banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 23:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
hvala na odlicnoj temi 8) Slobina zeneva predaje geografiju u skoli vec...nekih 15-ak godina(sad sam se dobro zamislila)....Ima li opaljenijeg lika od Cikinog,vjecito je na nekim dijetama.Zadnji put je rekao da je na janjetina light dijeti :) Mislim da ce me Perovicka zapamtiti do kraja zivota.Predavala mi je nesto malo ali dovoljno.Kad sam pisala maturski rad u srednjoj skoli trebale mi neke knjige iz geografije i kome ces se javiti da ti pomogne oko toga nego njoj.Naravno odem ja kod nje,to je prica,sokic i ostalo.Dade mi knjigu i nikad joj nisam stigla vratiti,otisla zena.Voljela bi je vidjeti....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2005, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Cikin je uvijek bio poseban lik!njegov zet valjda drzi Hertz,pa vidim ga da se stalno tamo muva,cak sam nacula da im je on neki sef!Sjecam se ekskurzije na Igmanu,mnogi ljudi mi prolijecu kroz glavu,ali ubjedljivo nabolje scene su bile samnom i sa Tasicem!Ja sam se na proslavi male mature gore na Igmanu,dobro napila,pa kako vise nisam mogla ostati u diskotecimjer nisam mogla stajati na nogama,pokupim se iz hotelske diskoteke i odem do paviljona,ali tek kad sam dosla pred vrata sobe,skontam kako nemam kljuc,koji je ostao kod moje cimerke,a nije mi se dalo po snijegu vracati dole u hotel,nego lijepo od vrata do vrata za kavaku i prva koja su bila otvorena,lijepo udjem i legnem spavati!Kad u neko doba cujem neka frka na hodniku,izadjem,kad tamo svi stoje na hodniku,moja najbolja drugarica place,Mersada mahnito mase rukama uspanicena,a ja pridjem da ih pitam sta se desilo i da ih utjesim!Kad u tom momentu skontam da sam ja predmet frke i da su mislili da sam se izgubila u sumi i da mi se bog zna sta desilo!A ja mrtva ladna,dosla da ih tjesim,ne znajuci ni zasto!nije ni cudo9 sto me se vec iduce godine mersada rijesila prebacivanjem u novoformirano odjeljenje! :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 08:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne drzi njegov zet tu kafanu,Cikin je samo sef nije u talu sa njim nikako.....cisto informisanja radi 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 09:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E,hvala na informaciji,ma i meni je bila to suplja prica,ali sam tako cula! :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 16:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Daj djede predstavi se!!I ja sam bio prisutan kada se Cikin posjekao kod sale za fizicko!!Za informaciju gannjao je malu plavu da je ufati za guzzz!!
Takodje sam nategao iz flase ali mislim da je bilo neko fus pice a ne vekija!!Onda si ti bio i kod Ilije kad je skontao da smo ukrali one bombone u zagrebackoj prodavnici tadasnjoj!Nesto smo mi isli sa njim kupiti za proslavu neku,i fala bogu pruzila se prilika za munuti nesto,sto se tad nije ispustalo!A pas nas je skontao i nije htjeo nista reci dok nismo dosli u skolu!A prve su mu rijeci bile aj sad vadi to iz jakne da se pocastimo!!!!!!!!!!!!Ludilo!!A znas li kad se lik posrao na centar sale u onaj krug??A sjecas se kad je drugi lik na casu srpskog ili njemackog pisao u lavabo kod table,pa mu nastavnica opali samar??Joj mila mati sta su ti nastavnici prozivljavali sa nama!!Ali mi je najjaca scena kad smo bili na sahrani starom od Amela Kulenovica pa nas nasa nastavnica Anka zovnula da udjemo u kucu kod nje na sok i keks!!!Sunce ti jebem sta smo mi zeni ucinili od kuce i dan danas se stidim toga!!Mozda si i prisustvovao!!??Ali i kamenovanje skole zadnji dan je bilo ludilo!Nije bilo citavog stakla sa prednje strane skole!Cak je i murija privodila!!
ZAKLJUCAK<>NEMA VISE TAKO ZIVAHNE DJECE!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
cekaj ti indijanac ja i ti se onda znamo al' bass......evo ti na private poruka....ma koji si ??? :lol:

da cikin Andreu onu Keci-ko cicolina bila plava i blijeda :lol: :lol: htio lapiti za zicagu i posjece se na onu prizmu staklenu od sale skolske staklo.......
hahaha.....da zagrebacka i bombone i......podsjeti me na to sad....bilo je toga.....u kabinetu geografije nedeljom upali..posrali se .karte pocijepali..murija dolazila.....u salu kroz prozore upali....nocu....u vrtic x puta upadali pa murija ujutro dodje...zaplaili neko sijeno pa auto zamalo zapalili kod vrtica......
isarali WC pa krecili k'o moleri natjeralo nas .....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2005, 19:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:38
Kada ste kod Andre-e , prosle godine sam je vidio u BL, tamo kod Zenita nekadasnjeg, cura je pukla totalno, hoda oko zgrada i prica sama sa sobom. Mislim da je bilo nehumano kako smo se ponasali prema njoj i onoj Valentini ( ah to je prica za sebe)...Sjecam se kada se Spaha unio u facu Valentini i poceo da urla...ARGHHHHH KAKO SI GADNA!!!...ako smo se od ikoga ogrijesili to su onda ove dvije cure...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 07:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Uh,ovo sada ispade kao da ste dosli bogu na ispovijed!Sva sreca,nisam bila od tih koje su napadali,ja sam bila od onih koje su napadale!Jednom prilikom sam tako Zoku Crnojevica mogla udaviti,covjek zicao lovu od mjoe drugarice kojoj je dva dana prije toga poginuo otac,a kad sam mu rekla da je ostavi na miru,on se mali prco okurazio da meni opali samarcinu,ali kako mu to nije uspjelo za rukom u iducem momentu sam ja njega drzala za vrat i odigla od zemlje!Goca Grgic je stajao sa strane i molio me da ga spustim ,jer cu ga udaviti!Nakon toga je Crnojevic svima pricao kako mene niko ne smije da dira ,JER SAM JA POD NJEGOVOM ZASTITOM! :lol: :lol: :lol: A Zagrebacka je stradala vise puta,sjecam se scene kad je murija dosla zbog provale koju je napravila ekipa od 5,6 i 7 razreda,naravno kolovodja je bio Zoka Aleksic,a najbolji je bio Cakarevic koji je u sred frke dok su bili unutra,dok su drugi marisali,usao za pult ,narezao salame i hljeba da si napravi sendvic! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 13:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
A generacije i cuda ..... sada tek vidim kako smo mi bili fina djeca :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kakva ispovijed......cini mi se da smo bili osmi razred,cijeli dan smo pobjegli sa nastave,cijeli razred......utorak je bio,tehnicko prva dva casa,treci cas istorija,cetvrti istorija i peti matematika.Tome nije bilo,a grupu kod Mirsade smo najahcali da ode nakon casa.Cijeli dan bili u parku i prolupavali do iznemoglosti.Moj je problem bio sto sam morala proci pored skole da bi dosla kuci.Sretnem neke nastavnike u povratku i uredno ih pozdravim kod skole a oni u cudu otkud ja sa torbom a skola vec bruji da nas nema cijeli dan. :-? Sutradan ja dezurni ucenik i Slobo upada na cas S-H i pocinje paljba,tolika je galama bila da je mene bio strah zvoniti za kraj casa. :x Kontam ako sad zazvonim ,Slobo ce i mene i zvono i klupu dezurnog izbaciti :) ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 18:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma dobra smo mi djeca bili,sta danas klici rade,mi smo male mace!Mi smo se makar zezali do iznemoglosti,jedine lose strane su nam bile sto smo poceli rano da pusimo i pomalo pijuckamo,a danas klinci vec u nizim razredima probavaju ne cigarete,nego travu,u starijim razredima vec isprobavaju ekstazi,do srednje vec smrcu i bodu se!A sve u svemu samo unistavaju svoj zivot,a pojma nemaju o stvarnoj zezanciji i nikad im nece biti dobro kao sto je bilo nama!Imali smo malo,ali smo znali da zivimo i da to malo kvalitetno iskoristimo!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 19:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Sigurna sam da ima dobrih klinaca i danas , klinaca koji se znaju zezati na nacin na koji smo mi to nekada. Ne mogu da vjerujem da nasi klinci danas tamo rade to sto si napisala. Nemas pojma koliko mi je sada jos draze sto nismo vise tamo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2005, 19:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne kazem,ima i sada vjerovatno dobre djece,ali je sve cesca pojava ovoga sto sam napisala!Uzas,kad vidis da policija mora da hoda oko osnovne skole,kako bi klince drzala sto dalje od narkotika!I u moje vrijeme bilo je toga,ali nekako smo teze posezali za svim tim glupostima nego sto to oni danas rade!Mislim da cijela situacija u zemlji ima velikog udjela u tome,mi smo ipak zivjeli u neko sretnije vrijeme!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 17:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Avg 2005, 17:31
cao raja ja sam iso u Branko Copic i sjecam se ko danas kad se raja marisala sa sintorima hahaha bio ih je uzitak za gledati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 18:33 
Početnik
Početnik

tebe godfather poznajem sigurno jel poznajemo iste ljude a i mala dani mi zvuci poznato jel spominjete istu raju skim sam i ja isao u skolu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 19:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Luca Toni,koja si generacija,jer ja Goodfather samo generacija za generacijom,zapravo ja sam bila generacija ispred njega!Ja sam 76'!Mozda se znamo,za Goodfathera sam skontala davno jos da se znamo,samo on to jos nije! :lol: :lol: Nema veze skontace jednom u gradu na prepad! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 19:25 
Početnik
Početnik

74 ali se znamo 100 % znas li ista za tu raju gdje su i sta rade.ja sam slucajno nasao ovaj sajt pa vidim da pricate o istoj raju koju i ja poznajem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2005, 20:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pa znam za one za koje sam vec napisala,ko te konkretno interesuje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2005, 06:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ljepota poroka je napisao:
A generacije i cuda ..... sada tek vidim kako smo mi bili fina djeca :lol:

da ti kazem......mi zijanili jesmo ...ja prvi za sebe to mogu reci...al' ja sam bio odlican ucenik svih 8 razreda...pa ti sad vidi...pizdarija sam napravio kamaru ....kod direktora bio sedmicno skoro jednom....al' odlikas....... :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2005, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vidim nikose odmah jos3-4 teme Osnovnih skola....svi se sad zeste.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]