banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 17:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jan 2021, 19:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Nije problem sto je dosao Kocic, momak je ok, vec je pitanje, treba li nam takav igrac trenutno, bez obzira koliko kosta, iako ga neko vjerovatno placa. Nabili smo osam igraca na bekovskim pozicijama, mozda poneka trojka od njih, i onda tri 4 Radukic, Markovic i Tanaskovic i 2 klasicne petice Reljic i Bozo. Nama nasusno treba kvalitetna petica da brani reket. Uostalom cije minute ce uzeti Kocic, vjerovatno Ljubojine, a nakon toga je pitanje samo ko ce otici poslije Glogovca, Markovic, Maran ili Ljuboja dalje nema, ova dva americka igraca se mogu popeti svima na grbacu, ali oni ostaju bez obzira na njihov kvalitet koji je upitan.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2021, 20:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Po meni bolje da je Kocic dosao ranije, odnosno prije Shinea..e to bi bio potez..

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2021, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
polapet je napisao:
U čemu je problem ako je došao čovjek za 0km.
Problem je samo što je iz Igokee?Niko ne krije da saradnja postoji, ništa sporo, ali zašto ne uzeti solidnog momka koji ne košta ništa.Relaksirajte stvar.Ajde da gledamo šire i dalje.Borik 2000 tuča sve ok.Ali to je bilo prije 20g.Ja sam pucao na čovjeka 1994 na Bihaću a 1996 bili na seminaru zajedno.Ovaj klub je 2016 bio na pragu ispadanja u 2 ligu r.s .Sad igra BiH ligu i ABA 2.Zar to nije nesto.Vlasnik Reala je Arap vlasnik Čelzija je Rus.I ok.Prihvatam da neko misli drugacije, ali onda ne znam zasto pratite ovaj klub koji radi loše stvari.

Ne pratimo ...ali nosite ime Borac i jos uvijek ste sportsko udruzenje gradjana (makar) na papiru i prodajete muda pod bubrege.
Tvoji upisi govore o mentalnom sklopu tog kluba koji se ne razlikuje od instant klubova.
Draze mi je bilo gledati momke koji se bore za opsatanak u prvoj ligi rs koji grizu i bore se za grb nego placenike koje nemaju veze sa klubom i gradom.
Da li to znaci da necu pogledati aba ligu, ne znaci ali i sam si rekao...otprilike je status kao kada gledam celzi i li real ili koga si vec naveo ...

samo bi bilo jos ok da promjenite i ime u ono sto zaprava jeste ili ako ne mogu dva kluba da nose isto ime, mislim da je ime Student sada slobodno.

I nemoj nam pametovati o sposobnosti uprave i tuci od prije 20 godine... zasto ova uprava nije bila sposobna pa bez igosa dovela sponzore itd.
ZATO STO JE TO TAKO 20 GODINA od te famozne tuce...nema druzeeeeeeeeeeeee ....sponzori mogu al za plavo bele ili njihove filajale ...

zivio i sretno

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2021, 22:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
Svako ima svoj ugao gledanja.
Dosta tumbanja je prouzrokovano time šte je Šćekić očigledno promašio neke igrace ali šta sad.Pa Zvezda je Zvezda pa se promaši.Takodje dosta je poremetilo plan Draškova povreda, jer je to igrač koji je bio projektovan za vodju.Roster trenutno broji 13 igrača što i nije neki velik broj.Kočić je pozicija 3 a tu je samo Ljuboja čista trojka, tako da ima smisla pozicija.Božn , ok, ali čovjek je došao kad se igrala 1 liga RS i kad niko nije htio doći od ozbiljniji igrača na toj poziciji i za taj nivo takmičenja.Mislim da je uslov bio 1+1 tako da je on ostao u amanet iz prosle sezone.Ali mora bolje.Da li je fora u play-u?Vrlo vjerovatno.
Ima dosta utakmica, do kraja, povrede itd.Radukić se vratio i vjerovatno je fpggnansijski bilo mnogo mjanje nego što je imao van.Domaći igrač, dobar momak.Ne vidim nelogičnost tu.Mene nervira ovat Davis.. mislghm da mora mnogo bolje.U protivnom noga.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2021, 22:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Volim Borac je napisao:
polapet je napisao:
U čemu je problem ako je došao čovjek za 0km.
Problem je samo što je iz Igokee?Niko ne krije da saradnja postoji, ništa sporo, ali zašto ne uzeti solidnog momka koji ne košta ništa.Relaksirajte stvar.Ajde da gledamo šire i dalje.Borik 2000 tuča sve ok.Ali to je bilo prije 20g.Ja sam pucao na čovjeka 1994 na Bihaću a 1996 bili na seminaru zajedno.Ovaj klub je 2016 bio na pragu ispadanja u 2 ligu r.s .Sad igra BiH ligu i ABA 2.Zar to nije nesto.Vlasnik Reala je Arap vlasnik Čelzija je Rus.I ok.Prihvatam da neko misli drugacije, ali onda ne znam zasto pratite ovaj klub koji radi loše stvari.

Ne pratimo ...ali nosite ime Borac i jos uvijek ste sportsko udruzenje gradjana (makar) na papiru i prodajete muda pod bubrege.
Tvoji upisi govore o mentalnom sklopu tog kluba koji se ne razlikuje od instant klubova.
Draze mi je bilo gledati momke koji se bore za opsatanak u prvoj ligi rs koji grizu i bore se za grb nego placenike koje nemaju veze sa klubom i gradom.
Da li to znaci da necu pogledati aba ligu, ne znaci ali i sam si rekao...otprilike je status kao kada gledam celzi i li real ili koga si vec naveo ...

samo bi bilo jos ok da promjenite i ime u ono sto zaprava jeste ili ako ne mogu dva kluba da nose isto ime, mislim da je ime Student sada slobodno.

I nemoj nam pametovati o sposobnosti uprave i tuci od prije 20 godine... zasto ova uprava nije bila sposobna pa bez igosa dovela sponzore itd.
ZATO STO JE TO TAKO 20 GODINA od te famozne tuce...nema druzeeeeeeeeeeeee ....sponzori mogu al za plavo bele ili njihove filajale ...
Ne bih rekao da nepratiš, čim si ovdje na forumu, a kao što reče gledaćeš i ABA 2.
Šta misliš kako se ostalhp klubovhp finansiqaju?
Zveza, Partizan, Cibona?
Finansira ih država i lokalna zajednica.
Radije ćeš gledati neke druge momke koji se bore za grb.
Koje to momke?Ko to igra srcem i za dž?
Javi mi da ih i ja zapratim.

zivio i sretno

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2021, 17:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Cuj Bozo star...
Momak uvijek medju najspremnijim igračima, problem je bio novac koji je trazio

Previse je nelogičnosti u vođenju kluba, mijenjanja smjerova u kojima će se razvijati.
Što bi stariji rekli ne moze se iz osnovne na fakultet. Djelovalo je zaista u jednom momentu da je to zdrava prava priča, ali ipak čim je ušla ozbiljnija lova pokazalo se neznanje.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2021, 19:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Gubimo deset razlike na poluvremenu, igra ocajna, Tanaskovic i Sajn nesto individualno i to je to

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2021, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Пораз 95:89. Жалосно.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2021, 00:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ovo je tragikomedija.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2021, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Од А до Ж.

https://meridianbetsport.ba/featured/pe ... qLBklrYD4g

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2021, 11:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Okt 2020, 17:34
Šajn na operaciju, pukla Ahilova...

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2021, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Потрошен играч, хвала довиђења.

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2021, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pele je sve fino rekao, onako kako jeste.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2021, 18:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Tacno nema hemije, Pedja je u pravu, ovih nekoliko igraca sto imaju vise minuta kao da igraju samo za sebe, u odbrani se ne trude nikako vec samo gledaju poene, ostali imaju dosta manje minuta i jbg od njih nista. Zbog toga primimo skoro 100 poena, a od odbrane sve polazi, a mi je bez energije ne mozemo ni imati i nemamo je cijelu sezonu. Mnogo je igraca proslo kroz klub i to nikako ne valja i ovo mi se uopste ne svidja, daj boze da krene na bolje, ali po svemu sudeći veoma teško. Moramo dovesti igraca na poziciji 4 ili 5 sto prije, Bozo solidno igra, ali mora se naci iskusniji igrac da ga mjenja. Sajnu zelim sto brzi oporavak, ali za njega je sezona gotova.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2021, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pa i bilo je za ocekivati ovo sve. Preko noci se uslo u jako velike projekte, desio se peh sa drajom, puno je igraca tu koji su zbog para i statistike da bi se sto bolje prodali, sto je pele i rekao " usputna stanica". Od svih pojacanja, Tanaskovic je jedini vrijedan, konstantan.. Ovo ostalo prosjek. Visak iz igokee dolazi, taj Kocic je za godinu dana 2 - 3 kluba promijenio, nigdje igrao nije, i sad je pojacanje kao. I to sto je neko napisao da ovo nije razvojni tim, da postoji student, pogrijesio je. Zasto kocic nije u student isao da igra? Ovdje ima dosta jace i kvalitetnije utakmice. Dosao je i vrhunski trener, pa opet po usima od tuzle, leotara.. Sve je to u 5 deka. Sledece sezone mogu biti 2 scenarija.. Prvi je da bude fazon ko zvezda - fmp, da igokea pogura jos vise ovo sve, usudio bih se reci i da se igra aba 1, ili da se povuku skroz, a ekipa jos godinu da se pati u bh ligi i to bi bilo to.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2021, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Očekivao sam bolje rezultate. Čak ako se rezultati poklope Borac nakon pola prvenstva može biti i medju posljednjima gdje mu je čini mi se trenutno i mjesto.

Nekad se poklope kockice odmah u povratničkoj sezoni, nekad ne, ali ovi su za sad baš razočarenje.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2021, 23:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sve se slažem, ima grešaka i sve ok.
Ali, vjerujte takav smo narod da nam ništa ne treba.
Treba sve ugasiti i neka ništa nemamo.Ako smo spremni popopljuvati Novaka Đokovića kad ne uspije, onda je sve jasno.Čim gubiš krenu žvizduci i negodovanje.Podrške nigdje.Zato kazem, dobro nam je kakvi smo, generalno.
Svi sve znaju, svi treneri svi selektori.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2021, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka

Znam, ali od pocetka pripremnih utakmica do danas su 90 posto porazi, hemije nema sto se vidi i bez pedjine izjave, ne moras biti selektor ili trener da bi skontao da je 80 posto ekipe tu zbog para i probijanja za neki inostrani angazman. Poraz nikog ne boli ovdje, igra je manje visa identicna, isti ljudi "divljaju" po terenu. Pa ona djeca dok su kod Boze igrala, igrala su vise emocija i svaki poraz tesko podnosili a igrali su za jednu veliku 0. Ne moze preko noci iz 1 RS u aba i ovolike projekte. Postajete kolonija stranaca, a to nikako nije dobro.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2021, 07:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

A u Zvezdi, Partizanu, Fenerbahčenu sve domaći igrači i svi iz ljubavi igraju.Greške se prave ali iz grešaka se uči, nemoj odmah da kopamo oči.Evo, kome se ne svidja neka prati ove klubove čijui igrači igraju sa emocijama i sve ok.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2021, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka

Poredjenja praviti sa takvim klubovima je neozbiljno jako. Kakva zvezda, fenerbahce, do juce ste prvu RS ligu igrali, kakva su to djecija poredjenja? Igokea je dala pare, preko noci ste doveli sleper igraca, kupili aba 2 ligu i rezultata nigdje. Kad vec hoces da pravis slicna poredjenja, eno Armanija, Makabi.. Klubovi koji godinama ulazu masne pare, kupuju sakom i kapom...u evropi apsolutno nikakav rezultat nemaju, u domacim takmicenjima se drze ma da i tu malo malo po usima dobiju.
Ja konkretno ne pratim ovaj klub kao prije, ispratim samo rezultat i ko je kako odigrao, napisem ovdje koju i to je to, jer volim kosarku. Isto tako pratim i drugu ligu RS, i Prvu. Ok, shvatio sam da se drugacije ne moze praviti ozbiljna prica u kosarci ako nije igokea ukljucena i neka, ali nemojte prvo sami sebe lagati, pa narod okolo da ovo sve nije razvojni put i pokusaj igokee da napravi fmp od borca. Igrajte, pobjedjujte i borite se kao i svi, ali imajte na umu da to nije Borac kao Borac i da nikada nece biti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]