polapet je napisao:
U čemu je problem ako je došao čovjek za 0km.
Problem je samo što je iz Igokee?Niko ne krije da saradnja postoji, ništa sporo, ali zašto ne uzeti solidnog momka koji ne košta ništa.Relaksirajte stvar.Ajde da gledamo šire i dalje.Borik 2000 tuča sve ok.Ali to je bilo prije 20g.Ja sam pucao na čovjeka 1994 na Bihaću a 1996 bili na seminaru zajedno.Ovaj klub je 2016 bio na pragu ispadanja u 2 ligu r.s .Sad igra BiH ligu i ABA 2.Zar to nije nesto.Vlasnik Reala je Arap vlasnik Čelzija je Rus.I ok.Prihvatam da neko misli drugacije, ali onda ne znam zasto pratite ovaj klub koji radi loše stvari.
Ne pratimo ...ali nosite ime Borac i jos uvijek ste sportsko udruzenje gradjana (makar) na papiru i prodajete muda pod bubrege.
Tvoji upisi govore o mentalnom sklopu tog kluba koji se ne razlikuje od instant klubova.
Draze mi je bilo gledati momke koji se bore za opsatanak u prvoj ligi rs koji grizu i bore se za grb nego placenike koje nemaju veze sa klubom i gradom.
Da li to znaci da necu pogledati aba ligu, ne znaci ali i sam si rekao...otprilike je status kao kada gledam celzi i li real ili koga si vec naveo ...
samo bi bilo jos ok da promjenite i ime u ono sto zaprava jeste ili ako ne mogu dva kluba da nose isto ime, mislim da je ime Student sada slobodno.
I nemoj nam pametovati o sposobnosti uprave i tuci od prije 20 godine... zasto ova uprava nije bila sposobna pa bez igosa dovela sponzore itd.
ZATO STO JE TO TAKO 20 GODINA od te famozne tuce...nema druzeeeeeeeeeeeee ....sponzori mogu al za plavo bele ili njihove filajale ...
Ne bih rekao da nepratiš, čim si ovdje na forumu, a kao što reče gledaćeš i ABA 2.
Šta misliš kako se ostalhp klubovhp finansiqaju?
Zveza, Partizan, Cibona?
Finansira ih država i lokalna zajednica.
Radije ćeš gledati neke druge momke koji se bore za grb.
Koje to momke?Ko to igra srcem i za dž?
Javi mi da ih i ja zapratim.
zivio i sretno