polapet je napisao:
Lijepo ti rece RUGATE SE NAMA.Sve je jasno.
Ali da te pitam nesto.Kad si glasao zadnji put ili tebe boli k kao i mnoge slične tebi?U ostalom, vi ste IZVORNI, u čemu je problem?Mi smo neizvorni, pa se pitam u čemu je problem?
Napravite vi IZVORNI nesto i skidam kapu.
Шта је јасно?
То ко је изворни није више уопште главни проблем, то можемо комотно оставити по страни. Сада је проблем на који сам се фокусирао сам поступак од прије 10-ак дана.Ако ћеш искрено, слажем се да је срамота да Борац игра 2. лигу РС, али срамота је и ово што сте урадили. Много већа, вјеруј ми. И гласао јесам, не брини се.
Него, ти рече да је управа аполитична?
polapet je napisao:
a ne smeta im npr da tapšu npr Fk Borac koji je prošle godine imao interesantnu reklamu na dresovima.Mršte se na Igokeu, a tapšu Vici.Da li neko misli da Ćelo i Lukendić zaista vode klub?
Ко тапше вици? Ја никад, нити ћу. А не пада ми на памет и кад би се јавно извинио свим навијачима, искрено, и појео сва говна која је засрао. Само, тад ће добити неки нанограм поштовања од мене, а овако, до тад, је за мене и велику већину навијача обично копиле.
Gazimestanac87 je napisao:
Па и немој, играј другу РС и објављуј дербије са Борцем из Дрвара
О јбт... Ето Фенербахчеа, играју Евролигу људи, шта фали њих пратити?
И да не буде да сам непристојан, срећно у турниру за Аба лигу, мора се некад и однекле почети. Па какав год резултат да буде, битно је искуство које се стиче.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!