banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4845, 4846, 4847, 4848, 4849, 4850, 4851 ... 6001  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Jul 2020, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Na štopera guraju Milojevića.

Lijevo je počeo opet Kujundžić, mada mislim da su mečevi sa Mladosti i Slobodom sjajna prilika da se razigra Subić, to bi bilo i najveće pojačanje.

Radulović/Brtan mislim da će stavljati ovog što su doveli ako išta igra.

Lukić treba početi u napadu prve dvije slično kao za Subu, ako već nećemo dovoditi napadača probati njega razigrati.

Ni meni ovo još ne izgleda kao tim koji je sigurica za plasman među 4. A posebno kad vidiš da te neki Javor sabije u šesnaesterac 45 min. To je tuga od igre. Trebali su uzeti Partizan umjesto Javora pa da vidiš kako cvrčimo da ništa ne štima. A Evropu ćemo valjda igrati sa timovima tipa Partizan. Mi igramo sa drugim timom Spartaka, sa davljenikom Inđijom koje je u međuvremenu napustila hrpa fudbalera a niko nije došao, i sa davljenikom Javorom, sa trećeligašem Trepčom. Zašto smo išli na Zlatibor? Taj nivo rivala smo mogli naći i u BL a i vrijeme nije prevruće. Pametnije bi bilo da su igrali tamo sa Krupom i Radnikom nego ovi srbijanci.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel istina da ćemo opet zaigrati na Marakani na generalci? 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Нова Варош je napisao:
Jel istina da ćemo opet zaigrati na Marakani na generalci? 8)
Jeste. Borac favorit.

Послато са LG-H870 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
И ја бих Лукића од прве минуте. Мамаду може са клупе да добија минуте, ако се докаже у наредним припремним. Узмите у обзир да су ово ипак припремне, не бих баш да судим након пар одиграних пријатељских мечева. Треба још екипа да се уигра, има ту нових играча, нов је и тренер...

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 10:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Sigurno ce i arena to prenositi, odlicno..
28. Jula se igra

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Dobili smi i FK Trepca 2-0.. Zakaric penal i Cruz glavom iz prekida ( sto mu je vec treci- cetvrti go glavom iz prekida do sad )

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neki utisak imam da Cavic i Kruz mogu utrpati jos po 2 al nece dobiti ni minuta u ligi.

Kako kazu prvo pol. bas tanko, jedva neki jedan sut na gol i 2-3 kornera. U drugom su krenuli ofanzivnije i jedni i drugi a u 75 su usli u igru i neki od iskusnijih igraca i odmah penal.

Brtan se zali na umor. Jovo na stomacne tegobe. Napadaci i dalje skor golova 0.

Je l test na Coronu radimo poslije Zvezde?
Ne treba se iznenaditi ako bude par pozitivnih. Zj. meni izgleda nemoguce nakon svih ovih utakmica da ne bude zarazenih.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 21:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Iskreno po mom skromnom misljenu, sve je ovo tanko i ne radi se promisljeno, ne vidim budicnost sa Jagodicem, dovode se nedokazani igraci a i ne svidja mi se to sto dovodimo 30+ igrace jer to ne vodi nicemu. Po meni treba se razici sa Janicicem, Radulovicem, Crnovom, Kukrika nije golman za Borca, Kajkut 36 godina i on je svoje odigrao uz to sve pitanje je vremena kad ce otici Danilovic i Zakaric.
Previse se obecava i puca se na titulu a mislim da trebamo biti presrecni ako izborimo evropu. Trebamo biti realni, da se prvenstvo odigralo do kraja Evrope vidjeli ne bi, gledajuci zadnje 3 utakmice u prosloj sezoni dali smo gol Velezu i to greskom njihovog stopera, protiv Zelje i Sarajeva nismo sanse krstene imali i to na domacem terenu. Daj boze da grijesim ali ovo sve sto se desava bi vrlo lako moglo puci sve za godinu dana jer po mom misljenju se ne radi na dobar nacin.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Kod nas moze puci za 5 dana a ne godinu, o cemu pricas ti. Kao da pratis Borac od juce. Ovo stanje ni tamo ni ovamo je "normalno" stanje za Borac. Mi za drugacije i ne znamo.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 21:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ma znam sve al krivo mi je sto vidim da se upumpavaju pare u klub ko nikada do sad a da se ne radi na pravi nacin. Primjer kako bi trebali funkcionisati su npr Cukaricki i TSC u Srbiji ali necemo nikad biti ko oni jer nam klub vodi covijek koji nije sposoban za tako nesto.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka

Za bolje znamo al bolje nam ne treba

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 22:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Честитке овом бразилцу, ако буде добио шансу, могао би бити кориснији од неки нападача којих имамо. Сад утакмица против Чуке, први озбиљан противник на припремама, ту ће се видјети у каквом је тренутно стању екипа.

Poslednji put menjao ББЛ dana 19 Jul 2020, 22:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni bi bilo interesantno čuti, na šta konkretno misliš kad kažeš treba raditi ko Čukarički i TSC, i koje igrače bi doveo ali u okvirima nekih naših finansijskih gabariti i lige koje igramo. Ne zaboravi da Čuka vrijedi 14 miliona a mi 4 a recimo taj Ljubičić kojeg sanjamo vrijedi 350k a do 14 miliona trebali bismo dovesti još 20 Ljubičića, pitanje iz kojeg džepa.

Vlado voli reći da dijeli neke minuse, da analizira i tako, ali Vlado bagami mislim da su utakmice protiv Čukaričkog i Zvezde i tebi biti ili ne biti. Ne izvedeš li lavove željne pobjede, i ne kažeš li nakon toga konretno ko valja, ko ne valja, i kojim putem dalje ići, koga dovesti, mislim da ni ti više nemaš tu šta tražiti. Jer nam je dosta tih tvojih negledljivih utakmica sa nemotivisanim igračima koji se nešto brane i kombinuju poprečno od auta do auta ni ne gledajući ka golu. 90% odgledanih tvojih utakmica je najgluplje provedenih 90 min. u životu.

Mlade treba planski i dozirano ubacivati, ne mogu oni preko noći postati igrači, daj Bože da sve bude obrnuto, ali mislim da će to sve već na Marakani da se pogubi, ako Zvezda iole zapne, mi nećemo znati kud gonimo.

P.S. Ovo oko Ćele predsjednika što pišu svi mediji, nadam se da se neko samo šali s nama

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 19 Jul 2020, 22:54, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Joker4 je napisao:
Kajkut 36 godina i on je svoje odigrao uz to sve pitanje je vremena kad ce otici Danilovic i Zakaric.
Previse se obecava i puca se na titulu a mislim da trebamo biti presrecni ako izborimo evropu. Trebamo biti realni, da se prvenstvo odigralo do kraja Evrope vidjeli ne bi, gledajuci zadnje 3 utakmice u prosloj sezoni dali smo gol Velezu i to greskom njihovog stopera, protiv Zelje i Sarajeva nismo sanse krstene imali i to na domacem terenu. Daj boze da grijesim ali ovo sve sto se desava bi vrlo lako moglo puci sve za godinu dana jer po mom misljenju se ne radi na dobar nacin.

Кајкут исто оде за годину дана. За остало се слажем, као што написах, стварно се бојим да се не деси као и 2017-те, ваљда неће... Ови из клуба најављују титулу, а то је ипак мало неозбиљно за било који клуб, осим ако ниси довео појачања да глава заболи, тренера исто тако и ако ниси већ сезону-двије имао резултате и игре који су на крају сезоне обезбиједили кашњењ за шампионом пар бодова. Најавите Еврооу и добро, а овако само ложе народ који ће изгубити вољу за праћењем Борца и почети хејтовати по њему након прва два ремија. И шта се направило?

Али опет, ја бих да сачекамо бар почетак сезоне, ништа ово још не мора да значи. Ни један клуб није тренирао 3 мјесеца, дакле није иста ситуација као прошлих сезона, има и тај фактор, шта знаш како ће остали играти. А ни нашу игру не можеш судити по пар припремних утакмица. На крају, чак и да не буде штимало прва два меча, можда проради након 4.-5. кола. Ето, прави примјер прошла сезона.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka

A sta ako nas zvezda nakanta 28og ? Kakva ce prica onda biti ?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Што се мене тиче, биће прича да је то пријатељска. Односно, не, већ припремна, не игра се за бодове, да се боље и тачније изразим. А вјероватно нас хоће накантати, није звезда Пролетер Теслић.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2020, 23:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Konkretno mislim na to da za novac kojim bi placali nekog igraca kao sto je npr. Ljubicic od 32 god bolje dovesti mladog igraca perspektivnog od 19-24 god koji je zeljan dokazivanja i koji zeli napredovati i kojeg bi mogli prodati i to treba biti politika kluba ako se misli gledati na duze staze. Sad druga je stvar sto je i Srbija daleko ispred nas i sto se tice infrastrukture i budzeta i dosta nekih stvari i sigurno da u Srbiji je dosta vise kvalitetnih mladih igraca nego kod nas. Al opet fokusirati se vise na to pa pokusati. Uz to sve treba i kvalitetan trener koji ce znati napraviti igraca. A ne dovoditi te "penzionere" koji dodju da uzmu sto vise para i izadju na teren bukvalno odradjuju utakmicu cekajuci samo da se sto prije zavrsi i svejedno im je kako ce zavrsiti.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2020, 09:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
mladog i perspektivnog igraca, od 19-24 godine ne mogu cz ili pfc da zadrze! a imaju budzete 10 puta vece od borca, tako da je prica suplja.
oni uzimaju djecu 15-16 godina i cak ni tu ne mozes da im konkurises jer ako je dijete talentovano, otici ce u bg radije nego u borac. to je tako i nece se promijeniti u skorije vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2020, 09:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Doveli smo stopera, Aleksandar Vojnovic iz Zvijezde 09, 23 godine

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2020, 09:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
yar se on nije spominjao prije dva mjeseca da dolazi?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4845, 4846, 4847, 4848, 4849, 4850, 4851 ... 6001  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]