banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 13:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531 ... 652  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel IPTV
PostPoslato: 28 Jan 2021, 17:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
bogata_sirotinja je napisao:
@digitalpd Trebalo bi da povećanje ide svima bez obzira da li su pod UO ili im je ista istekla.
Sve super za korisnike optike ali ovo je tako nepravedno za ADSL korisnike da je to ne čuveno!!!

U normalnim drzavama se takva diskriminacija ne bi tolerisala...a kod nas vec godinama to rade

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
vojopd je napisao:
Jos da ubace neke bolje rutere...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Eeeee, to bi bilo previše za očekivati

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 18:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Okt 2020, 16:15
staklo je napisao:
Supci nece da povecaju za proslogodisnji TV+NET+TEL:M (ne M+)

Evo provjerio sam ovaj njihov dokument i stvarno izgleda nece ubrzati moj paket a placam vise od TV+NET+TEL:S jebem ti boga dragog i drzavu sto se nisam rodio u Norveskoj
A govnari ti ne daju da produzis ugovor dok ne istekne
https://mtel.ba/Binary/1501/Odluka-izmj ... usluge.pdf

Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 18:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
Da li se TV To GO TV uopšte može koristiti preko Chromecasta da se preslika na televizor?

Kako se može obrisati neki uređaj s naloga koji nije dugo korišten? Da li može korisnik sam to da uradi?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Ne može preko chromecasta, dobro da taj krš od aplikacije ikako radi. :)
30 dana nekorištenja treba proći da bi mogao obrisati uređaj.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 18:51 
Veteran
Veteran

Divni su. Mislio sam da uzmem to od sestra koja ima IPTV i to je jednom isprobala, ali više ne koristi. Međutim, bez toga slabo vrijedi.

A u vezi s ovim: TV To Go je usluga kompanije m:tel koja je potpuno besplatno dostupna svim m:tel IPTV korisnicima,a mobilni internet saobraćaj koji se koristi u okviru TV To Go usluge se ne tarifira, odnosno – besplatan je

U kom slučaju je mobilni internet besplatan, samo ako neko ima paket u kome je uvezan i mobilni na pretplatu?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
staklo je napisao:
staklo je napisao:
Supci nece da povecaju za proslogodisnji TV+NET+TEL:M (ne M+)

Evo provjerio sam ovaj njihov dokument i stvarno izgleda nece ubrzati moj paket a placam vise od TV+NET+TEL:S jebem ti boga dragog i drzavu sto se nisam rodio u Norveskoj
A govnari ti ne daju da produzis ugovor dok ne istekne
https://mtel.ba/Binary/1501/Odluka-izmj ... usluge.pdf

Slika
Slika
mislim da mozes promjeniti paket 6 mjeseci prije isteks

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 19:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2020, 17:21
@staklo @wizzy_bl Tako je, i meni se čini da je kod integrisanih usluga moguće promjeniti paket 6 ili 3 mjeseca ranije... Ali to bi trebalo da piše u Posebnim uslovima korišćenja integrisanih usluga.

@pejas Internet je besplatan u bilo kom slučaju (ako si na m:tel pretplati ili ako imaš kupljen internet na dopuni).
Ovo besplatan znači da ipak moraš imati internet ali da se gledanjem aplikacije na telefonu/tabletu ne oduzimaju MB od kupljenog mobilnog interneta.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Koliko sam upućen,tri mjeseca prije isteka UO može se mijenjati paket s tim da se nova ugovorna obaveza produžava (24+3)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 19:22 
Veteran
Veteran

Nije tačno. To važi samo za mobilnu telefoniju. Kod integrisanih usluga da bi se UO produžila (kupio novi aparat ili da bi se ostvario aktuelni popust) UO mora isteći.
A samo promjena paketa mislim da je ipak moguća, nisam siiguran ali to bi trebalo da je definisano gore navedenim uslovima.

I sad tek vidim da ukidaju iz ponude onaj famozni TV+NET Mini paket koji su uveli 01.12.2020. sa pretplatom od 18KM i strašno brzim internetom od 512/128kb/s. Taj paket od 01.03. će biti samo u ponudi za postojeće korisnike... Mora da je bila velika navala na ovaj paket :-D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 19:26 
Veteran
Veteran

bogata_sirotinja je napisao:
@pejas Internet je besplatan u bilo kom slučaju (ako si na m:tel pretplati ili ako imaš kupljen internet na dopuni).
Ovo besplatan znači da ipak moraš imati internet ali da se gledanjem aplikacije na telefonu/tabletu ne oduzimaju MB od kupljenog mobilnog interneta.

Aha. Dobro, hvala.

Sve u svemu, ovo je jedna velika prevara s tom aplikacijom.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 19:37 
Veteran
Veteran

Evo iz uslova korištenja...
"Korisnici koji su u obavezi minimalnog perioda trajanja ugovora mogu izvršiti promjenu sa paketa
integrisanih usluga sa višom mjesečnom pretplatom na paket integrisanih usluga sa nižom mjesečnom
pretplatom najranije 6 mjeseci prije isteka minimalnog perioda trajanja ugovora od 24 mjeseca, odnosno 3
mjeseca do isteka minimalnog perioda trajanja ugovora od 12 mjeseca, bez obaveze plaćanja naknade."

Dakle, ako daju da se 6/3 mjeseca ranije pređe sa paketa sa višom mj. pretplatom na paket sa nižom mj. pretplatom, ne vidim razlog da ne daju da se promjeni paket koji ima istu cijenu... Ako neko želi mijenjati paket, pišite na korisnicka.podrska@mtel.ba jer ovi u poslovnicama često ne znaju/prave se da ne znaju uslove...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@bogata_sirotinja Može se mjenjati,imaš u posebnim uslovima za korištenje paketa sa integrisanim uslugama.
Šest mjeseci ako je ugovor na 24 mjeseca a ako je na 12 mjeseci onda može tri mjeseca prije isteka

@ pejas A u čemu je prevara?
Koristim tu mtel aplikaciju, od paketa ovisi na koliko mobilnih uređaja se može koristiti.Slika je korektna na telefonu,bar na Arenama.
Da se izbjegne zaleđivanje slike treba koristiti 4G net.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 19:51 
Veteran
Veteran

boban1982 je napisao:
@ pejas A u čemu je prevara?
Koristim tu mtel aplikaciju, od paketa ovisi na koliko mobilnih uređaja se može koristiti.Slika je korektna na telefonu,bar na Arenama.
Da se izbjegne zaleđivanje slike treba koristiti 4G net.

U mnogo čemu. Može samo jedan uređaj na ovim paketima koji se najčešće koriste, mora proći 30 dana neaktivnosti za promjenu uređaja, ne može preko Chromecasta na televizoru...

Da bar ima funkcionalnost kao EON onda bi bilo u redu, ovako je prevara jer kao nude nešto, a u stvari je to u praksi beskorisno.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2021, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jasno su naznačeni uslovi korištenja te aplikacije.Znači nije prevara.
To što nema mogućnosti kao EON je druga priča.
Evo za mene nije beskorisno,mogu pogledati neku utakmicu na Areni koja me zanima za džabe :-D

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2021, 14:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Nov 2010, 20:15
Da li ovaj Tv To Go može da se gleda kada odete u inostranstvo ili je to samo kod mene slučaj? Ja kada odem u Srbiju ne mogu da gledam TV To Go. Ako zaista ne može da se gleda, onda je naziv aplikacije više nego smiješan. Tv To Go koji možeš gledati samo kod kuće. Nestvarno mi je da je napravljena aplikacija koja nema mogućnost chromecasta na tv sa mobilnog uređaja.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2021, 14:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Nov 2010, 20:15
Takođe, zaboravio sam da kažem da iako se gledanje videoteke u aplikaciji Tv To Go uredno reklamira, meni piše: Gledanje izabranog sadržaja moguće je samo preko STB uređaja.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2021, 16:03 
Veteran
Veteran

doktorrr je napisao:
Da li ovaj Tv To Go može da se gleda kada odete u inostranstvo ili je to samo kod mene slučaj? Ja kada odem u Srbiju ne mogu da gledam TV To Go. Ako zaista ne može da se gleda, onda je naziv aplikacije više nego smiješan. Tv To Go koji možeš gledati samo kod kuće. Nestvarno mi je da je napravljena aplikacija koja nema mogućnost chromecasta na tv sa mobilnog uređaja.

Pa zaista je nestvarno. I zašto to nije dostupno? Npr. nekom logikom ako čovjek u gradu plaća IPTV i ode u vikendicu na selo gdje ne može to da plaća, zar ne bi trebalo da može da preko mobilnog interneta preslika preko ove aplikacije sliku na televizoru?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2021, 20:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Već par dana ne logu daljinakim od box-a za iptv upaliti tv tj dva televizora. Isključiti mogu ali neće da upali. Ima li ko sličan problem i kako ga riješit?

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2021, 20:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Okt 2020, 16:15
Ne znam koji imas TV ali u podesavanjima za HDMI CEC vecinom ima opcija da se odabere hoce li STB gasiti/paliti TV ili samo gasiti ili paliti

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531 ... 652  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]