Joker4 je napisao:
Kajkut 36 godina i on je svoje odigrao uz to sve pitanje je vremena kad ce otici Danilovic i Zakaric.
Previse se obecava i puca se na titulu a mislim da trebamo biti presrecni ako izborimo evropu. Trebamo biti realni, da se prvenstvo odigralo do kraja Evrope vidjeli ne bi, gledajuci zadnje 3 utakmice u prosloj sezoni dali smo gol Velezu i to greskom njihovog stopera, protiv Zelje i Sarajeva nismo sanse krstene imali i to na domacem terenu. Daj boze da grijesim ali ovo sve sto se desava bi vrlo lako moglo puci sve za godinu dana jer po mom misljenju se ne radi na dobar nacin.
Кајкут исто оде за годину дана. За остало се слажем, као што написах, стварно се бојим да се не деси као и 2017-те, ваљда неће... Ови из клуба најављују титулу, а то је ипак мало неозбиљно за било који клуб, осим ако ниси довео појачања да глава заболи, тренера исто тако и ако ниси већ сезону-двије имао резултате и игре који су на крају сезоне обезбиједили кашњењ за шампионом пар бодова. Најавите Еврооу и добро, а овако само ложе народ који ће изгубити вољу за праћењем Борца и почети хејтовати по њему након прва два ремија. И шта се направило?
Али опет, ја бих да сачекамо бар почетак сезоне, ништа ово још не мора да значи. Ни један клуб није тренирао 3 мјесеца, дакле није иста ситуација као прошлих сезона, има и тај фактор, шта знаш како ће остали играти. А ни нашу игру не можеш судити по пар припремних утакмица. На крају, чак и да не буде штимало прва два меча, можда проради након 4.-5. кола. Ето, прави примјер прошла сезона.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!