luckyll je napisao:
@HERC , ode ti daleko...
Izvini ako sam te nečim uvrijedio ali sam samo odreagovao na tvoje viđenje rješenja problema - svi bi trebalo da nađu neku babu koja će im za džabe dati neku uslugu koja inače košta XX maraka i tako se borimo protiv zlih monopolista. To je kao da si rekao da se super može živjeti od plate 500 KM kad živiš kod roditelja i imaš tetku koja ti tutne par stoja mjesečno i svi bi trebalo da težimo tome.
Što se mene tiče, ja sa mtelom imam još godinu dana ugovora pa ni ne razmišljam još uvijek šta i kako. Uslugom sam prilično zadovoljan jedino što mislim da bi mogli biti jeftiniji, ali to će biti tako sve dok ne dođe ozbiljna konkurencija a možda neće ni tada. Što se SK tiče fali mi i faliće mi EL i EK ali većinu mojih potreba u sportu za sada zadovoljava Arena, što ne znači da nisam ljut na mtelov odnos prema korisnicima u ovoj situaciji.
Sa druge strane, imam na svoje ime i ugovor sa Totalom na drugoj lokaciji. UO je istekla davno i mogu ga odjaviti kad god hoću. Interesantno mi je da su me u poslednjih 1-2 mjeseca zvali iz Telemacha bar 5-6 puta pokušavajući me nagovoriti da obnovim ugovor. Gledajući šta se na kraju desilo, niko me ne može ubijediti da nisu znali za ovaj scenario pa su lovili narod na foru.
Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока
Nisi me uvrijedio, morao sam ti odg na podbadanja. Sticajem okolnosti baba je dobrostojeca sa djecom u inostrastvu i obilato koristi telefon i minute tako da nije prihvatila da ucestvujem u placanju dijela pretplate. Evo da je prihvatila ili neko drugi da prihvati odma ta pretplata nije vise xy nego pola od toga, tako da i ostatak poredjenja ti ne stoji. Kada bi svi poceli malo mucati glavom svima bi bilo bolje.Evo ti prvi placas kako sam rece 2 operatera i oko 100 km opet ne mozes gledati sta hoces i kad hoces nego vozi se na vikendicu kada su kvalifikacije i obratno kada je NBA. Pa gdje je logika majku mu.