banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 00:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120029 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4842, 4843, 4844, 4845, 4846, 4847, 4848 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Jul 2020, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Bas lijepo sto imamo taj bus i sto ce pojacati rasvjetu da nije onako mracno na TVu.

Sto se tice priprema valjda smo totalno izolovani sem tih pripremnih utakmica pa nek je sa srecom da svi izguraju pripreme zdravi i udju u punu formu

Ne treba biti pesimista. Zivot nece stati sta god se desavalo samo ce se igrati po nekim Corona pravilima dok se ne otarasimo ovog.

Ovaj rok ni jedne bombe :D Samo neki klinci. Posljednji u nizu neki klinjo iz Rudara. Ode i on na pripreme.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2020, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Ево заврши нам Сантос у Борцу из Козарске Дубице. Имају новинари на Златибору. Надам се понеком преносу.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2020, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Valja li sta ovaj Ceric? Nekako mi je promakao potpis.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2020, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Опорављаћемо се ми од Владе, дуги низ година.
Видим на сликама да је прогурао исто свог пулена Дејановића, којег је доводио и у Бихаћ. Надам се Владином отказу до краја прелазног рока, да нови тренер може поправити ствари.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2020, 08:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mene zanima nesto drugo, mi zelimo da se dugorocno uguramo u vrh PL. Ajde da pogledamo Sarajevo, Zelju, Siroki, Zrinjski. Igraju li te ekipe bunker na pola gostovanja. Ne igraju brate. Ako hoces budes u vrhu moras izaci svugdje muski. Moras zasluziti respekt protivnika i da se mali klubovi sami od sebe zatvaraju na domacem i prizeljkuju bod.

Dakle nasa filozofija igre treba biti totalno drugacija, ofanzivnija, muskija a ne da koji god trener dodje razmislja kako ce igrati na kontre.

Evo Vlado prica da imamo sad brzace koji ce ubrzati tranziciju. Njemu je samo to na umu, bunker i neki brzaci koji ce istrcavati kontre.

Ili mozda grijesim, mozda treba 2-3 godine dobrih rezultata u kontinuitetu pa da ekipa/klub stekne samopouzdanje i da igra na pobjedu svugdje

Kako god, ali mi mozemo sad uzeti raspored i vezanih ociju i usiju pogoditi 90% nasih rezultata a da ni ne pratimo prelazni rok

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2020, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U 16h sa kombinovanim timom Spartaka jer u 18 igraju i sa Proleterom. Nas tim za 2. poluvrijeme je jako zanimljiv, sve novopridosla omladina Mamadu, Kruz, Jovo, Kalesic, igrace i Markovic ali bez Subica u startnim postavama

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2020, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

https://sportsport.ba/fudbal/golijada-i ... oru/368274

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2020, 17:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Е мајку му, поведеш репортера монда о свом трошку на припреме, а немаш ни текстуални пренос. Добри базени у Палисаду и Мони па можда није стигао на све стране : )

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2020, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma da, ta postava u drugom je dosta brža i življa.
Ono Crnov, Kajkut, Vranješ to je sporija opcija.
Svaka čast Marko. Vrišti koda ga je dao u polufinalu LŠ

https://www.youtube.com/watch?v=OLr4obDFhLE
Golovi

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2020, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

https://sportsport.ba/fudbal/vladan-dan ... bih/368245

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2020, 09:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Свака част момцима на побједи, сјајни голови Закаре и Зиљке.
Даниловићев одлазак се најављује од како је дошао код нас, а како је кренуло и колико дуго је већ код нас, како ствари стоје постаће легенда клуба :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2020, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Jagodić nije u dobrim odnosima sa Zilkićem još dok ga je trenirao u Slobodi. Odmah na prvoj utakmici ga stavlja u drugu postavu, drago mi je da mu je Zilkić začepio usta ovom golčinom.

Daleko od toga da je Zilkić svjetska klasa, ali je sto puta bolja opcija na krilu nego Crnov. To nije pozicija za Crnova.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2020, 13:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Na osnovu cega nasi najavljuju pohod na titulu?
Daj malo pusti tu pricu, ne treba to potencirati..
Cuti i radi, neka rezultati govore

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2020, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ove godine bice 5 izmijena. To treba da raduje i stimulativno utice na sve igrace pogotovo mladje. Bice sanse, samo da oni budu pravi. Kazu svi da su mladi bili juce odlicni. Vlado najavljuje igru sa 3 stopera ako razumijem, je l to znaci Brtan vani? Zao mu Janicica drzati na klupi. Nadam se da sljedeci korak nije 2 golmana :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2020, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Za te taktike3-4-3 ili3-5-2 treba dosta trenerskog umijeća, uz to i dosta vremena za uigravanje.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2020, 19:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
Ziljkic da sjedi na klupi je ravno katastrofi.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2020, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Treba ovom timu 2-3 igrača.
Da je bar dobrog veznjaka dovesti do početka šampionata.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2020, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
ББЛ je napisao:
Срећан ти рођендан старче наш :) . Да прођемо ово прво чувено коло ЛЕ. Да године које нам долазе донесу много весеља, и да једног дана дочекамо групну фазу барем ЛЕ :D

Ако Бог да па да се обистини напокон, мислим да смо заслужили да се бар 2-3 наредне године радујемо резултатима и упркос свему будемо "и даље срећни због Њега" :D Само што, ако ове године не продремо у групну фазу, никад ни нећемо видјети групе ЛЕ... Но можемо ону "3. европску лигу", па нека, опет је и то Европа, и то би свако желио.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2020, 00:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Нова Варош je napisao:
Generalno govoreći, vjerovatno će biti zaraženih po klubovima u ligi, ali se mora donjeti odredba da se igra pa s kadetima ako treba.

С обзиром да ће се то дешавати са још неким клубовима, ако не и више пута (можда), онда је то нерегуларније од завршетка ове сезоне (који је, руку на срце, био сасвим регуларан). То ће значити да ће на резултате утицати и неспортске ствари, а корона, иако постоји и не можемо је негирати, у таквом сценарију ће дириговати резултате и више него што би било неопходно. Ја сам лично за то да се утакмица у том случају одгоди. Па колико год буде одгођених утакмица, буде. Можда се првенство опет прекине, а и питање шта ће бити са заразом у наредних само мјесец дана, камоли читаву годину.
ББЛ je napisao:
а како је кренуло и колико дуго је већ код нас, како ствари стоје постаће легенда клуба :lol:

С обзиром на просјечан период који наши играчи проведу у клубу у континуитету, а који не траје дуже од годину дана, овај са 4 ипо године је већ легенда :lol:

Иначе, свиђа ми се овај прелазни рок, за разлику од прошлих, нисмо глумили аеродром Шипол, већ пар одлазака и долазака, а чак и ти потези нису дебилни на први поглед. Можда најслабија карика је и по мени Јагодић. Управо како је неко написао, не смијемо ми себи допустити да играмо бункер у гостима, бар не на 75% стадиона. Циљати на титулу је такође залијетање са изјавама, а зашто-имали смо чист примјер на јесен 2017. Не знам ни чему најављују титулу, јавност и навијачи ће поновним изласком у Европу бити сасвим задовољни, а то је и реалније за обећати, и лакше за испунити, чак ни не звучи ружно, а ако буде нешто више, тим боље.

За аутобус свака част, мање трошкова ће у будућности свакако бити, а и љепше је и поносније ићи у бусу са својим бојама и грбом :D И навијачи одабрали најприкладније и мени најљепше боје од 4 приједлога, заиста је перфектан.
Сад размишљах, петогодишњи план, који сам стални помињао, за ову сезону каже овако:
Citiraj:
potom da se steknu uslovi da se bori i za šampionsku titulu i odigra najmanje dva kola u Evropi

Прву ставку смо, хајмо рећи, испунили, били смо другопласирани, то је отприлике то. Још ако би прошли прво претколо, испунило би се обећање за ту 4. сезону. Јесте да су прве 3. биле за сваку осуду (друга и трећа), али... Сачекајмо да видимо како ће проћи. :)

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2020, 15:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Да ли је истина остаје да видимо, али како чујем сутра би требали би да добијемо новог штопера.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120029 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4842, 4843, 4844, 4845, 4846, 4847, 4848 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]