banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Maj 2021, 07:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Bilo je koliko je napisano, niko ne krade brojeve. Al brate, ne moze se kosarka gledati normalno od djece silne..

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2021, 07:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
sad i djeca smetaju u dvorani?!

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2021, 08:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Gazimestanac87 je napisao:
supersonic je napisao:
Sta je sa publikom, ko da je koncert vrapcica a ne kosarka?

Нисам ни очекивао ништа друго да ћеш рећи. У твојим очима, и сличним теби, данас је било 200 људи на концерту врапчића. Знам да вам је криво што се кошарка вратила у град и што је Борац на стабилним ногама, али морам вас разочарати, овај Борац ће ићи само према напријед.

Gazi zvucis kao rtrs propaganda.
Realno ovaj Borac ce biti tu gdje jeste dok Igor tj Igokea ima interesa da daju pare, tj dok im treba rejting za politiku i izbore.
Puno interesatniji je taj drugi tim koji se bori za ulazak u 1. RS, jer ti momci uz par pojacanja bi mozda u perspektivi mogli dogurati do premijer lige, a ta konstrukcija bi bila finansijski dostizna i bez Igora...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2021, 08:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jul 2020, 11:03
Podijeljeno preko 6000 karata,a u dvorani jedva bilo 500-600 ljudi.
Pametnom dosta,Banja Luka je pokazala sta misli o tom projektu.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2021, 08:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
Jeste, bila bi finansijski dostižna al u ljeljama.
Najinteresantnije je kad o finansijama krenu pričati oni koji pojma nemaju.1 liga RS košta 30000 km samo troškovi tekmi, putovanja, licenciranja kotizacija.Dakle treba 30000 km pod pretpostavkom da svi igraju za 0km.A ko če igrati za 0km?Čija je ideja bila da se ti momci guraju ka 1ligi RS?
Ko organizuje treninge, ko prevoz, hranu?To sve ništa ne košta?I opet se neko nadje da pljuje?Koncert vrapčića?Naravno.To je i poenta, djeca na tribinama sa roditeljima, bakama, dekama.Šta će nam ko više?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2021, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka

vlakanje je napisao:
sad i djeca smetaju u dvorani?!

Ne smetaju djeca, daleko od toga. Neka ih.
Al bezveze je sto su se toliko fokusirali na njih, da su sve skole sporta iz grada pozvali/podijelili ulaznice, samo da bi nabili nekakav broj gledalaca na tribinama. 80 posto publike sinoc su djeca. Malo mi je bezveze to raditi. Okej je podijeliti nekoj skolici sporta karte, a ostale nek se prodaju, al da ovoliko forsiraju djecu za rad broja na tribinama gdje ista u vecini i ne znaju sta su dosli da gledaju je bezveze.

Cestitke na pobjedi sinoc, mislim da je to to, aba 2 je osigurana i sledece sezone bez da se placa pozivnica.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2021, 16:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
supersonic je napisao:
Bilo je koliko je napisano, niko ne krade brojeve. Al brate, ne moze se kosarka gledati normalno od djece silne..

1500 ljudi sigurno. Nisam znao da napola pa čak i manje od pola ispunjene 2 tribine kapaciteta 1600 stolica daju 1500 posjetu. Toliko marketinga i podijeljenih ulaznica, iskreno ocekivao sam puno vise.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2021, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
КК Борац Макопринт је нови члан 1. лиге РС.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2021, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka

Vrhunski rezultat za momke.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2021, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Вечерас пораз у Александровцу 87:66.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2021, 12:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jul 2020, 11:03
borikbl je napisao:
supersonic je napisao:

1500 ljudi sigurno. Nisam znao da napola pa čak i manje od pola ispunjene 2 tribine kapaciteta 1600 stolica daju 1500 posjetu. Toliko marketinga i podijeljenih ulaznica, iskreno ocekivao sam puno vise.

Ma jedva je bilo 600 ljudi,bio sam u dvorani.
Od toga 350 djece,sto su ih razne skole dovodile,ostalo ovi sto se oko kluba motaju i njihovi ljudi. Realno sam izbojao 50-60 judi koji su onako dosli na tekmu jer im je to bilo interesantno,sto se kaze dosli sami od sebe.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2021, 13:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Avg 2020, 06:27
Ja sam brojao.Bilo je 327 ljudi 994 djeteta i 2 klošara.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2021, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka

Daj ljudi, sta se vodi rasprava koliko je ljudi bilo. Bilo je koliko je bilo, nek svaki sledeci put bude sve vise i vise i dobro.
Ono sto je meni bezveze je samo to, da se 90 posto karata podijeljenih dalo djeci. Nemam nista protiv djece, hvala Bogu, samo neka ih je, ali ne mozes ti normalno gledati i pratiti teren, vriska skika, trcanje po tribinama.. Ja sam ih neko vece opomenuo da ne trce po stepenicama jer ce pasti, ne daj Boze nesto da bude. Roditelji malo malo trce po stolicama za njima..
@polapet ne mozes se sa takvom publikom zadovoljiti, bake deke djeca, nismo Njemacka ili tako nesto, gdje se skupi baba i djedova i duvaju u one vuvuzele i to je to. A to Boriku i kosarci nece vratiti onaj stari žar kosarkaski kao sto je nekad bio.
Al dobro, politika kluba je takva i ne treba se puno ni petljati

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2021, 10:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
Raspravu potenciraju oni kojima se želudac prevrće zbog pozitivnih stvari koje se dešavaju, a oni zaboga, nisu dio toga.Koliko vidim, poenta je da se što više djece usmjeri ka sportu, i sporskim događajima, uz djecu moraju doći i roditelji i to je logika.Meni djeca ne smetaju, da bog da pa da ih imamo što više, jer nam je to jedini garant opstanka ovdje.
Lešinari su, po meni, dobrodošli i svakako da treba da dođu, ali ako ne žele iz nekih svojih razloga, ok njihova stvar.Ne smatraju ovaj klub nešto što je njihvo?Ok, neka idu i navijaju za klub koji smatraju svojim, nikakav problem.Ako žele doći dobre namjere, super, ali ako dolaze da bi napravili problem zbog kojih će klub plaćati velike kazne, onda neka hvala.Po meni, porodice sa djecom, djeca, prijatelji kluba su savim dovoljna poblika za ugodan ambijent.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2021, 12:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Ma ne smeta naravno ko god dodje dobro je došao, bitno da nema nekih problema i sve ok, ispratiti ovo do kraja i to je to, uspjeh ogroman. Pitanje je da li se igra fajnal for ili se sve zavrašava sa ligom 6, sto mi je najlogičnije. Kakav fajnal for kakve gluposti ode sezona u nedogled. Sinoc ovi mladi momci bez timske igre, svako vuče na svoju stranu, trener se malo pogubio i naravno izgubio prednost od 18 ili 16 razlike sto se nije trebalo desiti, ali eto uspjeh je ulazak u Prvu ligu, ko ce to sve finansirati jbt, troškovi će se podići jer se tu se moraju dovesti bar dva centra ili mozda Reljica registrovati pa da igra i tu ligu. Msm da se vec treba početi razmišljati o timovima za iducu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2021, 12:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Ivan85 je napisao:
Podijeljeno preko 6000 karata,a u dvorani jedva bilo 500-600 ljudi.

Moja konstatacija nema nikakve veze s kosarkom ili Borcem vec samo zakljucujem, Kako smije toliki broj ljud biti u dvorani ako su dozvoljena javna okupljanja do 120 ljudi? Koliko sam video na slikama, niko ne nosi masku. Da li su ti ljudi na ulazu u dvoranu u obaveti da pokazu potvrdu o vakcinaciji ili potvrdu o prelezanom KOVID-u ili mogu ulaziti kako god i ko god pozeli? Uzevsi u obzir da pratimo EU i svet kada su smjernice za pandemiju u pitanju i da se na sportska taknicenja vraca publika ali sve u skladu s navedenim.
Pitam informativno posto nisam bio na nekom sportskom dogadjaju otkad je ovo sve pocelo pa me interesiju posto bih dosao da pogledam neku utaknicu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2021, 14:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Ma ne smeta naravno ko god dodje dobro je došao, bitno da nema nekih problema i sve ok, ispratiti ovo do kraja i to je to, uspjeh ogroman. Pitanje je da li se igra fajnal for ili se sve zavrašava sa ligom 6, sto mi je najlogičnije. Kakav fajnal for kakve gluposti ode sezona u nedogled. Sinoc ovi mladi momci bez timske igre, svako vuče na svoju stranu, trener se malo pogubio i naravno izgubio prednost od 18 ili 16 razlike sto se nije trebalo desiti, ali eto uspjeh je ulazak u Prvu ligu, ko ce to sve finansirati jbt, troškovi će se podići jer se tu se moraju dovesti bar dva centra ili mozda Reljica registrovati pa da igra i tu ligu. Msm da se vec treba početi razmišljati o timovima za iducu sezonu.

To najvise zavisi od Igokee koliko oni budu spremni finansirati Borac i dalje i da li ce im to trebati. Taj drugi tim u prvoj ligi RS nosi ozbiljne finansije od prvog tima i pitanje je moze li se to iznijeti bez pomoci Igokee.
A koliko sam nacuo vec su bili ozbiljni problemi i trzavice u klubu izmedju igraca i uprave zbog kasnjenja isplata ali uspjeli su ugasiti pozar. Kako ce dalje to cemo vidjeti ali bez Igokee tesko.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2021, 16:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ne vjerujem da su sve finansije od Igokee, ima tu i veliki broj sponzora, ali se slažem a tobom da će biti teško finansirati sve. Igokea nam nije dala ni jednog igrača osim Kočića, koji je realno ko andol s obzirom koliko ga je forsirao Nikolić, doduse bio je i Nikolić ali je on otjeran, po meni dosta se bolje pokazao od Kočića. A to oko problema sa platama nisam znao...mišljenja sam da gro igraca neće ostati, prvenstveno Tanasković i Simeunović i ovi amerikanci sigurno neće ostati..

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2021, 19:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

I ovom nasem treneru Bajić iz Igokee treba da bude smjernica, covjek cijelo vrijeme forsira svoje mlade igrace i daje im minute, a ovaj nas forsira Dejvisa hehe..da se covjek razigra...o boze sacuvaj...sad ce neko reci nemamo talentiranog momka...pa naravno da nemamo jer se ne daju minute mladim igracima i samim tim nema sanse da neko ovde napreduje

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2021, 19:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sad ja ovako da kažem da je vise publike bilo prosle godine kada smo igrali prvu ligu RS nego danas, iako kosarku niko nije gledao godinu i vise dana...znaci da ovde nesto ne stima

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]