banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 20:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Dec 2021, 20:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2010, 22:40
<Enter_name> je napisao:
Kako nastrada prijedorski gradonačelnik, tako i ovaj... ne vidim ja tu neke velike razlike.

a ni stete...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 20:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Гдје сам ја написао да ове девијаце не постоје у осталим земљама?. Ја само кажем да ми није јасно, да овај народ толико исмијава Бегића, и вријеђа га. А не смета им Миле његова компанија и њихов криминал.
Сам си написао да више волиш да те краду, него да те ј....
Није тебе Бегић с' опроштење ј... па да ти смета. Док Миле задужује са кредитима тебе, мене и све нас овде заједно, и исте он и његова камарила трпају себи у џепове. Док ће те исте кредите враћати ти, ја и сви ми овде заједно, са све нашом дјецом. И то што у овом земљи влада анархија.Е видиш то мени смета, а то са ким Бећиг спава у своја четри зида је његова лична ствар, све док то не угрожава никога.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 20:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2010, 22:40
Uh samo kad pomislim, kad budu naplacivali Miline kredite za nekih 20-30 godina, pa nam kazu: "Sta je, aaaa, smijali ste se Begicu!?" A mi sve rumenimo...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
ББЛ je napisao:
Гдје сам ја написао да ове девијаце не постоје у осталим земљама?. Ја само кажем да ми није јасно, да овај народ толико исмијава Бегића, и вријеђа га. А не смета им Миле његова компанија и њихов криминал.
Сам си написао да више волиш да те краду, него да те ј....
Није тебе Бегић с' опроштење ј... па да ти смета. Док Миле задужује са кредитима тебе, мене и све нас овде заједно, и исте он и његова камарила трпају себи у џепове. Док ће те исте кредите враћати ти, ја и сви ми овде заједно, са све нашом дјецом. И то што у овом земљи влада анархија.Е видиш то мени смета, а то са ким Бећиг спава у своја четри зида је његова лична ствар, све док то не угрожава никога.
Ko ti kaže da narod podržava ovo što si rekao.I ko se s đavlom u kolo hvata vile ga nosaju...tako i Begića.A narod ne diraj bira valjda najbolje od najgorih...tako ti je u ovom i onom vanjskom dunjaluku...štob rekli bakirevci.Ajd sad reci šta ti je zapravo poenta postova..izvuci srž,materijalnu istinu na osnovu koje bi narod promjenio poimanje politike i društvenih normi.

Poslano sa mog Redmi Note 8T koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Svi lažete da niste pogledali snimak.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 20:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Немам обичај да се оглашавам на политичким темама, али сам некада знао да погледам шта се пише, и невјерујем шта видим. Не знам шта ми је требало било шта да пишем, и да улазим у било какву расправу уопште по питању ове теме. Уживајте и даље у наслеђивању над нечијом болести, и ширењу муда иза тастатуре. Даља расправа је узалудна, и може да иде у недоглед. Свако добро.

Poslednji put menjao ББЛ dana 10 Dec 2021, 20:57, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 20:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pošteni Srda je napisao:
jovic23 je napisao:
Homoseksualnost nije bolest, sram te bilo!

A pojam privatnost valjda znači da nešto ne iznosiš u javnost.
Jer ako se srda i kosta jebu u svoja 4 zida to je ok, ali ako se snimaš i šalješ to nekome, ne znam šta očekuješ, nema tu više privatnosti, ko te jebe...
To što si ti meni popušio, ne znači da sam ja peder

A ni ja. Jer nema snimka, u tom je poenta, nismo retardirani da se snimamo i šaljemo nekom.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
jovic23 je napisao:

nisam, ovogamikrsta!
stra' me da ne prepoznam falus :(

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 21:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ББЛ je napisao:
Немам обичај да се оглашавам на политичким темама, али сам некада знао да погледам шта се пише, и невјерујем шта видим. Не знам шта ми је требало било шта да пишем, и да улазим у било какву расправу уопште по питању ове теме. Уживајте и даље у наслеђивању над нечијом болести, и ширењу муда иза тастатуре. Даља расправа је узалудна, и може да иде у недоглед. Свако добро.
Pošteniji su ovi što se naslađuju ovom situacijom nego ti koji Begićevu seksuačnu orjenataciju nazovaš bolešću.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 21:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Dobih video viberom od clana crvenih kmeri. Nisam ni znao sta je. Pocinje sa Draskovim slikama. Cista insinuacija. Nema ovo veze sa Begicem. Poenta je pokusati Draska uvuci u ovo. Znaci pucaju po savovima cim se ovim bave. Kampanja u kojoj lopina Šojić galami: Drugovi Pantic je peder

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nije li isto se to desavalo u Prijedoru pre nekih mjesec dva?
Ko je onda pucao po savovima? Vukanovic?

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 10 Dec 2021, 21:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A i onaj biljeg bogami...hm hm

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 21:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Nije se uvlacio Dodik u Prijedoru. Da je njemu slao slike Pavlovic. Tu je razlika...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 21:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Žalosno je ako se politička borba svela na to... a očigledno jeste. Nema šta, idemo prema boljitku :D

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A Begica se necemo sjecati vec nam iskakati sa svih mogucih strana kao ugnjetavani borac za gej prava. Njega tek ceka karijera. Cak se ne bih zacudio da je sve sam iscenirao.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 10 Dec 2021, 21:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
kosta je napisao:
jovic23 je napisao:

nisam, ovogamikrsta!
stra' me da ne prepoznam falus :(
Nije moj, ovaj na snimku je velk

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mr.Speed je napisao:
Nije se uvlacio Dodik u Prijedoru. Da je njemu slao slike Pavlovic. Tu je razlika...

Ali nebitna.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2021, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
ББЛ je napisao:
Rocker, да те разочарам, али нисам из те приче. А ти ако ниси у стању да нормално дискутујеш немој да пишеш бљувотине, док се кријеш иза тастатуре, и изграваш неког мудоњу.
Друштво је такво да се због злоупотребе нечије приватности напушта политички живот. А због доказаног криминала у овом нашем болесном систему, не да нико никада ни зашта није одговарао. Него још и напредују. Е па док се овај болестан систем у овој банана држави развија. Гдје су политичари све богатији, а народ све сиромашнији, млади масовно напуштају ову земљу јер не виде своју будућност у истој, гдје се народ 27 година након краја рата пеца стално на једну те исту фору.

:D

Što se mene tiče ne mora vraćati mandat, ja čak mislim da je trebao reći javno da je to što jeste i nastaviti sa životom i aktivizmom, jer, objektivno, svi znamo da do toga mora doći kad tad.

Inače to sa pušenjem nije ništa lično, jednostvno si svojim komentarom sjeo ko kec na desetku :)

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Još jedno glupo pitanje: zašto se BN ne oglašava na ovu temu?

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ili Vukanovic?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]