Rivaldinho je napisao:
Има доста резона у томе што причате, али... подршка странаца својим играчима се досад одвијала тако што се ти исти играчи обилато финансирају, а СДС нема пас за шта да уједе. То им је и највећи проблем и зато не могу да "окрену" ништа, јер кошта у свако село однијети гајбу пива и гориво дотле, камоли шта више. Један од већих разлога успјеха Драшка Станивуковића је што је имао кеш... Има ту и кадрова, то знам из прича, посланика који дају пар десетина хиљада нечасно стечених пара у кампању, за сигурно мјесто у посланичкој клупи, и лагано се врати уложено. Немам илузије о неком перфектном поштењу. Па преко људи који само гледају да шибицаре и огребу се о кампању, до оних који вегетирају у странци... али поред тих људи, има и оних који су вјероватно најздравија основа било које наше странке, окорјелих Србенди који су заиста потенцијални бескомпромисни народни вође, каквима сматрам наведене Миличевића и Петровића. Отприлике СДС сматрам неким пресјеком народа, док СНСД и сателите видим као представнике "гдје сам ту ја" популације.
Да су лутали, лутали су. Имам другара који је био у СДС, поштен до сржи, али Додик му је веће зло ваљда и од Адолфа Хилтера и имам утисак да би прихватио многе штетне ствари по РС, само да скине Додика. У том контексту гледам потезе Босића, Шаровића... једноставно људи који нису имали капацитет да сагледају ширу слику, док је рецимо Миличевић као председник СДС већ показивао другачије понашање и није му мантра била "против Додика по сваку цијену". Мислим да је СДС једноставно у једном тренутку толико потонуо, да више нису занимљиви коруптивно-криминогеним структурама, које су се везале за оне странке које контролишу токове капитала, па се ситуација у СДС очистила и коначно долазе до изражаја неки кадрови који су носиоци оних особина које СДС изворно и претендује да заступа. А и биологија ради своје па више не гледамо Шаровића... ког је стварно превише често било блам гледати и слушати, што су показали и посљедњи избори гдје га је помела једна Жељка Цвијановић.
Bekompromisni a napravili dil sa djavolom, odnosno pokusali su da naprave, sa djavolom nema dilova.
Pa kakva ti je to podjela,? Da li znaci da ovde imamo narod i imamo neku tamo ko sam tu ja
populaciju. Koja sta nije narod?
Nemamo mi dva narod SDS narod i populacija. Nije SDS ocistio kadrove i rjesio se populacije. SDS je ocistio svoju politiku. Narod i dalje glasa za SDS samo SDS vise nije tamo i u ovakvoj drzavi jasno je zasto je to tako.