banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 13:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Sep 2021, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
kosta je napisao:
msm, nea smisla, nije naš Dralo smetje.

Rekao sam gotovo cijela, ne svi :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2021, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
1. O kakvom rušenju Boske pričate, i gradnji nebodera?! Šta će nam neboderčine u centru u ovom gradiću, i ovako je havarija za saobraćaj i parking... Banjaluci treba rušenja zgrada, a ne pravljenja.

2. Šta je sa ovih 17 miliona što Stanivuković spominje? Koliko je to validno i ima li iko naznake o strukturi, da tako kažemo, te cifre? Čujem da on to zove povećanjem budžeta, a onda spominje uštede koje ulaze u to. Pa to je onda dijelom suficit, a ne povećanje. Mada, ako su to oslobođena sredstva, suština je ista, zar ne... e sad se nameću neka pitanja, ako je stvarno ostvaren toliki suficit, zašto onda nisu npr potpuno, a ne samo djelimično realizovane besplatne karte za penzionere? Postoji li neki plan kako će se usmjeravati višak, da li će dobar dio toga otići u investicije, podršku zapošljavanju kako bi se ublažio problem iseljavanja ljudi, itd itd? TV ne gledam, vijesti pratim tek reda radi, ni forum ne otvaram više od par puta sedmično, pa izvinite ako ste već o tome pisali. Ne vidim na prethodnoj stranici puno o ovome.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2021, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Kad sam ja pricao da para ima i da pare nisu problem, ali travu u mom naselju ne znaju pokositi jer su neorganizovani debilu (koga god je Drasko imenovao u taj resor, djelomicno je i on odgovoran), ili za drugu lokaciju gdje nije bilo ulicne rasvjete, jer pazi sad... nemaju para.... onda su me ovdje na forumu razapinjali kako sam SNSD bot i kako samo sabotiram svemoguceg Draska :/

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2021, 21:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Joj a sta te boli klinac, to samo po sebi to vise o njima govori. Ne razapinju te zbog toga sta si napisao vec o kome. Zaboravih kako li se zvase onaj nebot sto je onomad trazio da ti se zabrani da pises ovde uz svesrdnu podrsku istaknutih nebotova. :P

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
wizzy_bl je napisao:
Kad sam ja pricao da para ima i da pare nisu problem, ali travu u mom naselju ne znaju pokositi jer su neorganizovani debilu (koga god je Drasko imenovao u taj resor, djelomicno je i on odgovoran), ili za drugu lokaciju gdje nije bilo ulicne rasvjete, jer pazi sad... nemaju para.... onda su me ovdje na forumu razapinjali kako sam SNSD bot i kako samo sabotiram svemoguceg Draska :/

Skupštinska većina je amandmanima smanjila novac za košenje i rasvjetu na 10 puta manji iznos nego što je bio kad su imali svog gradonačelnika.
Za nepokošenu travu se zahvali zubonji Iliću, rapten Topiću iz Glamoča, Staniću, Borivoju i ostalim.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Kako mislis Topic iz Glamoca?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rođen je tamo.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prosipas se.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
ekeke, sve što valja je + za Draloa, sve što ne valja - nije do njega.
djeluje dosta vučićevski log'ćno.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Моријентес je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Skupštinska većina je amandmanima smanjila novac za košenje i rasvjetu na 10 puta manji iznos nego što je bio kad su imali svog gradonačelnika.
Za nepokošenu travu se zahvali zubonji Iliću, rapten Topiću iz Glamoča, Staniću, Borivoju i ostalim.
To je bilo cisto drkanje Draska, ali to nije razlog da ovaj ne prevazidje problem, imao je 1000 nacina, a najbitnija stvae jeste da para ima

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 14:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zamisli da te izabere narod, a ti imas jedini zadatak da sabotiras rad gradonacelnika, izmedju ostalog da posledice pucaju po Viziju, ali ti znas da ce Vizi zalijegati za tebe i boli te kurac sto Viziju nije pokosena trava. A sto bi te i bolio kurac, kad vizi gleda kako ce za konkretan problem okriviti Draska a ne konkretnog krivca.
Pametni su ovi SNSD mungosi, postujem procjenu.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Prosipas se.

Tako je pisalo na onom njihovom predizbornom letku.
https://blmojgrad.com/snsd/
Evo ovdje skoro svima piše mjesto rođenja, ali njemu ne. Šta se krije? Znaš ga lično?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema sta... Ako ne pise mjesto rodjena, onda je sigurno iz Glamoca. :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Моријентес je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Jel to negativno ako je neko iz Glamoča.

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Nema sta... Ako ne pise mjesto rodjena, onda je sigurno iz Glamoca. :lol:

Glup si.
Ponavljam, pisalo je na njegovom predizbornom letku. Rođen u Glamoču, datum rođenja, v.d. direktor studentskog centra (tad bio, ne znam je li i dalje) i još neki podaci.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
fakat ste glupanderi, ako se rodiš u Glamoču ima da ostaneš tamo, čuvas lijepo ovce, žagaš drva... neš valjda uvaljivat telekomove dopune!?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Nije on povecao budzet vec ostvario ustedu na odredjenim budzetskim stavkama. Sad da bi taj ustedjeni novac mogao potrositi za nesto drugo mora prepakovati budzet. A vec su se posvadjali na kolegiju, pa je isti prekinut i zakazana sjednica. Vracamo se na pocetak, opozicija ce mu opstuisati ideju da potrosi za ono sto on misli da treba i cirkus se nastavlja a sve po nasim glavama. Svi mi idu na zivce.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Моријентес je napisao:
Besparica je napisao:
Nema sta... Ako ne pise mjesto rodjena, onda je sigurno iz Glamoca.

Glup si.
Ponavljam, pisalo je na njegovom predizbornom letku. Rođen u Glamoču, datum rođenja, v.d. direktor studentskog centra (tad bio, ne znam je li i dalje) i još neki podaci.
Retarde, nije to pisalo. Prestani da budes uporan u svom moronluku!

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Braćo....Srbi.... stoko!!!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2021, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Glamočaci pederi uzimaju poslove roDŽenim balanjučanima :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]