banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 08:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jan 2021, 21:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
E jbg, sad ti ode u teoriju zavjere.
Kažem ti da je ideja da talentovana djeca dolaze u Borac i da ne prolaze kroz Banjaluku nego da tu i ostanu.
A šta ima bolje nego da djeca od 15,16,17 godina igraju 1 ligu RS i da se tu razvijaju za prvi tim.Ako misliš da je to loše onda ne znam šta da ti kažem.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2021, 21:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ali razumijem i nepovjerenje, mada, kažem ti ti ljudi nisu nikom ništa dužni, i ne moraju nikng da slušaju.E sad saradnja ok.Vjeruj da nije lako da 5 ljudi sami nadju 300000km pri čemu grad daje 20000km.To je nemoguće.
A da svoj novac daju za klub koji nije njihovo vlasništvo, nema logike.Za opstanak kluba ovo je bilo natmanje loše riješenje.Šta će donijethg vrijeme, vidjećemo.
Uporedi samo SKK i (O)KK.Pa sad vidi gdje je ko.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2021, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
polapet je napisao:
Ali razumijem i nepovjerenje, mada, kažem ti ti ljudi nisu nikom ništa dužni, i ne moraju nikng da slušaju.E sad saradnja ok.Vjeruj da nije lako da 5 ljudi sami nadju 300000km pri čemu grad daje 20000km.To je nemoguće.
A da svoj novac daju za klub koji nije njihovo vlasništvo, nema logike.Za opstanak kluba ovo je bilo natmanje loše riješenje.Šta će donijethg vrijeme, vidjećemo.
Uporedi samo SKK i (O)KK.Pa sad vidi gdje je ko.

Opet kazem, ta uporedjivanja sa skk nisu realna, Skk se koprca kako zna i umije, i tu se prica svodi na grupicu od par ljudi koji pokusavaju nesto da urade. Da nije bilo sporazuma sa igokeom, okk danas ne bi imao 70 posto ovoga sto ima danas, pocevsi od dovodjenja trenera, igraca, sponzora, aba lige pa i same rekonstrukcije dvorane i balona ovoga u BL. A slozices se, ovo nije zasluga uprave koja je bila tu nego igokee koja je uskocila.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2021, 21:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Da, ok.
Ali da te pitam, dva pitanja:
1.Da li biraš izmedju Borca u Premijer i ABA2 ligi i ima pomoć Igokee ili Borca koji tavori u 1 ligi RS i čeka da se nešto promjeni(a to traje 15 godina vec).
2.Zasto Igokea nije pomogla SKK?Čovječe, u KK su ozbiljni ljudi koji imaju neki kapacitet, i koji su sami uveli klub u BiH ligu.Evo, ovi neka uvedu u 1 ligu RS ja skidam kapu.
Pa tavore 2 godine i nista.Ta dva sistema, te dvije grupe ljudi su neuporedive.Ne sporim da vole Borac, ali NEMAJU kapacitet.To je činjenica.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2021, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
polapet je napisao:
Da, ok.
Ali da te pitam, dva pitanja:
1.Da li biraš izmedju Borca u Premijer i ABA2 ligi i ima pomoć Igokee ili Borca koji tavori u 1 ligi RS i čeka da se nešto promjeni(a to traje 15 godina vec).
2.Zasto Igokea nije pomogla SKK?Čovječe, u KK su ozbiljni ljudi koji imaju neki kapacitet, i koji su sami uveli klub u BiH ligu.Evo, ovi neka uvedu u 1 ligu RS ja skidam kapu.
Pa tavore 2 godine i nista.Ta dva sistema, te dvije grupe ljudi su neuporedive.Ne sporim da vole Borac, ali NEMAJU kapacitet.To je činjenica.

Razumijem, ali nije 15, nego 7-8 godina se igrala 1. RS.
Generalno, biram kosarku. Iskreno mi se ne svidja ta saradnja sa igokeom, iz svima poznatih razloga, ali ako je to nacin da se gleda neka kvalitetna kosarka u ovom gradu onda neka guraju. Igokea je pomogla i zbog samih ljudi u toj upravi, sigurno je da nece kod Boze i ekipe doci, jer vuku repove iz proslosti za koju su drugi krivi, a koji su bacili ljagu na njih. I sasvim je moguce da uvedu ekipu u 1 RS, ako se posloze u nastavku, pojacaju, dovedu jos kadra, sve je moguce

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2021, 23:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ali 15 godina nije bilo značajnijih pomaka, a znamo i zašto.
Ako biraš košarku upali arenu od 18.01 i uživaj kao i ja što ću.
Zaišta nemam nista protiv ovih momaka, i volio bih da udju, ali neće to ići.Ljudi se bore ali nemaju dignitet da naprave nešto.Pa mladje selekcije (O)KK ih redovno pobjeđuju, to je činjenica.Zato kažem, neće to ići.
Ali neka pokušaju , pa niko im ne brani.Ali ljudi, da li imate predstavu koliko je teško danas od nekog dobiti 100 km a da nema veze sa političkom baruštinom?
Da ne govorim 1000 ili 10000km

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 11:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Koji je cilj ove uprave, krajnji domet? Da li se ide na prvo mjesto u BiH?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 18:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
polapet je napisao:
Ali 15 godina nije bilo značajnijih pomaka, a znamo i zašto.
Ako biraš košarku upali arenu od 18.01 i uživaj kao i ja što ću.
Zaišta nemam nista protiv ovih momaka, i volio bih da udju, ali neće to ići.Ljudi se bore ali nemaju dignitet da naprave nešto.Pa mladje selekcije (O)KK ih redovno pobjeđuju, to je činjenica.Zato kažem, neće to ići.
Ali neka pokušaju , pa niko im ne brani.Ali ljudi, da li imate predstavu koliko je teško danas od nekog dobiti 100 km a da nema veze sa političkom baruštinom?
Da ne govorim 1000 ili 10000km

Moram ti priznati da sam bas uzivao u kosarci! U kosarci gdje se momci bore svim silama za svoj klub i svoj grad iako su limitirani na 7-8 igraca od toga jedan preko dva metra.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Eto protivnici se nisu borili za svoj grad i svoj klub, oni su samo stajali i nijemo gledali rapsodiju igraca SKK Borac, molim te ne kenjaj...

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:24 
Pripravnik
Pripravnik

Ne znam o cemu ti pricas ali ja govorim za kk Leotar

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

borikbl je napisao:
Ne znam o cemu ti pricas ali ja govorim za kk Leotar

Pa promašio si stranicu.Idi na fanove Leotara i tapši im jbg ti.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Onda bar napisi da mislis na Leotar, ako jesi mislio, jer si polapetu replicirao na komentar u kojem on ni jednom rjecju ne pominje vecerasnju utakmicu, vec nesto sasvim drugo, tako da budi malo konkretniji drugi put da se razumijemo jbg.A ne da moram citati izmedju redova.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pa ima veze sa o(kk) Borac jer sam konacno uzivao u jednoj njihovoj utakmici gledajuci kako se ljudi bore a ne smijem ni zamisljati koliko su jeftinija ekipa od Borca.
Ti si ono pricao prije sezone da Radukic igra za 4-5 hiljada evra i da je zato u tom momentu bio neuhvatljiv za Borac? Ovo sto igra nije ni za 300.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

A i tu stoji da su se igraci Borca borili, tako da to nisu samo igraci Leotara. Pomalo cudi da je Borac u drugom poluvremenu dao samo 20 poena, sto je nedopustivo i sad definitivno stoji da fali lider ovoj ekipi, ova dva tamnoputa igraca to sigurno nisu, niti mogu biti. Davis odigra jednu dobru utakmicu, a onda pet katastrofalnih i on nije doveden da daje pet sest ili sedam poena vec 20 uz prihvatljivu statistiku ovako ako se i kad vrati Knezevic, Davis ostaje bez gro minuta.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2021, 19:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Za Radukica si u pravu, nisam ja pominjao cifre, ali neko jeste. Ispod svakog nivoa je njegova igra...

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Meni je problem što se igrači koji su u timu ne iskoriste na pravi način
Evo Glogovac od MVP lige BIH u Zrinjskom, do smetala u Borcu.
I ja koji samo pratim ligu znam da on ne može ništa kad primi loptu na šest metara od koša.
Kod Pedje Loncara znas sta su prednosti a sta mane.

Previše se luta, sluša druga strana i nemojte mi te priče prosipati jer znam kako je dosao trener pa i pojačanja.

Na pocetku sezone im se cinilo da je previse para trazi Božo Djurasovic a sad vide da i nije...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2021, 12:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ma kakav Djurasović, 33 godine, mi samo ovde nabrajamo, ko moze tvrditi da bi on nesto odigrao, tako se pisalo i za Radukica, pa cemo vidjeti sta on moze, za sada tanko. No hoce li biti veceras stogod streama protiv Mladosti, mislim da bi bio red ispratiti malo i kup utakmice.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2021, 16:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Jesmo to doveli i Srdjana Kocica, postaje bas smijesno, jos Simanica da nam utrpaju i kompletni smo sa vrhunskim pojacanjima.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2021, 20:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jul 2020, 11:03
A nije filijala Igoke,eto mi smo svi retardirani.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2021, 22:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

U čemu je problem ako je došao čovjek za 0km.
Problem je samo što je iz Igokee?Niko ne krije da saradnja postoji, ništa sporo, ali zašto ne uzeti solidnog momka koji ne košta ništa.Relaksirajte stvar.Ajde da gledamo šire i dalje.Borik 2000 tuča sve ok.Ali to je bilo prije 20g.Ja sam pucao na čovjeka 1994 na Bihaću a 1996 bili na seminaru zajedno.Ovaj klub je 2016 bio na pragu ispadanja u 2 ligu r.s .Sad igra BiH ligu i ABA 2.Zar to nije nesto.Vlasnik Reala je Arap vlasnik Čelzija je Rus.I ok.Prihvatam da neko misli drugacije, ali onda ne znam zasto pratite ovaj klub koji radi loše stvari.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]