banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 518, 519, 520, 521, 522, 523, 524 ... 652  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel IPTV
PostPoslato: 04 Jan 2021, 11:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
drug je napisao:
Ne koprca se. Evo ga na Starčevici. Uzimam sigurno njihovu optiku Trion Light 100/50 plus Viet za tri korisnika. Sve skupa 50 KM mjesečno.

Naravno da se koprca. Šta je to malo Banja Luke što je pokrio, ima li 10%? A da ne pričam za nas što nismo iz Banja Luke.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 12:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011, 21:49
Da, prespor Trion. Očito politički dogovori i tu pravljeni, da baš ne naraste da zaista ugrozi mtel.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 12:41 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Jul 2013, 12:16
https://sportsport.ba/magazin/telemach- ... nja/386934

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 13:08 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
pa dobro ako su pokrili petricevac, laus, cesmu, centar (?), borik i starcevicu...jos da u ova zadnja dva naselja sprovedu i prikljucke to je onda veliki dio grada

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 15:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011, 21:49
Da, ali pitanje je koliko dijelova tih naselja je zaista pokriveno. Da li baš može u svaku zgradu, kuću...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 20:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Pa nije još Starčevica pokrivena, vidim da su prošli gore od kula ka Tuzlanskoj, ali mi se ne žuri, obzirom da mi Ugovor sa Eltom ističe tek u 9. mjesecu. A i podstanar sa kojim dijelim Viet je tu do avgusta. Od tada planiram uzeti saml Trion light 100/50 i Viet zadržati sano za sebe. Sve skupa je 50 KM mjesečno i to mi je dovoljno. Ukoliko "pukne" net imam Hotbird/Astra/Eutelsat tanjir na balkonu plus centralni antenski sistem na zgradi sa desetak lokalnih kanala.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 20:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Imaš Mtel duo paket za 60 KM sa 100/50 internetom i solidnom televizijom.
Malo je skuplje, ali je i jednostavnije... :)

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 21:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne pada mi na pamet. :).Ova opcija, em što je jeftinija za cenera mjesečno, em što i dalje imam i SK i Arene i Skysport. Tako da, stvar je jasna. :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Castra je napisao:
Imaš Mtel duo paket za 60 KM sa 100/50 internetom i solidnom televizijom.
Malo je skuplje, ali je i jednostavnije... :)
63.6KM da budemo precizniji :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2014, 09:06
Oko ovog nereda sa arenama i klubovima evo moj post sa jedne druge teme. Buducnost je u dobrom internetu.

Koristim ja a i evo kad sam se javio da napisem par iskustava mozda nekome pomogne. Prije godinu dana uselio se u novi stan(novogradnja). Pitanje sta kako vrtio trazio raspitivao se mislio uzeti eltu medjutim kazu mi ne radimo nove korisnike odrzavamo postojece,a kada se zgrada pravila razvukli svu opremu i sada to stoji tako(neda mtel jer bi 80% zgrade uzelo najeftiniji paket elte koji je za oko 20 KM jeftiniji od istog mtelovog). I bum upali mi se lampica jebo te moja zena ima babu u federaciji i placa full paket telemach ima pravo na jedan EON smart tv. posto sam uzeo novi samsung tv 2020 model instaliram eon i ulogujem se sa babinog naloga i vozi. Savrsenstvo od slike kanala, videoteke premotavanja. Mana-nema arena(neda mtel na svojoj mrezi dok su saradjivali sad ih ionako nema i nema RTS. To sam nadomjestio tako sto imas na tv hrpu savrsenih smart iptv aplikacija u koje sam stavio vrhunsku listu koju mi je poklonio drug(dosta 4 K kanala stranih sve arene, klubovi skyovi beini itd itd ) Znaci placam samo mtelu 30 km najeftinji net opticki i przi sve ovo ostalo bez problema tako da me mogu cokiti znaju gdje svi sto se tice zamracivanja i uslovljavanja. izvinjavam se na pravopisu i opsirnosti brzo kucam ali eto mozda nekome bude od koristi uglavnom ne moze da skodi.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Maj 2011, 18:21
Probaj srediti sa babom ili tim drugom da ti pokriju i troškove interneta i na konju si

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

U pravu si internet kradem od komsije. Ne nego cu placati ovim razbojnicima a da za to ne mogu gledati sta hocu i kad hocu. ja sam napisao svoje iskustvo i rekao mozda nekome pomogne tebi ocigledno nema pomoci.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:49 
Pripravnik
Pripravnik

Nemoj plaćati razbojnicima ali nemoj ni to što si za džabe dobio predstavljati na taj način.
P.S.
Kupi babi makar 1kg kafe nekad.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
pa u cemu je problem ako se covjek snasao i besplatno dobio tv uslugu bolju od one koju mtel nudi i to ne bas jeftino

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Baba ne pije kafu ali zato vinjak dere. Na koji sam to nacin predstavio? Na najbolji moguci za sve obicne ljude da iznadju neko rjesenje i dobro bi bilo da vecina tako radi pa bi razbojnici sa svih starna ostajali bez pretplatnika pa bi se nesto mozda na bolje i promjenilo, a ako si zaposlen u mtelu ili totalu pa se sekiras za buducnost prihoda i treba.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 17:00 
Pripravnik
Pripravnik

@HERC , ode ti daleko...
Izvini ako sam te nečim uvrijedio ali sam samo odreagovao na tvoje viđenje rješenja problema - svi bi trebalo da nađu neku babu koja će im za džabe dati neku uslugu koja inače košta XX maraka i tako se borimo protiv zlih monopolista. To je kao da si rekao da se super može živjeti od plate 500 KM kad živiš kod roditelja i imaš tetku koja ti tutne par stoja mjesečno i svi bi trebalo da težimo tome.
Što se mene tiče, ja sa mtelom imam još godinu dana ugovora pa ni ne razmišljam još uvijek šta i kako. Uslugom sam prilično zadovoljan jedino što mislim da bi mogli biti jeftiniji, ali to će biti tako sve dok ne dođe ozbiljna konkurencija a možda neće ni tada. Što se SK tiče fali mi i faliće mi EL i EK ali većinu mojih potreba u sportu za sada zadovoljava Arena, što ne znači da nisam ljut na mtelov odnos prema korisnicima u ovoj situaciji.
Sa druge strane, imam na svoje ime i ugovor sa Totalom na drugoj lokaciji. UO je istekla davno i mogu ga odjaviti kad god hoću. Interesantno mi je da su me u poslednjih 1-2 mjeseca zvali iz Telemacha bar 5-6 puta pokušavajući me nagovoriti da obnovim ugovor. Gledajući šta se na kraju desilo, niko me ne može ubijediti da nisu znali za ovaj scenario pa su lovili narod na foru.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Naravoučenije, ovi što se nisu oženili, curu prvo pitajte ima li babu u federaciji, ako ima, nema šta čekati!
A šta ćemo mi ostali, ne znam!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 17:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
Ubacili u osnovni paket: Eurosport 1 i 2 u HD-u, Fightbox i Fast&fun box.

Poslednji put menjao karl hungus dana 05 Jan 2021, 17:27, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 17:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

luckyll je napisao:
@HERC , ode ti daleko...
Izvini ako sam te nečim uvrijedio ali sam samo odreagovao na tvoje viđenje rješenja problema - svi bi trebalo da nađu neku babu koja će im za džabe dati neku uslugu koja inače košta XX maraka i tako se borimo protiv zlih monopolista. To je kao da si rekao da se super može živjeti od plate 500 KM kad živiš kod roditelja i imaš tetku koja ti tutne par stoja mjesečno i svi bi trebalo da težimo tome.
Što se mene tiče, ja sa mtelom imam još godinu dana ugovora pa ni ne razmišljam još uvijek šta i kako. Uslugom sam prilično zadovoljan jedino što mislim da bi mogli biti jeftiniji, ali to će biti tako sve dok ne dođe ozbiljna konkurencija a možda neće ni tada. Što se SK tiče fali mi i faliće mi EL i EK ali većinu mojih potreba u sportu za sada zadovoljava Arena, što ne znači da nisam ljut na mtelov odnos prema korisnicima u ovoj situaciji.
Sa druge strane, imam na svoje ime i ugovor sa Totalom na drugoj lokaciji. UO je istekla davno i mogu ga odjaviti kad god hoću. Interesantno mi je da su me u poslednjih 1-2 mjeseca zvali iz Telemacha bar 5-6 puta pokušavajući me nagovoriti da obnovim ugovor. Gledajući šta se na kraju desilo, niko me ne može ubijediti da nisu znali za ovaj scenario pa su lovili narod na foru.

Nisi me uvrijedio, morao sam ti odg na podbadanja. Sticajem okolnosti baba je dobrostojeca sa djecom u inostrastvu i obilato koristi telefon i minute tako da nije prihvatila da ucestvujem u placanju dijela pretplate. Evo da je prihvatila ili neko drugi da prihvati odma ta pretplata nije vise xy nego pola od toga, tako da i ostatak poredjenja ti ne stoji. Kada bi svi poceli malo mucati glavom svima bi bilo bolje.Evo ti prvi placas kako sam rece 2 operatera i oko 100 km opet ne mozes gledati sta hoces i kad hoces nego vozi se na vikendicu kada su kvalifikacije i obratno kada je NBA. Pa gdje je logika majku mu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 17:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Despot kralj. :) Napisah na onoj temi o TTV, ako sam dobro shvatio Herca, hajde da se malo snalazimo. I jedni drugima i pomognemo. Evo za početak etvgo radi dobro na svim operaterima. Eon imaju korisnici TTV. Ni razmjena nije propala fora. Zemaljski imate Novu BH. Na nebu gore hrpu FTA satelitskih kanala poput Eurosporta De, ZDF, ARD, RTL de, Sport 1 i RAI Sport sa dosta sporta. U Polarisu se recimo za 850 dinara može uzeti samo Arena paket. I još milion načina. Da ne pominjemo liste i IPTV aplikacije. :).

Zar nije korisnije snaći se za manje para nego plaćati skupe usluge koje biste mogli imati višestruko jeftinije. Pa da su mi rođeni otac i mater vlasnici IPTV operatera odnosno DTH platforme.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 518, 519, 520, 521, 522, 523, 524 ... 652  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]