banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 04:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4927, 4928, 4929, 4930, 4931, 4932, 4933 ... 6001  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Nista kad se sve sabere cestitati momcima na zalaganju. Sad prenijeti ovu igru i onu iz Sarajeva na naredne utakmice u ligi i nema brige za evropu iduce sezone.

Dovesti napadaca pod hitno, ili Markovica gurati u narednim utakmicama, barem grize, trci, trudi se.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Што смо тражили од момака, то су нам и дали, а то је борба и само борба. Јесте да се задњих 15ак минута играло пред нашим голом, али да се успјело отиђи у продужетке, ко зна...
По мени најгори играч утакмице значи дефинитивно Јово Лукић и надам се искрено да ће управа коначно прогледати на очи и закуцати га за клупу, е сада друга је ствар што ми немамо замјену за њега... Али не знам, стави Зиљкића у шпиц а Бобана на крило, имам осјећај да би боље изгледало...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Imamo zamjenu za Lukica, Lukic koji igra svaku i Markovic koji je zakucan za klupu su isti ! Pa daj isforsiraj Markovica naredne 3 utakmice da vidimo.
Georgiev i Borovčanin su mogli uci ranije da malo osvjeze al Boze moj ima Jagoda zna on to bolje...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Prosto je, napad ništa nije odigrao.
Nije ni mogao.

Idemo u ponedjeljak dobiti husićeve debile.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Мали Милојевић је одиграо одличну утакмицу поред Јовановића. Могли би добити одличог штопера на дуже стазе.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Zuti ako ode, a ako ne dovedemo neka pojacanja, mi smo u velikom problemu.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nekako ostaje gorčina jer smo primili golove u 90oj i to će najviše psihički ubiti igrače, a opet vidjeli smo da nemamo snage za produžetke niti ima ko ući tako da nemamo žaliti za čim.

Ovo je naš oproštaj od Lige Evrope. Nema više ovog takmičenja za nas. Dobro je što smo oba meča igrali u BL. Za dalje niti imamo kvalitet, niti infrastrukturu, to bi bilo živo mučenje. Baš me zanima šta se dalje dešava i da li sad slijede pojačanja ili ne?

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
AJracbo je napisao:
Imamo zamjenu za Lukica, Lukic koji igra svaku i Markovic koji je zakucan za klupu su isti ! Pa daj isforsiraj Markovica naredne 3 utakmice da vidimo.
Georgiev i Borovčanin su mogli uci ranije da malo osvjeze al Boze moj ima Jagoda zna on to bolje...

Слажем се, ако се може овом дати толико шансе вала може и Марковићу. И наравно велико браво за Милојевића, уз Јовановићеву школу ће израсти у врсног штопера. Бртану можда и најбоља партија у нашем дресу.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Момци су се борили свако од њих је дао 100% својих могућности. Свака част свима али Павловићу скидам капу, Јовановић је вечерас показао да је за мене најбољи штопер свих времена у овој лиги. Милојевићу се извињавам овим путем, био сам сумњичав када сам га видио у првих 11, надам се да га је ова утакмица очврснула, и да ће бити све бољи у свакој наредној.
Нисам ни сумњао да ће свако од њих дати свој максимум, то су и учинили.
Јово вријеме је да гријеш клупу, буквално иста ситација као и против Сутјеске, али пресликана значи, и он опет исто. Клупа мајсторе.
Било је само питање када ће нам дати гол, остаје жал што се то десило у 90 минути, лакше бих поднио да смо примили гол негдје средином другог полувремена, али шта да се ради. Надам се да ће се колико толико физички и психички опоравити до понедељка. Ови из ТЦ долазе максилано мотивисани да нан се додатно усеру од овог испадања из европе, за коју је њих пицо ускратио да је можда изборе.

Poslednji put menjao ББЛ dana 17 Sep 2020, 21:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Čestitke Rio Aveu na zasluženom prolazu dalje. Imali su 70% posjed lopte, mi 0 šuteva u okvir gola.

Ali svaka čast našim momcima na borbenosti. Nisam mislio nikoga posebno pohvaliti, ali moram. Mislim da napokon imamo pravog nasljednika Avdukića. Pavlović brani odlično, ne samo ovu utakmicu nego od kad je došao u Borac, svaka mu čast.
Naš bunker je bio za očekivati, držao se kako-tako do 89.minute. Ljudi su igrali fudbal, mi se branili i nabijali loptu naprijed.
Zamjerka Jagodiću je (opet) prva izmjena tek u 85.minuti??!!

Okrećemo se Tuzli u ponedeljak, iskaliti se na njima, protiv njih nema bunkera, Gradski stadion mora ostati neosvojiv!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Avg 2015, 21:36
Je li realno da mi koji smo odigrali 7 prvenstvenih utakmica i jednu evropsku, a oni koja im je ovo prva zvanicna takmicarska utakmica se ponasaju i trce citavu utakmicu i u 90min igraju kao da je pocela utakmica, a mi poslije 30te dusa u nosu...svaka cast ljudima koji su nam spremili ekipu...bojim se da ne padnemo sad skroz, ali sve ce biti jasno poslije TC...idemo momci skupite snage i da uzmemo seljake, a onda ganjati kondicione trenere

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Џаба нама људи и да доведемо нападача, док је Карлеуша у тиму, он му никада додати неће. Осим ако баш види да апсолутно никако не може да да гол, ма да и то је питање да ли би додао. За Јову овде огромна већина нас од почетка је говорила да није за први тим, ја сам се стварно надао да ће се трзнути након утакмице са Сарајевом у којој није био ни мало лош, али вечерас је показао да је дефинитивно зрео да почне клупу да грије. Надам се да је тога и Пицан свјестан. Дај шансу Марковићу ништа изгубити не можемо, само добити.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Prvo poluvrijeme smo parirali, u drugom Staljingrad.
Pavlovic odlican.
Zuti u prvom poluvremenu takodje, drugo ne vrijedi komentarisati, nevidjen bunker.
Milojevic super u utakmici karijere.

Vlado kasnio sa izmjenama i onda uvede Kajkuta. :lol:
Ne smije Zakarica izvaditi da se ne bi opet naljutio.
Geogrijeva je morao uvesti 20 minuta ranije.

Dovedite napadaca!

Momci su borili, bez zamjerki.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Borac u srcu je napisao:
Nekako ostaje gorčina jer smo primili golove u 90oj i to će najviše psihički ubiti igrače, a opet vidjeli smo da nemamo snage za produžetke niti ima ko ući tako da nemamo žaliti za čim.

Ovo je naš oproštaj od Lige Evrope. Nema više ovog takmičenja za nas. Dobro je što smo oba meča igrali u BL. Za dalje niti imamo kvalitet, niti infrastrukturu, to bi bilo živo mučenje. Baš me zanima šta se dalje dešava i da li sad slijede pojačanja ili ne?

Ako mislimo nekad osvojiti titulu onda će i evropa liga biti opcija i u budućnosti. A biće dobrih ekipa i u trećem takmičenju. Npr. ovo Rio Ave biće ekipa i iz liga petice...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Borbeno,posteno su odigrali.Eh da je bilo srece.Aj Borac pobjedi Tuzlu Siti.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ali Bilbija rešeta.
A koga mi sad da dovedemo, jedino Vujakliju i njemu slične :-?

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Borac u srcu je napisao:
Ali Bilbija rešeta.
A koga mi sad da dovedemo, jedino Vujakliju i njemu slične :-?

Bilbija bi se ukolpio super kod nas.Za boljeg napadaca moramo cekati zimu.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ništa. Suma sumarum, sve čestitke momcima. Vlado je navodno imao u vidu produžetke pa čuvao izmjene. Ajd neka mu bude, mada... Poraz očekivan, nemamo za čim žaliti, bolji su, iskoristili smo što nisu u takmičarskoj formi i izginuli na terenu što nas je uz sjajnog Pavlovića držalo tako dugo u igri, idemo se probati vratiti u Evropu naredne godine još jači. To je to. Nema šta.

Samo sarajevo sa par milion maraka koje su zaradili i predobrim igračkim kadrom za ovu ligu će ove godine baš odskočiti. Zrinjski se izvukao, uzeće lovu i održati jak roster. Teško je zamisliti da Željo ne bude među tri.

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 17 Sep 2020, 21:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 21:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Bice pravih problema protiv azmirovih smecara. Istroseni psihicki i fizicki dok su ovi kao rosa svjezi.
Tuzla je utakmica jeseni definitivno

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2020, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Što misliš da je utakmica jeseni?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4927, 4928, 4929, 4930, 4931, 4932, 4933 ... 6001  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]