banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 17:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120041 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4910, 4911, 4912, 4913, 4914, 4915, 4916 ... 6003  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 02 Sep 2020, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Fino. Sjever 300, istok 400, zapad 200-300 i dosta je to. Dovoljno za lijepu atmosferu da nije ova čamotinja. Narod je malo naucio kako treba da se cuva, ima dovoljno mjesta da se razmaknu i bice to dobro. Jedino za ulaznice jos da vide kako to najjednostavnije rijesiti

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Георгиев потписао до краја сезоне.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 18:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Istok 430, zapad 290, sjever 250. Bolje i toliko nego pozorisna atmosfera osim kad padaju golovi :D

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 20:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Sta sad znaci dolazak ovog Georgieva? Il sam ja lud il oni konstantno dovode neke viškove i gomilaju, a ne dovode konkretno nesto tipa nekog dobro napadača?

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 21:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Mislim da se Vlado pita oko pojacanja koliko i mi ovde na forumu. Ljubicic je potreban svakako, pogotovo ako Danilovic ide ali ovaj makedonac je uludo bacen novac. 5 ili 6 krilnih napadaca od kojih samo 2 kvalitetna bez kojih ne mozemo i bez kojih igra ne lici ni na sta.

Daj stopera i veznjaka kreatora pod hitno.

Napadace gurati Lukica i Markovica na smjenu, jedan ce proraditi. Mladi su i vrijedi ih istrpiti.
U Vladinoj taktici, a i njegovih prethodnika napadac ne igra bitnu ulogu osim otvaranja prostora krilima i Vranjesu iz drugog plana i na to smo navikli.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Па да, крила и везњаци нам и дају голове, једино се треба ријешити пар нападача и ето. Оставити Јову и Марковића да сазријевају, ови остали аут и добро, опет ћемо имати кога да даје голове. Шта да се ради сад.
Hellas je napisao:

Не знам шта се буне, па у иоле нормалним околностима у спорт, културу и образовање се треба улагати, то је битна ставка функционисања једног цивилизованог друштва. Пошто немамо приватнике који ће улагати новац у своје клубове, онда иде буџет. Зашто би за најуспјешнији спортски колектив у држави 3 милиона КМ требало бити пуно? Заправо, за остале клубове стотињак хиљада је криминално мало. И таква (не)улагања једино могу довести до срозавања спорта на аматерски ниво.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sve više mislim da ni ne treba lupati pare u napadača, jer pored Vranješa, Zakarića i Ziljkića koji vole cariniti loptu i imaju dosta slobode u igri, napadač ni ne može doći do izražaja. Pokušali smo sa skupim napadačem i ništa, pokušali sa mladima ništa, ne može napadač tu doći do izražaja, postavka igre mu ne pogoduje, a i ne daje im se toliko slobode u igri koliko ovoj trojici. Nezamislivo je da Jovo dva puta opali po golu a ima samog Vranješa, pa oči bi mu iskopali. Treba dobar veznjak koji će potezom stvarati višak i izbacivati ovu trojicu. Nešto kao što odradi Jovanović ponekad, pretrči dvojicu i dobrim pasom izbaci Vranješa u gol šansu. A ne ovi veznjaci koji jednu loptu vrate nazad, drugu dodaju prvom do sebe, a treću daju protivniku u noge za čistu kontru, i onda je dovoljno da nam zatvore kirla, i mi smo poduvali.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2020, 23:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Nama trebaju stoper i rezervni golman, prije svega..
A sve ostalo su zelje za dodatnim poboljsanjem, a na ovim pozicijama su nam bas neophodna pojacanja..
Vidjeli smo i da je Janicic odbio uci u igru protiv Krupe, ko zna gdje to vodi.. a i bolje traziti zamjenu za njega, u zadnje vrijeme nam samo kida zivce.

I naravno ako Danilovic vec ide, zamjenu traziti za njega..
Ako ne ide, imali bi nagomilavanje na toj poziciji..

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2020, 08:07 
Veteran
Veteran

Uvijek sam bio i bicu na strani igraca, naravno kritican prema setacima, ali kad je u pitanju Janicic tu je mozda Vlado pogriješio sto ga nije prije utakmice izdvojio i sa njim popricao, pogotovo sto je vise nego solidno odigrao protiv Niksicana, da mu objasni da zeli da pruzi sansu i drugima i siguran sam da se beli ne bi nasao uvrijedjen, znaci Vlado mora biti i pedagog, medjutim ova dobronamjerna kritika pada u vodu ako je neko sugerisao da ostavi Janicica na klupi i da ga pred kraj utakmice ubaci u igru, treba to sto prije razrijesiti jer nas ceka serija vaznih utakmica a pogotovo ona protiv Portugalaca

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2020, 11:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Koliko sam upucen ne garantujem 100 posto da je tacno ali rekao mu je da ce na ovom mecu dati sansu mladjima.

Neki sukob postoji jos od meca sa Zeljom.
Navodno je Beli jedini na zajednički rucak pred meč došao u civilu a ne u borčevoj opremi. Ovo uzmite sa rezervom jer dolazi od jedne strane

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2020, 13:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Klub je iznad svakog pojedinca ! I ko god ne poštuje pravila kluba i ko se ne ophodi kako treba prema grbu koji nosi treba da bude kaznjen, ali isto tako trener ne smije da pravi razlike isti tretman i prema Vranjesu i prema Janicicu i prema Dujakovicu itd itd..... Janičić je davno bio za noge!

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2020, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
1/16 купа РС, Љубић - Борац.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2020, 06:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Borac u srcu je napisao:
Fino. Sjever 300, istok 400, zapad 200-300 i dosta je to. Dovoljno za lijepu atmosferu da nije ova čamotinja. Narod je malo naucio kako treba da se cuva, ima dovoljno mjesta da se razmaknu i bice to dobro. Jedino za ulaznice jos da vide kako to najjednostavnije rijesiti

Pa nista lakse, stampas ulaznice za svaku tribinu u kolicini 10% kapaciteta i to das u prodaju......

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2020, 07:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Iće dosta od tog sponzorima.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2020, 08:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Хоће ли се породити тај Љубичић више или тип чека задњи дан прелазног рока....сага траје по' године ко да Погбу купујемо.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2020, 09:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Pokrenuti sezonske, tako da u slucaju tih 10 posto kapaciteta, ko ima sezonsku ima i kartu sigurno.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2020, 10:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Rangarok je napisao:
Pokrenuti sezonske, tako da u slucaju tih 10 posto kapaciteta, ko ima sezonsku ima i kartu sigurno.

И по мени најпаметније... како је остало још 12/13 домаћих утакмица рјешаваш проблем гужве на улазу.
Запад 50
Исток 30
Сјевер са чланском Лешинара

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2020, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Lesinari vec uveliko clanske prodaju

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2020, 10:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, riješiti na neki način da se ne stvaraju gužve oko ulaza. Tipa dolazi Sarajevo, nagrne tamo 5000 ljudi i onda nervoza, gužva, ne može tako.

A Ljubičić nadam se da će konačno biti riješen. Očigledno je zacijenio puno a naši nisu sigurni vrijedi li toliko i nikako pa nikako da se to potpiše. Najbolje će biti u ponedjeljak kad se Ćelo javi i saopšti da nikada nismo ni razmatrali dovođenje veznjaka jer imamo Brtana i Vojnovića, a sa Ljubičićem smo davno završili. :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2020, 10:52 
Veteran
Veteran

Janicic suspenzovan :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120041 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4910, 4911, 4912, 4913, 4914, 4915, 4916 ... 6003  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]