banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 05 Jul 2021, 16:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Vjerovatnije je da ga HBO ukida zbog uvođenja HBO Max, nego da je to njihova odluka.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2021, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Moguće ali pretpostavljam da bi onda SBB i Telemach Slovenija to najavili.

Meni nude godinu dana Premium po cijeni Extra a svejedno da prelazim na skuplji paket plaćao bi 6 mjeseci staru cijenu.
Kaže kolgerka drugu godinu bi plaćao malo više

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2021, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

На крају сам ипак пристао да Екстра пакет плаћам годину дана 15% мање односно 19,15 КМ.
Друга година 22,5 КМ што просјечно током УО мјесечно износи око 20,8 КМ.
Нудили су ми накнадно Премиум пакет 18 мјесеци по цијени Екстра али кад боље размислим ХБО ГО се укида,што ми је и потврдила сека из Телемаха,а и 33 КМ плаћати само за тв ми је стварно превише па макар и 6 мјесеци.

Проблем ми је што је алтернатива једино мтел.
Јесу наши али су г..на већа него ови из Тотала.
Од њих користим само припејд број,и то сам хтио укинути али БХТ код мене нема 4 G.Чак не желим и њихов шугави адсл да користим.

Да плаћам исто као они на оптици,брзине очајне а стално неки кварови.
А МСат је добар једино због Арена у HD,додатни рисивер ми не треба (то јесте велика предност у односу на Тотал коме је потребно) али нема Фокс и Синестар Премиер канала које највише пратим за филмове и серије.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2021, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
@babic, ako si jos pod akcijom 10,90KM mislim da ne moues raskinuti ugovor jer se poskupljenje ne odnosi na tebe i tvoj racun.

S druge strane sam danas dobio racun, vidim na NovaBH ima vec otkupljena prava i za Qatar 2022 godine, SP u fudbalu sto nisam znao .

Ja svakako koristim i njih i mtel i dok god ne mogu objediniti Arene i SK ce biti tako, a pokusavao prije sa nekim aplikacijama,piratima al me sve to smorilo a svakako trebam net pa je kombinavija ovoga korektna.

Moje iskistvo sa monterima iz Banjaluke je odlicno, dolaze mladi momci, stvarno korektni ljubazni, i po meni razbijaju onaj sterotip klasicnog majstora. Momci kontaju aplikacije i fore mimo TTV-a, mirisni,sredjeni sto nas i nije bio slucaj sa pojedincima iz mtela.

Znas ono kad dodje u kucu i ne izuje patike odmah gazi, sve mi bude jasno...

Opet vjerujem da je ovo mouda za BL, u tvom gradu ili regiji je neko drugi i moze biti individualno.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2021, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Наравно да се поскупљење односи на све,без обзира да ли још плаћају 10,90 КМ.
С тим да тих 10,90 плаћа до истека акције.
И ја кад сам прикључио имао сам акцију 6 мј 9,90 КМ па сам могао раскинути уговор након 4 мјесеца због поскупљења.
Али ако сам не размонтира антену и врати у продајно мјесто Тотала мораће искеширати 30 КМ за монтера који ће то урадити.Иначе без антене неће раскинути уговор.

Лично нисам имао лоша искуства са корисничком службом у виду непристојности али јесам што се тиче неупућености.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2021, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Што се тиче проблема са ЕОН апп које имам изгледа да је проблем у апликацији.
Преко прегледача,исто мобилна мтел мрежа, све нормално ради,врхунска слика.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2021, 12:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Može li mi neko reći kako ide to sa raskidom ugovora? Moj brat hoće da raskine ugovor zbog poskupljenja.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2021, 12:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Nov 2016, 23:29
Izmiriš sve obaveze do sada,uključujući i ovaj zadnji period,šalješ zahtjev za raskid Ugovora na mail ili lično u poslovnicu.Kada ti odobre zathjev,vraćaš svu opremu(tanjir,risiver,kartica) njima.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2021, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Кроз анкету Телемах сам оценио са 1,корисничку службу са 4.
Зову ме и питају који су разлози негативне оцјене.
Сигурно зато што су дивни

Избацивање Арена из понуде а сад повећање претплате због Пикбокс ТВ канала,Тидал музичког сервиса ,стања на тржишту бла,бла једноставно је неразумљиво за мој појам.
Разумио би да су враћене Арене у понуду и да иде претплата за марку овако

Каже Фатима проследиће се примједба менаџменту компаније.
Као да они воде пуно бриге за кориснике.Битне су им бројке.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2021, 17:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
I ja razmišljam o prekidu saradnje. Do sad sam se uvijek žalio i dobijao neke benefite, zadnji put drugi box gratis. Sad mi se neda ni pisati im jer nemam šta dobiti. Premium paket me ne zanima jer ako se ne može dobiti HBO onda nema ništa zanimljivo. S druge strane alternativa je Msat, ništa bolji nisu, puno manje HD kanala, gubim SK...jedino što su jeftiniji, drugi box bih dobio gratis. Nisam pametan.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2021, 18:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
m:tel mi nije nikakva alternativa. Ovako bar EON može na više uređaja, pa mi služi kao drugi televizor. Onaj TV To go sam uzeo od druga i ponekad nešto uključim na telefonu, ali uglavnom mi je beskoristan.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2021, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Danchi je napisao:
I. Premium paket me ne zanima jer ako se ne može dobiti HBO onda nema ništa zanimljivo.

Ja sam dobio HBO Premium, ali sad ako ukinu HBO GO od avgusta, a ostave samo TV kanale to je drastično rezanje ponude.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2021, 19:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Avg 2010, 16:29
Da li su te zvali, ili si se ti njima obracao i kad ti ugovor istice.

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2021, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ne, to sam dobio na 24 mjeseca kad su prošli put poskupili i još na 24 mjeseca kad su izbacili Arenu.
Tad sam im pisao mejl i onda su zvali.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2021, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Danchi je napisao:
I ja razmišljam o prekidu saradnje. Do sad sam se uvijek žalio i dobijao neke benefite, zadnji put drugi box gratis. Sad mi se neda ni pisati im jer nemam šta dobiti. Premium paket me ne zanima jer ako se ne može dobiti HBO onda nema ništa zanimljivo. S druge strane alternativa je Msat, ništa bolji nisu, puno manje HD kanala, gubim SK...jedino što su jeftiniji, drugi box bih dobio gratis. Nisam pametan.

Kako me mozes, evo vidi bobana i mene,uvijek se moze dobiti popist na pretplatu :)

Mene danas zvali sa 033 al nisam se stigao javiti, trazicu popist na pretplatu i ublaziti obo povecanje koje generalno i ne znaci puno.

Da se ne lazemo,svima nam treba SK i NovaBH, ja generalno cesto gledam i Novu S i nabikao sam na te kanale, mislim 1KM mjesecno vise mi ke i smjesno da bih raskinuo, danas baksisa kroz kafe ostavio 2KM :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2021, 12:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Sep 2017, 12:08
Ma meni izgleda kao da su neki ljudi jedva dočekali da mogu raskinuti ugovor, nema to veze sa promjenom cijene. Ne bih raskinuo ugovor sa Totalom zbog jedne marke, jer ne znam gdje bih gledao Euro, Vimbldon, reprezentaciju Srbije moto GP koji je primaran u mojoj kući. Takođe odbojka, Svetska liga mi je takođe primaran sport jer smo sestra i ja prije trenirali a ovaj događaj je takođ samo na SK.

I što znam da će mi doći majstori, ako treba, odmah. Ne bih se igrao, pa čekao po 15-20 dana popravku, kao ovi što su prešli na bijele antene mtel-a.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2021, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
Iskreno jesam jedva docekao jer sam htio kupiti uslugu koja ima i sk i arene, i kupio samo par dana nakon sto ce ovi ostati bezarena. znali su a nisu nam rekli, usotalom i sami su nam to priznali.

A sto se tice ostalog, pa nije total jedino mjesto gdje se moze gledati euro, ja sam cijeli euro pogledao zahvaljujuci hrvatskoj televiziji. preko obicne antene. wimbledon gledam na rts-u, imam polaris. Na rts-u cu ako Bog da i olimpijadu pogledati, ako ista ulovim jer mi je u nevrijeme. za sve ostalo, uvijek postoji internet, i puno jeftinije je od bacanja para na operatera koji te samo iznervira zamracivanjem usluge, nenajavljenim izbacivanjem kanala iz ponude i iznenadnim poskupljenjima.

znaci total? Neka hvala, daleko im lijepa kuca.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2021, 16:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
O kakvom poskupljenju sada pricate?! Nesto vezano samo za hbo ili generalno ide cijena svima cak ako i nemaju hbo u paketu?
Ja imam ugovor do februara 2022, placam oko 28km dva prikljucka (nemam hbo), da li i mene kaci poskupljenje???

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2021, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, poskupljuje za 1 KM

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2021, 16:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Da li je moguce raskinuti ugovor zbog ovoga? Msm, trebalo bi da mogu jer sta god da mi ponude u kompenzaciju podrazumijevace produzenje ugovora na jos 2god?!
Realno, nemaju sta da mi ponude jer od momenta kad su izbacili arene razmisljam da ih otkacim...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]