banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 14:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120024 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4813, 4814, 4815, 4816, 4817, 4818, 4819 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Mar 2020, 09:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Siguran sam da ce Vlado napraviti dosta rezova u ekipi, ubaciti Bosancica umjesto Vladana, dati Vujakliji sansu od pocetka, vjerovatno i Miric, Zakaric, Ziljkic od pocetka

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 09:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Vlado je poznat po tome sto kada god je dosao na mjesto trenera nekoga je precrtao za primjer drugima. Pocevsi od jandrica pa na dalje. Dakle realno je za ocekivati da ce neko na tribine za stalno.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jedva čekam sutra utakmicu :diabloanifire:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 16:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Apr 2012, 21:14
Nikolic ne dolazi bez miliona po godini...To je suplja o Nikolicu.Vlado je trener za 0:0; 1:0;0:1....Ne interesuje me uopste sport dok se profi igraci i gtreneri placaju iz budzeta.Nemas onkologije,nemas citostatika za djecvu a placas Nikolica,Jagodica,Vranjesa parama iz budzeta.Da ,li smo normalni.Priavtizacija..juce,kuopim godisnju ,sal,dres,,dam donaciju...Imas proizvod ili nemas.Opstajes ili ne.Postujem drugacije misljenje.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 17:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Jan 2018, 21:41
ko ce privatizovati i kupiti klub koji u prosjeku prati 500 ljudi?

trenutno sluzi kao igracka dodikovom sestricu i da se prica kako eto ipak nije ugasen sav sport u RS cim prodju izbori opet ode sve u provaliju

ostace upamcen kao jedini klub koji nije uspio osvojiti namjestenu titulu u toj bejha ligi :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Odakle izranjaju ovi indijanci vise?.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 19:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
To za plate mi zvuci kao veeelika laz kojom se pokusavaju sprati lose igre nekih drugara na terenu, a lose smo igrali sto jest jest, nema veze, vec sutra mogu sve popraviti.
Opet se spominje tjeranje juniora, pa ja bi ih najurio i ranije da sam neki q u klubu, majstore, tvoj menadzer te forsira da igras i trazi kanale kako da to odradi, dakle rovari, za klub je najbolje da radi sa jednom agencijom i tacka, dal je ona Vicina, Perina ili Zikina to je nebitno. Inace kako vrijeme odmice sve sam sigurniji da su neke greske koje je klub pravio ustvari posledica toga sto su Vicu okruzivali ljudi koji su prevashodno gledali svoj interes, ovdje generalno mislim na sportski dio. Nemojte mi reci da se niko od vas ne sjeca da smo ne tako davno svako kolo bili pod znakom pitanja dali cemo igrati jer smo stalno nekom nesto dugovali, izgleda da smo to olako zaboravili, danas takvih stvari nema, klub na gostovanja ide dva dana ranije itd itd itd.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 19:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
I ja nesto ne vjerujem to za plate, samo znam da su pojedinci debelo placeni pogotovo ovi pojedini srbijanci a ovi nasi domaci jako malo u odnosu na njih i onda tu dolazi do tih relacija u svlacionici... Volio bih kad bi dosli do tacnih info kolko ko ima platu pogotovo mislim na Vujakliju i Mirića. najbolje je potpisati ugovor na ogromna primanja i onda ne davati ni 20% sebe, e onda treba da nastupi publika, a ne da u miru i tisini gledamo kako Vujaklija i Miric deru kožu vici sa platama a ne mrdaju kur..m.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 20:09 
Bič božji
Bič božji

Borac je godinama bio klub koji je igrace varao, jedno su obecavali, a kad igrac dodje onda je bilo nesto drugo, zato su nas igraci izbjegavali u sirokom luku, nazalost ovo je sezona u kojoj ces morati pretplatiti dvojicu ili trojicu levata da bi nekad kasnije dobrog igraca mogao dovesti za manje para, dakle u procesu ozdravljenja to tako mora biti.
Vjeruj da se vijesti brzo sire i da je prava jagma da igraci dodju u Borac al sada si ti taj koji odredjuje ko ti treba.
Prije je klub vukao igraca za rukav i moljakao da bi neko dosao i potpisao...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šteta što Fanimo i vesela družina ne izdržaše na lavoru.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 22:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jan 2017, 22:29
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Borac je godinama bio klub koji je igrace varao, jedno su obecavali, a kad igrac dodje onda je bilo nesto drugo, zato su nas igraci izbjegavali u sirokom luku, nazalost ovo je sezona u kojoj ces morati pretplatiti dvojicu ili trojicu levata da bi nekad kasnije dobrog igraca mogao dovesti za manje para, dakle u procesu ozdravljenja to tako mora biti.
Vjeruj da se vijesti brzo sire i da je prava jagma da igraci dodju u Borac al sada si ti taj koji odredjuje ko ti treba.
Prije je klub vukao igraca za rukav i moljakao da bi neko dosao i potpisao...

Prvo da odgovorim KORPUS-u, vodili su glavnu rijec Stojan i Jovanovic i oni su se najvise pobunili sto tjeraju Krunica jer su mogli kod njega kako su htjeli a sad je frka jer kod Vlade to nema. Smakeo je Jandrica a mislim da ce smaketi i Kajkuta jer u jednom mandatu Jagodic misli da su ga Kajkut i Maksimovic izbusili a zlopamtilo je. Mislim da ce Vujakliju gurati.
Sad je Borac podigao ljestvicu i neces moci dovesti igraca za sicu jer kao sto si rekao procuje se izmedju igraca RBA 1987 i svako ce traziti jer znaju koliko imaju ostali pa se u tom ne slazem sa tobom. Bojim se ove utakmice jer nije sjajna situacija poslije dva poraza i idemo Velezu koji je nezgodan i ako bude i treci poraz i ako se na to doda i zadnja uplata za Decembar, to ce donijeti nemir u svlacionicu...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 23:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Laganica je napisao:
... ako se na to doda i zadnja uplata za Decembar, to ce donijeti nemir u svlacionicu...

znaci dobili su decembarsku platu, a nisu jos januarsku?! s' obzirom da svi imaju po par hiljada, vjerovatno je nesto ostalo pa nisu gladni i zedni.
druga stvar, kako igraju ove 3 utakmice, koliko su zasluzili?
i trece, ako im npr u ponedjeljak ispalte tu platu, koliko im se onda duguje?! nista! na red dolazi februarska plata za koju je rok kraj marta da se isplati.
na osnovu toga se onda moze zakljuciti da kasni samo jedna plata i to 15ak dana!?

da li je to lose i uzrok lose atmosfere? ne i ne!
nekada su plate bile maksimalno 2000-2500 i kasnile su po 4-5-6 mjeseci pa kada uporedimo ova dva perioda, sta dobijemo?

meni sve ovo govori da nije problem ni u kome drugom vec u (jednoj) grupi igraca... znaci nista kruna, uprava, ovaj ili onaj....
a ko su ti igraci, nemam pojma! sve potencijalne "bundzije" su standardne i igraju tako da je situacija krajnje konfuzna :roll: :confused2:
Ne znam sta da mislim :-?

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 23:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Mozda grijesim al ne vjerujem da su j istoj grupi jovanovic i vranjes. Jovanovic je opravdao svaku marku.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 23:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Јовановића највише цијеним као играча од свих у тиму, али они и Карлеуша јесу у талу. Дошао је у клуб највише на инзистирању карлеуше.
Ја сам синоћ сазнао да је играчима задња плата исплаћена за децембар мјесец, а да неким појединцима тече све редовно.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
ББЛ je napisao:
Јовановића највише цијеним као играча од свих у тиму, али они и Карлеуша јесу у талу. Дошао је у клуб највише на инзистирању карлеуше.
Ја сам синоћ сазнао да је играчима задња плата исплаћена за децембар мјесец, а да неким појединцима тече све редовно.
Hoćeš da ti kažem koliko je Zakarić dobio na ruke od Borca kad je potpisao?! A ima platu deset 'iljada.

Mare je opravdao svaku marku. Vujaklija je promašaj teški, a i on ne igra za kikiriki.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 23:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Gazda1970 je napisao:
ББЛ je napisao:
Hoćeš da ti kažem koliko je Zakarić dobio na ruke od Borca kad je potpisao?! A ima platu deset 'iljada.

Mare je opravdao svaku marku. Vujaklija je promašaj teški, a i on ne igra za kikiriki.

Има плату 20 хиљада марака
Црнов има 100 хиљада по сезони
Чомор 60 хиљада
Мирић има 100 или 150 једну од те две цифре, плус је узео 20 хиљада приликом потписа.
Јовановић 200 хиљада, а како сам чуо узео је масну пару у кешу приликом потписивања.

Poslednji put menjao ББЛ dana 07 Mar 2020, 23:44, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
ББЛ je napisao:
Gazda1970 je napisao:
ББЛ je napisao:

Има плату 20 хиљада
Deset iljada ojra Ja sam čuo da je na ruke dobio 100 hiljada. Znači ima se, ali samo za neke, ne za sve

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2020, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Хахахахаххахахаха oво су неки чобани, будале..

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2020, 01:04 
Bič božji
Bič božji

Ako mislite da klub treba da se takmici u utakmicama sa ovim velikim momcima, onda su to ti ugovori o kojima pricate, mada ja licno u to sve sumnjam, tj dajem sebi za pravo da ne vjerujem u to, otprilike sam samo nacuo koliko je dobio Zakaric i to ne iz prica Banjaluckih kuloara nego prica iz Sarajeva pa cu smatrati da je ona recimo pouzdanija...
@Laganica, jel ti to sada hoces da kazes da je nekad i pod nekim uslovima Borceva svlacionica busila trenere i zasto si naveo imena bas Borceve djece?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2020, 07:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Laganica je napisao:
Smakeo je Jandrica a mislim da ce smaketi i Kajkuta jer u jednom mandatu Jagodic misli da su ga Kajkut i Maksimovic izbusili a zlopamtilo je. Mislim da ce Vujakliju gurati.

Ako je gledao ijednu utakmicu Vujaklije u dresu Borca, onda ovo neće uraditi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120024 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4813, 4814, 4815, 4816, 4817, 4818, 4819 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]