banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 23:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 558  Sledeća

Da li bi ste se vakcinisali protiv korona virusa? (12.02.2021.)
a)vakcinisaću se 57%  57%  [ 72 ]
b)neću se vakcinisati 14%  14%  [ 18 ]
c)vakcinisaću se ako budem bio uslovljen/a (zbog posla, putovanja i sl.) 25%  25%  [ 32 ]
d)nisam o tome još razmišljao/la 3%  3%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 126
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Maj 2020, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
ssaassaa je napisao:
Ne može Mile ništa Klošarcu, nažalost. Treba mu svaki glas u Sarajevu...

naravno, sve da sad i sam Košarac podnese ostavku zbog pu-pu sopstvene smrti, njegovu zamjenu treba da aminuju i braća + što bi se onda natezali oko zamjenskog ministra pa bi zamjena bila obavljena tačno nikad.

apropo žuraje, ponovo se potvrdilo da pjevaljke nit jebat nit na žurke vodit. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
_зока je napisao:
Važu, ne vagaju. Nije još bila konferencija Ministarstva zdravlja, vjerovatno čekaju da vide šta će za sutra.

Pravilno je oboje. Izvor: Pravopis srpskoga jezika, Matica srpska 2010.

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Slađa ih ukopala i pobjegla prije dolaska policije :D

Citiraj:
Raport donosi spisak svih koje je policija zatekla u objektu i kaznila na licu mjesta:

Staša Košarac, Bojan Marković, Mladen Stanišić, Ljubomir Mrda, Zijad Blekić, Nihad Fejzić, Hajrudin Alić, Ajlin Ahmić, Sejo Balić, Semir Cerić Koke, Hajrudin Varešanović, konobar i odgovorno lice Mehmedalija Kriještorac. Od muzičara tu su bili Haris Kaltak, Adnan Kuka i Adis Kahvić.

Nekoliko gostiju je uspjelo “uteći” prije dolaska policije, među njima su Halid Bešlić, Šerif Konjević, Slađana Mandić.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
kosta je napisao:
ssaassaa je napisao:
Ne može Mile ništa Klošarcu, nažalost. Treba mu svaki glas u Sarajevu...

naravno, sve da sad i sam Košarac podnese ostavku zbog pu-pu sopstvene smrti, njegovu zamjenu treba da aminuju i braća + što bi se onda natezali oko zamjenskog ministra pa bi zamjena bila obavljena tačno nikad.

apropo žuraje, ponovo se potvrdilo da pjevaljke nit jebat nit na žurke vodit. :D

Može ga isključiti iz stranke

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Isključiti i izgubiti vlast u Sarajevu, pa nije glup toliko.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Evo samo što nije.

Možda ga kazni, pa bude direktor neke potrebne agencije RS.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
И федерацији на 501 тестирана, 4 заражена, 54 опорављена.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta bi sa mjerama za Đurđevdan? Izgleda nema nikakvih mjera.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka

У 14ч сједница републичког штаба.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Raport donosi spisak svih koje je policija zatekla u objektu i kaznila na licu mjesta:

Staša Košarac, Bojan Marković, Mladen Stanišić, Ljubomir Mrda, Zijad Blekić, Nihad Fejzić, Hajrudin Alić, Ajlin Ahmić, Sejo Balić, Semir Cerić Koke, Hajrudin Varešanović, konobar i odgovorno lice Mehmedalija Kriještorac. Od muzičara tu su bili Haris Kaltak, Adnan Kuka i Adis Kahvić.

Nekoliko gostiju je uspjelo “uteći” prije dolaska policije, među njima su Halid Bešlić, Šerif Konjević, Slađana Mandić.

Kakvo šaroliko društvo i to baš na dan Titove smrti... E Maršal bi bio ponosan. Rekao bih da ih gleda odozgo, ali potpuno pogrešno i van soc-kom doktrine pa ću preskočiti taj komentar...

Apropo mjera i svog ostalog besmisla koji pratimo posljednjih mjesec dana, opšti utisak je da lutamo k'o guske u magli. Početak je bio više nego dobar, pravovremeno reagovanje na nastalu situaciju, dozirano preduzimanje mjera i onda u nekom momentu nastaje neki kolaps. Odjednom nam ministar postaje spiker dnevne situacije, u kriznom štabu glavnu riječ vode Dodik, Višković i Lukač, sa epidemioloških i zdravstvenih problema skreće se na nabavke triliona maski, hektolitara dezinfekcionih sredstava, rusku pomoć, pokretnu bolnicu (koja "ničemu ne služi, a uz to i ne radi") i tako dalje. UKC se ne oglašava, osim Đajića koji lupa za sve pare i Stevandića koji bije bitku sa nevidljivim neprijateljima, masonima, cionima i federalcima. I tako mi sami, ne znajući šta i kuda poslije karantina, krećemo sa policijskim časom, rukavicama i maskama, #ostanikodkuće #izađinaotvoreno, dvije ključne nedjelje, da bi na kraju u devetoj nedjelji epidemije dobili najveći broj dnevno zaraženih i porast broja zaraženih u staračkim domovima i na UKC... Shodno tome, jasno je pitanje, šta smo koji moj radili dva mjeseca?

Inače Univerzitetska klinika za virusologiju u Bonu, objavila je tzv. Hajnsberg studiju u kojoj je utvrdila da stopa smrtnosti od ovog virusa iznosi oko 0.4%. Ako je to tačno, kod nas, u RS, u ovom trenutku ima preko 10000 inficiranih.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Možda zabrane alkohol i kolače za slavE.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Veca steta je ostaviti Kosarca nego ga iskkjuciti. Svejedno je to lijevo ministarstvo, kakve veze ima sto ga vode zamjenici kada ionako ne odlucuju.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Odlaskom Košarca iz SNSD, SNSD gubi vlast u Sarajevu. Nije stvar u Košarcu, od njega zavisi vlast, kao i od Nešića i ostalih. Ima ih tačno na mjeru. Vukanović piše da je Radmanović sinoć zvao Milu da smjeni Košarca što je ovaj odbio.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Dodik: Košarac napisao kraj svog političkog puta

https://www.atvbl.com/vijesti/republika ... a-5-5-2020

Meni je veci problem sto se opusteno druzi sa turcima, nego sto je prekrsio mjere...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:

Kakvo šaroliko društvo i to baš na dan Titove smrti... E Maršal bi bio ponosan. Rekao bih da ih gleda odozgo, ali potpuno pogrešno i van soc-kom doktrine pa ću preskočiti taj komentar...

Apropo mjera i svog ostalog besmisla koji pratimo posljednjih mjesec dana, opšti utisak je da lutamo k'o guske u magli. Početak je bio više nego dobar, pravovremeno reagovanje na nastalu situaciju, dozirano preduzimanje mjera i onda u nekom momentu nastaje neki kolaps. Odjednom nam ministar postaje spiker dnevne situacije, u kriznom štabu glavnu riječ vode Dodik, Višković i Lukač, sa epidemioloških i zdravstvenih problema skreće se na nabavke triliona maski, hektolitara dezinfekcionih sredstava, rusku pomoć, pokretnu bolnicu (koja "ničemu ne služi, a uz to i ne radi") i tako dalje. UKC se ne oglašava, osim Đajića koji lupa za sve pare i Stevandića koji bije bitku sa nevidljivim neprijateljima, masonima, cionima i federalcima. I tako mi sami, ne znajući šta i kuda poslije karantina, krećemo sa policijskim časom, rukavicama i maskama, #ostanikodkuće #izađinaotvoreno, dvije ključne nedjelje, da bi na kraju u devetoj nedjelji epidemije dobili najveći broj dnevno zaraženih i porast broja zaraženih u staračkim domovima i na UKC... Shodno tome, jasno je pitanje, šta smo koji moj radili dva mjeseca?

Inače Univerzitetska klinika za virusologiju u Bonu, objavila je tzv. Hajnsberg studiju u kojoj je utvrdila da stopa smrtnosti od ovog virusa iznosi oko 0.4%. Ako je to tačno, kod nas, u RS, u ovom trenutku ima preko 10000 inficiranih.

Da, ali tamo je lošiji zdravstveni sistem, kod nas je bolji po riječima Đajića i manja će biti stopa smrtonosti, a time i manji broj zaraženih, ali kad bi se zajebavali. Nažalost, ovo ne važi baš za sve zemlje, oni koji imaju lošiji zdravstveni sistem i loše mjere imaće puno veću stopu smrtnosti.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa on rođeni Sarajlija. Rekoh ja, neka visi Pedro. Penal je ovo za Dodika.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka

Da nije Staša dobio keš da ode od Lemija ? :D Ček, jel sad ako Staša ode, pada vlast na nivou BIH ili?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne pada. On je ministar, nije u parlamentu osim ako nema svoje poslanike. Ali bas me zanima ko bi mogao krenuti za nekim ko je sam sebi presudio na ovako glup nacin.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Može u DF. Oni svašta mogu da progutaju :)

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2020, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto ce im? Niti ima, niti vise moze imati bilo kakav politicki kapital i/ili kredibilitet.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 558  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]