banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120041 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4897, 4898, 4899, 4900, 4901, 4902, 4903 ... 6003  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Avg 2020, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ipak prelijelepo vece sad kad se glava ohladila. 8)
Valjda ce lovu potrositi na nesto korisno.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Na vatromet :D
Nakon one epizode sa Čelikom... samo neka se gleda rezultat. Ostalo se brzo zaboravi. Pa bila je hrpa golova protiv Makabija i odlična igra, pa opet ništa. Neka Vlado izgura još jedno kolo 1:0, sa još lošijom igrom, taktikom... :D

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 20:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Almedin Ziljkic uvijek igra svim srcem svaku mu cast.Srecno Ziljka,nek je cerka ziva i zdrava.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 20:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Zaboravih reći. Ne znam da li je istina ali ovaj Radojičić i onaj naš Radojičić su navodno neki rod.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 20:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Какав успјех!
Пролаз даље у квалификацијама, шампионске амбиције и још се понешто заради. Искрено се надам да сте додатно поносни на свој клуб!

Послато са SM-G985F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
У понедељак извучемо Тотенхема у Лондону. Јовановић затвори Кејна, Ћина фластера на Сону и на пенале се провучемо, у Владином стилу 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 22:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Jeste uspjeh prolaz dalje, ali nemojmo se ponižavati sa pričama o nekom istorijskom uspjehu o nečemu ogromnom.... Mi smo Borac i pobijedili smo kući Sutjesku, pa nismo mi Jedinstvo Žeravica da tako nešto predstavljamo kao neki ogroman uspjeh. Isto tako prvo kolo lige evrope, to je nešto što u budućnosti ovaj klub mora prolaziti sa rezervnim sastavom...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Јако спор фудбал играмо, кад су они правили контре и нападали, то је изгледало доста брже и агресивније од наших напада... У другом полувремену су нас раставили. Прво полувријеме смо имали бољи посјед, али након 45 минута чини ми се 3:1 (или тако нешто) удараца у оквир гола за Сутјеску. Значи опуцали у гол тад кад смо га и дали.

Али након свега, нема везе, резултат је ту, иако смо имали ултра лаког противника, ПРОШЛИ СМО ТУ ПРВУ ПРЕПРЕКУ ПРВИ ПУТ НАКОН МИТРОПА КУПА, односно у другом најјачем европском такмичењу након 1974. Милион ка-емова, Градски стадион је и даље неосвојива тврђава у европским лигама, а као што сам и писао, Владо Јагодић, колико год га мрзили, управо је постао наш далеко најуспјешнији послијератни тренер. :D
-једна титула
-извео нас у Европу два пута
-прошао прву препреку једини
И сад још треба наћи омјер утакмица под његовом палицом, али мислим да ни ту није тако лош (рачунајући само премијерлигашке сезоне).

Ипак, уз све ово, бојим се да остане код нас, у сљедећем колу кад нам дође неко јачи, ко није десеткован (или још горе да идемо у госте), могу да мислим како ће да препадне играче, салије им страву, ајд и резултат и то што нећемо проћи, али осрамотићемо се игром. Као што неко написа, са Круном смо изгледали потентно, ово сад је лоше.
Али нема везе, веселимо се бар вечерас, имамо и рашта, нека расположење траје бар још до сљедећег преткола :) Ово је европски Борац, враћен на мјесто које му припада, и надам се искрено да са тог мјеста неће ни корак назад још дуго. Незамисливу бајку, да пређемо прво коло, смо остварили, дај да бар мало живимо у њој! :occasion5: :occasion5:

Edit: Нажалост, ова блентава корона нас је спријечила да, након толико чекања на Европу, је дочекамо на стадиону... Али ето, несрећа у томе, срећа што смо прошли даље :D

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 23:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

borikbl je napisao:
Jeste uspjeh prolaz dalje, ali nemojmo se ponižavati sa pričama o nekom istorijskom uspjehu o nečemu ogromnom.... Mi smo Borac i pobijedili smo kući Sutjesku, pa nismo mi Jedinstvo Žeravica da tako nešto predstavljamo kao neki ogroman uspjeh. Isto tako prvo kolo lige evrope, to je nešto što u budućnosti ovaj klub mora prolaziti sa rezervnim sastavom...

Maribor koji je prije par godina igrao grupnu fazu LŠ je ispao u ovom kolu.
Sutjeska je vidjela zadnjih godina utakmica u Evropi i imala zanimljivih rezultata protiv ne Jedinstvo Žeravica ekipa.
https://www.football-coefficient.eu/tea ... -sutjeska/
Borac prođe prvi put kvalifikacije i odmah... ma to mi redovno trebamo... Sa ovakvim koeficijentima, treba pamtiti ovo...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Kad vidim koliko lajkova ima objava da je Borac pobijedio, i srećne navijače po kafićima, ulicama, na krovovima zgrada, za laku noć ostaje samo da upravi, Vladi, i naročito igračima čestitam pobjedu i zahvalim na borbenosti.

A ovo je snimak za istoriju

https://www.atvbl.com/sport/pogledajte- ... -27-8-2020

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Пролаз је пролаз и то је само по себи лијепа ствар. Јесте да смо имали јако лаког противника (у односу на то кога смо могли добити) и да смо играли на нашој тврђави, али то је пролаз и исто би се врједновао макар да је против ЦСКА.

Што се тиче гледаоца за 3 седмице кад будемо играли 2. претколо, сценарио би се могао одвијати овако: након поласка у школу, корона би се могла проширити и у таквим условима шансе да се отворе трибине спортских борилишта ће бити никакве. Надам се да гријешим :) .

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Списак противника у другом колу:

Тотенхем (Енглеска), Базел (Швајцарска), Копенхаген (Данска), Волфсбург (Њемачка), АПОЕЛ (Кипар), БАТЕ Борисов (Бјелорусија), Галатасарај (Турска), Малме (Шведска), Партизан (Србија), Стандард Лијеж (Белгија), СБ (Румунија), Гранада (Шпанија), Милан (Италија), Глазгов Ренџерс (Шкотска), Хапоел Бе’ер Шева (Израел), Розенборг (Норвешка), Аполон Лимасол (Кипар), Ремс (Француска), Фехервар (Мађарска), Рио Аве (Португал), Динамо Москва (Русија), Слован Либерец (Чешка), Хајдук Сплит (Хрватска), Шкендија (Сјеверна Македонија), Колос Коваливка (Украјина), Виљем II (Холандија), Јаблонец (Чешка), Њу Сеинтс (Велс), Лех Познањ (Пољска), Хартберг (Аустрија), Абердин (Шкотска), Каират (Казахстан), Жалгирис (Литванија), Архус (Данска) и Мадервел (Шкотска).

Жријеб је 31. августа, већ сутрадан ће бити обављено извлачење за треће коло.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 23:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Не мрзим ја никога, поготво не Владу, немам апсолутно никаквог разлога за тако нешто. Као ни вјерујем нико од ових људи са форума који би жељели да он оде са тренерске клупе. Цијеним и поштујем га као човјека који воли истински Борац, донио нам је титулу, и на томе му велико хвала.Велико му хвала на поклону. Имао сам прилику да сједим и раговарам са њиме прије почетка сезоне, рекао сам му да нисам желио да он буде тренер Борца, али да га нећу нападати прије него што крене сезона, и ако сам знао шта нас чека са њим. Рекао сам му да има моју подршку и да ћу бити најсрећнији да ме демантује ако Борац буде играо фино и побјеђивао, и да ћу мму се и лично и преко форума извинити, Да ћу свој суд о његовој игри дати тек након утакмице са Жељом, Зрињом и Широким. Сви смо видјели како смо играли у те три утакмице. Ја једноставно не желим да гледам такав Борац, који се наког што да гол, повуче као да водимо 2:0 и чека да се противник отвори да га дотучемо. У задње три утакмице рачунајући и ову данас, Борац је имао три шута у окври гола, од тога два гола, што је за нас срећа. Нећу да гледам Борац који се на градском повлачи и брани након што да гол, и да навијачи стријепе хоћемо ли примити гол до краја, ма ко био противник.
Поштујем и цијеним свако мишљење и оних који подржавају Владу, имају своје разлоге. Али исто тако не желим да ми неко говори да мрзим Владу само зато што не желим да он буде на клупи, И да сам данас навијао да Борац изгуби само како бих имао разлог више да "пљујем" по Влади. Не. Владо је по свему заслужио да буде у Борцу, али не на тренерској клупи, што се мене тиче. Ја свакако влади желим сву срећу како у животу тако и у каријери.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2020, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

GanDra je napisao:

Тотенхем (Енглеска), Базел (Швајцарска), Копенхаген (Данска), Волфсбург (Њемачка), АПОЕЛ (Кипар), БАТЕ Борисов (Бјелорусија), Галатасарај (Турска), Малме (Шведска), Партизан (Србија), Стандард Лијеж (Белгија), СБ (Румунија), Гранада (Шпанија), Милан (Италија), Глазгов Ренџерс (Шкотска), Хапоел Бе’ер Шева (Израел), Розенборг (Норвешка), Аполон Лимасол (Кипар), Ремс (Француска), Фехервар (Мађарска), Рио Аве (Португал), Динамо Москва (Русија), Слован Либерец (Чешка), Хајдук Сплит (Хрватска), Шкендија (Сјеверна Македонија), Колос Коваливка (Украјина), Виљем II (Холандија), Јаблонец (Чешка), Њу Сеинтс (Велс), Лех Познањ (Пољска), Хартберг (Аустрија), Абердин (Шкотска), Каират (Казахстан), Жалгирис (Литванија), Архус (Данска) и Мадервел (Шкотска).

Читам ове противнике и само понављам у себи "ајој" након сваког прочитаног имена, осим у задњих пар редова :lol: . Кад би играли на Градском и да публика 100% може да присуствује, желио бих Тотенхем или Милан, па да гледамо наш Борац како игра са великанима европског фудбала. Али овако, дај неког што лакшег па да и имамо шансу проћи, него да нас енглези налупају 7:0 пред 0 гледаоца.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2020, 00:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma može Hajduk. Pa da im osvježimo sjećanje na Gzira United.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2020, 06:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pitanjce, kakvo raspolozenje bi bilo da smo igrom samljeli Niksicane i ispali recimo na penale...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2020, 07:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Pitanjce, kakvo raspolozenje bi bilo da smo igrom samljeli Niksicane i ispali recimo na penale...

Pravo pitanje, sva sreća pa nije tako

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2020, 07:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Losije naravno, ali jedno je sigurno - Vladina taktika ce nam jednom doci glave.
Ipak, ako dobije Krupu ima prelaznu ocjenu za ovaj dio sezone, koliko god nervirala kriminalna igra.

Ali ako se dogodine misli u Evropu moracemo poceti igrati protiv konkurenata i na strani.
Za to nam treba ili trener sa drugacijom filozofijom ili barem 2 igraca koja bi se mogla nazvati pojacanjima i koja se uklapaju u Vladinu taktiku.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2020, 07:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
GanDra je napisao:

Gledam ovaj spisak imena, sa malo kim možemo igrati, a i to jedino u Banja Lucu imamo šanse.
TNS, Fehervar, Žalgiris, Kolos, Škendija, Madervel, Aberdin, pa možda čak i sa Hajdukom.

Kako bi glupo bilo da dobijemo Totenhem, Milana, Partizana, Hajduka, Galatasaraj il Glazgov, a ono prazan stadion :mad:

Elem, juče se vidjelo kako Zakarić može potegnuti kad ima motiva, da tako hoće bar u derbijima po Bih.
Sutjeska je rang neke Tuzle, Veleža, tu su oni negdje ko i mi, nije loša ekipa uopšte, ima i glavu i rep, sreća naša bez 2 igrača još im se Kojašević povrijedi na početku.

Da smo igrali ofanzivno i ispali psovalo bi se Vladi sve i svašta, ionako mu se i prije početka utakmice krene svašta govoriti bez potrebe.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2020, 08:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
@Simpatizer otprilike tako i ja razmisljam pa da se ne ponavljam bezveze. Dakle ovo ce se gurati do prvog remija na domacem a onda kad uveze remi i poraze na strani srusicemo se ko šupa jer nam za vrat dise 5 ekipa. Pojacanja ili drugog trenera. Sve se slazem. Zrijeb? Nama odgovara og 50 mozda 3-5 rivala a njih da ubodemo trebala bi bas sreca

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120041 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4897, 4898, 4899, 4900, 4901, 4902, 4903 ... 6003  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]