banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523 ... 652  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel IPTV
PostPoslato: 03 Jan 2021, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
I Elta uvodi one supacke fazone(kartice) da sad moras doplatiti za 2. Tv. Tako da racunaj i to joa +3-4 KM

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 17:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Nov 2016, 23:29
zli mrkvić je napisao:
Ugovor mi ističe za koji dan i planiram ih odje. Bezobrazluk. Najvjerovatnije vraćam Eltu (2tv) i uzimam Total tv. Na Elti će biti Arene, a Total ima SK, N1, Novu S, BH i HR. Mislim da je to najbolja kombinacija. Šta vi mislite kao iskusniji furumaši po ovom pitanju? Hvala!

Kod mene je tako unazad već godinama,Eltu sam inače imao zbog neta iako je Total imao Arene.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 17:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011, 21:49
Problem je što smo mi navikli, odnosno želimo da imamo sve za što manje para.

Isto kao što na Zapadu valja platiti Netflix, HBO, Hulu, Amazon, Disney+, Apple TV+ ako hoćeš da gledaš većinu onoga što je popularnije danas, tako i ovde ne može sve na jednom operateru da bude.

Druga je stvar što će sada biti gomila onih koji su prevareni ovim, ako su recimo uveli mtel prije par mjeseci, sigurno im nije rečeno da će ostati bez Sport klubova 1. januara. Kao što ni Elta nikome nije rekla da će im nekoliko kanala ukrasti iz programske šeme i staviti u odvojeni filmski paket i tražiti dodatnih 5 KM za to.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
wizzy_bl je napisao:
I Elta uvodi one supacke fazone(kartice) da sad moras doplatiti za 2. Tv. Tako da racunaj i to joa +3-4 KM

Na Totalu imas akciju za drugi TV, montaza besplatna i prvu godinu ne placas dodatni TV,. Od druge ge placas par maraka,nisam siguran koliko al ono 5-6KM okvirno.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 18:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2015, 18:18
baki je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Na Totalu imas akciju za drugi TV, montaza besplatna i prvu godinu ne placas dodatni TV,. Od druge ge placas par maraka,nisam siguran koliko al ono 5-6KM okvirno.

7km!
Kad se vec javljam dosta je povoljniji ovaj Msattv ,da li postoji opcija da se uzme samo Mtel internet i Msat?
Drugi tv prikljucak je gratis,a imaju bolju ponudu od Elte.
Ali je tu problem internet,dali je moguce imati samo internet Mtelov ili Eltin?

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
I mene ovo zanima, ima li neka kombinacija Duo paketa u ovoj varijanti, mtel net+msat. Zvanično na sajtu ne, možda pitati na mtel prodajnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
Lumber Jack je napisao:

Isto kao što na Zapadu valja platiti Netflix, HBO, Hulu, Amazon, Disney+, Apple TV+ ako hoćeš da gledaš većinu onoga što je popularnije danas, tako i ovde ne može sve na jednom operateru da bude.

Druga je stvar što će sada biti gomila onih koji su prevareni ovim, ako su recimo uveli mtel prije par mjeseci, sigurno im nije rečeno da će ostati bez Sport klubova 1. januara. Kao što ni Elta nikome nije rekla da će im nekoliko kanala ukrasti iz programske šeme i staviti u odvojeni filmski paket i tražiti dodatnih 5 KM za to.

Nemoguće je porediti nas i zapadne zemlje. Tamo je sve to mnogo uređenije, i tržište i sistem, korisnik je bolje zaštićen... Evo nije problem ni da ne bude sve na jednom operateru, ali da se da neka prihvatljivija cijena za ovu Arena cloud aplikaciju, koja pritom zasad koči. Ili da se da poseban paket Sport klubova iz onog posebnog EON-a.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Nov 2016, 23:29
Basketball fan je napisao:
baki je napisao:
wizzy_bl je napisao:

7km!
Kad se vec javljam dosta je povoljniji ovaj Msattv ,da li postoji opcija da se uzme samo Mtel internet i Msat?

Mislim da Elta ima ponudu optike kao jednu uslugu,ali nisam siguran.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad skontam, Mtel je u sustini imao sasvim ok uslove prije ona 2 poskupljenja. Da su to i ostavili, covjek ne bi trebao ni razmisljati kako da odes od njih.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:40 
Pripravnik
Pripravnik

Danchi je napisao:
I mene ovo zanima, ima li neka kombinacija Duo paketa u ovoj varijanti, mtel net+msat. Zvanično na sajtu ne, možda pitati na mtel prodajnom mjestu.

Ja sam jos na Elti,planirao sam preci na Mtel ali sada kada nema vise Sportklubova u dilemi sam!
Mtel mi je skupli 10 km,a kanali zbog kojih sam zelio preci na Mtel nisu vise u ponudi.
Ovaj Msat plus ima bolju ponudu kanala od Elte,ali mi je onda problem internet.
Da placam i Eltu i Total da bi imao Sportklubove,to mi je vec preskupo!

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
wizzy_bl je napisao:
Kad skontam, Mtel je u sustini imao sasvim ok uslove prije ona 2 poskupljenja. Da su to i ostavili, covjek ne bi trebao ni razmisljati kako da odes od njih.
Misliš prije nego što su kupili Blic i Elta?
Ali i ovo dođe kao poskupljenje.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:43 
Pripravnik
Pripravnik

markopd je napisao:
Basketball fan je napisao:
baki je napisao:
wizzy_bl je napisao:

7km!

Mislim da Elta ima ponudu optike kao jednu uslugu,ali nisam siguran.

Ako koristis samo Eltin internet,placas dodatnih 5 km svaki mjesec.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Misliš prije nego što su kupili Blic i Elta?
Ali i ovo dođe kao poskupljenje.
Jeste...u 2 navrata su poskupili cini mi se 6-7KM.

Bez tog poskupljenja, ne bih se ja previse bunio da placam 56-57Km za internet 100/50, kablovsku i HBO paket

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Meni sada ističe ugovor. Niko ne zove. Ranije dolazili i na vrata. Prošle put dobio 25% popusta godinu dana i brži internet od aktivnog paketa. Prije toga 50% popusta na dvije godine, kada se pojavila optika... Ove godinu dobio šut kartu za SK i tišinu :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 01:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Okt 2020, 16:15
Slika

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 04:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
danijell je napisao:
Meni sada ističe ugovor. Niko ne zove. Ranije dolazili i na vrata. Prošle put dobio 25% popusta godinu dana i brži internet od aktivnog paketa. Prije toga 50% popusta na dvije godine, kada se pojavila optika... Ove godinu dobio šut kartu za SK i tišinu :)

Мени истекао 27. децембра. Користим Трио С и ево чекам их ко запета пушка да видим шта ће ми лепо понудити да пређем на Трио М или останем на С. Кад оно... нит зову, а канале укидају... Сад контам да ли да оставим да иде месец за месец до неке повољне прилике или да се спустим на Дуо М (ТВ+НЕТ) јер бих тако добио ХБО за мање пара или чак да се спустим само на интернет M+...

Пре су ме звали чак пар дана пре истека уговора...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 09:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011, 21:49
pejas je napisao:
Lumber Jack je napisao:

Nemoguće je porediti nas i zapadne zemlje. Tamo je sve to mnogo uređenije, i tržište i sistem, korisnik je bolje zaštićen...

Pa, neke stvari su poprilično slične. I Netflix će recimo da bez ikakve najave izbaci kompletnu seriju ili filmove. Danas imaš na platformi, sutra nemaš. Odnosno, nemaš zagarantovan sadržaj niti to što se tu nalazi znači da će biti stalno, iako je možda bilo u trenutku kad si uplatio (otprilike poredim kao kad domaći operater izbaci neke kanale bez najave).

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 09:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
danijell je napisao:

Nemaju potrebe da ti nude, sad nemaju konkurencije. Taj Trion se nešto koprca ali slabo je to još.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 10:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ne koprca se. Evo ga na Starčevici. Uzimam sigurno njihovu optiku Trion Light 100/50 plus Viet za tri korisnika. Sve skupa 50 KM mjesečno.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2021, 10:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Okt 2020, 16:15
Otkud ti Viet

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523 ... 652  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]