bez srljanja, iako će pun stadion biti i adrenalin još jači , uz nadam se pozitivni grč ač obično ta nam bude grč ...
Uz dozu sreće ovakav Paok koji će i u Bl praviti greške, jer su u fazi uigravanja, čuda su moguća.
Samo Žiža ranije izmjene, daj Hrelji i Čavi više vremena ...
BRAVO MOMCI, na terenu i na tribinama. PONOSAN na sve!