banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 00:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120029 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5057, 5058, 5059, 5060, 5061, 5062, 5063 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Mar 2021, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Nije trebalo dirati Vladu. Osim nekog bas dobrog i dugotrajnog rjesenja.
Marku je upaljena busilica od prvog dana u svlacionici.
Nije da i on nema iskustva sa tim. Samo ovaj put buse njega.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2021, 21:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Borac u srcu je napisao:
Jbg, samo se dzaba tješimo. Većina nas je kmečala poslije druge pripremne. Jednostavno nekako vidljivo je bilo da to nije to. Oni koji treba da vide, neće da vide. Šokirao sam se kad sam čuo da Marka nema još barem 20ak dana jer ljekar iz Splita nema vremena doći. Toliko o nama.

Sta je tacno Marko povrijedio?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2021, 22:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Sep 2018, 22:39
Sramotan odnos vecine igraca prema Borcu. Kad sam vidio Bosancica na beku i Ziljku na spicu sve mi je bilo jasno kako cemo proci

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2021, 22:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Mislim da će oni uskoro svi biti "povredjeni" ako ne dobiju platu,već je neko pisao ovde a i po fb se piše da ljudi ne dobijaju platu..sta je za reci,gdje su pare?Ima li sta od Evrope,sponzora?Vrtimo se u krug 30 godina

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2021, 23:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Нема плата три мјесеца, а како ствари стоје неће бити ни четри. Ма да код нас је то увијек тако, нема, нема, ал' кад дође онда прелива.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2021, 23:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jan 2017, 22:29
[quote="ББЛ"]Нема плата три мјесеца, а како ствари стоје неће бити ни четри. Ма да код нас је то увијек тако, нема, нема, ал' кад дође онда прелива.

Stigao je Mart a sa Martom i licenciranje za evropu a mi igracima duujemo 3 plate a moras duznicima rijesiti dug za potpis, bice cupavo.
Jebes klub gdje ti agencija od dva morza i od Vice vodi klub i gura svoje igrace

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ne bih im dao ni busom onim da idu na gostovanje, nego kombijima ko sve i jedan bl klub. Sram da ih bude sve, obraza nemaju. Idu oni u antaliju 15 dana na pripreme.. Ljudi zive za to da odu 7 dana na kozaru, a krv bi svoju propisali svi da imaju ovo sto imaju ovi nasi manekeni. Opravdanja za ovo danas nema i tacka. Dooobro nek se zapitaju kako ce dalje, pocevsi od sirokog

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 08:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Sad kad su se strasti malo stisale treba naglasiti da je juce na teren izasao sastav koji je unaprijed bio osudjen na poraz, Bosancic na beku prvi put u karijeri i to nakon ogromne pauze i treneru treba sat vremena da skonta i da ubaci prirodnog beka, zalutali trener je tumbao nakon drugog gola i opet katastrofa, ispao bi fer koliko toliko da danas sazove konf.za stampu i prizna da se zaletio kad se prihvatio posla kojem nije dorastao i da se udalji sa gradskog stadiona na duze vrijeme a da se prethodno izvini svim navijačima Velikana, u suprotnom nastavice brukati instituciju zvana Borac i to ce biti katastrofa, necu promjeniti misljenje i da kojim slučajem izbacimo siroki

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 08:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Valjda je pojedincima sada jasno da je Vlado iz ove skupine luzera izvlacio daleko vise od maksimuma...
Red bi bio da se to kaze.
Inace ekipa posjeduje kvalitet za sredinu tabele, zato sto joj fali pobjednicki mentalitet, po imenima imamo sasvim prostojan sastav, ali kao grupa oni su gubitnici...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 08:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ne treba biti puno pametan pa da se zaključi da su odnosi u klubu na ivici ambisa, još ako je to istina za plate, onda ćemo neki sličan scenario gledati i u srijedu u Širokom.
Ajd to za plate će se ispeglati u maju kad dođu pare od evrope, ili će to svakako izbiti tužbama, ali neki odnosi unutar tima se moraju radikalno rezati.

Ni pola zla nije sinoćnja predstava ako se izvuku pouke, a što je najgore vrlo vjerovatno ćemo opet prisustvovati onakvoj predstavi do kraja sezone.

I koji je rezon bio otpuštati Krunića, pa poslije i Jagodića? Ni Marko neće izdržati do kraja sezone, izvjesno je već sad, i opet će doći neko novi ko će naletiti na iste probleme.

RBA sjetimo se šta su ovdje pojedinci psovali Vladi, od ćerki do žene, da ga treba ubiti i šta sve ne. Bilo bi pristojno bar da napišu da su jeli govna, baš tim riječima.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 09:03 
Bič božji
Bič božji

Upravo to, a posledica je sto vecina fudbal posmatra povrsno, tj ne razumije njegovu sustinu... Govorila je vecina da igramo bunkere i slicne stvari, no medjutim mi smo bili druga najefikasnija ekipa, u dvomecima smo Zelji ubacili pet komada, Sarajevu 4 itd itd...
Ja sam zato bio suzdrzan, jer znam da ekipa ima gubitnicki mentalitet...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 09:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Nikad vise povrijedjenih igraca, i pojedinci u sanitetu su se prihvatili posla a nisu dorasli tim izazovima, kad nam ne igraju najbolji onda se vide posljedice

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 09:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Nemojte zajebavati,sjetite se samo bruke u bijeljini i onog poraza,ili one bruke u sirokom. Ja to ne mogu zaboraviti da unaprijed dobijenu utakmicu izgubis. Oni koji su pisali sve i svasta o bilo kome ne podrzavam naravno. Za vladinu smjenu sam bio da se na to mjesto dovede krsten trener a ne pocetnik ali ajde,kada su vec doveli marka red je bio da se pusti da radi........
Mene bas nervira kada se pojedinci javljaju uvijek onako hinjski i gurnu info pred neku bitnu utakmicu samo da jos vise podignu temperaturu da pljuvacina bude veca. Ako su se svi dugovi ispeglali na pocetku priprema,to znaci da je isplacena plata za decembar i kako onda da se duguju 3 plate? Ne znam gdje u svijetu se isplacuje plata unaprijed pa da se onda racuna da se duguje plata za mart!?
Ali nebitno,jebe mi se i za plate i ko kome sta duguje,kako igraju nisu nista ni zasluzili.
Citava ekipa je juce podbacila,pavlovic jeste spasio 3 sanse ali je kod oba gola mogao bolje reagovati tako da niko nije dobio prolaznu ocjenu.

U svakom slucaju licno se nisam ni najmanje iznervirao jer nisam slijep a nisam ni lud pa da sam gajio neke iluzije da se moze kod seljaka nesto napraviti. Jos u srijedu ispasti pa onda jos opustenije gledati ostatak prvenstva uz napomenu da bih jako volio da me demantuju i okrenu situaciju u svoju korist.
No sikiriki i bez teskih rijeci

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 09:33 
Bič božji
Bič božji

E to, Bijeljina je dokaz gubitnickog mentaliteta, zato samo smanjiti ocekivanja i odmah smanjiti nerviranje, Marko neka radi, ne sumnjam da radi najbolje sto zna i moze sa ovom grupom igraca...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 10:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
gdje su I sta rade banjalucki vulturesi,smiju li se oglasiti povodom ove blamaze ili je dela utjerao toliko strah u kosti ?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 10:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
U sveCkoj...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 10:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
sljedeci put cemo mi u svecku

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Срамота шта друго рећи након јучерашње бламаже. Овако то изгледа када тренеру почетнику даш прескупу играчку. Не знам шта му је требало глупирање са десним беком кад оно што смо видјели од Боровчанина прву полусезону је сасвим солидно. Играчи су се дословно сударали на терену, нико није знао своју позицију. Широки је по мени бити или не бити за Марка, ако овако будемо изгледали не мора се враћати за БЛ уопште. Олимпиц и Радник би и без тренера побједили.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
mblm je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Jbg, samo se dzaba tješimo. Većina nas je kmečala poslije druge pripremne. Jednostavno nekako vidljivo je bilo da to nije to. Oni koji treba da vide, neće da vide. Šokirao sam se kad sam čuo da Marka nema još barem 20ak dana jer ljekar iz Splita nema vremena doći. Toliko o nama.

Sta je tacno Marko povrijedio?

Ne znam brate. Znam da je na pripremama trener rekao da ga odmara jednu utakmici i da će biti fit. Ko je kriv što ni nakon mjesec dana nije fit???
Realno Jovanović i Lukić su nenadoknadiv gubitak. Bez obzira na sve, ne nazire se da aktuelni trener može nešto skrpiti, ne čekati dalje blamaže, dovesti odmah pravog trenera i probati izvući sezonu počev od Kupa.

Ostaće upamćeno Olimpik 2:0, Velež 0:2. Sve očekivano ali igra jednostavno ni najmanje ne obećava

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2021, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Dzaba nama i 10 napadača i špiceva kad se svi oni sabiju u mišiju rupu i bunker teski. Marku neko treba da objasni da moras napadati, trcati, biti agresivan ka protivnickom golu, sutati u njega da bi dao go i pobijedio. A najvise boli to sto smo mi jedina ekipa u ovoj kuruz ligi koja bunker igra i kuci i na strani.. I to onaj teski bunker, koji vidi i onaj koji fudbal nikad gledao nije

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120029 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5057, 5058, 5059, 5060, 5061, 5062, 5063 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]