Ко би рекао да није Лукића замијенио Кајкутом

. Напокон смо притискали противника, стварали шансе, није био бункер. Свака част! Тешко вријеме, али игра је ту, побједа је ту. Мада, није ни крупа неко кога се треба бојати, и даље не знам шта ће нпр. бити на Кошеву... Али има до тад, ваљда смо уигранији, што би требало бити рјешење проблема и за тешке гостујуће терене. Она ситуација из 68. минута кад је направљен пенал над Закарићем, не би се можда прекршај ни десио да није онаквог терена, Закарић и онај њихов се клизали скроз до реклама

. Али кад се сјетим да су нам због ужасног терена забили онај један гол почетком 2018. када се лопта одбила о бразду, буде ми топло око срца и фаца се насмијеши.
Моријентес je napisao:
Umetnik je napisao:
На Градском, то је то, разлог ипо више да вјерујемо у пролаз

Моријентес je napisao:
Dobra stvar je što Portugalcima neće početi prvenstvo do našeg susreta, a mi ćemo imati 7 odigranih kola.
Plus domaći teren, oporavljeni Subić, uz još 2 pojačanja za ovih 17 dana, imamo neku nadu.

Управо то. Све те ствари нам иду на руку, изгледа да нас је, за разлику од Европских излета прије деценију, овај пут срећа погледала

Šta nas je pogledala ovaj put? Tad smo igrali sa dva drugoligaša, Lozanom i Čelikom, a sad sa petoplasiranom ekipom iz Portugala.
Погледала нас је јер смо ове године ипак прошли прво претколо. Добили релативно лаког противника, уз то ростер им био осакаћен пред гостовање у Бањалуци, гдје ћеш већу срећу. А ово друго претколо нисмо носиоци, па опет, нисмо добили ни Тотенхем ни Милан, а притом играмо само једну утакмицу гдје су нам веће шансе за пролаз, уз то све, и ово коло и прошло нас усрало да играмо на Градском. Вала, ако то није срећа, не знам шта је

А онда сконташ да смо испали прије 8 година од тамо неког Никшића иако ни једном у двије утакмице с њима нисмо изгубили. Ово сад је велика срећа.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!