banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 15:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120039 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4900, 4901, 4902, 4903, 4904, 4905, 4906 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Avg 2020, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Danilović igra sve, i prijateljske, Kup grada, Kup RS, Premijer liga, Kup BiH, evropske... Valjda kontaju da će ga tako lakše prodati, seoska politika.

Još jedna Jagodićeva nelogičnost u Širokom je da kad već igra druga postava nema mjesta u 11 za jednog Radulovića, Crnova, pa i tog Mamadua i Kruza. Jebote starter mu mrtvi Kalesić koji nije bio ni na klupi nikako, čovjek je četvrta postava. Svaka čast što si odmorio najbolje igrače, ali bar od ovih što si poveo na gostovanje izvedi najboljih 11.

Ako je tačno ovo što piše Borac u srcu, da traži golmana, dva veznjaka i napadača, to je cirkus.
Prvo nam treba štoper, Janičić je odron, a Milojević dijete bez minuta prošle sezone bačen u vatru ove sezone, kao da Vico tjera inat jer je izgubio Arsića pa eto da se vidi da on može napraviti igrača od ovih što su ostali.
Onda mi nemamo ni jedno rezervno krilo. Ni Crnov ni Mamadu nisu krila, to je sve isforisirano da igraju na neprirodnoj poziciji.
Rezervni golman treba, kao i vezni, ali eto ima Radulovića pa ga ne koristi. Za napadača je dobro napisao kolega mujin cevap.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
I da jos samo za Kajkuta kazem. Mislim da je jedan od vodecih u svlacionici pa ne zeli da mu se zamjeri. Drugog objasnjenja nemam da on igra a ne moze vise, a Markovic i Mamadu sjede na tribini a trkac nam nasusno potreban

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Po jedan nam treba u svakoj liniji.
Neka bar jednog provjerenog dovedu bice korak naprijed.
Dobro je da je Vlado poceo javno o tome.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 14:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Niko ne kaze da ne treba kritikovati, evo ja cu prvi. Ali napusavanja i jebanje svega i svacega tom covjeku ovde, to mislim da nije zasluzio. Ima ih u klubu koji su puno vise uvreda zasluzili pa se hvale ovde.

Ovoj ekipi treba stoper i napadac ali bas napadac a ne drvo kao do sada.

Barem je sada toliko slobodnih igraca sto sa BiH papirima sto iz Srbije, pa valjda imaju neki skauti u klubu neko ko se bavi time?

Amer Bekic, Ognjen Ozegovic, Alen Melunovic, Renato Gojkovic, Bogdan Planic, Uros Cosic, Milos Simonovic (igrao sasvim solidno u Radniku)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 14:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2015, 08:44
Ja Jagodu poštujem za sve ono sto je uradio za Borac i kao igrač i kao trener iako se ne slažem sa njegovim postupcima i vodjenjem ,mislim da je bila sezona 2008 da je on tada bio trener da smo igrali najbolji fudbal ,ljudi su ostajali ispred stadiona nisu svi mogli uci kolika je tad ekspanzija bila ,mi kao klub treba da odlučimo da kažemo igraćemo napadački fudbal i to da forsiramo i to da se krene od mladjih kategorija pa do prvog tima,i samim tim takve i trenere dovoditi koji gaje taj stil napadački ..Kod jagode me nervira i ne gotivim iz razloga sto igra bunker pickasto bez muda ,bunker bunker i samo bunker pa to više ni murinjo ne radi ...ja mislim da niko od nas ne bi zamjerio ni treneru ,a ni igračima kad izgube utakmicu Al da smo vidjeli da su napadali,borili se ,grizli

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Igrao je i Vinko bunker, svaku smo kući dobijali 1-0, ali smo strijepili zadnjih pola sata uvijek. A o Vinku svi imaju lijepo mišljenje. Doduše sa mnoogo jefitinijom ekipom, ali i u Zrinjskom je sličan stil gajio, ali i uzimao trofeje.

Kod Vlade mi više smetaju ti nelogični potezi, nedostatak autoriteta, što ne zna dići ekipu, ako primimo prvi gol, nema šanse da se vratimo...
Pisalo se skoro o Kruniću i kako smo tad dobro igrali, realno Milutinović je bio pola te ekipe. Ćosić imao sezonu života, Vranješ isto, Kajkut još mogao... Sad nema Zokija i Kajkuta, Ćosić se vratio na prosjek gdje je i realno, a Vranješ je još tu negdje, uvijek u bolovima, ali izgura svaku utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 15:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ako zuti ode kao sto se prica,bice pravi deficit na toj poziciji.
Ja licno niti vrijedjam niti pljujem vladu ni bilo koga drugog u klubu samo iznosim misljenje kao obicni pratilac borca. Dok god su rezultati ok nema se sta pricati.
Druga je stvar sto vjerovatno i vladi radi busilica iza ledja kao sto je radila njegovom prethodniku i prethodniku prethodnika... itd,jer je sad lijepo biti trener u borcu nebitno na eventualni stres.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Моријентес je napisao:
Igrao je i Vinko bunker, svaku smo kući dobijali 1-0, ali smo strijepili zadnjih pola sata uvijek. A o Vinku svi imaju lijepo mišljenje. Doduše sa mnoogo jefitinijom ekipom, ali i u Zrinjskom je sličan stil gajio, ali i uzimao trofeje.

Kod Vlade mi više smetaju ti nelogični potezi, nedostatak autoriteta, što ne zna dići ekipu, ako primimo prvi gol, nema šanse da se vratimo...

Tačno, samo što je Vinkov bunker izgledao odlično, a ovaj Vladin izgleda kao raspad sistema a ne kao bunker, jako neuigrano.
Dok napadamo izgledamo dosta dobro, ali kad damo taj go pa pređemo na bunker, e onda to ne liči ni na šta, u rangu Naprijeda i Vrbasa.

Svima je jasno da je dogovoren neki dil oko buduće prodaje Lukića, i zato je odmah dobio zacementirano mjesto u startnoj postavi ne bi li se što brže prodao, što nikako nije fer ni prema Markoviću, ni prema Kajkutu.
Jbg, tako je bilo i sa Danilovićem, morali smo ga trpiti dobre 2-3 sezone, ali evo sad je izrastao u solidnog veznjaka, od koga ćemo možda i vidjeti nekih para.
Nadam se da Lukića nećemo morati toliko čekati.

I mislim da ne postoji niko ko razumije tu logiku neubacivanja Markovića i Jallowa pri kraju kad već čuvamo tih 1:0 i igramo na kontre, a njih dvojica su naša dva najbrža igrača uz Subića i Ziljkića. Koji smo kurac onda dovodili tog Jallowa...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Od ponedeljka se u prostorijama kluba mogu preuzeti ulaznice za Borac - Sutjeska, od 8-16h. Za kolekcionare,tj vecinu nas

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Владо и има резултате, али кад реално погледамо, кад год се иде у госте, грч, страх... Ако би се та тактика наставила, није тешко закључити да ћемо бити у средини табеле. То свакако није резултат.

Са Кајкутом не знам шта се ради, имамо толико опција за нападаче, а кад ту није Лукић, меће се Кајкут. Што то,стварно не знам, је ли опет неко саботирање тренерове слободе или шта... Гурање Лукића разумијем, али за Кајкута не знам. Шта фали да се испробају остали?

Међу појачањима треба наћи замјену за Даниловића, па онда даље.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 17:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Kad se pale reflektori...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Dobar dio je bio upaljen danas. Veceras bi trebali dobiti pravu sliku svega

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 18:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
mujin cevap je napisao:
Ja Jagodu poštujem za sve ono sto je uradio za Borac i kao igrač i kao trener iako se ne slažem sa njegovim postupcima i vodjenjem ,mislim da je bila sezona 2008 da je on tada bio trener da smo igrali najbolji fudbal ,ljudi su ostajali ispred stadiona nisu svi mogli uci kolika je tad ekspanzija bila ,mi kao klub treba da odlučimo da kažemo igraćemo napadački fudbal i to da forsiramo i to da se krene od mladjih kategorija pa do prvog tima,i samim tim takve i trenere dovoditi koji gaje taj stil napadački ..Kod jagode me nervira i ne gotivim iz razloga sto igra bunker pickasto bez muda ,bunker bunker i samo bunker pa to više ni murinjo ne radi ...ja mislim da niko od nas ne bi zamjerio ni treneru ,a ni igračima kad izgube utakmicu Al da smo vidjeli da su napadali,borili se ,grizli

U potpunosti se slazem, potpisujem sve napisano.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Лијепо сијају, нема више оне жућкасте свјетлости као прије и чак освјетљавају доминантно иако је тек сумрак, залазак сунца. Свиђају ми се :D

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 19:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Reflektori su pun pogodak, svjetlo je cak i prejako 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Borac sa Krupom u 20:10h. Reflektori odlicni, rezultati veceras jos bolji. :D
Federalci za Krupu govore da dolaze iz Grada Krupa na Vrbasu. Tesko im priznati da BL ima dva premijerligasa.

Sad je jasno. Za prvo mjesto na pauzi treba nam 2+ protiv Krupe

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 20:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Napokon utakmica u vecernjem terminu.Izgledace to sve mnogo ljepse.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 21:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Свака част за рефлекторе. Одлични су :)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Federalci za Krupu govore da dolaze iz Grada Krupa na Vrbasu. Tesko im priznati da BL ima dva premijerligasa.

Па није баш град (ни изблиза), али Бањалука реално и има једног премијерлигаша. Ако уђе Жељо догодине, имаћемо два.

Побједа против Крупе и прво мјесто, можемо то. Само требамо побиједити са 3 гола разлике (имали бисмо 12 бодова као и жељо, али бољу гол разлику).

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2020, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
S tim da Željo ima utakmicu manje.
Ali nebitno, pobjeda protiv Krupe je pod moranje!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120039 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4900, 4901, 4902, 4903, 4904, 4905, 4906 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]