banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 21:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Dec 2020, 14:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
skeva je napisao:
Ne vidim sta je tu nelogicno, ljudi vode filijalu na nacin na koji misle da treba. Ocigledno je vode dobro jer su doveli odlicnog trenera za ovaj nivo i planiraju ojacati igracki kadar jer je ovaj nekonkurentan.
Sledece logicno je da se dovedu neki mladi igraci iz drugih klubova koji bi u perspektivi mogli zaigrati za Igokeu, plus jos neko iskusan bez kluba koji bi podigao trenutni kvalitet i bio lijepak tima.
Ne sumnjam sa Nikolic ima takvog aduta u rukavu.

Upravo tako.
I jos bih dodao, Nikolic je sada fakticki ispostovan sa pozicijom jer je Bajic preuzeo prvu ekipu kada je ovaj imao ozbiljnih zdravstvenih problema i nije mogao da vodi igokeu.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2020, 14:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Lako moguce da ce Pedja i Srdjo otici, ovako kad se sve sagleda sve vise vuce na tu opciju i vjerovatno jos neko, a da se dovedu jos tri cetiri igraca i to je to...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2020, 14:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jul 2020, 11:03
Napravise ruglo od kluba, nisam ocekivao ni u najgorim scenarijima da ovako moze biti.
Ocekivao sam da ce gurati neke klince da igraju,ali ovako da se rugaju,da sve odlucuju nikako

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2020, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Neka, neka. I tako im i treba kad su potpisivali vec to sto jesu.

Meni je samo zao sto nema publike na utakmicama, malo da cuju sta narod misli o ovim odlukama. Vjerujem da bi bilo interesantno.

Fino je sjetiti se onih vremena kad nas je bilo 15-20 na tribinama. Koliko god teska ta vremena bila, ljepsa su na neki nacin od ovog sta su sad uradili od kluba. Sa srecom im svima, meni su se zgadili.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2020, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Manje vise se znalo da ce biti ovako. Da ce trener biti smijenjen, ovekivalo se zbog rezultata, medjutim nisam znao da neko drugi odlucuje o tome. Drugo, za Srdju je bilo jasno da polako zavrsava svoju pricu, jos od prosle sezone i lige RS kada je na kasikicu minute dobijao, a ove sezone ne igra uopste. Ne znam za Pedju, zasto nije igrao protiv Bosne i zasto je sklonjen, kakav god da je, 15ak 20 poena da po utakmici, a to nije malo. Jedan Glogovac ako dodje do 10 poena bude super. Generalno, sve se ovo znalo od momenta kad je potpisano ono, dal ce ovako biti prije ili kasnije, to je jedina nedoumica bila. Sad igokea ima razvojni tim i nema tu sta, kao sto i zvezda fmp ima. Usput za godinu, dvije eto Borca u aba1 ligi, sigurnih bodova igokei, i jos po nekom, a i "poraza" po potrebi. Preslikano..

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2020, 17:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Manje vise mi to treba da prihvatimo, naguzicemo se da nas Igor izjebe a onda poslje moze Milorad lijepo da nas popisa i posere i sve super. E braco Srbi, stoko...

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2020, 19:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Gledam sliku na instagramu sa kup utakmice protiv Slobode i nigdje nema brace Loncar. Sta je sa njima?

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2020, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
skypostman je napisao:
Manje vise mi to treba da prihvatimo, naguzicemo se da nas Igor izjebe a onda poslje moze Milorad lijepo da nas popisa i posere i sve super. E braco Srbi, stoko...

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Milorad se vec popisao i posrao, mada moze opet, da se prisjetimo.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2020, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka

borikbl je napisao:
Gledam sliku na instagramu sa kup utakmice protiv Slobode i nigdje nema brace Loncar. Sta je sa njima?

Dosao ozbiljniji trener, trazi se strogi profesionalizam, a braca to ne mogu ispratiti zbog posla i obaveza. Bar ja mislim da je to razlog sto ih nema

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2020, 18:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Turnir ABA 2 u Boriku od 18-24.01.2021. igraju se tri kola ..svaka cast

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2020, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka

Turnir ABA 2 u Boriku od 18-24.01.2021. igraju se tri kola ..svaka cast

Za sta svaka cast zivota ti?

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 07:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Зато што су људи урадили у клубу и превише ствари уназад 2 године! И не могу вас разумјети никако, како вам се да улазити у тему да би само троловали и пљували? Ако ти се не свиђа, немој брате драги ни пратити тему, а не бити као пуштени пас са ланца који само чека да неко нешто напише.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 10:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pa naravno, uradjena je velika stvar, ljudi sta je vama, sta hocete vise, imacemo jedan dobar turnir ovdje u nasem gradu, a nama sad i to ne valja.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 10:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

I nemojte mi sad price, nije ovo Borac, Igokea dala pare, Igor Dodik smjenjuje itd itd, NE ZANIMA me to, to su odnosi u Upravi kluba sa kojim ja nemam nista, niti zelim da imam, ja hocu da gledam kosarku, drugo nista, eto...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 10:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Potpisali smo ugovor sa Igokeom, po meni je to bilo jedino rješenje i mislim da je to OK, kome ne svidja ne prati i dobro i daj boze da podulji ovako

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka

Kako onda opravdavas ovo sto se braci Loncar radi? I odmah da pobijem cinjenicu o poslu, oni tako funkcionisu godinama vec, rade i igraju, i ove sezone se znalo da ce tako biti. Zasto ih sklanjaju?

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 12:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Ma ko su braca Loncar ,da nesto znaju odavno bi napravili neke transfere nemoj me zajebavati,ako hoces da budes u vrhu lige I domace I aba 2 moras raditi kvalitetno I dovoditi kvalitetne igrace a ne ljudi dolaze sa posla na utakmice I ocekujes neki profesionalizan I rezultate.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 12:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ne mogu nista opravdati jer ne znam razlog, ako je kako ti kazes da su i do sada tako radili, onda to, ako nista to nije fer prema saigracima da ja ne treniram i igram, a ostali ce se kidati na treninzima, ma nemoj, malo sutra, moglo u Prvoj RS. To sam igrac treba da razluci i kaze ja ljudi nisam za ovo i gotovo, mozda su mislili da mogu iznijeti to, ali sad dosao novi trener i nece moci, niko u ovom klubu nije bogom dan, pa tako ni ti momci, koji su stvarno ok.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 13:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Avg 2020, 06:27
Čitam i vidim svi sve znaju, svi morališu i pametuju, a kad treba nešto konkretno predložiti, ili ne daj bože kupiti kartu od 3 km, onda su svi miševi.
Šta je dobro što je ABA 2 balon u Bl?Evo , to ništa ne valja, fuj, odvratno!Kad bi Borac uzeo Euroligu našli bi se pamenjakovići da hejtaju.Ne svidja Vam se sistem?
Ni meni.Jeste glasali?Što ne mjenjanete nešto vi što samo hejtujete?Pustite pametovanje po forumu.Uradite nešto konkretno.
Braća Lončar?Rade u firmama Srdjo od kluba ima cca 1000 km Pedja i nešto više.Sve redovno.I?Odbili da treniraju?
Zašto?Zato sto nemaju specijaln tretman kod novog trenara!!!Majstore, treniraj i bori se.Ovo je nivo koji zahtjeva profi odnos.Niko te ne tjera, ali ne očekuj da budeš lider.
To je trenerova odluka.Ne razumijem to nikako.Dobri momci, kako sam čuo, ali ne razumijem taj rezon.Ja sam čuo da su tražili raskid ugovora, na njihovu inicijativu.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 14:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Avg 2020, 06:27
vlakanje je napisao:
skeva je napisao:
Ne vidim sta je tu nelogicno, ljudi vode filijalu na nacin na koji misle da treba. Ocigledno je vode dobro jer su doveli odlicnog trenera za ovaj nivo i planiraju ojacati igracki kadar jer je ovaj nekonkurentan.
Sledece logicno je da se dovedu neki mladi igraci iz drugih klubova koji bi u perspektivi mogli zaigrati za Igokeu, plus jos neko iskusan bez kluba koji bi podigao trenutni kvalitet i bio lijepak tima.
Ne sumnjam sa Nikolic ima takvog aduta u rukavu.

Upravo tako.
I jos bih dodao, Nikolic je sada fakticki ispostovan sa pozicijom jer je Bajic preuzeo prvu ekipu kada je ovaj imao ozbiljnih zdravstvenih problema i nije mogao da vodi igokeu.

Nikolić ispoštovan jer je imao zdravstvenih problema?.
Svašta!

Poslednji put menjao slobo47 dana 11 Dec 2020, 14:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]