banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 13:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4915, 4916, 4917, 4918, 4919, 4920, 4921 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Sep 2020, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Zato što te ne vodi u evropu, niti su igrači u izlogu, niti finansijske koristi imaš.
Kup RS se igra tradicije radi, i treba da se igra i neka ga, al ga treba u sportskom smislu kao prijateljsku utakmicu voditi.

Nije da se ja radujem što nas je Ljubić izbacio, ali sad oko toga dramu dizati i tjerati trenera je van svake pameti.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2020, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Па... Куп РС, истина, не доноси никакву корист, и ми и приступамо њему као неким припремним споредним утакмицама, али ако имамо такав приступ, глупо је да се жалимо што већ 7 година испадамо релативно рано. Имамо тај став да нам је куп небитан, испадамо и то је то. Не видим проблем. Постаје нам битан тек кад испаднемо? :D

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2020, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Naprotiv, ja mislim da mi nemamo stav da nam je Kup RS nebitan i svaki trener voli neki trofej da mu se pise a od domaca tri najlakse je osvojiti Kup RS i jos izadje kroz ligu u Evropu i njemu puna kapa.

Vlado je dao izjavu neki dan da je uvijek u Borcu posvecivao paznju i imao zelju da osvoji Kup i da ce tako biti i sad. Samo sto uvijek u Kupu RS u tih posljednjih 7 god. imamo zelju odmoriti par glavnih igraca, raspored je gust, a ono sto izadje na teren u rangu je osrednjih ekipa u ligi RS jer nemamo dovoljno sirok igracki kadar. Kad se to popravi i pojacamo kadar, vratice se i srpski kup u vetrine

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2020, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Mimo svega ovoga.. kako moze publika sad na otvaranje teniskog terena i onoliko ljudi na stadionu i u parku ? Mislim da bi sve osim publike u 8om kolu na stadionima bilo supacki i licemjerno od strane glavesina..

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka

I ajte ako neko prati ovaj forum, a vodi instagram stranicu Borca, molim vas prestanite objavljivati svaku mogucu sliku koju Stojan objavi..smara brate puno

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 07:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Naprotiv, ja mislim da mi nemamo stav da nam je Kup RS nebitan i svaki trener voli neki trofej da mu se pise a od domaca tri najlakse je osvojiti Kup RS i jos izadje kroz ligu u Evropu i njemu puna kapa.

Vlado je dao izjavu neki dan da je uvijek u Borcu posvecivao paznju i imao zelju da osvoji Kup i da ce tako biti i sad. Samo sto uvijek u Kupu RS u tih posljednjih 7 god. imamo zelju odmoriti par glavnih igraca, raspored je gust, a ono sto izadje na teren u rangu je osrednjih ekipa u ligi RS jer nemamo dovoljno sirok igracki kadar. Kad se to popravi i pojacamo kadar, vratice se i srpski kup u vetrine

Па... Тренери свашта кажу, али се у стварности види како приступамо том купу. Ту не мора нико ништа да каже. И то је сасвим у реду, многе екипе, кад им се укаже (не)прилика, баце све карте само на једно такмичење, притом занемаривши нпр. лигу или куп бих, који су резултатски много битнији од купа РС.

Да, кад будемо имали ширу клупу и два скоро па једнако квалитетна тима, моћемо првим тимом играти лигу и куп бих, а другим орати терене по РС :) . Али сад засад, тешко.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 07:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
supersonic je napisao:
I ajte ako neko prati ovaj forum, a vodi instagram stranicu Borca, molim vas prestanite objavljivati svaku mogucu sliku koju Stojan objavi..smara brate puno

Kad si već spomenuo instagram, trebao bi neko povesti računa o tome da igrači koji igraju i primaju platu u Borcu ne iskazuju ljubav prema drugom klubu preko društvenih mreža. Shvatam da ljudi iz manjih sredina navijaju za druge, ali dok si ovdje poštuj grb, klub i navijače, nismo mi Bački Jarak.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 08:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro, Stevo Nikolić je u šampionskoj sezoni dao 13 golova, kao glavni napadač.
Mislim da su još Bilbija i Stokić, onako iz glave, bili tu negdje, možda čak to prebacili.

Zanima me imali gdje vidjeti broj golova naših napadača od 2011 na ovamo !?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Što se tiče Kupa RS, meni bude krivo i kad Borac izgubi neku prijateljsku utakmicu na pripremama, a kamoli ovo.
Jest' da nema neki finansijski značaj, ali je takmičenje, kakvo-takvo, ali je takmičenje.
I Borac je to trebao da pobijedi 8:0.
Siguran sam da smo igrali u Banja Luci da bi pobijedili, ne znam zašto ali imam takav osjećaj. Zar mi ne možemo ni Ljubića pobijediti u Prnjavoru? Sramota je to za Borac.

Utisak može popraviti pobjeda sutra u Sarajevu. Kad su im Velež i Mladost mogli uzeti po bod, možemo i mi sva tri.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:

Zanima me imali gdje vidjeti broj golova naših napadača od 2011 na ovamo !?

На једном мјесту мислим да не. Једино да се скупља статистика са Трансфермаркта...

Ако смо се препали гостовања Прњавору (у шта лично не желим да вјерујем), онда на кошеву немамо шта тражити.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta mozemo ocekivati sutra? Moja procjena identicnu utakmicu kao Makabi - Zeljo. Mi bunker i rijetko kad cemo spojiti par suvislih pasova, oni zelja, dominacija, sanse i par golova.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 12:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Borac u srcu je napisao:
Sta mozemo ocekivati sutra? Moja procjena identicnu utakmicu kao Makabi - Zeljo. Mi bunker i rijetko kad cemo spojiti par suvislih pasova, oni zelja, dominacija, sanse i par golova.

Ништа друго само побједа. Биће тешко без Ћине, али шта је ту је, надам се да ће бити спреман за Рио Аве.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Дакле Ацо бек, сумњам да ће мали Боровчанин почети.

А што сутра само побједа? Ми то као Сарајево редовно млатимо па нам дође ко излет гостовање на "Кошеву"?
Нисмо их добили 10 година у првенству.
И бод је добар да се не лажемо, више ћемо њима откинути 2 него нама.
Ок, ако се побједи фантастично ће бити.
Треба изаћи с мудима, то стоји.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Razmišljam nešto za taj čuveni naš bunker, on bi u teoriji, valjda, kako naša struka to rezonuje trebao biti garancija da se barem pola utakmica u gostima pozitivno završi, najčešće remijima, ako primimo gol poraz a ako iskontriramo možda i neka pobjeda uglavnom bez visokih poraza (zato Vlado šizi kad je poraz 3 razlike jer u njegovoj semi to je nemoguce sa bunkerom). E sad, to je teorija, ali praksa pokazuje da mi kad se zatvorimo samo osokolimo protivnika da preuzme sve konce igre, da napada, dominira, stvara prilike a mi se u svemu tom pogubimo i pasa ne možemo spojiti. Ajde baš da vidimo šta su to trenirali 14 dana, i da li će bunker biti jači nego ranije. Pretpostavljam da su samo bunker uvježbavali jer poslije ovog sarajevskog zla ide ono još veće portugalsko :lol:

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 10 Sep 2020, 13:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 13:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Нова Варош je napisao:
Дакле Ацо бек, сумњам да ће мали Боровчанин почети.

А што сутра само побједа? Ми то као Сарајево редовно млатимо па нам дође ко излет гостовање на "Кошеву"?
Нисмо их добили 10 година у првенству.
И бод је добар да се не лажемо, више ћемо њима откинути 2 него нама.
Ок, ако се побједи фантастично ће бити.
Треба изаћи с мудима, то стоји.

Ако се европа и титуле гањају, онда је крајне вријеме да почну побјеђивати на гостовањима. Нећу да се Борац задовољава са бодом са Кошева, Грбавице, Пецаре.Нисмо ми ни навикли да носимо бодове са тих гостовања, али крајне је вријеме да се почне. Имамо тим, имају редовне плате, веће него што су икада биле у Борцу, правдања више никаква не желим да чујем. Хоћу сутра да се побију за сваку лопту и да покажу муда, и ако буде такав присут сутра не сумњам да три бода коначно иду нама.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 15:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Siguran sam da su igraci podsvjesno vec sad u mecu sa Portugalcima, bez obzira sto Vlado puni njihovu glavu sa Sarajevom i kako tamo uzeti bar bod

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 16:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Neka sutra Borac nanese prvi poraz Sarajevu u ovoj sezoni.Pobjeda nad Sarajevom moze donijeti pocetak dobrog niza bez poraza u prvenstvu.Ova utakmica ima slican znacaj kao i onaj od prosle sezone protiv Veleza kas smo ih dobili kuci i onda imali dobar niz bez poraza.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ја само очекујем да играчи изађу на терен са мишљу да долазе са својим колегама из фк сарајево да играју фудбал, а не да иду на стријељање. Само то, а резултат-какав год. Битно је да се престану плашити, бар за почетак.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka

Zar vi stvarno mislite da cemo mi sutra dobiti sarajevo tamo ? Sa Jadom na klupi i bunker taktikom. Sutra bod ako izvucemo to ce biti premija

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2020, 18:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Nov 2014, 16:36
Vidim ozbiljno se shvatila utakmica, dan ranije se doslo, trening u Lukavici. Jagodic siguran u 3 boda. Ne znam samo zbog cega taj toliki optimizam kod Vlade no dobro.
Ko vam fali sutra?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4915, 4916, 4917, 4918, 4919, 4920, 4921 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]