banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 12:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2005, 18:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
pozdrav za goodfathera

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2005, 19:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
E pa zato ja ne znam za taj dnevnik,vjerovatno ste to uradili kao osmaci,a ja sam tada vec bila u srednjoj!Ja zaista nisam vidjela begijine slike svojim ocima,ali je tako raja pricala,samo sto sam ja cula da su bile i kcerke!Ma to kad se prenosi sa koljena na koljeno,svako nesto doda!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2005, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ljepota poroka je napisao:
Mislim da je to jedna velika patka. Obicno vjerujem tek kada ja vidim nesto svojim ocima.... naucile me godine :wink:

sto rece princo..slike vidjene nista extra..gologuza debela sjedi ..mas nist' smece zguzvano kakva je i bila......al' raja odmah napraviola atrakciju.....

gdje si princo......stara klosarcino boricka :lol: :lol: ?!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2005, 18:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ko li je princo,mora da i njega znam!!!!!Goodfather,jel' to tvoja generacija?Jel' Borik,tamo dole ispod skole ili je pripadao onima iz pentagona i gore?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2005, 07:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pitaj ga, jel' se stidis ???
nece te on dirati ne boj se.......... :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2005, 23:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Dobro,princo,vjerovacu Goodfatheru na rijec,pa te evo pitam!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 08:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
ljepota poroka je napisao:
A odjeljenje ili C ?

Izvini bio sam na odmoru pa nisam stigao da odgovaram.
Bio sam A odjeljenje kod bose damjanović

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 19:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Avg 2005, 17:31
vozdra raja evo mene opet!!!Interesuje me sta je sa kaplankom mojom razrednicom"nemojte se ustajati"kako joj niko nije mogao da objasni da je to gramaticki nepravilno hehehe nastavnica iz S-H.Dali predaje jos uvjek?Jebenih problema sam imo sa njom :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 20:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mene je ona bas gotivila,zena je slijepo vjerovala u moj talenat,za koji bas nisam sigurna da je postojao,ali eto,bukvalno me je tjerala da idem u onu njenu literarnu sekciju!Ne znam,ali cini mi se da sam cula da je i ona vrlo rano preminula!No,nemoj me drzati za rijec!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Luca Toni je napisao:
kaplankom ............"nemojte se ustajati":

da da ta joj je bila legendarna...... :lol: :lol: :lol:

em nepravilno em nikom ni ne pada na pamet da bi ustao :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2005, 12:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Avg 2005, 17:31
Jel se neko sjeca legande Dragise zvanog SHEF interesujeme sta je sa njim.Kad se sjetim sta mu je raja radila pa to je bila ziva grehota.Nadam se da je u zivotu.On je bio bas dobra dusa!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2005, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jucer ga vidio,prosao pored njega...kod Rolija krenuo i naleti pred zgradom na njega..tu je jadnik...isti uvijek.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2005, 22:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Koja je to generacija?meni je taj lik totalno nepoznat!Neki dan sam vidjela svog druga iz razreda,valjda je u onim Jehovinim svjedocima,hoda kao pogub i samo tusi raju sa onom njihovom propagandom!Boze kako je taj momak imao talenta za crtanje,a zavrsi kao jehovin svjedok!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma Shef je stariji lik nije on ni isao uskolu....gore iz vojnih zgrada cova...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2005, 21:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2001, 01:00
Fino, fino, ja ono ko rekoh necu se bas logovati jedno mjesec dva pa da vidim da li ce se iko javiti , kad ono jebote iznenadjenja tamo milion ljudi odjednom; Vidim pominju se slike, neka neka , ja ih isto vidio, ali moram vas razocarati isto kao sto sam i ja bio, samo je Begija bila na njima, a o sto je neko spomenuo kako su stvari letile iz zgrade poslije tih slika, bogami cista istina , nije bas bilo fino vidjeti.
Ma dosta o tim tuznim stvarima, nego da li iko sjeca kad su Cikin Babac i Kobac a ja vjerujem da je i Ismar bio sa njima , bacili dimnu bombu Ankici pod noge , pa je zena otrsla u nsvjest , pa je Cikin maltene zaplakao i drzao zenu govoreci, nemojte umrijeti , a ja i Spaho vristali od smijeha , kad ju je ovaj poceo imitirati , kako je sirila nozdrve i pokusavala da uhvati vazduh i to , aaaaaaaaaa da i to sto se tice one male Andreje nije to ona sto se seta po gradu, to je ona mala iz Borika tri, a dobro se sjecam kad ju je Cikin ganjao i to ne samo tada nego svuda okolo i kako je skicao kad se porezao , e isto kad se ide na Fiziku kod Slobe , ma nema tajac niko ni da pisne, a ond acova pita ko ce da odgovara, ali prije nego sto pocne da ispituje prvo nadje zrtvu ko ce da mu ide po svilene bombone, ali tu privilegiju nije mogao svako da ima nego samo odabrani, pa onda ispali adje ti Visicu , a onda Markan ono kao usput moze li i on sa mnom , kao brze cemo doci , a ovaj se nakezi i gleda u mene , pa kaze moze , aonda dodjemo pred kraj casa, joooooooooooj lelllllllllllllllllllllleeeeeeeeee, a ne znam da li se isto culo kad su se Sajinovici osisali na celavo, pa su morali nositi subare na glavama cak i u po ljeta, pa kad smo na casu matisa kod Nedje pa ce ovaj skin'de subaru, a ovaj ni da cuje , jer zna sta ga ceka ( naravno opet Spaho, ja , Velja, i ostatak razreda, ) , pa Nedjo opet skin'de subaru a ovaj necu , a onda ti fino Nedjo dodje do njega pa ga lapi za uvo i izvuce ga iz stolice preko klupe pred tablu da odrovara , joooooooooj smiijeha , a ovaj u plac sine, ma bilo mi ga je i zao , ali dje shutati pored ostalih , ma do bola,
A ima i ona kad se pise kakav sastav kod Kaplanke, to maltene nikad niko nije propustao da se pokaze, i fino ti ona zada slobodnu temu , odma' Spaho dize ruku i pita moze li sa pretjerivanjem , a mi u dole , jer takav sastav tesko da bi i Steven King mogao srociti. A onda je jos kao i Ale upita nest a ova ga izbaci iz razreda, ma plac teski sine sta drugo reci.
Joj dosta od mene odo' spavati
Do javljanja vas STASTOPOJO :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 21:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E,eeeeee sad znam o kojoj Andreji je rijec,to je sestra od Karle,Karla je bila moja generacija,a ova je bila godinu mladja od nas!Bila je kao albino bijela!A Karla je bila najljepse ijedno od najpametnije djece u nasoj generaciji!Isla je u A odjeljenje sa Babcem,Kobcem,Cikinim...Nego,kad spomenu sastave kod Kaplanke,ja se sjetih sastava sto ga je napisao Veljo Sobic u 8. razredu,a tema je bila :Sta cu biti poslije zavrsetka skole!Veljo je napisao da ce biti policajac,a kad ga je pitala,yasto Veljo policajac,on je rekao: "Da bi svi rekli kada ja prodjem ulicom,eno ide Velja strasni!"Kakav trip,a sad Veljo kada vidi policajca dobije napad epilepsije,covjek je alergican na uniformu! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Eh taj ludi Borik... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 22:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Da,brate,bas smo bili luda raja,mada mislim da je ispred nas ipak bila raja iz Nove varosi,bar po koncentraciji budala na metru kvadratnom!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2005, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja sam samo "gostovala'par god u mise stupara i znam uglavnom malo stariju generaciju al znam da je sve siznuto :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2005, 01:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2001, 01:00
Paaaaaaa mogu ti reci da ni Mise Stupara nije bila za baciti, bilo je i tamo udarenih do bola, kao npr, Stevo, pa onaj Fazla koji je ja mislim otisao u Njemacku, Mujta, pa onaj Mujin unuk Djuzel e da i Kaplankin sin, ja mislim da se zove Damir, sve neka generacija '75 i '76, a sjecam se kad su nas zvali da igramo "lopte" (fudbala prim. prev) pa smo ih poderali kao stare gache, pa nam nisu dali da odemo sa terena ma joj koje sranje nisu ljudi znali primiti poraz, a Spaho samo trpa golove,

Nego da li se iko sjeca brace Ptichek , ja mislim da su u Zagrebu negdje, mali Igor ( Dumbara) i Ante su igrali u Borcu sa Aletom i Spahom , pa su nam ovi pricali kako je sudija nezto lafo navijao za protivnicki tim, pa mu je Ante pretrcao preko auta u kaubojskim cizmama i rekao, kad su ga pitali zasto je to uradio, "kako sudija nije niki kajiboj" navodim , a cova je bio totalno udaren , znao se baciti po loptu ( inace je branio) po najtvrdjoj zemlji i govorio kakoto nije nista

Nastavak o njihovom trecem i najstarijem bratu Yosipu tek slijedi

:wav:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]