Srbin PRAVOSLAVAC je napisao:
Само се ти шали, али они су секташи.
Ја знам жену која је била њихов члан и била демоноимана, морали су је водити у ПРАВОСЛАВНИ МАНАСТИР на истеривањ ђавола.
Сада је жена нормална и иде у СПЦ , пости редовно права ПРАВОСЛАВКА, али она је научила на тежи начин.
Ja znam par zena, Pravoslavki, koje su isle hodzi da skidaju cudesa sa sebe

Jel' bi sada trebala napisati - Zena je normalna, ide u Dzamiju, posti za Ramazan i postala je prava Islamka?!?
Ne kontam, sta se toliko nadizete na druge religije?

Niko od njih ne iste hljeba, niko vam ne otima nista ... Sta vam onda ko smeta?

Meni, skoro svaki drugi dan, dolaze na vrata Jehovi.. Lijepo kazem nisam zainteresovana, zena se okrene ( elem, sto vecinom zene dolaze

) i mirna i ona i ja... Najbolje drugarice su iz porodice Jehovinih svjedoka .. Nikada do sada mi nisu nametale njihovo vjerovanje... Postuju moju vjeru, ja njihovu.. Niko nikoga ne ubjedjuje i sve smo mirne

Mnogo gore sam se osjecala u srednjoj skoli, kada se jedna skolska "zarazila" Istocnjackim "mudrostima"

Ta nas je opsjedala svaki dan.. Meditacija, inkarnacija, cudesa ziva

Jedva smo je se otkacili

Ali, ne moze se po jednom pojedincu osuditi citava vjera

Psyborg - kazes tvoj otac je potegao pistolj?!?

Zasto? Da li je ta osoba koja je bila na vratima bila nasilna? Da li vas je psovala? Galamila? Uradila bilo sta sto bi tvoga oca navelo na takav postupak???

Ne cini li ti se da gajis averziju ( i to nezasnovanu) a da je ni sam nisi svjestan?