Нова Варош je napisao:
Generalno govoreći, vjerovatno će biti zaraženih po klubovima u ligi, ali se mora donjeti odredba da se igra pa s kadetima ako treba.
С обзиром да ће се то дешавати са још неким клубовима, ако не и више пута (можда), онда је то нерегуларније од завршетка ове сезоне (који је, руку на срце, био сасвим регуларан). То ће значити да ће на резултате утицати и неспортске ствари, а корона, иако постоји и не можемо је негирати, у таквом сценарију ће дириговати резултате и више него што би било неопходно. Ја сам лично за то да се утакмица у том случају одгоди. Па колико год буде одгођених утакмица, буде. Можда се првенство опет прекине, а и питање шта ће бити са заразом у наредних само мјесец дана, камоли читаву годину.
ББЛ je napisao:
а како је кренуло и колико дуго је већ код нас, како ствари стоје постаће легенда клуба

С обзиром на просјечан период који наши играчи проведу у клубу у континуитету, а који не траје дуже од годину дана, овај са 4 ипо године је већ легенда

Иначе, свиђа ми се овај прелазни рок, за разлику од прошлих, нисмо глумили аеродром Шипол, већ пар одлазака и долазака, а чак и ти потези нису дебилни на први поглед. Можда најслабија карика је и по мени Јагодић. Управо како је неко написао, не смијемо ми себи допустити да играмо бункер у гостима, бар не на 75% стадиона. Циљати на титулу је такође залијетање са изјавама, а зашто-имали смо чист примјер на јесен 2017. Не знам ни чему најављују титулу, јавност и навијачи ће поновним изласком у Европу бити сасвим задовољни, а то је и реалније за обећати, и лакше за испунити, чак ни не звучи ружно, а ако буде нешто више, тим боље.
За аутобус свака част, мање трошкова ће у будућности свакако бити, а и љепше је и поносније ићи у бусу са својим бојама и грбом

И навијачи одабрали најприкладније и мени најљепше боје од 4 приједлога, заиста је перфектан.
Сад размишљах, петогодишњи план, који сам стални помињао, за ову сезону каже овако:
Citiraj:
potom da se steknu uslovi da se bori i za šampionsku titulu i odigra najmanje dva kola u Evropi
Прву ставку смо, хајмо рећи, испунили, били смо другопласирани, то је отприлике то. Још ако би прошли прво претколо, испунило би се обећање за ту 4. сезону. Јесте да су прве 3. биле за сваку осуду (друга и трећа), али... Сачекајмо да видимо како ће проћи.

Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!