Fino, fino, ja ono ko rekoh necu se bas logovati jedno mjesec dva pa da vidim da li ce se iko javiti , kad ono jebote iznenadjenja tamo milion ljudi odjednom; Vidim pominju se slike, neka neka , ja ih isto vidio, ali moram vas razocarati isto kao sto sam i ja bio, samo je Begija bila na njima, a o sto je neko spomenuo kako su stvari letile iz zgrade poslije tih slika, bogami cista istina , nije bas bilo fino vidjeti.
Ma dosta o tim tuznim stvarima, nego da li iko sjeca kad su Cikin Babac i Kobac a ja vjerujem da je i Ismar bio sa njima , bacili dimnu bombu Ankici pod noge , pa je zena otrsla u nsvjest , pa je Cikin maltene zaplakao i drzao zenu govoreci, nemojte umrijeti , a ja i Spaho vristali od smijeha , kad ju je ovaj poceo imitirati , kako je sirila nozdrve i pokusavala da uhvati vazduh i to , aaaaaaaaaa da i to sto se tice one male Andreje nije to ona sto se seta po gradu, to je ona mala iz Borika tri, a dobro se sjecam kad ju je Cikin ganjao i to ne samo tada nego svuda okolo i kako je skicao kad se porezao , e isto kad se ide na Fiziku kod Slobe , ma nema tajac niko ni da pisne, a ond acova pita ko ce da odgovara, ali prije nego sto pocne da ispituje prvo nadje zrtvu ko ce da mu ide po svilene bombone, ali tu privilegiju nije mogao svako da ima nego samo odabrani, pa onda ispali adje ti Visicu , a onda Markan ono kao usput moze li i on sa mnom , kao brze cemo doci , a ovaj se nakezi i gleda u mene , pa kaze moze , aonda dodjemo pred kraj casa, joooooooooooj lelllllllllllllllllllllleeeeeeeeee, a ne znam da li se isto culo kad su se Sajinovici osisali na celavo, pa su morali nositi subare na glavama cak i u po ljeta, pa kad smo na casu matisa kod Nedje pa ce ovaj skin'de subaru, a ovaj ni da cuje , jer zna sta ga ceka ( naravno opet Spaho, ja , Velja, i ostatak razreda, ) , pa Nedjo opet skin'de subaru a ovaj necu , a onda ti fino Nedjo dodje do njega pa ga lapi za uvo i izvuce ga iz stolice preko klupe pred tablu da odrovara , joooooooooj smiijeha , a ovaj u plac sine, ma bilo mi ga je i zao , ali dje shutati pored ostalih , ma do bola,
A ima i ona kad se pise kakav sastav kod Kaplanke, to maltene nikad niko nije propustao da se pokaze, i fino ti ona zada slobodnu temu , odma' Spaho dize ruku i pita moze li sa pretjerivanjem , a mi u dole , jer takav sastav tesko da bi i Steven King mogao srociti. A onda je jos kao i Ale upita nest a ova ga izbaci iz razreda, ma plac teski sine sta drugo reci.
Joj dosta od mene odo' spavati
Do javljanja vas STASTOPOJO