banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 12:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5003, 5004, 5005, 5006, 5007, 5008, 5009 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Dec 2020, 08:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Arhivirati sinocnu utakmicu i svom snagom ici na Tuzla cyti, pa sta bude, a bice 1:2

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2020, 08:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ali koliko je Sarajevo dominantnije bilo od nas u polju, sreća ni oni sem golova i one prilike na početku HH-a nisu neke šanse stvarali. Imao sam osjećaj da igramo 13-11, uvijek brži, bolji na lopti u 90% slučajeva. Jednostavno, svvih 11 igrača daje maltene isti doprinos.
Kvalitetniji su ljudi, poprilično, još ako loše uđeš i spremiš utakmicu kao Vlado sinoć, onda je epilog sa bodom u džepu i dobar.

Ali užasno sam bio ljut kad sam vidio da se branimo sa igračem više. Totalno promašena izmjena s Kruzom, bolje da je Melega vratio nazad, a umjesto Stoleta ubacio Markovića recimo, da igra malo iza Jove, bar bi na brzini dobili. Totalno sumanuta izmjena.

U Tuzli ne smijemo izgubiti, na onoj oranici, bez Brtana smo tamo.

Inače super partija Vojnovića.

Na Kujundžića se ne mogu ljutiti za prvi gol, naučiće, mlad je.

Drugi gol je za plesku, Tino ih prođe po strani, kao da ih nema. Povratna lopta, čovjek sam šuta ko na treningu, u zadnjim minutama utakmice, katastrofa.

3-4 mjesto i jeste realan domet ove ekipe. Nadam se bar 1 pojačanje u veznom redu, ali u pravom smislu riječi pojačanje, zadnji vezni za proljeće.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2020, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Нова Варош je napisao:
Ali koliko je Sarajevo dominantnije bilo od nas u polju, sreća ni oni sem golova i one prilike na početku HH-a nisu neke šanse stvarali. Imao sam osjećaj da igramo 13-11, uvijek brži, bolji na lopti u 90% slučajeva. Jednostavno, svvih 11 igrača daje maltene isti doprinos.

Nama je, da budemo sasvim otvoreni, veliki problem to što Vranješ ne postoji u polju. Nije trčao ni prije Korone a kamoli sad poslije preležanog virusa.
E sad, njega treba imati u timu jer nas je više puta izvlačio nekim dobrim potezom, golom i slično, ali zato moraš imati igrače koji će trčati kao konji za njega.
Mi to nemamo, razmak izmedju linija nam je velik i najgore pokrivamo prostor od ovih 5-6 ekipa u vrhu.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2020, 09:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Vadi Jovu, covjek je toliko prespreman fizicki da moze komotno tri utakmice odigrati a stavlja Kajkuta koji nakon 100 metara disati ne moze... I onda je i bod dobar.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2020, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Hladne glave jos bi da dodam da je Sarajevo gospodski klub za vecinu. Pa covjek spuca crveni Hebibovicu ovaj bez rijeci izadje jos se izvini nekoliko puta nasem igracu.
Bez ikakve galame i pritiska na sudiju cijelu utakmicu.
Bez onih sitnih prljavstina sto vecina ekipa radi.
Realno njihov najveci kvalitet je disciplina i sistem. Tacno se zna ko sta radi 2 puta su gubili,nikakve panike bunaranja u igri nista. Igraju isto imaju taj neki sistem i tacno se zna ko sta radi. Ekipa im je vec dugo na okupu i to se vidi na prvu.
Mi imamo te mlade igrace koji ovo moraju prelezati ovakve greske su nazalost dio fudbalskog odrastanja.
Juce u jednom trenutku na terenu Kruz Milojevic Kujundzic Jovo.....
Brtan dobar Vojinovic takodje dok je bilo snage. To nam je jedan od problema evidentan jer mi igramo 60 minuta i onda disemo na skrge. Na zimskoj pauzi jedan od prioriteta je to popraviti.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2020, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Protiv onakvog tima sve mane ti dodju do izrazaja. A mi krenemo sa Milojevicem i Kujundzicem koji ne mogu to iznijeti. Raduje Vojinovic, igra sve vrijeme u nekom grcu a cini mi se veliki potencijal. Moze snazno povuci, prodor napraviti, top u nozi ima. Zakarica nismo ni koristili, a mislim da je i Ziljkic svjestan da je par izglednih napada upropastio nepravovremenim pasom. Vranjes izasao iz Corone i igrao 75-80 min. nema smisla, Makedonac je trebao ranije uci, ima tu energiju koja nam je trebala za pritisak sa igracem vise ... Kajkut? Ni jednu utakmicu ove sezone nije pokazao da je dzoker s klupe, i ne znam zasto ne Markovic, tamo Dujakovic los, ma dobro smo mi i bod izvukli, ljudi su bolji za 2-3 gola

Tuzla se pobijediti MORA, a onda napraviti realnu analizu sezone, pitati trenera zasto je prosuto toliko bodova, zasto Borac nije mogao igrati normalno na strani i donositi bodove, nismo imali Corona problem kao Siroki i Zeljo a opet i oni su tu, zasto se sa izmjenama kasni, zasto Kajkut ispred Markovica..

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2020, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jos bih dodo da nisam strucan ali mi se cini da i Brtan i Vojnovic imaju afinitet da igraju zadnjeg veznog,ali kod nas ne postoji onaj klasican igrac u sredini, koji bi razigravao ove u napadu, Meleg je za sad razocarenje. Aco Radulovic davno prekrizen a moze vise nego Meleg trenutno. Za Cosicem sjesti i plakati. Falio je juce mnogo.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2020, 11:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Грешке Милојевића и његово неискуство су нас коштали бодова у Бијељини и Тузли, а мало је фалило и против Жеље. Не кривим га ни најмање, рекао сам и раније лакше ћу да поднесем пораз када грешку почетничку направи момак од 21 годину, него Бели са преко тридесет година када направи грешку коју ни дијете не би направило. Јуче Кујунџа. Поред Ћосића који је у топ форми, њега говнари из управе склањају да би направили мјеста за Кујунџу у нади да ће га продати како би Пицо себи стрпао новац у џеп. Добро да се говнари из управе запитају колико њихови потези иду на штету клуба. Иначе Сарајево без дилеме најбоља екипа у лиги, и да су нас побједили јуче било би потпуно заслужено. Тешка срца ово кажем али када сам видио како нападају са играчем мање и заслужили су три бода. Карлеуша није онај исти из прошле сезоне, али његово присуство на терену значи итекако. Војин ме јуче итекако позитивно изненадио, браво. Сад против ТЦ у јако незгодном тренутку, играчи су нам у ко зна каквом психичком стању након јучерашње утакмице још им је Владо чувени мотиватор тренер. Плус када узмемо у обзир како играмо у гостима ове сезоне против јачих екипа, тешко да се можемо надати побједи, а савршено би било да на паузу одемо са трећег мјеста.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2020, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Немамо 10-тку у екипи, крај приче!

Врањеш дао фин гол, има тај потез моменат, али 80 мин мимо тога не постоји човјек.....црна рупа од 40м у средини. То је на нешто личило док је Фочак трчао и за њега , сад не иде куме.

На прољеће штопер и 10тка под хитно (ако се Мелег неким чудом не дозове).

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2020, 20:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Ako su tuzlaci nakon 3 vezana poraza u boljem psiholoskom momentu od nas onda ne znam stvarno.. bataliti onu pricu "vadice se protiv nas".. pa i mi cemo se vaditi protiv njih.
A i nisu uopste neka ekipa izmedju ostalog..

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2020, 07:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Najveci motivator za momke iz Platonove bi trebao biti dres Velikana, ali mladi momci se samo motivisu kad vide dobru uplatu na racunima i to je u redu, ostaje da se za nastavak prvenstva planira stavka utroska sredstava za najboljeg psihologa u gradu, a da se procesljaju troskovi za plate nekih od kojih Borac nema nikakvu korist.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2020, 10:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
U nedelju u 13.00 h protiv TC.Popraviti utisak na gostujucem terenu.Marko Jovanovic : https://www.glassrpske.com/cir/sport/sp ... dom/342691

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2020, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U pravu je Marko. To jeste monotona prica koju pricamo godinama ali dok god ima 6 gostujucih terena gdje gubimo 1000%, 3-4 gdje mozemo izvuci neki bod ali se ukanalimo sopstvenim greskama, i 2-3 protiv najlosijih koje dobijemo, nemamo se pretjerano cemu nadati. Mozemo se vrtiti oko tog 3-4. mjesta koje vode u Evropu i to je to.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2020, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Mislim sve je rečeno, VLADO ODLAZI, ne trebas ostati navijačima Borca upamcen po zlu.
Zanimljivo je i da je na Vladu spao sav teret, ima li predsjednika kluba ili mu je zabranjeno izlaziti u javnost? Ima li direktora kluba ili isto važi i za njega?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2020, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Tako je Jovo : https://srpskainfo.com/skrenuo-paznju-l ... -na-borac/

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2020, 16:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Fin intervju sa Ziljkom https://youtu.be/MHcEo6chx7A

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2020, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da. Ziljka je legenda u svakom smislu. Ovo treba većina igrača da gleda u smislu edukacije kako se komunicira sa medijima.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2020, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Od 69. minute kad je umjesto Brtana ušao Kruz, na terenu smo imali 4 štopera, Kruz i Vojnović u veznom redu i iza njih Jovanović i Milojević. Ne znam da li je ikad neko napravio takvu rokadu kao "stručnjak" Jagodić. I onda se pitamo kako nismo napali sa igračem više.

Vađenje Jove i Zakarića iz igre je čisto da ne ispadne da se nije izvršila izmjena, njih nema ko zamijeniti. Ako Vranješ "ima snage" za 82 minute, onda ova dvojica imaju za 182. Kontam da se Vinko baš sjebao kad je vidio da mu prijeti opasnost od Kajkuta i Georgieva u sudijskoj nadoknadi.

U Tuzlu bez ikakvih očekivanja, neka nas iznenade ako mogu.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2020, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Моријентес je napisao:
Od 69. minute kad je umjesto Brtana ušao Kruz, na terenu smo imali 4 štopera, Kruz i Vojnović u veznom redu i iza njih Jovanović i Milojević.

Kad sam vidio da izlazi Brtan a ulazi Kruz bio sam siguran da će Sarajevo izjednačiti, samo sam se nadao da nas i ne pobijede sa igračem manje i tako skroz osramote.
Nisam Murinjo, ali ako već imaš igrača više, pa raširi ih, ubaci svježe igrače na krila. Georgiev ušao tek u 89. minuti, Čavić i Marković ostali na klupi.
Dobro smo mi i prošli.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2020, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
davorr3 je napisao:
Моријентес je napisao:
Od 69. minute kad je umjesto Brtana ušao Kruz, na terenu smo imali 4 štopera, Kruz i Vojnović u veznom redu i iza njih Jovanović i Milojević.

Kad sam vidio da izlazi Brtan a ulazi Kruz bio sam siguran da će Sarajevo izjednačiti, samo sam se nadao da nas i ne pobijede sa igračem manje i tako skroz osramote.
Nisam Murinjo, ali ako već imaš igrača više, pa raširi ih, ubaci svježe igrače na krila. Georgiev ušao tek u 89. minuti, Čavić i Marković ostali na klupi.
Dobro smo mi i prošli.

Brtan je imao žuti karton, njegovo vađenje ima rezona, ali da uđe Meleg umjesto njega, a ne četvrti štoper.
Umjesto Vranješa Marković da trči gore sa Jovom.

Ovako dupli zid i skoro poraz sa igračem više.

Možemo kriviti Jagodića za sve prosute bodove u ovoj sezoni, ali protiv Sarajeva je to bilo baš eksplicitno. Za ostavku iz moralnih razloga.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5003, 5004, 5005, 5006, 5007, 5008, 5009 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]