banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120041 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5292, 5293, 5294, 5295, 5296, 5297, 5298 ... 6003  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 12 Mar 2022, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Što se tiče U21 pravila, Begić da igra cijelu utakmicu, a Čavića u prvoj minuti da zamijeni Jović/Vušurović.

Zajebite ovo sa Ćetkovićem i Kujundžićem.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2022, 15:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jul 2021, 16:19
Evo izjava šefa - https://meridianbetsport.ba/fudbal/milj ... dstojanju/

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2022, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Похвалио бих и Молса, с обзиром да није ишао на припреме са екипом, добро изгледа на терену.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2022, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da, jedan od boljih danas. Ali tu imamo veliki problem. Ako Mols igra, ne igra Begic, sto znaci da igraju i Cetkovic i Kujundzic kao U21. A vidjeli smo i danas kakve su to rupcage u ekipi.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2022, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Лијева страна одбране
Голман
Бркић и Мелег - преспори да играју заједно. Слаб радијус кретања.
Наши проблеми.

Такође, Јовић мора ићи, па он може играти и предњег везног, а и бољи је од свих наших крилних играча. Он и Обрен морају бити крилни играчи. Мени овај Ајаз ништа посебно, поготово не за странца.
Идиотски је остављати Јовића у Бањалуци.

Надам се да од идуће сезоне неће бити ово глупо правило у21, ником то не користи, на силу се гура. Ако немаш квалитетних младих играча, не можеш преко ноћи исте направити, не иде.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2022, 09:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Ova utakmica je pokazala sve nedostatke i boljke, a sve to je poznato odavno i pisali smo dosta o tome na forumu.

Miljanović reče poslije utakmice da je cilj bio ne izgubiti. Sve u redu, imali smo sreće, ali šta ćemo kada dođe ozbiljna ekipa pa primimo 4 komada kao protiv Linfilda ili 9 komada u dva meča protiv Zrinjskog? Sigurno da niko ne želi gledati antifudbal koji je juče prikazan, ali treba shvatiti i šefa jer nije on dovodio pojačanja. Trener koji je dugo radio vani i koji je igrao fudbal na prilično ozbiljnom nivou donosi odluke koje nisu logične, pa mi se čini da ima uticaja sa strane i da ispunjava želje pojedinaca.

Kada se sve sabere, rezultati su odlični i u nastavku prvenstva čeka nas top raspored. Kući čekamo Zrinjski, Sarajevo, Velež a možda i Željezničar ukoliko danas izgube u Trebinju.

1. Borac - Leotar/Posušje
2. Rudar/Radnik - Borac
3. Borac - Zrinjski
4. Tuzla - Borac
5. Borac - Radnik/Rudar
6. Borac - Sarajevo

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2022, 12:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Kad odigras jednu od najlosijih igara a uzmes bod onda svima treba da bude jasno da je to odlika velikih ekipa, sala mala, ali zaista se u prvom poluvremenu nismo mogli sastati sa loptom, doslo mi je da se spustim do klupe i da iz sve snage zagalamim na igrace i struku ali sam odustao jer sam znao da u drugom ne moze gore, i bi tako, Jovo je uradio ono sto najbolje zna, naravno sreca nas je pratila a nije odavno, a sad od srijede Bojana na gol i da ga niko ne dira sa tog mjesta do kraja prvenstva, jer je ovo harakiri sto se radi sa mladim Nikolom, imamo najboljeg golmana u ligi i ljudi nam se smiju zbog gluposti necije

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2022, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Mislim da je tesko da ponovimo onako losu utakmicu. Kao sto Sarajevo tesko moze ponoviti ono od juce. Ocekivao sam da izadju nalozeni jbg potrosene neke pare doveli trenera i pojacanja popusili derbi, lose stoje na tabeli,njima je juce bilo biti ili ne biti.
Velike ekipe ne gube i kad igraju lose. Zaboraviti to sto prije sve i okrenuti se sledecim izazovima.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2022, 15:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

veteran 1987 je napisao:
Mislim da je tesko da ponovimo onako losu utakmicu. Kao sto Sarajevo tesko moze ponoviti ono od juce. Ocekivao sam da izadju nalozeni jbg potrosene neke pare doveli trenera i pojacanja popusili derbi, lose stoje na tabeli,njima je juce bilo biti ili ne biti.
Velike ekipe ne gube i kad igraju lose. Zaboraviti to sto prije sve i okrenuti se sledecim izazovima.

Tako je. I ja vjerujem da se ne možemo opet zabunkerisati, vjerujem i da trener ima dobru viziju i da izvlači maksimum sa timom na raspolaganju. Loše stvari na terenu ne bi da komentarišem puno, ali vrijedi istaći Vojina, Brkića i Molsa. Vojin je beton, možda i najbolji štoper lige koji ulijeva sigurnost i odličan pregled igre ima. Brkić je motor ekipe, od njega mnogo zavisi. Mols nije prošao pripreme, igrač koji je bio žrtva U21 pravila, uz to nije ni doveden da bude u rotaciji, ali izborio se za svoje mjesto.

Evo raspored do kraja.

1. Borac - Leotar
2. Rudar - Borac
3. Borac - Zrinjski
4. Tuzla - Borac
5. Borac - Radnik
6. Borac - Sarajevo
7. Željezničar - Borac
8. Borac - Široki
9. Sloboda - Borac
10. Borac - Velež
11. Posušje - Borac

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2022, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ako smo u trouglu Široki, Velež, Sarajevo uzeli 7 bodova, ovdje bi se reklo da ćemo tući sve osim Posušja :lol:

Šalu na stranu, samo nek se izbori Evropa i Sarajevo i Široki uzeti pod obavezno ne samo što su nam konkurenti već da definitivno jednu za nas neugodnu tradiciju počnemo pretvarati u njihovu noćnu moru narednih godina

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2022, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Raspored je idealan, steta sto se ne borimo za titulu

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2022, 18:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Raspored ni miljanovic ne bi bolje sastavio da je mogao.
Za pocetak proci tuzlu i onda iznabijati leotar kod kuce

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2022, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Prva dva kola 6 bodova, i nadati se kiksevima sarajlija, da se lakše diše 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2022, 09:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Meni smeta jedna cinjenica a to je sto nije pronadjen stoper posebno nakon odlaska Mareta i sto se luta sa mladima. Sigurno znam da je i trener trazi centralnog defanzivca jer trenutno ekipa ima trojicu Vojin, Bosnjak i Milojevic. Tu i za trening nedostaje igrac a kamoli za utakmicu. Sad glupo spominjati ali Pavlovic iz Rudara bi bio idealan parnjak Vojinu, bar po meni.

Neke stvari se moraju istrpiti sa mladima
Borac je poceo sa Kulasinom (kako je odmicala jesenja sezona igrao je sve losije), pa se gurao Cetko pa sad Kujundzic. Jednostavno imam neki osjecaj da se luta.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2022, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Bilbija Luka nam sudi u srijedu :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2022, 19:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Problem sa mladima je sto ih zastupaju ljudi koji nemaju pojma ni o fudbalu ni menadzerisanju, pa se onda mladi igrac (Milojevic, Cetkovic, Kujundzic, Kulasin... nekada Danilovic) gura u vatru i zacementira u startnih 11. Jos kad se dodaju "interesovanja" Marseja, Zvezde i drugih velikana onda dolazi do sagorijevanja igraca. I dobijes klub koji nije u stanju izbaciti mladog, talentovanog igraca oko kojeg ce se graditi igra vec ko zna koliko godina.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2022, 14:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

https://youtu.be/yLViusjX_yg

Emisija snimljena na zapadno-slavonskom ratištu. Par igrača i nekoliko članova rukovodstva odnijeli su osvojeni pehar kako bi bar malo olakšali svakodnevnicu borcima na liniji. Ovim putem se zahvaljujem velikim Borčevcima koji su sačuvali ovaj i još mnoštvo materijala vezano za naš klub.

Opet ću ponoviti ako neko ima materijala, saznanja, priča da se uključi u temu Borac u Evropi. Nemojte da vam bude mrsko :D
viewtopic.php?f=79&t=69536&p=2966563#p2966563

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2022, 17:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Iza nas su 4 veoma teske utakmice, iz kojih smo izasli sa 3 pobjede i jednim nerjesenim rezultatom. Valjda je ta cinjenica dovoljan poziv Banjalucanima da se zapute sutra i za vikend na stadion. Zasluzuju momci podrsku.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2022, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
supersonic je napisao:
Bilbija Luka nam sudi u srijedu :lol:

Kad je Gigović na rasporedu? :)

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2022, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Jebite se svi od Miljanovica do zadnjeg igraca. Kad pickasto udjes u utakmicu da branis jedan gol onda je ovo logican slijed dogadjaja

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120041 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5292, 5293, 5294, 5295, 5296, 5297, 5298 ... 6003  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]