banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2005, 06:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
da to neces Slobu da roknes pa ga :lol: trazis a ??? :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2005, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
joj kakva provala,Slobo ce pored penzije u skoli zaraditi penziju i u kafani Zurich (kod Kusme),stalno ga vidjam sa Nedjom,cini mi se da je matemetiku predavao.Kako su to odlicni likovi bili svi redom.
Sandra Ibrahimbegovic je otisla davno,Svedska valjda....javi se ponekad

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2005, 09:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
Slobu cesto vidjam,i neces vjerovati uvijek me skonta,ima memoriju samo takvu!Kad ga vidim trazicu neki kontakt telefon ili tako nsto kako bi mogao sa njim da stupis u kontakt!Genijalac je!A nedjo je meni predavao matematiku,to je Ljerkin muz!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2005, 15:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
mala dani je napisao:
E,ja ti mogu pomoci toliko sto znam da je Tanja Zivkovicka udata,cini mi se ima dvoje djece,radi u Mobisu,i dalje ima onak lijepe plave okice,mada se jako promjenila!Biljana Tadicka,cini mi se da se i ona udala,nju rijetko vidjam,cesce joj vidim sestru Mirjanu,a Maru sam vidjela prije jedno godinu dana u Milenijumu,znam da je bila otisla odavde u toku rata u Novi Sad,a kad sam je vidjela rekla mi je da su se vratili u B.Luku i radila je u nekom butiku u Zenitu!Ona se jos nije udala i dalje je ostala otkacena kao sto je i bila!Iz te generacije znam jos za Bilju Cosicku,da se udala za mog bivseg komsu iz Borika ,Puaca i imaju dvoje djece!Jedino joj je strai,nas Cos iz muzickog,obolio i operisan je kod nas u bolnici,za sada je dobro i nadam se da ce tako i ostati,mada se kod karcinoma nikad ne zna!Za ostale ne znam nista,ako sam bila od pomoci,bice mi drago!Pozdrav!

Dani je li ta Tanja 74'godiste, ima sestru Sanju. Sanja je moja generacija i samnom isla u razred. Tanja je bila najljepse dijete koje sam vidjela u BL , krupne zelene oke, sta kazes promjenila se?

A Alisa je stanovala u mom ulazu , sta je sa njom, slatka malena, sjecam je se da je najbolje igrala lastisa od sve male raje hehehehe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2005, 16:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:38
Sada mi dodje nekih 20-ak ljudi u glavu, pitao bih za sve njih , ali nazalost imena su mi se izbrisala...
Sloba mi je bio najlegendarniji profesor, a najveca sega je bila sa Mrkelom ( Istorija), pa onda Zdravko (muzicko) kada mi jednom prilikom rece, pa sine ti nisi ni za treceg glasa. Imam jos jedno pitanje, u vezi Zeljke, koja je zivjela kod picerije Amico, tacnije iz Picerije u onoj zgradi.
A sto se Tanje Zivkovic tice, godinama smo zivjeli u istoj zgradi, isli u isti razred, legenda. Takodjer i njena sestra Sanja je bila prava raja, super cura.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2005, 17:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E Mrkela, da li je ziv jos, A Perovicka- geografija, Vlasta matematika zbog nje sam matematiku mrzila. Dok sam ja isla u tu skolu muzicko je predavala Anka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2005, 18:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sjecam se ja i Anke,nemam pojma sta je sa njom,a Zdravko Cosic je za sadaq dobro,iam karcinom grla,operisan je kod mene na odjelu,i dalje radi u svijetu muzike,vodi banjalucki tamburaski orkestar,pravi je cova,obozavala sam ga i tada ,a i sada!Sto se tice Zeljke kod pizzerije Amiko,ako mislis na Zeljku Subotic,76',ona je isla u Mirko Visnjic skolu, a njena baba je bila nastavnica necega u istoj skoli,nemam poma sta je sa njom,dugo nisam ni cula ni vidjela je,a druzile smo se neko vrijeme!Tanja je zaista bila prelijepo dijete,a i dan danas ima iste prelijepe oci!E sad,za Alisu ni ja dugo nisam nista znala,pa sam na onom sajtu ciju adresu sam vam ovdje ostavila nasla njenu adresu i broj telefona,u Svedskoj je!A ako si isla sa Tanjom Zivkovic u razred,onda si morala i jedno vrijeme ici sa mojim muzem u razred!Vidis koliko sam ostala vijerna svojoj Osnovnoj skoli,da sam se cak udala za svoju simpatiju iz 5. razreda! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2005, 18:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Da ,zaboravila sam reci,Anka je poslije vodila samo mali hor,ono djecica do 5.razreda i predavala je domacinstvo!A Cos je vodio velike horase!Jednom prilikom sam sa horom upoznala i svoju veliku ljubav koju nisam prezalila do danas!Samo da nije bilo ovog glupog rata,bog zna u kom pravcu bi tekao moj i zivot svih nas!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2005, 23:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Avg 2004, 00:53
Jeli Tanja Zivkovic onako niza, malo krupnija u "donjem dijelu" nekad davno hodala s pokojnim Zokom Galicem.Kakva steta za njega...ubi se covijek :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2005, 01:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:38
Zoka Galic se ubio?!!!
:cry: Kad??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2005, 05:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Jeste to je ta Tanja,a Zoka se ubio ima sigurno 3-4 godine,ako ne i vise,jer sam malo u problemu sa racunanjem godina i vracanjem unazad!Ne znam pricalo se da je droga u pitanj,ali to su carsijske price,bog zna sta je prava istina!Kao i za Sanju Racic,kad se ubila,onda su kruzile pricice o ovome i onome,a samo pokojna Sanja zna sta ju je navelo da skoci sa Pentagona!To su tuzne price,nemojmo o tome! :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2005, 06:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ej crna hronika.......dosta !!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2005, 13:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

mala dani je napisao:
A ako si isla sa Tanjom Zivkovic u razred,onda si morala i jedno vrijeme ici sa mojim muzem u razred!Vidis koliko sam ostala vijerna svojoj Osnovnoj skoli,da sam se cak udala za svoju simpatiju iz 5. razreda! :lol:

Ne ja sam isla sa Tanjinom sestrom Sanjom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2005, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jos straija macka Boricka ......
joj sta nas je iz V zgradica i okoline..... :D :D ..

padne mi cesto na pamet Kaplanka i onaj joj muz bio direktor cak jedno vrijeme....i ona njena legendardna''ne morate se ustajati'' kad neko udje....... cega se covjek svega sjeti kakvih beznacajnih besmislica......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2005, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Perovicka -geografija je otisla davno,kud nemam pojma,ali joj je gajba najbolja u gradu,Mrkela-mislim da boljeg cove u skoli nije bilo,pojava te dovede do suza,Slobo -vjecito se mota oko skole i jadan ne zna ni jel pos`o ili dos`o :)) Begija je bila lik da je nema na svijetu,sjecam se afere sa slikama kad se pocele da kruze po skoli(inace sam zivila preko puta nje i gledala u njen stan),majko mila kad su pocele frcati stvari kroz prozore i vrata :roll: i slika i rekvizita je bilo :lol: ...Ali zato Arbutina izgleda bolje nego ikada,bila je faca jos dok sam ja isla u skolu,kad sam je nekidan vidjela ostala sam u cudu :oops: ...sve se sad u skoli promijenilo,da mi je samo uci jos jednom i da vidim Cosa kako palija sa onim ta-te po stolu i Slobu kako hvata i koga treba i koga ne treba po skoli .....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2005, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ha ha .....da kako ono Cos ide pored fontane i onim glasom........''ajmoo drustvo s' pojila''...... :lol: :lol: :lol:
kako se ono zvao hemicar celavi......smrdilo mu iz usta k'o saht ....????

pa Tomo RTV....monteniger... :lol: :lol: :lol: .........

da Arbutina se uvike furala dobro.....

a Boze da li samo kod nas su se cistacice zvale k'o iz filmova.....
Milosava, Ljeposava, Begzada.....i sve nesto tako a ?? :lol: :lol:

vidi mene i sjecanja k'o na LSD-u da sam ........pa me flashevi pucaju :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2005, 19:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: Fakat,ne znam na cemu trebas biti da bi se sjetio imena tih likova!kako ti one padose na pamet!Cuj,Begzada,jest,fakat tako se zvala i Ljeposave se sjecam!A Kemicar je bio Miladin,zvali smo ga Kemo Gestapo,bio mi je razredni samo u 8 raszredu,jer sam upala u ono odjeljenje koje je zadnje godine sklepano od problematicnih likova iz tri odjeljenja!nije da sam ja bila bas problematicna,ali je svaki razredni morao dati i ponekog odlicnog za taj razred,a posto me mersada nije bas gotivila,jer sam bila od onih odlikasa koji su pusili iz skole i bjezali sa casova,dobro joj doslo da me se rijesi!A nadimak Kemo Gestapo je dobio kada smo isli na izlet kao osmaci i odvedu nas kao prvacice u Poljokanov park,a nas vecina pobjegne sa izleta i sami zapucamo na Sehove!Tom prilikom ja padnem i slomim ruku!Kad je bio roditeljski,Kemo nas bjegunce sve poimenice iscita i prijavi ko je pio,ko je pusio,a mene ostavio za kraj ko Halida Invalida,kao i ona koja je tom prilikom slomila ruku!Cova je sve znao u detalje sta smo radili kao da nam je kameru montirao!Perovicka se odselila za Beograd,ali cesto dodje u BL,vidim je bar svake dve godine!ista je kao i prije 15 godina!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2005, 19:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ej,ljudi ovo prija bas,svaki dan nas se javlja sve vise i vise i doznajemo sve vise informacija o ljudima za koje nismo nista znali!Dok citam vase postove i mene pucaju fleshevi,kao i Goodfathera,mada nisam na nicemu,MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJKKKKKKKKKKKEEEE
MIIIIIIIIIII!Sad sam se sjetila Mice Vukelica kad je diktat na engleskom napisao cirilicom,a obrazlozenje mu je bilo,jer se te sedmice pisala cirilica!!!! :lol: :lol: :lol: Ili Tase,na ekskurziji,kad se napio ko sveta zemljica,na Igmanu u osmom razredu,pa kad nas je Tomo provalio u kojoj sobi cugamo,mi njega onako sredjenog ubacimo u siber ormar da ga ne vidi!A on iz ormara zapjeva : JOS NE SVICE RUJNA ZORA,a kad mu Tomo otvori ormar,on rece : E SAD MI JE SVANULO! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2005, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ovo je predobro.....mislim da neke od cistacica jos rade u skoli..Tomo tehnicko je bio razrednik mojoj sestri i jednom mu je na nastavi ili na razrednom casu puk`o film i odvalio nekog lika sa peglom u glavu....sjecam se da smo mi Mrkeli jadniku ostavili zvaku na stolici,jadan se sljepio za stolicu i pitao kako se zvaka skida sa hlaca,neko ga napali da se moze skinuti benzinom i posalje lika na pumpu po LITRU benzina da ode cist kuci :lol: ....jel se ono Ljerka zdrndala sa bicikla i hodala sa gipsom cijelo polugodiste?mogao si joj donijeti isti crtez 100 puta nikad ne provali 8)
Jest bio ceif dernjati se kod Cosa na horu i vjecito izbaci neke pogresne likove.... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2005, 07:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Uh kad se sjetim ekipe koja je meni predavala prije 21 godinu.
Slobo je i onda bio car svi su ga se bojali kao profesora fizike.
Perovicka koliko ja znam sada zivi u beogradu.Otisla je tamo kad je otisla u penziju.
Neke su umrle kao bosa i milica,a anku nemam pojma gdje je.
Za ostale bi volio znati gdje su kao sabina što je predavala matematiku i sabiha što je engleski predavala

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 736 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]